بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • salmasi
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 63

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

سلام اقاي شريعت
    واقعا ممنونم از تحليل هاي خوبي كه ميزاريد
    لطفا در مورد عرضه اوليه نفت سپاهان كه نزديكه نظرتونو بگيد؟ با چه قيمتي مناسبه اگه عرضه بشه؟

نظر

• mhg_cpa
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 22

درود بر سید یاسر عزیز
      یادمه چند وقت پیش راجع به خودرویی ها تحقیق می کردین... و تاکید روی خبمهن داشتین
      میخواستم نظر جدیدتون رو راجع بهش بدونم
      منون از لطف شما

نظر

• مدیر نظارت
        ناظر کل سایت
        • Feb 2011
        • 159

درود

تعدادی از پستها به بخش آزاد منتقل شد.

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post448777
        با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

درود بر همه عزيزان؛

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
          سلام سید جان
          آقا نظرت در مورد وصنا با سود90 تومانی و نزدیک مجمع و ولغدر با سود 16 امسال و 21 سال بعد چیه؟
          روي سرمايه گذاري ها اكثرا مثبتم وصنا هم همين طور. ولغدر كلا بازي زياد در مياره. صورت هاي مالي رو هم شفاف اعلام نمي كنند معمولا. رايان رو ترجيح ميدم در ليزينگي ها

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ...امروز با سید صحبت کردم میگه ختم 40 لعن گرفتم برا برگشت بازار فعلا نمیتونم تو تاپیک حضور داشته باشم مشغول رازو نیاز با معبود بی همتاست....تا اطلاع ثانوی از من خواست تا وظیفه آپ دیت کردن تاپیک رو بعهده بگیرم....هرکدوم از دوستان سوالی داره بپرسه....
          دكتر جون هيچ وقت ختم 40 لعن نمي گيريم. 40 سلام رو ترجيح ميدم. راستي ميگن آيت الله بهجت هر روز تو زيارت عاشورا لعن و سلام هارو كامل 100 بار مي خوندند. مرد بزرگي بود ايشون. من يه بارم تاحالا نتونستم 100 بار بخونم!

در اصل توسط salmasi پست شده است View Post
          سلام اقاي شريعت
          واقعا ممنونم از تحليل هاي خوبي كه ميزاريد
          لطفا در مورد عرضه اوليه نفت سپاهان كه نزديكه نظرتونو بگيد؟ با چه قيمتي مناسبه اگه عرضه بشه؟
          خواهش مي كنم دوست عزيز. نفت سپاهان اوضاعش خوبه قيمت خوب هم عرضه خواهد شد. شك نكنيد در خريدش.

در اصل توسط mhg_cpa پست شده است View Post
          درود بر سید یاسر عزیز
          یادمه چند وقت پیش راجع به خودرویی ها تحقیق می کردین... و تاکید روی خبمهن داشتین
          میخواستم نظر جدیدتون رو راجع بهش بدونم
          منون از لطف شما
          بله خبهمن هنوز هم از جا ماندگان اصلي بازاره! قيمت هاي فعلي سهم جوكه! پي بر اي تحليليش الان حوالي 4 قرار داره
          در اصل توسط مدیر نظارت پست شده است View Post
          درود

تعدادی از پستها به بخش آزاد منتقل شد.

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post448777
          @};-@};-@};-
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

درود بر همه دوستان بورسي؛

از زماني كه فعاليت فروم نويسي را شروع كردم هميشه هدف اصلي كه در پي آن بودم افزايش سطح دانش دوستاني بود كه به هر دليلي دانش و تجربه لازم براي فعاليت در بازار سرمايه را ندارند. هميشه سعي كردم هر چه مي دانم بدون كم و كاست در اختيار همه قرار دهم. آرمان من اين بود كه ثابت كنم بدون حقه بازي و كلك زدن و اعلام فروش در زمان خريد و اعلام خريد در زمان فروش و... هم مي توان در اين بازار كاملا موفق عمل كرد. خدا شاهد بوده كه هيچ وقت كاري به جز چيزي كه اعلام كرده ام انجام ندادم چون با ارزش هاي بنده در تضاد است (از دوستاني كه كد بنده را رصد مي كنند مي توان صحت و سقم اين ادعا را تحقيق كرد). بارها بوده حتي قبل از خريد سهمي را معرفي كردم و خودم موفق نشدم وارد بشوم! اما اهميتي برايم نداشته اين موضوع.
            شايد براي خيلي از عزيزان غير قابل درك باشد اينكه كسي تمايل داشته باشد سود خود را با سايرين به اشتراك بگذارد و از اين كار لذت ببرد اما هميشه لذت با هم برنده شدن براي بنده بيشتر بوده...

