بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • taze vared
    عضو عادی
    • Feb 2012
    • 173

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

جناب شریعت سلام
    میخواستم نظرتون رو در مورد این فکرم بدونم
    من نظرم اینه که با توجه به اینکه کامل سهم هستم و نقدینگی ندارم 50 درصد پرتو رو فردا یا پس فردا بفروشم.
    حالا اگه پایین اومد که 50 درصد نقدم و اگه قرار باشه بالا بره همون 50 درصد قسمتی از ضررهام رو پوشش میده
    البته ناگفته نمونه که الان 20 درصد در ضررم:((
    لطفا راهنمایی کنید

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
      جناب شریعت سلام
      من نظرم اینه که با توجه به اینکه کامل سهم هستم و نقدینگی ندارم 50 درصد پرتو رو فردا یا پس فردا بفروشم.
      حالا اگه پایین اومد که 50 درصد نقدم و اگه قرار باشه بالا بره همون 50 درصد قسمتی از ضررهام رو پوشش میده
      لطفا راهنمایی کنید
      درود بر شما؛
      لطفا سهم هاتون رو ذکر کنید تا بهتر بتونیم همفکری کنیم
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود بر عزیزان؛

در اصل توسط warrior پست شده است View Post
        سلام دکتر...خسته نباشید...الان تاپیکو با توجه به اختیار فروش 560 تومنی، تو این قیمت فرصت نیست..؟
        چرا اما می تونید از حماقت بازار بیشتر استفاده کنید و در قیمت های پایین تر سهم بخرید. البته انتخاب های بهتری از تاپیکو هم در بازار موجوده :)

در اصل توسط aliamanat پست شده است View Post
        ﺳﻼﻡ ﺳﻴﺪ ﺟﺎﻥ اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ ﺣﺎﻟﺘﻮﻥ ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﺪ ﻳﻚ ﺧﻮاﻫﺸﻲ اﺯﺟﻨﺎﺑﻌﺎﻟﻲ ﺩاﺷﺘﻢ. ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﻳﻨﻜﻪ 20 ﺩﺭﺻﺪ اﺯ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ اﻡ ﺭا ﺑﺎ ﻧﮕﻪ ﺩاﺷﺘﻦ ﺳﻬﺎﻣﻬﺎﻳﻢ اﺯ ﺩﺳﺖ ﺩاﺩه اﻡ ﻧﻆﺮﺗﺎﻥ را ﺩﺭاﻳﻦ ﺷﺮاﻳﻄ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻧﮕﻬﺪاﺭﻱ ﻭﻳﺎ ﻓﺮﻭﺵ ﺳﺒﺪﺳﻬﻤﻢ ﺧﻮاﺳﺘﺎﺭ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎ ﺳﭙﺎﺱ ﻓﺮاﻭاﻥ. 50% ﺷﺎﻣﻼ. 25% ﺷﻠﻌﺎﺏ. 25% ﻭاﺗﻲ.
        اگر نقد دارید توصیه می کنم کمی میانگین شلعاب رو پایین بیارید کاری که خودم هم انجام خواهم داد. شاملا مرگ نداره. هیج جا نمیره تقسیم 90 درصدی واریز 1 ماهه سود سال آتی 1.5 برابر امسال به همین راحتی!
        واتی رو هم می تونید با وصنعت سوئیچ کنید. فکر کنم تعویض مناسبی باشه مجمع رفتن با وصنعت

پ.ن: امیدوارم اون مشکل دوستمون هم حل بشه. چند روز پیش با مدیر آیتی یکی از شرکت های معروف رایانه ای صحبت می کردم می گفت دیر یا زود گند سوئیچ هایی که شرکت ها از اوکراین و بلوک شرق اروپا وارد کرده اند و کپی بوده و سرشار از حفره و باگ امنیتیه در خواهد اومد. این جور باگ ها که بعضا در پوز ها بوجود میاد هم از این جنسه.

