در اصل توسط m.r_moradi پست شده است
View Post
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
البته یاسر جان گروه فلز بدون ذوب هیچ کاری نمیتونه بکنه متاسفانه میبنید که حتی حجم معاملات فولاد هم به شدت کاهش یافته فولاد همه جوره زوش میچربه به ذوب اما الان ذوب یه جورایی شده مثلا مثل یه نماد ملی این بازیها هم همش تمام شدست و کلا خریدارها شرط معامله بلوکی را به یاد بیاورند دیگر نباید نگران ذوب باشند اما در 2 ماه اینده جای این دو عوض خواهد شد و فولاد گروه را بالا پایین خواهد کرددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر مرادی عزیز؛
توریل سهم پدر مادر داریه، در بازارهای مثبت قطعا تا مثبت کامل پیش میره. اما الان با وتوکا و حتوکا هم روند شدند و باید با هم ببرسیسون کرد. در مجموع موقعیت رقابتی خیلی خوبی داره و بلندمدتی سهم خیلی خوبیه. یه نگاه به این صفحه هم بندازی بد نیست
اما پارسان... اگه طاقت نگهداری 6 ماهه تا 1 ساله رو داری حتما در سبدت باشه و سود خوبی خواهد داد اما کلا خیلی سنگین شده و چند وقتیه داره استراحت می کنه و از کانون توجهات کاملا دور شده. احتمالا داره انرژی جمع می کنه... اگر در موقعیت خرید قرار داری صبر کن اما اگر داری نفروش به نظرم
این سیاه قلم منو ببین:http://forums.boursy.com/showthread....%84-%29/page15
:D
میدونم آماتوری هستا،بهم نخندی فقط خواستم منظورمو برسونم!:Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postالبته یاسر جان گروه فلز بدون ذوب هیچ کاری نمیتونه بکنه متاسفانه میبنید که حتی حجم معاملات فولاد هم به شدت کاهش یافته فولاد همه جوره زوش میچربه به ذوب اما الان ذوب یه جورایی شده مثلا مثل یه نماد ملی این بازیها هم همش تمام شدست و کلا خریدارها شرط معامله بلوکی را به یاد بیاورند دیگر نباید نگران ذوب باشند اما در 2 ماه اینده جای این دو عوض خواهد شد و فولاد گروه را بالا پایین خواهد کرد
کاملا درسته حرفت و من هم موافقم اما همون طور که گفتی به زودی تموم میشه... باباب فولاد نرخ فروش گرم رو 1100 گرفته و سرد رو 1400 تو بودجه! بر این اساس تازه نزدیک 80 تومان سود می سازه... ببین چند وقت اخیر قیمت فروشش چند بوده خدایی... آخه حیفم میاد حتی واسه نوسان منفی بفروشمش دوباره بخرم! تا فولاد حرکت نکنه گروه که هیچی از کل بازار هم هیچی در نمیاد!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسید جان اینکه صفحه ی نماد توریل هستش!متوجه نشدم چی رو باید ببینم؟!
این سیاه قلم منو ببین:http://forums.boursy.com/showthread....%84-%29/page15
:d
میدونم آماتوری هستا،بهم نخندی فقط خواستم منظورمو برسونم!:d
والا من که صلاحیت نظر دادن ندارم رو نقاشی و خطاطی:d اما بیاد 270 که خیلی جذاب میشه دوباره;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
مرادی جون یه نگاه به این فولاد بنداز... تو مقیاس لگاریتمی امروز میانگین 20 روزه رو لمس کرده و به محدوده پایین بولینگر باند هم رسیده تقریبا و rsiهم داره به 30 نزدیک میشه
اینها یعنی برگشت قیمتی حالا؟:d یا معنی نمیده؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postقسمت حقیقی-حقوقی رو بزن طی یک ماه اخیر ببین بیشتر کی فروخته و کی خریده;)
والا من که صلاحیت نظر دادن ندارم رو نقاشی و خطاطی:d اما بیاد 270 که خیلی جذاب میشه دوباره;)
اره انصافا 270 خیلی جذاب میشه،هرچند احتمال اولی(صعود) رو بیشتر میدونم...;)
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمرادی جون یه نگاه به این فولاد بنداز... تو مقیاس لگاریتمی امروز میانگین 20 روزه رو لمس کرده و به محدوده پایین بولینگر باند هم رسیده تقریبا و rsiهم داره به 30 نزدیک میشه
اینها یعنی برگشت قیمتی حالا؟:d یا معنی نمیده؟
اما خودم احتمال بیشتری میدم که سهم فردا برگرده!یا بهتر بگم امیدوارم این اتفاق بیوفته چون سقوط فولاد به نظرم موجب سقوط بازار میشه!
-----------
راستی دکر جان سری به این لینک امضای من نزدی؟!:d
-------
سید جان با عرض معذرت بابت این سوالای پی در پی، نظرت روی فولای چطوریاست؟تکنیکالش که میگه سهم حمایت خوبی تو محدوده ی 220 داره و فکر میکنم بشه 10-15 درصدی ازش گرفت...آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2012/11/19, 14:34.تمام سال من بی تو...
نظر
-
والا فولای رو ریز بررسی نکردم اما به نظرم تعدیل مثبت داشته باشه با توجه به افزایش قیمت فروش و اینکه شرکت به نسبت یه فولادی خیلی کوچیکه. اما خوب درگیره اون هم با روند گروه و تاثیر پذیره تا حدودی
رفتم دیدم اما سرکار اسپیکر ندارم باید خونه برم گوش بدم نظر میدم حتما;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود به دوستان و همرهان عزیز؛
خوب طی تغییراتی که روزهای اخیر در سبدم رخ داده آخرین وضعیت به شرح زیر است:
22% نقد
18% کفرا میانگین خرید 360
17% فولاد ... 348
15% کروی ..... 275
8% کسعدی ..... 2050
5% وپارس ..... 2070
5% غگل ...... 12930
5% وسپه ..... 1670
5% کگل و ولساپا ...... 9100 و 1500
باشون موافق نیستی یا کلا تو کارشون نیستی؟..."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
درود؛
والا از گروه های کوچک سعی می کنم بیشتر از یک سهم نداشته باشم و غگل 1200 تومانی که گیرم اومد مثل غمارگ بعد اولین بازگشاییش بود دیگه گفتم کافیه;)
هرچند همیشه گفتم این دو سهم در روند سودآروی قرار گرفتند و روندشون مثبته. فقط باید مدتی از چشم بازار دور بشند تا حواشیشون کم بشه و به روند عادی برگردندإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
امیدوارم که کمینه به صورت منظم و ماهانه جدولت رو به روز کنی.
همیشه پرسود باشی و مهربان..."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
فولاد مبارکه چی داره میگه دقیقا؟! :d
اون ابلهی که داره میبینه روند صعودی قیمت رو بعد میاد 5000 تا سهشو میگذاره 1ریال پایین تر واسه فروش رو من یه تست هوش باید ازش بگیرم...آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2012/11/20, 10:32.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postفولاد مبارکه چی داره میگه دقیقا؟! :d
اون ابلهی که داره میبینه روند صعودی قیمت رو بعد میاد 5000 تا سهشو میگذاره 1ریال پایین تر واسه فروش رو من یه تست هوش باید ازش بگیرم...
لیدر قبلی صف فروشه ولی این مثبته.
حالا یعنی چی؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر