بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نجاT...
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 2639

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود؛

منفي وپخش و منفي كامل وصنعت وسكاب فرصت خريد واضح مبرهن و بدون چون و چرا!

بخريد تضميني...
    سید جان بنده ارادت خاصی خدمت شما دارم
    به نظرم وپخش منفی از عجایبه بورس تهرانه
    خودم ندارم

ولی یه مقدار کحافظ دارم که تو تاپیکش چند روز پیش فرصت خریدشو اعلام کردم
    انگار خوابه
    قصد بیدار شدن نداره
    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• M0hamad
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 108

درود؛

بخريد تضميني...
      سید جان دیگه منفی های خکاورو فرصت خرید نمیدانید.نکنه از لیست خارج شده؟

نظر

• omidniki
        عضو جدید
        • Jan 2014
        • 12

درود؛

بخريد تضميني...
        جناب در مورد وپخش کسیکه الان داره با 3درصد مثبت پایانی میفروشه یعنی چی ؟یعنی نمی فهمه یا ما فکر میکنیم خیلی زرنگیم ؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط omidniki پست شده است View Post
          جناب در مورد وپخش کسیکه الان داره با 3درصد مثبت پایانی میفروشه یعنی چی ؟یعنی نمی فهمه یا ما فکر میکنیم خیلی زرنگیم ؟
          متوجه منظورتون نشدم دوست عزيز!

هر كسي هر قيمتي دوست داشته باشه مي فروشه خوب. چه ربطي داره به تحليل ما؟!
          شايد دوست داشت تو منفي 2روز ديگه هم بفروشه. پس سهم بده؟
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• salehiar
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 331

سلام جناب شریعت.گزارش شاملا اومده.یه نظری میشه بدین.ممنون

نظر

• almas
              عضو عادی
              • May 2013
              • 41

جناب شریعت نظرتون در مورد غبشهر چی ؟

نظر

• omidniki
                عضو جدید
                • Jan 2014
                • 12

متوجه منظورتون نشدم دوست عزيز!

هر كسي هر قيمتي دوست داشته باشه مي فروشه خوب. چه ربطي داره به تحليل ما؟!
                شايد دوست داشت تو منفي 2روز ديگه هم بفروشه. پس سهم بده؟
                اینکه سهم خوبه شکی نسیت و جز واچینگ لیست من بوده که نظر دادم منظورم این بود که نکنه اوضاع خیلی خرابتر و ما متوجه نیستیم دوست عزیز و بزرگوار.

نظر

• omidniki
                  عضو جدید
                  • Jan 2014
                  • 12

بحث سر درگیری دو جناح هاشمی وبازاره که دومی اعتقاد به موندن این نفله ها داره پس شرایط کاملا"سیاسی شده وشکی نیست و چه بدبختیم ما سهامدار حقیقی گه دودش تو چش ما داره میره .واقعا" جای تاسف داره .اینکه حقوقی تو تاپیکو و اخابر داره چیکار میکنه سهم رو با فیمت پایانی 1درصد منفی تو 4درصد منفی میفروشه .

نظر

• taze vared
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 173

------------------------------

نظر

• taze vared
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 173

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
                      جناب شریعت توی خصوصی هم ازتون سوال کردم
                      در صورت امکان شرایط سبدگردانی تون رو بفرمایید
                      باتشکر
                      در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
                      جناب شریعت منتظرم هستم

عذر می خوام. پاسخ میدم خدمتتون
                      جناب شریعت ممنون میشم زحمت بکشید

نظر

• warrior
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 138

سلام دکتر جان..خسته نباشید...

یه سوال پیش اومده در مورد غبشهر که آیا با این p/e تو منفی های آینده ارزنده نیست..؟
                        [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

• heaven_smile77
                          عضو عادی
                          • Jul 2012
                          • 257

جناب شریعت با توجه به اینکه شما روی خبمهن سابق نظر مثبت داشتید آیا به نظر شما به شرایط فعلی بازار نگهداری به صلاح است یا فروش؟
                          یا اصولاً اینکه بهتر نیست فعلا از بازار خارج شیم تا شرایط دوباره عادی شود ؟؟؟

نظر

• mane1659
                            كاربر فعال
                            • Dec 2011
                            • 235

آقای شزیعت میشه نظرتون روی گزارش 6 ماهه وخارزم را بدونم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

سلام و عرض ادب

دیشب کلا بیدار بودم،چارت سهم ها و شاخص ها،اخبار و شایعات،فروم ها و شبکه های اجتماعی...فقط داشتم بررسی میکردم!