در اين مدت خيلي ها به بنده لطف داشتند و دعاي خيرشون هميشه در كنارم بوده كه هميشه ممنونشان هستم. اما با توجه به مسئوليتي كه معرفي سهم در قبال خريدار ايجاد مي كند (صرف نظر از اينكه اعلام كرده ام هر كسي با استراتژي بنده خريد و فروش مي كند بايد به اصول ابتداي تاپيك پايبند باشد و همچنين صبر ايوب هم مورد نياز است) تصميم گرفتم زين پس در مورد هيچ سهمي پيشنهاد خريد ندهم. ان شالله در مورد مسائل كلي بازار و همچنين سوالاتي كه دوستان مي پرسند در خدمت خواهم بود.

دوستاني هم كه از سهم هاي اعلامي بنده مثل شاملا و شلعاب و خكاوه در ضرر هستند و توان صبر ندارند همگي در مثبت هاي هفته آينده مي توانند تقريبا ير به ير خروج داشته باشند كه ديني بر اين عزيزان هم نداشته باشم. اما عزيزاني كه به هر دليلي اخيرا اتهام هايي عليه بنده وارد كرده اند؛ من فقط پيش خداي خودم پاسخگو هستم و خود خدا ناظر بر صداقت يا عدم صداقت در گفتار و كردار همه هست. شرافت بنده خيلي گران تر از اين حرف هاست كه براي چيز بي ارزشي مثل پول و ثروت معامله اش كنم. هر كسي هر تهمتي وارد كرده را مي بخشم. همه بندگان خدا را هم دوست دارم حتي كساني كه هيچ حب و علاقه اي نسبت به من ندارند. اميدوارم روزي برسد كه به اين بلوغ برسيم كه فقط با عشق و محبت به همنوع مي توان در هر دو دنيا رستگار شد.

ان شالله همه عزيزان در زندگي پيروز و موفق باشند. بياييم در روزهاي سخت هم مثل روزهاي خوش؛ مهربان باشيم
            ياحق

نظر

• miravam
              Banned
              • Jan 2014
              • 78

با سلام
              جناب شریعت ، آیا قصد برگذاری کلاس های تحلیل بنیادی رو تا انتهای سال دارید ؟؟؟ اگر خیر شما کدوم موسسه رو برای این کار پیشنهاد می دید .
              ممنون

نظر

• mr Shantia
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 48

سلام
                نظرتون در مورد خفناور، فلوله و کفرا بفرمایید

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

:D...سید جمو تحلیل نکنی دوباره اینجارو میکنم کلاس وینگ چون....اینقدرم نرو قاطی این بورکسیا....خاکی باش....این شلعابم پولشو باید بدی.....خدانگهدار....حلال ملال کن سر من نمیشه....
                  [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود؛

در اصل توسط miravam پست شده است View Post
                    با سلام
                    جناب شریعت ، آیا قصد برگذاری کلاس های تحلیل بنیادی رو تا انتهای سال دارید ؟؟؟ اگر خیر شما کدوم موسسه رو برای این کار پیشنهاد می دید .
                    ممنون
                    بله ان شالله بین 2-3 تا موسسه یکی رو انتخاب خواهم کرد برای دوره بعدی. یک هفته قبل از شروع کلاس از همین تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد

در اصل توسط mr Shantia پست شده است View Post
                    سلام
                    نظرتون در مورد خفناور، فلوله و کفرا بفرمایید
                    کفرا رشدش رو انجام داده و از این به بعد تعدیل هاش باعث شکسته شدن پی به ای خواهد شد و به نظر من ریسکش بیشتره. فلوله هم متاسفانه بازی خیلی کثیفی روش انجام شد و بعد از گره متوقف شد و... ببینید این نوع شرکت ها حیات و مماتشون بستگی به قراردادهای دولتی داره که می بندند. اگر بتونه قرارداد خوب ببنده سرپا خواهد ماند اگه نه میره پیش لوله سدید و اهواز! تحقیق کنید روی قراردادهاش
                    خفناور هم تنها چیزی که ازش یادمه رابطش با خنصیره! باید بررسی کنم مجدد

