بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • madio
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 390

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

در اصل توسط madio پست شده است View Post
    بنظر میاد اون 30% علاوه بر مبلغ شمش فولاد باشه،اینکه 40% برگردونه هم احتمالا شکل وام باشه یا شرایط خاص داشته باشه،احتمال داره مجلس طبق روال مبلغ بودجه رو زیاد کنه پس این 30% رو باید کف گرفت هرچند چانه زنی نتیجه نهائی رو تعیین میکنه
    مطلب رو نتونستم ویرایش کنم پس این مدلی حرفم رو تصحیح میکنم که این عوارض علاوه بر عوارض قبلی نیست و از 5% قیمت شمش فولاد خوزستان به 30% تولید میخواد تغییرش بدن البته مخالفهای خودش رو هم داره

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

درود بر هر دو عزيز؛

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
      اگر فرض کنیم ترکیب تولید و فروش سال 93 شرکت مشابه امسال باشه و همچنین فرض کنیم شرکت 30% مبلغ فروش کنسانتره را به دولت بدهد(علاوه بر مبلغی که بر اساس شمش فولاد خوزستان میداد!)، در اینصورت 13% از حاشیه سود شرکت در سال آینده کم میشه، یعنی حداکثر کاهش ممکن را در نظر گرفتم.
      موضوعی که مطرحه اینه که 40% ازاین 30% را دولت به شرکت برخواهد گرداند تا هزینه توسعه معدن بشه. همچنین امکان دارد آن مبلغی را که سال 92 بر اساس بند 55 بودجه 92 (بر اساس شمش فولاد خوزستان) میداد را در سال 93 ندهد. بنابراین اگر این مفروضات را در نظر بگیریم کاهش حاشیه سود شرکت کمتر از 5-6 درصد خواهد شد.
      البته تمام این چیزها در حد حرف است و هنوز قانون بودجه 93 در مورد بهره مالکانه تصویب نشده/:.winksmiley02.:/
      در اصل توسط madio پست شده است View Post
      مطلب رو نتونستم ویرایش کنم پس این مدلی حرفم رو تصحیح میکنم که این عوارض علاوه بر عوارض قبلی نیست و از 5% قیمت شمش فولاد خوزستان به 30% تولید میخواد تغییرش بدن البته مخالفهای خودش رو هم داره
      بله دوست عزيز اين عوارض جايگزين عوارض قبلي خواهد بود نه اضافه بر آن. اگر قيمت كنسانتره آهن را 10 درصد شمش فولاد خوزستان در نظر بگيريم در واقع عوارض از 5 درصد به 3 درصد كاهش يافته! البته بازار كاري به اين چيزها نداره. ميگه 5 شده 30! پس خيلي بد شده! :D
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• AkB@R
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 264

استاد شریعت امروز شلعاب خرید شد. هدفش چنده؟
        اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

• sea2003son
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 179

جناب شریعت فسرب را چیکار کنیم به نظر شما تا چند میتونه پایین بیاد 348 تومان خرید داریم ایا با این قیمتهای چهانی امیدی به برگشتش هست؟

نظر

• mamadzar
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 396

سید نظرت در مورد برداشتن امروز دتولید چیه ؟! امروز میبنده برای مجمع فوق العاده ... قیمتشم واقعا وسوسه کننده اس !!:D
            وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              اگر کسي تو را با تمام مهربانيت دوست نداشت ...

دلگير مباش که نه تو گناهکاري نه او

آنگاه که مهر می ‌ورزی مهربانيت تو را زيباترين معصوم دنيا مي‌کند ...

پس خود را گناهکار مبين

من عيسي نامي را ميشناسم که ده بيمار را در يک روز شفا داد ... و تنها
              يکي سپاسش گفت!!!

من خدايي ميشناسم كه ابر رحمتش به زمين و زمان باريده ... يکي سپاسش مي
              گويد و هزاران نفر کفر !!!

پس مپندار بهتر از آنچه عيسي و خدايش را سپاس گفتند ... از تو براي
              مهربانيت قدرداني ميکنند.

پس از ناسپاسي هايشان مرنج و در شاد کردن دلهايشان بکوش... که اين روح
              توست كه با مهرباني آرام ميگيرد

تو با مهر ورزيدنت بال و پر ميگيري ...

خوبي دليل جاودانگي تو خواهد شد ...

پس به راهت ادامه بده

دوست بدار نه براي آنکه دوستت بدارند ...

