بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eli77
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 263

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    یک سوال دیگه. جسارتا ارزش سبدتون چه حدودیه؟ زیر 10 میلیون؟ 10-50 میلیون؟ 50-100 میلیون؟ 100-2-- میلیون؟ بالاتر از 200 میلیون؟
    سلام سید جان
    ارزش سبدم حدودا 50 میلیونه، که الان وقتی تو ضررم فکر کنم کمتر هم شده. ولی موقع خرید اینها اینقدر موجودی داشتم
    [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• داش مهدی
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 595

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
      وقت بخیر یاسر جان
      فکر کنم واسه اخر هفته ها بد نباشه کمی هم با نگاه کلان عملیات خرید و فروش رو نقد کنی تا همه بهره ببرن.
      من خودم سوالی دارم که شاید جوابش معرفی یه استراتژی معاملاتی باشه
      امروز یکی از کاربران صاحب نظر سایت اعلام فرموده بودن
      سهمی که میانگین زیر 5 میلیون سهم در روز معامله میشه رو نباید نگاه کرد

با این حساب تکلیف سهامدارایی مثل ما که تو سبدشون سهم هایی مثل کفرا و غبشهر داریم چیه؟

خالی از لطف نیست ذکر کنم این اواخر انقد که از ماران سفته باز و عنکبوت های سرمایه گذار تو سهم های پرپتانسیل خیر بهم رسیده دارم ورشکست می شم! :p
      کارم شده خرید سهام با فاند قوی و تماشای بندبازی سفته باز و سهامدار حقوقی.
      واقعا نیاز به رفتن به سیرک در وجودم ارضا شده:d

خودم هم به این نتیجه رسیده ام جای تحلیل و وقت حرام کردن, یه درصد بزرگی از سهامم رو تبدیل کنم به سهام بر و بچ سازمان بورس!
      چنان حمایت قوی می کنن از سهم های خودشون که حتی آرنولد در ترمیناتور 2 از زمینی ها نکرد...
      تا خدا چی بخواد;)
      با اجازه از صاحب تاپیکL-)، این وقت شبی پابرهنه بیام وسط بحث،

اون دوست صاحب نظرمون ادعای سبد میلیاردی و خدا تومنی داره، و برای همچین سبدی این شرط کاملا درسته. تو سهمی باید سرمایه گذاری کرد که نقدشونده باشه، دارایی که نقدشوندگی نداشته باشه اصلا دارایی نیست. وسط بیابون برهوت طلا به هیچ دردی نمیخوره.

اما در مورد خودم میگم که سبد شخصیم حول و حوشه 20 میلیونه. 2000 تا غگل داشته باشم هیچ مشکلی نداره. تازه چند روزه تو منفی دارم کگاز میخرم فقط واسه خنده. =))

در مورد رانت هم خودم به شخصه دنبالش نمیرم و پولی که از تحلیل دست بیاد خیلی بیشتر میچسبه بهم تا از رانت. اما وقتی هم که رانت داشته باشم شک نکن ازش استفاده میکنم، آدمیزاده دیگه.#:-S

یه چیزی هم بگم که دست بالای دست بسیاره و خیلی دیدم کسایی که دنبال رانت و رابطه بودن و یه جایی از هم دیگه رکب خوردن و یا همدیگه رو پیچوندن و کلن نابود شدن.:D

نکته یکی مونده به آخر هم که جیک جیک مستونمون که هست، فکر زمستونمونم باشه. بازار 3 ماه پیش از یادمون نره;)

نکته آخر هم اینکه www.childf.com یادمون نره
      مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

وقت بخیر یاسر جان
        فکر کنم واسه اخر هفته ها بد نباشه کمی هم با نگاه کلان عملیات خرید و فروش رو نقد کنی تا همه بهره ببرن.
        من خودم سوالی دارم که شاید جوابش معرفی یه استراتژی معاملاتی باشه
        امروز یکی از کاربران صاحب نظر سایت اعلام فرموده بودن
        سهمی که میانگین زیر 5 میلیون سهم در روز معامله میشه رو نباید نگاه کرد

