بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

درود؛

از لحاظ منطق سرمایه گذاری همیشه باید در گروه هایی بیشترین حجم سرمایه گذاری را داشته باشیم که در انها دارای مزیت نسبی اقتصادی هستیم که در این صورت فقط دو گروه معدنی فلزی و پالایش و پتروشیمی در این دسته قرار می گیرند. برای بنده بعنوان یک سرمایه گذار تابع مطلوبیتم ترکیبی از حداقل سازی ریسک و حداکثر سازی بازده است. به بیان دیگر یک تابع هدف MiniMax دارم. به نظر بنده در هر دو صورت مطلوبیت بیشتر از آن گروه های معدنی فلزی و پالایش و پتروشیمی خواهد بود. ممکن است دوره مورد نظر یک فرد برای رسیدن به بازده مورد نظر 1 ماه باشد و فردی دیگر مثل من در پایان سال بررسی بازده سبد داشته باشد.

اگر کسی کوتاه مدت کار می کند و احتمال توافق را می دهد باید روی دسته اول گروه هایی که بابک جان عنوان کردند تمرکز کند. اما اگر کسی استراتژی شبیه بنده داشته باشد در هر دو صورت روی همین گروه هایی که اشاره کردم متمرکز باشد بهترین مطلوبیت را خواهد داشت.

اگر توافق رخ دهد و دلار هم بیاد محدوده 2000 تومان و پایین تر مثلا 1800 تومان! چه رخ خواهد داد؟ سهمی مثل گل گهر یا چادرملو یا ملی مس رو در نظر بگیرید. من به شما می گویم چه خواهد شد...

2هفته یا نهایتا 1 ماه منفی خواهند خورد به خاطر جو کاشه دلار و فلان و فلان.... اما پس از آن پی به ای آنها افزایش خواهد یافت.. آنقدر افزایش خواهد یافت که بازده بیش از 100 را شاهد خواهیم بود... پی به ای فولاد الان با این وضعیت 4 رسیده اما در شرایط ثبات سیاسی هیچ وقت کمتر از 7و8 نخواهد بود... یعنی بازده 100 درصد...

پی به ای معدنی ها چه موقع زیر 8 اومده در شرایط آرامش و ریسک کم بازار؟ الان ملی مس 4 شده اما به 10 خواهد رسید... یعنی 150 درصد بازدهی

اما خوب سایپا هم از 100 تومان خواهد رسید به 300 تومان و بازدهی 200 درصدی و یا ایران خودرو و.... اما مقطعی خواهد بود چون سودآروی مدارمی که صنایع معدنی و پتروشیمی دارند به هیچ وجه خودرویی ها و بانکی ها نخواهند داشت. در تعیین ارزش قیمتی هر سهم همیشه مهمترین فاکتور growth یا رشد سالیانه و مورد پیش بینی یک سهم در سالیان آتی است. به من بگویید در شرایط ثبات و توافق، فاکتور رشد گل گهر بیشتر است یا ایران خودرو؟!

اما با این حال باید همیشه احتمال هر واقعه ای رو داد. بنابراین بنده هم در سبدم بانکی دارم و هم خودرویی... اما برای روز مبادا و توافق احتمالی از بانکی ها وپارس رو انتخاب کردم (هرچند وکار وبملت هم همین قدر ارزشمند هستند) و از خودرویی ها هم رایان سایپا... قطعا رایانی که طی 9 سال بیش از 20 برابر شده اگر شرایط عادی شود همان مجموعه باز هم بهترین سهم بازار سرمایه را زنده خواهند کرد.

در مجموع: اختصاص بیشتر سبد به صنایع معدنی فلزی و پتروشیمی و پالایشگاه و درصد کمتر به بهترین های گروه های بانکی و خودرویی رو پیشنهاد می دهم.
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• izmo
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 54

دروود بر شما

ممنون نکته های مهمی بود، اما این خودرویی ها بدجور پوست منو کندن حالا حالا ها جرات نمیکنم سمتشون برم

اما بانکی ها نه ، تو اون افت وحشتناک پارسال وپارس بخشی از سبد من بود که همون تا حد زیادی نجاتم داد. ثباتشون خیلی ارزشمنده هر چند رشد کندی داشته باشن
      ما سهامداران کارآفرین هستیم...

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

از دوستان اعتباری که 2-3 روز آخر ماه گند می زنند به بازار خواهش میشه حجم کپشیر را بدهند:x

نظر

• بابي چارلتون
          عضو فعال
          • May 2011
          • 993

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          از دوستان اعتباری که 2-3 روز آخر ماه گند می زنند به بازار خواهش میشه حجم کپشیر را بدهند:x
          سيد جان يه گل ريزون براي اين کپشير راه بندازيم ، شايد بختش باز بشه =))

زنگ بزنيم به 0913 شايد بختش باز بشه :D:D

آقاي کامانگير زده خبر آس ديگه داره در مورد شرکت داره ، معلوم نيست چي هست اين خبرها

پ.ن : راستي سيد جان اون اسکريپت هاي نمودارهاي آنلاين قيمت هاي جهاني رو هم پيگيري کردم ، اگر کاربر بخواد اون اسکريپت ها (سورس کد ها) رو بياره داخل سايت بزنه ، فقط کد ها رو نشون ميده. ولي در صورت صلاحديد ادمين سايت ميتونه بنر قيمت هاي جهاني يا نمودارها رو ، بزاره گوشه کنار سايت ، چرا که در قالب کلي ميتونه کدهاي html رو بزاره
          (البته يکي از دوستان قول داده که برام حلش کنه اين مشکل نمودار ها رو)