هرچند با منفی شدن دوشنبه احساس خطر کردم اما علی الحساب همه چیز اماده است تا یه برگشت خوب بزنیم طی امروز یا فردا!82500 برای من حکم مرگ و زندگی رو داره،هرچند تا همینجاش هم که شاخص حدود 8% افت کرده سبد شخصی من حدود 30% ریخته و عملا هرچی تو این سه ماه اخیر رشته بودم پنبه شده!واقعا وضعیت داره از استانه تحملم خارج میشه،عملا زندگی مالیم رو به نابود شدنه(به دلیل شرایط خاص مالی که دارم)ولی نمیدونم چرا همچنان خوشبینم!از دیشب تا حالا 100بار مرور کردم که هر کدوم از سهم هام رو به چه دلیلی خریدم و بیشتر از اون مرور کردم که ایا اون دلایل هنوز پابرجا هستن یا نه!جواب مثبته!!!پس برا چی باید بدبین بود؟!

فکر کنم سردرگمی و استیصال من تو همین چند خط بالا مشخص باشه،بهتره بیشتر ازاین درموندگی خودم رو عیان نکنم! :D

تا اخر بهمن تقریبا فرصت دارم تا برگردم،امیدوارم تا اونموقع این جنگ تمام عیار قدرت تموم شده باشه!حالم داره از بعضی چیزا بهم میخوره...

راستش هرچند سود بورس خیلی شیرینه،هرچند هیچ بازار مالی قدرت رقابت باهاش رو نداره،اما بزرگترین مشکلش اینه که وقته واردش میشی تازه چیزهایی رو میبینی که تا حالا برات در حد شایعه بودن...فساد،کلاه برداری،پولشویی،رانت خواری و ... و خوب درست یا غلط دیدن این چیزا در حالی که هیچ کاری از دستم بر نمیاد به شدت ازارم میده!خدا خودش گواهه که اگه تو این فضای مسموم بازار سرمایه چندتا دوست خوب و پاک مثل سید یاسر،محمد خودشکوفا،داش مهدی و...(دیگه اسم نبردم چون یه کمی لیست ممکن بود بلند بالا بشه :D ) رو نداشتم شاید اصلا نمیتونستم دووم بیارم...بحثم اصلا بحث مالی نیست،بحثم کم کردن فشار روانی به کمک دوستان و شاید گپ و گفت های چند دقیقه ای و خوشحال شدن صرفا از شنیدن صدای دوستی باشه،حتی اگه بهانه ی صحبت بورس باشه...!

خدا رو شکر میکنم که ادمهای خوبی رو سر راهم قرار داده و امیدوارم از این پیچ پر خطر هم به لطف خودش و به کمک دوستانم سربلند بیرون بیام...

ببخشید که این اراجیف رو اینجا نوشتم،راستش دو تا دلیل داشت:

اول اینکه هیچ فروم و هیچ تاپیکی رو مثل این فروم و تاپیک خونه ی خودم نمیدونم،احساس ارامشی که کنار سید بهم دست میده وصف نشدنیه چون همیشه برام حکم برادر بزرگتری رو داره که همیشه ارزوی داشتنش رو داشتم و حس میکنم برام یه جور پشت گرمیه...

دوم اینکه به شدت نیاز داشتم درد دل کنم اما تو این وضعیت بازار روم نمیشد با هیچکدوم از دوستان خوبم مستقیما درد و دل کنم و احساس میکردم شاید الان همه خودشون به حد کافی تنش داشته باشن و حوصله چرندیات منو نداشته باشن،حتی یکی دو باری هم تماس گرفتم با چند تا از دوستان خوبم منتهی روم نشد حرف اصلیم رو بزنم...برا همین اینجا نوشتم تا مخاطبم همه باشن و هیچ کس نباشه!

از این که وقت گرانبهاتون رو با این اراجیف گرفتم صمیمانه عذر میخوام.

سلام و شاد باشید،تا ابد/:.Heart.:/
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• lilium
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 115

جناب مرادي گرامي
                                سلام
                                خيلي درد و دل قشنگي بود، يه قسمتيش حرف دل منم بود، اين كه اين بازار با رانت و ... خيلي كثيف شده اما بنظر من زياد نگران نباشيد، اگه شركتهاي خوبي از نظر بنيادي رو انتخاب كردين، جاي نگراني نيست، فكر كنيد پولتون تو بانكه و سود ساليانه ش (سود مجمع) رو ميگيريد.
                                من تو اين 2.5 كه تو اين بازارم، افت هاي عجيبي رو ديدم، كه اين افت، زياد برام نگران كننده نيست. /.:biggrinsmiley.:/
                                حدود 2 سال پيش، قيمت شخارك به 1300 تومن رسيد، سهم با اين بنياد قوي، اما به خوبي برگشت. ما چون قيمت سرمايه مون رو هر روز رو تابلو ميبينيم، گاهي اوقات با ريزش ها، نگران ميشيم.
                                اگه واقعا احساس ميكنيد با ديدن بازار بهتون استرس وارد ميشه، پيشنهاد ميكنم 2 ماه اصلا بهش نگاه نندازين. همه چيز درست ميشه.
                                موفق، شاد، سلامت، پرپول و پرسود باشين :)
                                در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب

دیشب کلا بیدار بودم،چارت سهم ها و شاخص ها،اخبار و شایعات،فروم ها و شبکه های اجتماعی...فقط داشتم بررسی میکردم!

هرچند با منفی شدن دوشنبه احساس خطر کردم اما علی الحساب همه چیز اماده است تا یه برگشت خوب بزنیم طی امروز یا فردا!82500 برای من حکم مرگ و زندگی رو داره،هرچند تا همینجاش هم که شاخص حدود 8% افت کرده سبد شخصی من حدود 30% ریخته و عملا هرچی تو این سه ماه اخیر رشته بودم پنبه شده!واقعا وضعیت داره از استانه تحملم خارج میشه،عملا زندگی مالیم رو به نابود شدنه(به دلیل شرایط خاص مالی که دارم)ولی نمیدونم چرا همچنان خوشبینم!از دیشب تا حالا 100بار مرور کردم که هر کدوم از سهم هام رو به چه دلیلی خریدم و بیشتر از اون مرور کردم که ایا اون دلایل هنوز پابرجا هستن یا نه!جواب مثبته!!!پس برا چی باید بدبین بود؟!

فکر کنم سردرگمی و استیصال من تو همین چند خط بالا مشخص باشه،بهتره بیشتر ازاین درموندگی خودم رو عیان نکنم! :D

تا اخر بهمن تقریبا فرصت دارم تا برگردم،امیدوارم تا اونموقع این جنگ تمام عیار قدرت تموم شده باشه!حالم داره از بعضی چیزا بهم میخوره...

راستش هرچند سود بورس خیلی شیرینه،هرچند هیچ بازار مالی قدرت رقابت باهاش رو نداره،اما بزرگترین مشکلش اینه که وقته واردش میشی تازه چیزهایی رو میبینی که تا حالا برات در حد شایعه بودن...فساد،کلاه برداری،پولشویی،رانت خواری و ... و خوب درست یا غلط دیدن این چیزا در حالی که هیچ کاری از دستم بر نمیاد به شدت ازارم میده!خدا خودش گواهه که اگه تو این فضای مسموم بازار سرمایه چندتا دوست خوب و پاک مثل سید یاسر،محمد خودشکوفا،داش مهدی و...(دیگه اسم نبردم چون یه کمی لیست ممکن بود بلند بالا بشه :D ) رو نداشتم شاید اصلا نمیتونستم دووم بیارم...بحثم اصلا بحث مالی نیست،بحثم کم کردن فشار روانی به کمک دوستان و شاید گپ و گفت های چند دقیقه ای و خوشحال شدن صرفا از شنیدن صدای دوستی باشه،حتی اگه بهانه ی صحبت بورس باشه...!

خدا رو شکر میکنم که ادمهای خوبی رو سر راهم قرار داده و امیدوارم از این پیچ پر خطر هم به لطف خودش و به کمک دوستانم سربلند بیرون بیام...

ببخشید که این اراجیف رو اینجا نوشتم،راستش دو تا دلیل داشت:

اول اینکه هیچ فروم و هیچ تاپیکی رو مثل این فروم و تاپیک خونه ی خودم نمیدونم،احساس ارامشی که کنار سید بهم دست میده وصف نشدنیه چون همیشه برام حکم برادر بزرگتری رو داره که همیشه ارزوی داشتنش رو داشتم و حس میکنم برام یه جور پشت گرمیه...

دوم اینکه به شدت نیاز داشتم درد دل کنم اما تو این وضعیت بازار روم نمیشد با هیچکدوم از دوستان خوبم مستقیما درد و دل کنم و احساس میکردم شاید الان همه خودشون به حد کافی تنش داشته باشن و حوصله چرندیات منو نداشته باشن،حتی یکی دو باری هم تماس گرفتم با چند تا از دوستان خوبم منتهی روم نشد حرف اصلیم رو بزنم...برا همین اینجا نوشتم تا مخاطبم همه باشن و هیچ کس نباشه!

از این که وقت گرانبهاتون رو با این اراجیف گرفتم صمیمانه عذر میخوام.

سلام و شاد باشید،تا ابد/:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X