با این حساب تکلیف سهامدارایی مثل ما که تو سبدشون سهم هایی مثل کفرا و غبشهر داریم چیه؟

خالی از لطف نیست ذکر کنم این اواخر انقد که از ماران سفته باز و عنکبوت های سرمایه گذار تو سهم های پرپتانسیل خیر بهم رسیده دارم ورشکست می شم! :p
        کارم شده خرید سهام با فاند قوی و تماشای بندبازی سفته باز و سهامدار حقوقی.
        واقعا نیاز به رفتن به سیرک در وجودم ارضا شده:d

خودم هم به این نتیجه رسیده ام جای تحلیل و وقت حرام کردن, یه درصد بزرگی از سهامم رو تبدیل کنم به سهام بر و بچ سازمان بورس!
        چنان حمایت قوی می کنن از سهم های خودشون که حتی آرنولد در ترمیناتور 2 از زمینی ها نکرد...
        تا خدا چی بخواد;)
        درود بر دوست عزیز؛
        ببینید میزان نقدشوندگی یک سهم فاکتور مهمی است اما بصورت مطلق نمی توان به آن نگاه کرد بلکه باید نسبی بررسی شود. برای مثال همونطور که داش مهدی عزیز فرمودند سبدی با حجم حدودی 50 میلیون تومان از لحاظ تعداد سهم سبد نباید از 5-6 سهم فراتر رود چون تابع مطلوبیت کل را احتمالا محدود خواهد کرد. از طرف دیگر چنین سبدی هیچ گاه نباید فاکتور نقدشوندگی را در نظر بگیرد!

چون هر یک از سهم های ان حدود 10 میلیون تومان ارزش دارد و برای یک سهم توسط 200 تومانی بازار تعداد 50000 تا خواهد شد که براحتی در هر سهمی نقد می شود.

اما به فراخور افزایش حجم و ارزش سبد باید تابع هدف از ماکزیمم کردن بازده به سمت مینیمم کردن ریسک حرکت کند و برای این کار باید تعداد سهام سبد افزایش یابد و ختی الامکان از سهامی استفاده شود که با یکدیگر کوواریانس منفی دارند (افزایش دیگری سبب کاهش دیگریست و بالعکس) در این سبد شما باید بسیار به فاکتور نقدشوندگی دقت کنید. برای این کار باید قوانینی رعایت کنید. برای مثال هیچ گاه بیش از 3 برابر حجم مبنای هیچ سهمی را نخرید. سعی کنید از گروه هایی که سهام آنها مدت زیادی بعضا بسته می شوند فاصله بگیرید. تا حد ممکن اگر بین دو سهم بورسی و فرابورسی شک دارید سهم بورسی را انتخاب کنید (در صورتی که در مورد سبدهای کوچک سهم های فرابورسی توصیه می شود به خاطر تابع هدف)

پس نمی توان یک حکم واحد صادر کرد اما می توان بنا به مقتضیات و شرایط نوع استراتژی را تغییر داد.

در مورد سهم های بچه های بالا! اگر دو حالت وجود دارد از این بخش استفاده کنید: 1- خود از بچه های بالا باشید 2- بدون واسطه با بچه های بالا ارتباط داشته باشید. در این صورت سود هنگفتی خواهید برد از رانت های اطلاعاتی. در غیر این صورت سمت این نوع سهام نروید که زیان بسیار هنگفت تری عایدی شما خواهد بود.
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

درود؛

اگه کسی با پیشنهادهای بنده سودی کرده یه لطفی به بنده بکنه و در این بنیاد NGOعضو بشه. این ارگان خیلی معتبره و زیر نظر سازمان ملل کار می کنه و ماموریتش حمایت از کودکان نیازمنده. هزینه تکفل هر کودک هم فقط ماهیانه 40 هزار تومان ناقابله... هر تعداد ماه که دوست داشتید....
          پیشنهاد من اینه که با اون 40 هزار تومان زندگی یه کودک معصوم رو نجات بدیم با کمک همدیگه...@};-