نظر

• yesman
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 541

سری دوم

نمودارهایی چند روز پیش دقیقا قبل از معاملات دوشنبه برای دوستان بورسی گذاشتم تا شرایط برخی از سهامها بیشتر دستشون بیاد. گفتم که بسیاری از سهم ها شرایط خوبی ندارند و در حال تکمیل پولبک هستند و روز دوشنبه فرصت فروشند. الان 3 روز معاملاتی میگذره نگاهی به وضعیتشون میندازیم. سعی کردم حمایتهای بعدی رو هم در نمودار مشخص کنم

مورد بعدی کلیت خود بازاره
          به نظرم شرایطی که برای پتروشیمی ها و شاید معدنی ها بخاطر مصوبات مجلس بوجود امده شاید کمکی به اصلاح زودتر بازار باشه. (از تمام کسانی که سال قبل هم سهامدار بودن بپرسید کسی دوست نداره درگیر اصلاح زمانبر 4 یا 5 ماهه شاخص کل بشه-این صحبت من رو دوستانی که مرداد سال قبل سهامدار بودن بهتر درک میکنند)با چند روز منفی این 2 گروه شاخص براحتی به 77 هزار که همه ازش میترس خواهد رسید و زودتر از اون بقیه سهم های بازار مسیرشون رو عوض خواهند کرد. اگر این مصوبه نبود اصلاح بازار بسیار طولانی تر و زجراورتر می شد.
          یکی از سایتها محاسبه سود پترو ها رو با مصوبه جدید انجام داده بود و چیزی که مشخص بود تاثیر انچنانی برروی سود سال اینده نخواهد داشت (بجز چند مورد استثنا)واین مورد رو هم بازار بعد از چند روز درک خواهد کرد

امروز که برخی سهامها رو برای خرید بررسی میکردم واقعا مونده بودم چی بخرم. فاذر شپاکسا فخوز پخش البرز بشهاب و .... فکر نمی کنم کسی در قیمتهای هفته بعد سهم بخره تا اخر سال بعد کمتر از 50 درصد ببره.

در اصل توسط yesman پست شده است View Post
          سری دوم

همونطور که میبینید برخی از سهامها در حال پولبک به خط روند شکسته شده هستند که میتونه فردا فرصت خروج باشه (البته اگر موفق به شکست مجدد این خط نشوند)
          برخی دیگر هم بالای خط روند قرار دارندکه میتونن در برخورد بعدی به این خط فرصت ورود خوبی رو بدن.

سعی کردم از صنایع مختلف انتخاب سهم داشته باشم

وغدیر

اخابر

اخابر خیلی تلاش داره که خط روند رو به بالا بشکونه تا امروز که موفق نبوده تا ببینیم در هفته اینده چی پیش میاد

بشهاب

فملی

قلرست

قمرو

خساپا

خساپا هم در 200 حمایتهای بسیار مهمی داره که شکستش قدرت زیادی میخواد که در معاملات 4 شنبه مشاهده نشد.

پایان سری دوم
          شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط payman پست شده است View Post
            استاد شریعت عزیز
            پیش بینی شما از بازار چیه؟

اصلاح تا کی طول می کشه

باتشکر
            درود بر شما؛
            والا من این اصلاح های شارپ رو بیشتر می پسندم تا فرسایشی! هر وقت دیدید همه در تاپیک ها دارند داد می زنند که بدبخت شدیم و شاخص رفت واسه 70 و 60 و... بدونید آخر اصلاح رسیدیم! الان هم بنده هنوز دلیلی بر خروج از بازار نمی بینم البته باید سهم های سبدتون رو حتما بررسی کنید ببینید واقعا زیر ارزش هستند یا فروشی

فقط خواهشی که از همه دوستان دارم اینه که جون من اجازه ندید روی سلامتیتون کوچکترین تاثیری بگذاره بازار. فدای سر همتون! دوباره بازار سبز رو هم به زودی خواهیم دید :) به دید تجربه نگاه کنید وقایع ماه اخیر رو

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در ضمن؛ اینکه یکی از بهونه های اصلی منتقدین و معتقدین به ادامه ریزش بحث بهره مالکانه معدنی هاست برای بنده یک سیگنال قویه برای امیدواری بیشتر به برگشت روند بازار ;)
              اینها کسانی هستند که خودشون رو به نشنیدن زده اند تا استفاده بهتر ببرند از فرصت ها. متاسفانه صنفی هستیم که همیشه تضاد منافع تو اون وجود داره و این طبیعته بازارهای مالیه اما برخی اظهار نظرها دور از اخلاق حرفه ایه...

