کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ممدرضا، کجایی برادر؟ عرض ادب و احترام و از این جور چیزا
این نهایتنت تو حلقم،
تکلیف ما رو روشن کن، شاخص نهایتا از کجا برمیگرده؟
فردا کل بازار روز حساسی رو داره
اگه خدای نکرده خدای نکرده اندازه نصف امروز شاخص منفی باشه، اوضاع قمر در عقرب میشه
دو روز پشتش هم که مال تسویه اعتباریهاست
بعدش هم عرضه اولیه تیپیکو، بعد هم تکنیکالی یکی یکی سهمه که خط روند و حمایتش رو بشکونه، حالا هجوم مردم واسه ابطال صندوقها و نقد شدنشون رو هم در نظر داشته باش که چه فشار فروشی به بازار میاره.
انشاءالله که توهم زدم....
اما جدا نگاه سهامداری باید توی بازار تغییر کنه و سودهای رویایی 92 رو فراموش کنه،
الان تو خیلی از نمادها تا سال دیگه این موقع تضمینی میشه40% گرفت:ولساپا-وپاسار- وبملت- همراه- اخابر-ذوب و فولاد حتی، خیلی از ش ها و خیلی از نمادهای دیگه
سلام داش مهدی عزیز،خیلی مخلصیم اقا،هستیم همین دور و برها...
خودت گفتنی ها رو گفتی دیگه،من چی بگم آخه؟ :D
در هر صورت ظاهرا داره یه سناریوی دیگه ای رقم میخوره،یه چیزی بین 1 و 2...
فقط امیدوارماون خط سبزی که رو چارت کشیده بودم نشکنه،فعلا که بازار داره با همون خط سبز پیش میره،اما برگشت به اون کانال قبلی کار رو خیلی سخت میکنه...
در مورد سود هم،تقریبا باهات موافقم،تو اکثر سهام باید به سود منطقی تری فکر کرد و خیلی هاشون هم شاید در حد بانک سود برسونن!حبابی هم داریم یه چندتایی...ولی تو همین بازار هم هستن تک سهم هایی که میتونن سودهای رویایی بدن،رو یکیشون دارم کار میکنم،اگر به نتیجه برسم همین جا حتما تحلیلش رو میزارم...
سید جان سلام،
در رابطه با خبر بهره مالکانه 30 درصدی سنگ آهنی ها (30% از فروش کنسانتره)، در مورد کچاد حساب کردم و حاشیه سود آن حدود 13% کم شد.
آیا تایید میفرمائید؟
همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
استاد ارادت
چند تا ازو سهام های شکاری رو لطفا لیست کنید
با تشکر
--------------------
استاد نظرتون در باره کسعدی و حقش بفرمایید
با تشکر
آؤش جان کسعدی رو زیر 500 قبل افزایش سرمایه روش مثبت بودم الان نظری ندارم. به نظرم گروه کلا بیشتر رشدشون رو پشت سر گذاشته باشند. البته روی کساوه از نظر بنیادی مثبت ترم بعد هم الوند. اما در این قیمت ها باز هم عرض می کنم نظری ندارم
واقعا صبح تا حالا بیچاره شدم با این همه منفی
این متن را که خوندم آروم شدم ممنون آقا سید
من کل سرمایه ام را کسرا خریدم حالا هر روز دارم ضرر میدم
دوست من اشتباه کردید کل سرمایه رو یک سهم خریدید اون هم سهمی که این همه رشد کرده. من خودم همچنان از طرفداران کسرا هستم و با سهم می مونم بخش بلندمدتی سبدم رو اما هیچ سهمی رو بالای 50 درصد سبدم تا حالا نخریدم! حتی سهمی که از همه چیزش مطمئن بودم!
سلام یاسر عزیز . امیدوارم در صحت و سلامت باشید.
با اینکه بازار به شدت خراب است و دل و دماغی برای سهامداران نمانده ولی از نظر من دور خیزی است برای حرکتی بزرگ .
چند روزی است مینویسید بزودی پاسخگوی سوالات هستم. اگر حوصله و فرصت دارید لطفا پاسخگوی سوالات باشید. با سپاس
شرمنده محمد عزیز. سوالتون رو دوباره مطرح کنید قول میدم در نرم این دفعه :D
اما بریم سروقت دکتر
عرض ارادت
این خکاوه چی میگه؟
تو شش ماهه حسابرسی شده این 145 میلیارد سایر هزینه های عملیاتی از کجا اومده؟
اینکه بالای 1000 میلیارد تسهیلات مالی داره، 150 میلیارد حق تقدمها هم براش افاقه نمیکنه
با این حاشیه سودها باید حداقل 5 برابر تولید کنه تا به سر به سر برسه.
من دارم اشتباه میکنم آیا؟
تکنیکالش چرا اینقد خوشگله؟ (آخه تنها الگویی که میشناسم مثلثه)
راستی تیپیکو چرا انقد شیکه؟
یه رایزنی بکن پایین بدن، تک سهم بشیم بریم دنبال کار و زندگیمون- 500 رویاییه-600 هم خیلی خوبه-700 هم منطقیه
درود بر مهدی عزیز؛
اقا کماکان مشتاق دیدار!
در مورد خکاوه اوضاع شرکت خیلی مبهمه اما صورت های مالی سال های 80 تا 82 رو بخون میبینی با چه نرخ رشدی فروشش زیاد شده بعد از شوک ارزی قبلی... باید با فروش دارایی زیان صفر کنه و از حاشیه ناخالص خوبی که داره استفاده کنه برای ایجاد سود. سود 40 تومان هم برای این سهم دور از ذهن نیست در سال آتی
سید جان سلام،
در رابطه با خبر بهره مالکانه 30 درصدی سنگ آهنی ها (30% از فروش کنسانتره)، در مورد کچاد حساب کردم و حاشیه سود آن حدود 13% کم شد.
آیا تایید میفرمائید؟
فرض قبلی شرکت رو چند در نظر گرفته بودید جناب فدایی؟
سلام آقا سید
اینکه شرکت سرمایه گذاری صدر تأمین خودش داره سهام خودش را جمع می کنه (شاملا) ، نشانه چیست؟
با تشکر
قطعا معنی حمایت میده از سهم زیرمجموعه. اصولا خرید فروش های صدر از 99 درصد حقوقی های بازار بهتر و معقول تره. خیلی خوب به وقتش حمایت می کنه از زیرمجموعه هاش. یادم نمیره کسعدی 190 تومانی رو صندوق صداسیما صف فروش می کرد و صدر تا مثبت کامل رنج می کشید
سلام یاسر جان
درمقطی عنوان کردید وامید و همچنین مخابرات در محدوده خرید هستند و البته چند سهم دیگر. طی روزهای گذشته به میزان زیادی خرید کردم و میانگین مخابرات 330 و میانگین وامید 537 میباشد. با توجه به شرایط فعلی بازار آیا این خریدها را خرید مناسبی ارزیابی می کنید؟ و آیا به آنها اضافه کنم؟
با سپاس
سلام یاسر جان
درمقطی عنوان کردید وامید و همچنین مخابرات در محدوده خرید هستند و البته چند سهم دیگر. طی روزهای گذشته به میزان زیادی خرید کردم و میانگین مخابرات 330 و میانگین وامید 537 میباشد. با توجه به شرایط فعلی بازار آیا این خریدها را خرید مناسبی ارزیابی می کنید؟ و آیا به آنها اضافه کنم؟
با سپاس
درود بر شما؛
بله قطعا هر دو همچنان ارزنده هستند اما لزومی نداره اضافه کنید. میانگین خریدتون هم خوبه شکر خدا. با توجه به اینکه دیدتون سهامداریه ان شالله سود خوبی خواهید کرد
فرض قبلی شرکت رو چند در نظر گرفته بودید جناب فدایی؟
اگر فرض کنیم ترکیب تولید و فروش سال 93 شرکت مشابه امسال باشه و همچنین فرض کنیم شرکت 30% مبلغ فروش کنسانتره را به دولت بدهد(علاوه بر مبلغی که بر اساس شمش فولاد خوزستان میداد!)، در اینصورت 13% از حاشیه سود شرکت در سال آینده کم میشه، یعنی حداکثر کاهش ممکن را در نظر گرفتم.
موضوعی که مطرحه اینه که 40% ازاین 30% را دولت به شرکت برخواهد گرداند تا هزینه توسعه معدن بشه. همچنین امکان دارد آن مبلغی را که سال 92 بر اساس بند 55 بودجه 92 (بر اساس شمش فولاد خوزستان) میداد را در سال 93 ندهد. بنابراین اگر این مفروضات را در نظر بگیریم کاهش حاشیه سود شرکت کمتر از 5-6 درصد خواهد شد.
البته تمام این چیزها در حد حرف است و هنوز قانون بودجه 93 در مورد بهره مالکانه تصویب نشده/:.winksmiley02.:/
همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
اگر فرض کنیم ترکیب تولید و فروش سال 93 شرکت مشابه امسال باشه و همچنین فرض کنیم شرکت 30% مبلغ فروش کنسانتره را به دولت بدهد(علاوه بر مبلغی که بر اساس شمش فولاد خوزستان میداد!)، در اینصورت 13% از حاشیه سود شرکت در سال آینده کم میشه، یعنی حداکثر کاهش ممکن را در نظر گرفتم.
موضوعی که مطرحه اینه که 40% ازاین 30% را دولت به شرکت برخواهد گرداند تا هزینه توسعه معدن بشه. همچنین امکان دارد آن مبلغی را که سال 92 بر اساس بند 55 بودجه 92 (بر اساس شمش فولاد خوزستان) میداد را در سال 93 ندهد. بنابراین اگر این مفروضات را در نظر بگیریم کاهش حاشیه سود شرکت کمتر از 5-6 درصد خواهد شد.
البته تمام این چیزها در حد حرف است و هنوز قانون بودجه 93 در مورد بهره مالکانه تصویب نشده/:.winksmiley02.:/
بنظر میاد اون 30% علاوه بر مبلغ شمش فولاد باشه،اینکه 40% برگردونه هم احتمالا شکل وام باشه یا شرایط خاص داشته باشه،احتمال داره مجلس طبق روال مبلغ بودجه رو زیاد کنه پس این 30% رو باید کف گرفت هرچند چانه زنی نتیجه نهائی رو تعیین میکنه
نظر