بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

حالا همه چيز به يك طرف؛ اين صف فروش وسپه رو كجاي دلم بذارم اخه؟!! =))

اين بدبخت مگه رشدي هم كرده؟!
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• mnasr
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 23

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      به نظر من كلا از فكر بازار بيرون بياييم بهتره. حيف ذهن و جسم و روحمون نيست كه با همچين چيز پيش پا افتاده اي خرابش كنيم؟

كمي فاصله بگيريم از اين بحث ها بد نيست. شكر خدا همه تو سوديم تقريبا و حالا چند روز منفي هم تاثير زيادي روش نمي گذاره.

من كه خيالم نيست، هر جا لازم باشه سهم هاي سبدم بر خواهند گشت. اگر امروز سهم مي فروختم پا روي تمام اصول و خط قرمزهاي خودم گذاشته بودم.

در همين روزهاي سرتاسر قرمز عيارمون مشخص ميشه. بريد از زندگي لذت ببريد كه چيزي كه تكرار شدني نيست زندگيه

درود بر همه دوستان عزيزم...
      واقعا صبح تا حالا بیچاره شدم با این همه منفی
      این متن را که خوندم آروم شدم
      ممنون آقا سید

من کل سرمایه ام را کسرا خریدم حالا هر روز دارم ضرر میدم

نظر

• arashsefid
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 205

استاد نظرتون در باره کسعدی و حقش بفرمایید
        با تشکر@};-

نظر

• madio
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 390

فک کنم هشتاد و پنج هزار رو هم ببینه شاخص عزیز،البته این کاهش شاخص اصلا بد نیست حداقل نشون میده خریدار هست

نظر

• rezasedghi
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 80

اقا سید عزیز همیشه حرفهای صادقانه ودلسوزانه شما دلگرمی منه.خصوصا تو این بازار منفی.دمت گرم
            [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

/.:blinksmiley.:/
              تمام سال من بی تو...

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

سيد در مورد فزرين ديدم مثبتي ؟ به نظرت فردا خريدش خوبه؟
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• arashaj74
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 88

حالا همه چيز به يك طرف؛ اين صف فروش وسپه رو كجاي دلم بذارم اخه؟!! =))

اين بدبخت مگه رشدي هم كرده؟!
                  از زمان وسپه 100تومنی قبل از افزایش سرمایه بالای 400%رشد کرده

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

يا علي!! :))

باز چرا بازار رم كرد؟! /:.ph34r-smiley.:/
                    حيف كه نقد نيستم...

نكنيد اين كار رو با خودتون! يه مشت از خدا بي خبر هم سودشون تو همين رفتارهاي هيجاني تازه واردهاست متاسفانه
                    درود؛
                    تجربه 3 دفعه قبلي بنده (جريان 88، قهر محمود و جنگ و سوريه) ميگه فردا آخر منفي خواهد بود. بدترين وقايع هم بيش از 2 روز بازار رو منفي نخواهند كرد.
                    اگر كسي نقد داره فردا بهترين موقع خريده. شايد هم همين امروز حتي!

بنده بهترين خريدهام رو شهريور انجام دادم، روز دوم حمله به سوريه!
                    در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post

/.:blinksmiley.:/
                    اوه اوه محمدرضا نگاه کن ببین هر وقت RSI به اون خط قرمزه رسیده چطوری واکنش نشون داده!!;)
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• nudnik
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 224

دقیقا .. منم بی تجربه بودمو ( الانم هستم ) سر منفی های بورس تو شهریور عطاشو به لقاش بخشیدم و خوشحال شدم که وارد نشدم و ...
                      حالا خدا کنه الانم مث اون موقع این منفی ها مقطعی و گذرا باشه یه صعود عاالی داشته باشه و بعدش هم متعادل شه فقط .. و سقوطی در کار نباشه .. همه کنار هم سود های خیلی خوبی کنن :)

نظر

• محمد حقانی
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 447

سلام یاسر عزیز . امیدوارم در صحت و سلامت باشید.
                        با اینکه بازار به شدت خراب است و دل و دماغی برای سهامداران نمانده ولی از نظر من دور خیزی است برای حرکتی بزرگ .
                        چند روزی است مینویسید بزودی پاسخگوی سوالات هستم. اگر حوصله و فرصت دارید لطفا پاسخگوی سوالات باشید. با سپاس

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

اوه اوه محمدرضا نگاه کن ببین هر وقت RSI به اون خط قرمزه رسیده چطوری واکنش نشون داده!!;)
                          اره سید جان،منم توجه ام به همین موضوع جلب شد،علی الخصوص که الان بیرون کانال سبز رنگ و در حال تثبیت هستیم...

به نظرم 3 راه وجود داره...

1)برگشت نهایتا از 84000 واحد و یه صعود خیلی شیرین تا حوالی 100000 واحد.../:.yead.:/

2)برگشت نهایتا از 82500 واحد و یه حالت رنج و درجا و یا با کمی شیب مثبت... /:.negaran.:/

3) افت به زیر 82000 واحد و حرکت به سمت 74000 واحد /:.weirdsmiley.://:.wacsmiley.://:.negaran.://:.mellowsmiley.:/

فقط امیدوارم هرچی میشه گزینه ی 3 رخ نده...رسما تا عید به فنا میریم...

فردا واقعا روز مرگ و زندگیه،هم ار اس ای میخوره به اون خطه،هم عدد شاخص دقیق رو سقف کانال میشینه...

امیدمون به خداست.../:.Heart.://:.wubsmiley.:/
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• داش مهدی
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 595

اره سید جان،منم توجه ام به همین موضوع جلب شد،علی الخصوص که الان بیرون کانال سبز رنگ و در حال تثبیت هستیم...

1)برگشت نهایتا از 84000 واحد و یه صعود خیلی شیرین تا حوالی 100000 واحد.../:.yead.:/

2)برگشت نهایتا از 82500 واحد و یه حالت رنج و درجا و یا با کمی شیب مثبت... /:.negaran.:/

3) افت به زیر 82000 واحد و حرکت به سمت 74000 واحد /:.weirdsmiley.://:.wacsmiley.://:.negaran.://:.mellowsmiley.:/

فردا واقعا روز مرگ و زندگیه،هم ار اس ای میخوره به اون خطه،هم عدد شاخص دقیق رو سقف کانال میشینه...

ممدرضا، کجایی برادر؟ عرض ادب و احترام و از این جور چیزا
                            این نهایتنت تو حلقم،
                            تکلیف ما رو روشن کن، شاخص نهایتا از کجا برمیگرده؟
                            فردا کل بازار روز حساسی رو داره
                            اگه خدای نکرده خدای نکرده اندازه نصف امروز شاخص منفی باشه، اوضاع قمر در عقرب میشه
                            دو روز پشتش هم که مال تسویه اعتباریهاست
                            بعدش هم عرضه اولیه تیپیکو، بعد هم تکنیکالی یکی یکی سهمه که خط روند و حمایتش رو بشکونه، حالا هجوم مردم واسه ابطال صندوقها و نقد شدنشون رو هم در نظر داشته باش که چه فشار فروشی به بازار میاره.
                            انشاءالله که توهم زدم....
                            اما جدا نگاه سهامداری باید توی بازار تغییر کنه و سودهای رویایی 92 رو فراموش کنه،
                            الان تو خیلی از نمادها تا سال دیگه این موقع تضمینی میشه40% گرفت:ولساپا-وپاسار- وبملت- همراه- اخابر-ذوب و فولاد حتی، خیلی از ش ها و خیلی از نمادهای دیگه

اما بریم سروقت دکتر
                            عرض ارادت

این خکاوه چی میگه؟
                            تو شش ماهه حسابرسی شده این 145 میلیارد سایر هزینه های عملیاتی از کجا اومده؟
                            اینکه بالای 1000 میلیارد تسهیلات مالی داره، 150 میلیارد حق تقدمها هم براش افاقه نمیکنه
                            با این حاشیه سودها باید حداقل 5 برابر تولید کنه تا به سر به سر برسه.
                            من دارم اشتباه میکنم آیا؟
                            تکنیکالش چرا اینقد خوشگله؟ (آخه تنها الگویی که میشناسم مثلثه)

راستی تیپیکو چرا انقد شیکه؟
                            یه رایزنی بکن پایین بدن، تک سهم بشیم بریم دنبال کار و زندگیمون- 500 رویاییه-600 هم خیلی خوبه-700 هم منطقیه
                            مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• علی نظامی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1033

سلام آقا ممدرضا. ما که امروز با خیال راحت ماهیگیری که نه شیرجه زدیم تو بازار اونم با اعتبار کارگزار و واسه دو تا کد:D به همین مناسبت تاریخی این امضامون رو هم عوض کردیم دیگه ایشالا با مخ به کف بازار نخوریم که درون حالت مغزمونو باید با کاردک از ته نمودارا جمع کنن :-s . آقا این خبرت راجع به غبشهر در چه حدیه؟ اگه باعث وحشت عمومی میشه خصوصی بگو قربان:x

در جواب داش مهدی فکر کنم با جو امروز همه اعتباریا هم از ترس خالی کردن و احتمالا فشار فروش چندانی واسه آخر ماه احساس نشه ما که اعتبارم گرفتیم!!
                              آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/01/12, 23:52.

نظر

• ( احمدي )
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 262

اين روزها بهترين فرصت براي خريد سهام دلخواه به
                                قيمتهاي باور نكردني است!
                                بحران سوريه در شهريور ماه حتما در خاطرتان هست...
                                حقيقي هاي بدون تحليل در انروزها سهامشان را مفت به حقوقي ها فروختند و
                                پس از مدت بسيار كوتاهي همان سهام فروخته شده را به قيمتهاي بالاتر و اينبار
                                به زحمت و در صف خريد از همان حقوقي ها خريدند!!!
                                اينبار هم همان سناريو قطعا تكرار خواهد شد....
                                به هيچ عنوان شايعات را جدي نگيريد و به هوچيگري عده اي كه عامل و كارگزار
                                حقوقي هاي گردن كلفت بازار هستند توجهي نكنيد...هدف انان به چنگ اوردن
                                سهام شما به قيمتهاي نازل و بز خريدن مي باشد!!!
                                بازار سرمايه و بورس تنها بازار هميشگي و پايدار و با ثبات براي كسب سود است
                                اين به دفعات تكرار و ثابت شده...پس شديدا از رفتارهاي غير عقلاني و هيجانزدگي
                                و عجله خودداري كنيد و ارامش خود را حفظ كنيد...در اين روزها تا ميتوانيد سهام را
                                پلكاني و در منفي ها بخريد و بيندازيد يه گوشه....بنده شخصا هنوز هم ايرانولهاي
                                1180 توماني بحران سوريه را دارم!!! انها را در همان روزهاي خونين بورس شكار نموده ام!!!
                                الان هم كلي سهم با قيمتهاي باور نكردني براي خريد وجود دارد! اين فرصتها شايد ديگر تكرار نشوند!
                                زرنگ منطقي و باهوش عمل كنيد و ديگران رو هم اگاه كنيد و اطلاع رساني نماييد...اين روزها قطعا
                                تمام خواهند شد و برنده ها و بازنده هاي ان به يادگار و براي عبرت سايرين خواهند ماند....
                                اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

در حال کار...
                                X