یک نکته هم خدمت همه دوستان عرض کنم...
              در این روزها بازدید کننده های تاپیک بیشتر شده و هر مطلبی که زده میشه تعداد زیادی بازدید کننده داریم. می دونم که دلیل اصلیش نگرانی دوستان عزیزم از وضعیت بازاره و شاید دنبال کوچک ترین مطلب امیدوارکننده ای می گردند برای جبران ضرر وزیان. دوستان عزیزم بدونید من هم مثل شما نقد نیستم و دلیلی هم ندیدم نقد کنم. تو این 1 ماه حدود 9% ضرر کردم اون هم از صدقه سری پامچال بود که جلوی ضررم رو گرفت اگه نه من هم بالای 20 درصد بود زیانم. پس مثل همیم. صبر می کنیم روز سهم هایی که درست انتخاب کردیم و با تحلیل خودمون خریدیم و مزد صبرمون رو هم خواهیم گرفت.
              البته؛ همیشه عرض کردم نسبت به هیچ سهمی دید ناموسی نداشته باشید! سهم خوب خوب است و سهم بد هم بد!

نظر

• yesman
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 541

سری سوم

نمودارهایی چند روز پیش دقیقا قبل از معاملات دوشنبه برای دوستان بورسی گذاشتم تا شرایط برخی از سهامها بیشتر دستشون بیاد. گفتم که بسیاری از سهم ها شرایط خوبی ندارند و در حال تکمیل پولبک هستند و روز دوشنبه فرصت فروشند. الان 3 روز معاملاتی میگذره نگاهی به وضعیتشون میندازیم. سعی کردم حمایتهای بعدی رو هم در نمودار مشخص کنم

به نظرم شرایطی که برای پتروشیمی ها و شاید معدنی ها بخاطر مصوبات مجلس بوجود امده شاید کمکی به اصلاح زودتر بازار باشه. (از تمام کسانی که سال قبل هم سهامدار بودن بپرسید کسی دوست نداره درگیر اصلاح زمانبر 4 یا 5 ماهه شاخص کل بشه-این صحبت من رو دوستانی که مرداد سال قبل سهامدار بودن بهتر درک میکنند)با چند روز منفی این 2 گروه شاخص براحتی به 77 هزار که همه ازش میترس خواهد رسید و زودتر از اون بقیه سهم های بازار مسیرشون رو عوض خواهند کرد. اگر این مصوبه نبود اصلاح بازار بسیار طولانی تر و زجراورتر می شد.
                یکی از سایتها محاسبه سود پترو ها رو با مصوبه جدید انجام داده بود و چیزی که مشخص بود تاثیر انچنانی برروی سود سال اینده نخواهد داشت (بجز چند مورد استثنا)واین مورد رو هم بازار بعد از چند روز درک خواهد کرد

امروز که برخی سهامها رو برای خرید بررسی میکردم واقعا مونده بودم چی بخرم. فاذر شپاکسا فخوز پخش البرز بشهاب و .... فکر نمی کنم کسی در قیمتهای هفته بعد سهم بخره تا اخر سال بعد کمتر از 50 درصد ببره.

سری سوم

همونطور که میبینید برخی از سهامها در حال پولبک به خط روند شکسته شده هستند که میتونه فردا فرصت خروج باشه (البته اگر موفق به شکست مجدد این خط نشوند)
                برخی دیگر هم بالای خط روند قرار دارندکه میتونن در برخورد بعدی به این خط فرصت ورود خوبی رو بدن.

خزامیا

کف بسیار محکم در 147 تومن

خودرو

شاخص کل

بیمه پارسیان

شخارک

شپاس

پایان سری سوم

نظر

• saaaaeeeed
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 43

سید جون من که بالا 30 درصد تو ضررم تا امروز زیاد نگران نبودم اما کم کم دارم میترسم چون پول از کسی هست و درست به مقدار زیادی درست هفته قبل ریزش بازار سهم جدید خریدم
                  وتوشه میانگین 470 تومنی
                  فجام 2300 تومنی
                  شلعاب 1350 تومنی
                  دیران 1000 تومنی
                  چفیبر 480 تومنی
                  خزامیا 210 تومنی

نظرت چیه استاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• shams50
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 48

جناب دکتر سلام
                    میخواستم خواهش کنم که در صورت امکان در مورد سبد بنده ارائه طریق فرمائید 1- خبهمن 2- دکیمی 3- اخابر 4- وساخت 5- غبشهر 6- کگاز 7- ستران 9- تاپیکو
                    ایا در این روزها لازم است تغییراتی در سبذم داشته باشم دعاگوی شما - شمس