تمام توضیخات لازم هم داخل وبسایت اومده. پیشاپیش از همه دوستانی که روی بنده رو زمین نمی زنند و حتی از اونهایی که به هر دلیل خواسته بنده رو اجابت نمی کنند تشکر می کنم:">
          در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post

نکته آخر هم اینکه www.childf.com یادمون نره
          @};-

نظر

• fallah
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 692

سید جون کپشیرت هم که ترکوند
            ولی بالبر رو از اول باهات موافق نبودم چون فروشنده چرتی داره
            گزارش جدیدش بیاد بهتر میشه تصمیم گرفت
            سهم دیگه ای نداری باهم بررسیش کنیم مثل کپشیر؟؟:d

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

تا خدا چی بخواد;)
              در مورد سهم های بچه های بالا! اگر دو حالت وجود دارد از این بخش استفاده کنید: 1- خود از بچه های بالا باشید 2- بدون واسطه با بچه های بالا ارتباط داشته باشید. در این صورت سود هنگفتی خواهید برد از رانت های اطلاعاتی. در غیر این صورت سمت این نوع سهام نروید که زیان بسیار هنگفت تری عایدی شما خواهد بود.
              یاسر جان ضمن تایید فرمایشت و گذشته از شوخی اعتقاد دارم خرید بر مبنای رانت عمل ضداخلاقی و ناجوانمردانه ای هست. تکلیف اونی که رانت نداره تو این جدال نابرابر واسه کسب سود چیه؟
              مثلا من بدونم قراره کپشیر منفجر یشه و همه سهامم رو به تو بندازم که بیخبر از همه جا با فاندامنتال اومده ای جلو...:p
              یا من میدونم غمارگ قراره زمینشو بفروشه اما یه سهامدار ساده و کارگر بیخبر از همه جا نمی دونه و به مفت سهامشو از چنگش درمیارم:(
              یا من می دونم ماشینم چپ کرده یه بار, اما به شمای خریدار نمی گم و واسش صدتا توجیه هم میارم...
              رفتاریه بر خلاف عدالت و انصاف, در نهایت هم چنان هرج و مرجی ایجاد می کنه که همه رو در خودش غرق می کنه...
              واسه همه دوستان در سایت بورسی آرزو دارم هیچ گاه مجبور نباشیم تحلیل و دانش حودمون رو کنار بذاریم و تن به رفتارهای غیر انسانی بدیم...
              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/11/15, 18:13.
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
                سید جون کپشیرت هم که ترکوند
                ولی بالبر رو از اول باهات موافق نبودم چون فروشنده چرتی داره
                گزارش جدیدش بیاد بهتر میشه تصمیم گرفت
                سهم دیگه ای نداری باهم بررسیش کنیم مثل کپشیر؟؟:d
                درود بر جناب فلاح عزیز؛
                والا سهم که هست. همین کفرا عالیه... امسال 150 تومان میسازه هدف قیمت بنیادیش هم 600 الان هم که حدود 400 تومانه;). سهم دیگه فولاد مبارکه با سود احتمالی 120 تومان و هدف قیمتی 600 تومان.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                  سلام سید جان
                  ارزش سبدم حدودا 50 میلیونه، که الان وقتی تو ضررم فکر کنم کمتر هم شده. ولی موقع خرید اینها اینقدر موجودی داشتم
                  درود؛
                  بصورت کلی عرض کنم که سبدتون ایرادهایی داره. برای مثال تعداد سهامتون زیاده و باید کم بشه (ر.ش به مطلب در مورد نقدشوندگی و همین طور سبد جواد عزیز)؛ همین طور سهم های با همبستگی بالا زیاد نباید داشته باشید از یک گروه
                  اما بررسی جزئی رو اجازه بدید وقت بکنم بررسی کنم حتما خدمتتون عرض می کنم