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                    :D...سید جمو تحلیل نکنی دوباره اینجارو میکنم کلاس وینگ چون....اینقدرم نرو قاطی این بورکسیا....خاکی باش....این شلعابم پولشو باید بدی.....خدانگهدار....حلال ملال کن سر من نمیشه....
                    :) چشم قربان جم رو هم تحلیل می کنیم. البته که جو دوستانه این سایت رو هیچ کجا نداره و کمترین توهینی تو خانواده بورسی دیده نمیشه اما اون طرف یه چند نفری هستند که واقعا کاردرست هستند. بیشتر میرم اونجا برای مباحثه با این عزیزان... مثل حقیقت و محمود الوندی و....

نظر

• فدایی
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 710

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post

از زماني كه فعاليت فروم نويسي را شروع كردم هميشه هدف اصلي كه در پي آن بودم افزايش سطح دانش دوستاني بود كه به هر دليلي دانش و تجربه لازم براي فعاليت در بازار سرمايه را ندارند. هميشه سعي كردم هر چه مي دانم بدون كم و كاست در اختيار همه قرار دهم. آرمان من اين بود كه ثابت كنم بدون حقه بازي و كلك زدن و اعلام فروش در زمان خريد و اعلام خريد در زمان فروش و... هم مي توان در اين بازار كاملا موفق عمل كرد. خدا شاهد بوده كه هيچ وقت كاري به جز چيزي كه اعلام كرده ام انجام ندادم چون با ارزش هاي بنده در تضاد است (از دوستاني كه كد بنده را رصد مي كنند مي توان صحت و سقم اين ادعا را تحقيق كرد). بارها بوده حتي قبل از خريد سهمي را معرفي كردم و خودم موفق نشدم وارد بشوم! اما اهميتي برايم نداشته اين موضوع.
                      شايد براي خيلي از عزيزان غير قابل درك باشد اينكه كسي تمايل داشته باشد سود خود را با سايرين به اشتراك بگذارد و از اين كار لذت ببرد اما هميشه لذت با هم برنده شدن براي بنده بيشتر بوده...

در اين مدت خيلي ها به بنده لطف داشتند و دعاي خيرشون هميشه در كنارم بوده كه هميشه ممنونشان هستم. اما با توجه به مسئوليتي كه معرفي سهم در قبال خريدار ايجاد مي كند (صرف نظر از اينكه اعلام كرده ام هر كسي با استراتژي بنده خريد و فروش مي كند بايد به اصول ابتداي تاپيك پايبند باشد و همچنين صبر ايوب هم مورد نياز است) تصميم گرفتم زين پس در مورد هيچ سهمي پيشنهاد خريد ندهم. ان شالله در مورد مسائل كلي بازار و همچنين سوالاتي كه دوستان مي پرسند در خدمت خواهم بود.

دوستاني هم كه از سهم هاي اعلامي بنده مثل شاملا و شلعاب و خكاوه در ضرر هستند و توان صبر ندارند همگي در مثبت هاي هفته آينده مي توانند تقريبا ير به ير خروج داشته باشند كه ديني بر اين عزيزان هم نداشته باشم. اما عزيزاني كه به هر دليلي اخيرا اتهام هايي عليه بنده وارد كرده اند؛ من فقط پيش خداي خودم پاسخگو هستم و خود خدا ناظر بر صداقت يا عدم صداقت در گفتار و كردار همه هست. شرافت بنده خيلي گران تر از اين حرف هاست كه براي چيز بي ارزشي مثل پول و ثروت معامله اش كنم. هر كسي هر تهمتي وارد كرده را مي بخشم. همه بندگان خدا را هم دوست دارم حتي كساني كه هيچ حب و علاقه اي نسبت به من ندارند. اميدوارم روزي برسد كه به اين بلوغ برسيم كه فقط با عشق و محبت به همنوع مي توان در هر دو دنيا رستگار شد.