نظر

• yesman
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 541

سری چهارم

سری چهارم

ولصنم

ولساپا

وپاسار

وبصادر

وبملت

وکار

پایان سری چهارم

نظر

• محمد حقانی
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 447

[QUOTE=سيد ياسر شريعت;452921]درود بر عزیزان؛

چرا اما می تونید از حماقت بازار بیشتر استفاده کنید و در قیمت های پایین تر سهم بخرید. البته انتخاب های بهتری از تاپیکو هم در بازار موجوده :)

سلام آقای شریعت عزیز
                        لطف میکنید چند نمونه از این انتخابهای بهتر را معرفی فرمایید.
                        با سپاس

نظر

• punisher
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 267

سید جون منم یه سبدم الان حدود 40 درصد تو ضررم
                          سبد اولیم اینجوریه؟
                          ثباغ 490 ، فاذر 360 ، وپترو 230 ، وملت 109 ، خکاوه 145 ، زامیاد 211 ،و کمی تمحرکه ، شاوان ، شبندر ، شکربن دارم
                          به نظرت چی کار کنم؟

نظر

• taze vared
                            عضو عادی
                            • Feb 2012
                            • 173

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
                            جناب شریعت سلام
                            لطفا راهنمایی کنید
                            در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            درود بر شما؛
                            لطفا سهم هاتون رو ذکر کنید تا بهتر بتونیم همفکری کنیم
                            سلام
                            ممنون از زحمتی که میکشید
                            اخابر.غبشهر.ثشاهد.خودرو.خبهمن.خشرق.وبشهر.فاسمین.سی لام.وانصار.خپارس

نظر

• پارسه
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 275

سلام سید یاسر عزیز

نظرتون در مورد پردیس و وساپا چیه؟

آیا نگه داری کنیم یا با شلعاب تعویض شود ممنون
                              [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• blue_eb1982
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 66

نوشته شده در سایت همسایه:

از نظر سهامداری با تجربه:

در این وضعیت بازار بورس...سه دیدگاه برای افراد وجود دارد...

1- سهاممو میفروشم تا پایین تر بخرم...

2- سهاممو نمی فروشم میزارم بمونه...

3- بیشتر میخرم چون قیمت ها پایین تر از وضع معمول آنهاست...

برسی دیدگاها...

- در دیدگاه اول در اولین مرحله سهم به ضرر فروخته میشود >>> ضرر اول

وقتی من شما....همه میفروشن، دائما نزولی هست پس بازم بخرم بازم ضرر میکنم چون نمیتونم بفهمم کی برمیگرده!!!

شاید بگم خب میفروشم دیگه نمیخرم.... این در حالیه که توی همون فروش اول ضررو دادیم...
                                صاحبان دیدگاه اول با فروش سهام ،نتنها جبران ضرر نمیکنند بلکه هم به خود هم به دیگران ضرر میرسونند چون دارن با موج های کوچیک به موج های بزرگ دامن میزنند...
                                سنگی که اول استخر میوفته توی آب شاید خیلی آبو جابجا نکنه ولی وقتی همین موج های کوچیک با هم ترکیب شن دامنشون زیاد میشه و باعث سونامی در ته استخر میشن...

- و اما در مورد دیدگاه دوم فقط همین یک جمله کافی...

(برای کسانیکه عجله دارند زمان بزرگترین مانع و برای کسانیکه با صبر و حوصله به سرمایه گذاری می پردازند زمان بزرگترین حامی است) ...
                                - کسانی که بلند مدت و اقتصادی فکر میکنند از فرصت استفاده کرده الان تا میتونن میخرن که بعدا برداشت کنن...

من هر سه حالتو امتحان کردم و فکر میکنم تنها راه اینه که با نفروختن منفی جلوی سقوط گرفته میشه وبا دیدگاه سوم جرقه های صعود زده میشه...
                                با نفروختن به ضرر نه خودمون متضرر میشویم نه عاملی برای ضرر دیگران هستیم...
                                ، از جو ایجاد شده پیروی نمیکنم... بلند مدت فکر میکنم و صبر میکنم
                                زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست

نظر

در حال کار...
                                X