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

درود بر جناب فلاح عزیز؛
                    والا سهم که هست. همین کفرا عالیه... امسال 150 تومان میسازه هدف قیمت بنیادیش هم 600 الان هم که حدود 400 تومانه;). سهم دیگه فولاد مبارکه با سود احتمالی 120 تومان و هدف قیمتی 600 تومان.
                    سید دکتر یاسر یا همون دکتر سید یاسر..... داش یاسر گل!
                    کفرا اندکی اصلاح داره
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      سید دکتر یاسر یا همون دکتر سید یاسر..... داش یاسر گل!
                      کفرا اندکی اصلاح داره
                      درود ویژه به داش مصطفی گل؛
                      اتفاقا اگه به تحلیل ها بعد تکنیکال هم بدیم که خیلی هم بهتره... تا چند به نظرت پایین داره؟ می خوام برای اضافه کردن عجله نکنم تا زمان مناسب خرید انجام بدم.;;)

نظر

• تازه کار
                        كاربر فعال
                        • Aug 2025
                        • 121

ممنون اقا یاسر
                        والا الان باز شد قیمتش شده 409
                        من تو 470 خریدم
                        نمیدونم با ضرر بدم بره یا نگهش دارم...همه سهمام تو ضرره:(
                        ممنون یاسر عزیز

قپیرا خرید در قیمت 1290
                        سفارس 158
                        وپترو 99
                        شنفت 470
                        وپارس 211
                        پکویر 227
                        وتوکا 225
                        شبریز 440
                        کرماشا 600
                        شاراک 860

نسبت همشونم در سبدم یه اندازه هست نسبتا. فقط پکویر و کرماشا خیلی کمتر و شاراک و وتوکا از همه بیشتره.
                        فقط کرماشا و شبریز رو بعد از باز شدن رفتم توی سود.
                        سلام سید جان
                        سلام و شب به خیر

مدتها بود که نوشته های کسی چنین ناراحتم نکرده بود.

تقریبا همه گفتنیهای اصلی را دوستان و اساتید بزرگوارم گفتند.
                        البته یک سوال برای من باقی مانده است:
                        "شرایط سبد شما خیلی هم بد نیست. تعدادی از سهام پرپتانسیل بازار را دارید. پس چرا اینقدر ناراحتید؟"
                        من هم حدود 12ماه پیش شرایط روحی شما را داشتم و میتوانم درک کنم که ممکن است تحت فشار روحی و برای رهایی از استرس برخی ضررها, مرتبا سهام جدید به سبدتان اضافه کرده اید. آن زمان در سایتی دیگر مشکلم را مطرح کردم و راهنماییهای دوستانم نقش بزرگی در آرام شدن و به سود رسیدنم داشت.
                        این تجربه ها را به عنوان کسی میگویم که (به جز سه روز اخیر) هیچگاه کمتر از 10 سهم در سبدش نداشته, البته با حجم سرمایه ای بالاتر از شما... امیدوارم مفید واقع شوند.
                        1- اولین و مهمترین نکته اینکه از خود انتظار منطقی داشته باشید. در شرایط عادی امثال من (با کمتر از دو سال تجربه در بورس) نمیتوانند بازدهی مشابه با بزرگان بازار را داشته باشند. البته باید تلاش کرد که بیشترین و بهترین بازده را به دست آوزد ولی منطقی بودن انتظار به شدت از استرستان کم میکند.
                        2- سعی کنید مدیریت سرمایه (حداقل در سطح ابتدایی) آن را فرا گرفته و حتما بر اساس آن استراتژی مشخصی برای خود انتخاب کنید و تحت هز شرایطی به آن وفادار بمانید. البته باید مرتبا بازده آن را ارزیابی کرده و سعی در بهبود آن (نه تغییر ناگهانی آن) داشته باشید. یک زمانی جناب آقای دکتر عمادی در همین سایت اصول ابتدایی مدیریت سرمایه را آموزش داده بودند. اگر هنوز در دسترس باشد برای شروع مناسب است.
                        3- هیچگاه خریدهایتان را یکدفعه تکمیل نکنید. سعی کنید حداقل مقداری پول نقد برای حمایت از سهامتان داشته باشید.
                        4- در حد بضاعت خود هم تکنیکال بیاموزید و هم بنیادی. حداقل آنقدر که بتوانید پیشنهادات دیگران را خودتان هم ارزیابی کنید.