ان شالله همه عزيزان در زندگي پيروز و موفق باشند. بياييم در روزهاي سخت هم مثل روزهاي خوش؛ مهربان باشيم
                      ياحق
                      درود بر سید عزیز،
                      قبل از هر چیز باید از پست های جنابعالی که موجب پربار شدن مطالب سایت میشه تشکر کنم. ظاهرا بحث سر اینه که برخی از سهم های معرفی شده توسط شما نتونست انتظار بعضی ها را برآورده سازد؛ خوب این امر کاملا طبیعی است؛ در مقابل خیلی از سهم هایی که شما پیشنهاد فرمودید سود خوبی عاید همان افراد کرده است. اصلا مگر قرار است همه پیش بینی های یک تحلیلگر درست از آب درآید؟ از یکی از اساتید تحلیلگر شنیده بودم که می گفت «یک تحلیلگر اگر 70 درصد پیش بینی هایش درست از آب درآید، تحلیلگر موفقی است». شاید بعضی از دوستان فراموش کردند که اینجا بازار بورس است و ریسکهای خاص خودش را دارد؛ هم سود دارد هم ضرر. اگر بعضی ها انتظار دارند فقط سود کنند بروند پولشان را در بانک بگذارند و شب را با خیال راحت بخوابند. شما و دوستان تحلیلگر دیگر می آیید و سهمی را معرفی میکنید مطابق استراتژی میان مدت یا بلند مدت؛ ما که اجبار نداریم که آن سهم را حتما بخریم اگر هم خریدیم باید به آن استراتژی پایبند باشیم و همچنین پله ای بخریم. یادمه که اون روزی که رایان سایپا را معرفی کردید گفتید که تا یکی دو سال باید منتظر بمونید تا سهم به بازدهی بالای 300 درصد برسد. این وسط یکی میاد این سهم را همون روز اول سنگین میخره و با چند تا منفی خوردن میاد و حرفهایی میزنه....خوب اشکال کار این آقا اینه که دو اصل را رعایت نکرده: 1- خریدش پله ای نبوده 2-به هدف بلندمدت سهم پایبند نبوده.
                      در هر حال بنده و اکثر دوستان مشتاقانه خواهان دریافت تحلیلهای خوب شما و سایر عزیزانی که میتونند به ارتقای سطح علمی و تحلیلی جامعه بورسی کمک کنند هستیم.

یا حق
                      همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• طلوع
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 20

ياحق
                        زنده باشی سید بزرگوار
                        حق نگهدارت

نظر

• کاشانیکا
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 176

سلام آقا سید
                          می خواستم بدونم با ورود تاصیکو آیا سهام هایی مثل فباهنر، شلعاب، کلوند و یا کسعدی محکوم به صعود شارپی (یا صعود خوب) هستند یا نه؟ به عبارت دیگر آیا باید تاصیکو برای ورود پر قدرت زیرمجموعه هایش را مثل کخاک بکشونه بالا یا نه؟
                          با تشکر

نظر

• Spring2020
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 450

سید عزیز اگر در سهم هایی نظیر شاملا شلعاب و خکاوه در ضرر هستیم. باید بدونیم که مسئولیت تصمیم گیری های ما بر عهده ی خودمون هست و نه عزیزی مثل شما که با مهربانی و لطف راهنمایی کسانی مثل من هستید. اگر ما مو می بینیم شما پیچش مو، اینو باید یاد بگیریم که سهامداری صبر می طلبه. آدم های عجول رو از گود بیرون می کنه و تنها صابرانند که نتیجه ی صبر خودشون رو روی سهام بنیادی می بینن. من شخصا با شاملا هستم تا رسیدن به اهدافش و ممنونم از اینکه مارو تنها نمیذارید ای عزیز دل. من همین اندک سرمایه ی خودم که حتی بهش نمیشه گفت سرمایه رو به راحتی به دست نیاوردم که بخوام با عجله از دست بدم برای همین صبر می کنم. اگر بازار ریزش داره به سید یاسر چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• علی خوش خلق
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 71