تو به پاس زيبايي عشق، عشق بورز و جاودانه باش
              اين هميشه خط مشي بندست؛ دوست داريم همه همنوعان خودمون رو. چه اونهايي كه از ما خوششون مياد چه اونهايي كه بدشون بياد و لعن و نفرين كنند. دوست خواهيم داشت واين تنها سلاح ماست. اميدوارم در چنين روزهايي بتونيم خودمون رو كنترل كنيم. هميشه آرزوي خوبي دارم براي همه. ان شالله به زودي از اين شرايط ركود و نزول هم عبور خواهيم كرد. @};-

نظر

• mamadzar
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 396

اين هميشه خط مشي بندست؛ دوست داريم همه همنوعان خودمون رو. چه اونهايي كه از ما خوششون مياد چه اونهايي كه بدشون بياد و لعن و نفرين كنند. دوست خواهيم داشت واين تنها سلاح ماست. اميدوارم در چنين روزهايي بتونيم خودمون رو كنترل كنيم. هميشه آرزوي خوبي دارم براي همه. ان شالله به زودي از اين شرايط ركود و نزول هم عبور خواهيم كرد. @};-
                از کوزه همان برون تراود که دروست ....
                وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• علی نظامی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1033

سلام یاسر جان. درین حالات چندتا ضرب المثل کاربرد داره: * قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری* - *آهو!!! چه داند قیمت نقل و نبات* و .... :D به قول این رفیقمون سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

علی اقا اصن من همچین روزایی رو پیش بینی میکردم که اینو گذاشتم تو امضام دیگه! :)))))) /:.yead.:/

ولی بهترین جمله رو دوستمون تو صفحه ی قبلی گفت،از کوزه همان برون تراود که در اوست...

چه صف خرید،چه صف فروش،چه مثبت،چه منفی،همیشه دوستت داریم سید مهربونی ها.../:.Heart.:/
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• فدایی
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 710

بله دوست عزيز اين عوارض جايگزين عوارض قبلي خواهد بود نه اضافه بر آن. اگر قيمت كنسانتره آهن را 10 درصد شمش فولاد خوزستان در نظر بگيريم در واقع عوارض از 5 درصد به 3 درصد كاهش يافته! البته بازار كاري به اين چيزها نداره. ميگه 5 شده 30! پس خيلي بد شده! :D
                      در تایید نظر سید عزیز: http://www.sena.ir/ShowNews.aspx?ID=18201
                      «...عضو کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و اصل 44 مجلس افزود: در این جلسه مقرر شد تا امسال عدد واضحی در نظر گرفته شود و مانند سال گذشته پنج درصد شمش فولاد خوزستان ملاک محاسبه حق انتفاع قرار نگیرد.

وی تاکید کرد: کارگروه به این جمع بندی رسید که بین 20 تا 25 درصد فروش رقمی منطقی برای این کار است، بنابراین، در قالب مصوبه کارگروه، به کمیسسیون تلفیق وارد شد. کمیسیون تلفیق هم با توجه به اینکه 5 درصد شمش فولاد خوزستان معادل 55 تا 60 درصد فروش این شرکت ها می شد، بنابه درخواست نمایندگان شرکت ها مقرر کرد تا این رقم کاهش یابد و با توافق نمایندگان شرکت ها این رقم در کمیسیون تلفیق به 30 درصد رسید.
                      ....
                      پورابراهیمی با اشاره به اینکه رقم 25 درصد در جلسه کارگروه مورد موافقت قرار گرفت و کمیسیون تلفیق 30 درصد اعلام کرد، خاطرنشان کرد: تلاش می شود تا با همان عددی که به تصویب کمیسیون رسیده موافقت شود.»
                      آخرین ویرایش توسط فدایی؛ 2014/01/19, 11:07.
                      همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• rasoul_rasoul
                        عضو جدید
                        • Oct 2013
                        • 3

سلام بر بهنام عزیز
                        استاد حرف و حدیث راجع به خکاوه خیلی زیاد شده. بعضی ها صف خرید رو نشانه آینده دار بودن سهم میدونن بعضی ها هم گزارش 9 ماهه را علامت تمام عیار ورشکستگی شرکت میدونن و مدام پیشنهاد خروج از سهم میدن میخواستم نظر شماه رو بدونم.من سهم رو در گرون ترین قیمت و پیش از گزارش خریدم و نمی دونم چکار کنم

نظر

• heaven_smile77
                          عضو عادی
                          • Jul 2012
                          • 257

جناب شریعت زحمت می کشید راجع به زمان برگزاری کلاس های جدید و همینطور مکانش توضیح بدید تا ثبت نام کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
                            جناب شریعت زحمت می کشید راجع به زمان برگزاری کلاس های جدید و همینطور مکانش توضیح بدید تا ثبت نام کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            درود بر شما؛
                            والا با 2-3 تا موسسه دارم مذاکره می کنم هنوز هیج کدوم قطعی نشده اما به محض قطعی شدن در همین تاپیک حتما اظلاع رسانی خواهم کرد دوست من

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

درود؛

منفي وپخش و منفي كامل وصنعت وسكاب فرصت خريد واضح مبرهن و بدون چون و چرا!

بخريد تضميني...

نظر

• engmohsen
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 59

درود؛

منفي وپخش و منفي كامل وصنعت وسكاب فرصت خريد واضح مبرهن و بدون چون و چرا!

بخريد تضميني...

سید جان به فرموده شما یه چنگی به وسکاب تو -4 زدیم :.thumbsupsmileyanim

نظر

در حال کار...
                                X