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
            سيد جان يه گل ريزون براي اين کپشير راه بندازيم ، شايد بختش باز بشه =))

زنگ بزنيم به 0913 شايد بختش باز بشه :d:d

آقاي کامانگير زده خبر آس ديگه داره در مورد شرکت داره ، معلوم نيست چي هست اين خبرها

پ.ن : راستي سيد جان اون اسکريپت هاي نمودارهاي آنلاين قيمت هاي جهاني رو هم پيگيري کردم ، اگر کاربر بخواد اون اسکريپت ها (سورس کد ها) رو بياره داخل سايت بزنه ، فقط کد ها رو نشون ميده. ولي در صورت صلاحديد ادمين سايت ميتونه بنر قيمت هاي جهاني يا نمودارها رو ، بزاره گوشه کنار سايت ، چرا که در قالب کلي ميتونه کدهاي html رو بزاره
            (البته يکي از دوستان قول داده که برام حلش کنه اين مشکل نمودار ها رو)

درود بر بابی عزیز؛
            والا کپشیر که آس زیاد داره هر کدوم رو بخواد رو کنه یه رالی جدید اضافه میشه به قبلی!;) منم با 60 درصد خریدهای 160 تومانیم همچنان موندم با سهم و تو گلریزون هم شرکت نمی کنم چون کلا 30-40 تا بیشتر ندارم:d

بابت پیگیری اون کد ها واقعا ممنونم. اگه یک پیغام به جناب جمالی و بابک52 عزیز بزنی و بگی چظور میشه روی خود سایت قرار داد ممنونت میشم. این طوری همه بچه ها هم بهره مند میشند از دیدن آنلاین قیمت ها.باز هم ممنونم ازت

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

راستی من کمی وسپه خریدم برای تفریح صرفا به خاطر اخبار مربوط به معامله عمده و این بحث ها...

نظر

• محمدرضا مرادی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

سید جان سلام!
                در مورد اون سوالی که توی پیام خصوصی ازتون پرسیدم،حالا دقیقا حس میکنم که چرا نباید هیچ سهمی بالای 50%سبد نباشه!:(
                تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                  سید جان سلام!
                  در مورد اون سوالی که توی پیام خصوصی ازتون پرسیدم،حالا دقیقا حس میکنم که چرا نباید هیچ سهمی بالای 50%سبد نباشه!:(
                  درود؛
                  از اون درس مهمتر یه درس دیگه است... هیچ وقت برای یادگیری دیر نیست اما هرچه دیرتر درس بگیریم بهای این تجربه بیشتر خواهد بود. مهم این است که درس بگیریم و اشتباهات رو تکرار نکنیم. مطمئن باش اگه این کار رو بکنیم سدو خودبخود نزدمون میاد... این رو بالشخصه تجربه کرده ام...

نظر

• محمدرضا مرادی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

درود؛
                    از اون درس مهمتر یه درس دیگه است... هیچ وقت برای یادگیری دیر نیست اما هرچه دیرتر درس بگیریم بهای این تجربه بیشتر خواهد بود. مهم این است که درس بگیریم و اشتباهات رو تکرار نکنیم. مطمئن باش اگه این کار رو بکنیم سدو خودبخود نزدمون میاد... این رو بالشخصه تجربه کرده ام...
                    :((
                    قبول دارم اما حالا که فعلا به خاطر اون حماقت مذکور بدجوری افتادم تو ضرر،مضافا بر اینکه حتی با همین ضرر هم نمیتونم خروج کنم و سهم بسته شده برای ضرر بیش تر!حالا حتی سردر گم تر از قبلم وقتی سهم باز میشه...
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در شهر نه! در "کروی" خبری نیست؟ هست... :d

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        :((
                        قبول دارم اما حالا که فعلا به خاطر اون حماقت مذکور بدجوری افتادم تو ضرر،مضافا بر اینکه حتی با همین ضرر هم نمیتونم خروج کنم و سهم بسته شده برای ضرر بیش تر!حالا حتی سردر گم تر از قبلم وقتی سهم باز میشه...
                        مرادی عزیز الان وقت داری کامل بشینی بررسی کنی،حتی اخبار خود شرکت رو جویا بشی، سال اتی رو بررسی کنی و تا زمانی که سهم باز بشه وقت داری یک تصمیم سازی عاقلانه انجام بدی. به فال نیک بگیر برادر من

نظر

• بابي چارلتون
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 993

سلام
                          سيد جان پايين سايت رو داري ؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                            سلام
                            سيد جان پايين سايت رو داري ؟
                            درود بر بابی عزیز
                            پایین سایت؟! متوجه منظورت نشدم بابی جان

نظر

• بابي چارلتون
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 993

درود بر بابی عزیز
                              پایین سایت؟! متوجه منظورت نشدم بابی جان
                              نمودارهايي که قيمت هاي جهاني رو نشون ميدن(فلزات)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

کجای صفحه هستند؟ من نموداری نمیبینم آخه توی سایت:(

نظر

در حال کار...
                                X