ياحق
                              سید بزرگوار:
                              اهل زیاده گویی نیستم همین بس که شما آنقدر انسان و قابل احترام هستید که در این وانفسای تحلیل و دلیل حضور داشتید.و این حضور باعث دلگرمیست و شوق
                              کم نیستند افرادی که در این زمان بوق چی خاموش بودند و به کنجی خزیدند و تا اینکه این بازار رنگی دیگر ببیند ....
                              بگذریم که این افراد نیز محق هستند گم و گور شوند ولی واقعا وقاحت میخواهد در زمان سبزینگی"دیدی گفتم" راه بیندازند.
                              شما قابل احترامید و امثال من مسئول خرید و فروشهایمان
                              ارادتمند
                              علی خوش خلق
                              ....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

درود بر عزیزان؛

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
                                درود بر سید عزیز،
                                یا حق
                                سپاسگزارم جناب فدایی بابت لطفتون. نکته ای باید خدمتتون عرض کنم اینه که خرید و فروش هاتون رو رصد می کنم، بسیار عالی شده و این خیلی خوشحالم کرده. امیدوارم همیشه موفق باشید
                                در اصل توسط طلوع پست شده است View Post
                                زنده باشی سید بزرگوار
                                حق نگهدارت
                                ان شالله همیشه طلیعه ی طلوع بر زندگیتان حاکم باشد دوست من

در اصل توسط کاشانیکا پست شده است View Post
                                سلام آقا سید
                                می خواستم بدونم با ورود تاصیکو آیا سهام هایی مثل فباهنر، شلعاب، کلوند و یا کسعدی محکوم به صعود شارپی (یا صعود خوب) هستند یا نه؟ به عبارت دیگر آیا باید تاصیکو برای ورود پر قدرت زیرمجموعه هایش را مثل کخاک بکشونه بالا یا نه؟
                                با تشکر
                                والا از قبل تقریبا این اتفاق افتاده و بالا کشیدن نسبی انجام شده. البته بیش از حد هم نبوده اما اکثر پتانسیل ها آزاد شده. سهم هایی مثل شاملا شلعاب و فباهنر هنوز هم پتاسنیل رو نکرده دارند ضمن اینکه کخاک هم قطعا باز هم تعدیل خواهد داشت. اما کاشی ها اکثر مسیرشون رو رفتند. رشد متوسط 800-900 درصدی برای این گروه قابل توجه بوده

در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Post
                                سید عزیز اگر در سهم هایی نظیر شاملا شلعاب و خکاوه در ضرر هستیم. باید بدونیم که مسئولیت تصمیم گیری های ما بر عهده ی خودمون هست و نه عزیزی مثل شما که با مهربانی و لطف راهنمایی کسانی مثل من هستید. اگر ما مو می بینیم شما پیچش مو، اینو باید یاد بگیریم که سهامداری صبر می طلبه. آدم های عجول رو از گود بیرون می کنه و تنها صابرانند که نتیجه ی صبر خودشون رو روی سهام بنیادی می بینن. من شخصا با شاملا هستم تا رسیدن به اهدافش و ممنونم از اینکه مارو تنها نمیذارید ای عزیز دل. من همین اندک سرمایه ی خودم که حتی بهش نمیشه گفت سرمایه رو به راحتی به دست نیاوردم که بخوام با عجله از دست بدم برای همین صبر می کنم. اگر بازار ریزش داره به سید یاسر چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                ممنون بابت لطفتون دوست من. اگر هر کسی مثل شما صبر داشته باشه مثل شما بهاری هم خواهد شد!

در اصل توسط علی خوش خلق پست شده است View Post
                                سید بزرگوار:
                                اهل زیاده گویی نیستم همین بس که شما آنقدر انسان و قابل احترام هستید که در این وانفسای تحلیل و دلیل حضور داشتید.و این حضور باعث دلگرمیست و شوق
                                کم نیستند افرادی که در این زمان بوق چی خاموش بودند و به کنجی خزیدند و تا اینکه این بازار رنگی دیگر ببیند ....
                                بگذریم که این افراد نیز محق هستند گم و گور شوند ولی واقعا وقاحت میخواهد در زمان سبزینگی"دیدی گفتم" راه بیندازند.
                                شما قابل احترامید و امثال من مسئول خرید و فروشهایمان
                                ارادتمند
                                علی خوش خلق
                                ....
                                سپاسگزارم علی عزیز؛ بی شک جز خوش خلقی خوش قلبی هم در نهادتان وجود دارد. التماس دعا داریم

نظر

در حال کار...
                                X