(نکات زیر جزوی از استراتژی خود من هستند و برخی آنها را قبول ندارند اما طی یکسال اخیر که آنها را اجرا کرده ام, برای من مفید بوده اند):
                        5- هرگز تا یکماه به معاملات سهمی نگاه نکنم, اقدام به خریدش نمیکنم.
                        6- هرگز تا گزارشات دو سال اخیر سهمی را خودم مطالعه نکنم(هرچند دانشم بسیار اندک است), اقدام به خریدش نمیکنم.
                        7- اگر خریدم در سهمی تکمیل نشده باشد, در اولین مقاومت از سهم خارج میشوم و منتظر برگشت آن یا سایر فرصتهای بازار میمانم.
                        8- به جز سهام خودم تنها 5-6 سهم دیگر را در "واچینگ لیست" قرار میدهم و از رصد کردن کل بازار خودداری میکنم.... جتی برخی سهامم (مثل فولاژ) که کاملا بلندمدتی هستند را روزانه رصد نمیکنم.
                        9- در سهامی که تعداد قابل قبولی دارم, در مقاومتها با 20-33% سهام (یک پنجم تا یک سوم بر اساس اهمیت مقاومت) خروج میکنم و در صورت عدم عبور, مجددا در حمایت وارد میشوم.

امیدوارم با کسب تجربه و استفاده از دانش دوستانی مثل جناب شریعت, شاهد شادمانی شما باشیم.
                        شاد باشید.

نظر

• eli77
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 263

جناب تازه کار ممنون از توضیحات کاملتون.
                          راستش وقتی خوندم متوجه شدم نصف توصیه های شما رو اجرا نکردم و نمیکنم.
                          متاسفانه با اطلاعات کم اومدم تو بازار و بعد از خریدن سهم تازه شروع به اشنایی با مفاهیم شدم.
                          امیدوارم در کنار شما مطالب خوبی یاد بگیرم و از راهنمایی هاتون استفاده کنم
                          [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

درود ویژه به داش مصطفی گل؛
                            اتفاقا اگه به تحلیل ها بعد تکنیکال هم بدیم که خیلی هم بهتره... تا چند به نظرت پایین داره؟ می خوام برای اضافه کردن عجله نکنم تا زمان مناسب خرید انجام بدم.;;)
                            دکترجان اگر شنبه مثبت نباشه تا 380 جای اصلاح داره
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2012
                              • 1281

جناب تازه کار ممنون از توضیحات کاملتون.
                              راستش وقتی خوندم متوجه شدم نصف توصیه های شما رو اجرا نکردم و نمیکنم.
                              متاسفانه با اطلاعات کم اومدم تو بازار و بعد از خریدن سهم تازه شروع به اشنایی با مفاهیم شدم.
                              امیدوارم در کنار شما مطالب خوبی یاد بگیرم و از راهنمایی هاتون استفاده کنم
                              با سلام . دوست عزیز از شما تقاضا دارم افتخار بدید و "درس هایی از تاپیک چی ...چرا "رو هم مطالعه کنید. این امر هم به شما کمک شایان توجهی خواهد کرد. منتظر دیدار شما هستیم.
                              http://forums.boursy.com/showthread....9F%D8%9F%D8%9F
                              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                                دکترجان اگر شنبه مثبت نباشه تا 380 جای اصلاح داره
                                پس اونقدری نیست که نوسان منفی بگیریم ازش. همون اضافه کنم و میانگین بالا بیارم بهتره;)

نظر

در حال کار...
                                X