بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فدایی
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 710

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

در اصل توسط yesman پست شده است View Post
    سری دوم

نمودارهایی چند روز پیش دقیقا قبل از معاملات دوشنبه برای دوستان بورسی گذاشتم تا شرایط برخی از سهامها بیشتر دستشون بیاد. گفتم که بسیاری از سهم ها شرایط خوبی ندارند و در حال تکمیل پولبک هستند و روز دوشنبه فرصت فروشند. الان 3 روز معاملاتی میگذره نگاهی به وضعیتشون میندازیم. سعی کردم حمایتهای بعدی رو هم در نمودار مشخص کنم
    دوست عزیز ضمن تشکر از مطالب ارسالی شما؛ تو این بازار دیگه تکنیکال جواب نمیده چون وضعیت عادی نیست همه حمایتها یکی پس از دیگری شکسته میشن. کسی نمیتونه با تکیه بر این نمودارها سهم بخره
    آخرین ویرایش توسط فدایی؛ 2014/02/08, 13:49.
    همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• yesman
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 541

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
      دوست عزیز ضمن تشکر از مطالب ارسالی شما؛ تو این بازار دیگه تکنیکال جواب نمیده چون وضعیت عادی نیست همه حمایتها یکی پس از دیگری شکسته میشن. کسی نمیتونه با تکیه بر این نمودارها سهم بخره
      با سلام
      دوست عزیز
      این بحث که تکنیکال چقدر و کجا می تونه مفید باشه که بسیار مفصله. که اینجا مجالش نیست.
      ولی اگر مجددا به نمودارها یک نگاهی دقیقتر بندازید می بینید که نمودارهایی که دوشنبه گذاشتم و فرصت خروج کوتاه مدت رو اعلام کردم همه بدون استثنا به خط ترند هاشون واکنش دادند. خودم هم 80% نقد کردم و 4 شنبه و امروز خریدار بودم و انشالله فردا هم خریدار خواهم بود. شاید در این شرایط برگشت قطعی بازار به خیلی از اما و اگرها بستگی داشته باشه ولی سیگنال خروج تکنیکال رو من از نمودارها گرفتم و سعی کردم ورای احساسات تصمیم بگیرم. در تجربه کارم در بورس واقعا از اینکه تونستم چنیین تصمیمی بگیرم خوشحالم. چون پارسال بخاطر تجربه کمتر و دخیل کردن احساسات، کمتر سود کردم ولی این سری تنها با 15 درصد ضرر از سود، هفته قبل خارج شدم و الان خیلی استرسم کمتره که کمک میکنه بهتر تصمیم بگیرم.
      شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• فدایی
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 710

در اصل توسط yesman پست شده است View Post
        با سلام
        دوست عزیز
        این بحث که تکنیکال چقدر و کجا می تونه مفید باشه که بسیار مفصله. که اینجا مجالش نیست.
        ولی اگر مجددا به نمودارها یک نگاهی دقیقتر بندازید می بینید که نمودارهایی که دوشنبه گذاشتم و فرصت خروج کوتاه مدت رو اعلام کردم همه بدون استثنا به خط ترند هاشون واکنش دادند. خودم هم 80% نقد کردم و 4 شنبه و امروز خریدار بودم و انشالله فردا هم خریدار خواهم بود. شاید در این شرایط برگشت قطعی بازار به خیلی از اما و اگرها بستگی داشته باشه ولی سیگنال خروج تکنیکال رو من از نمودارها گرفتم و سعی کردم ورای احساسات تصمیم بگیرم. در تجربه کارم در بورس واقعا از اینکه تونستم چنیین تصمیمی بگیرم خوشحالم. چون پارسال بخاطر تجربه کمتر و دخیل کردن احساسات، کمتر سود کردم ولی این سری تنها با 15 درصد ضرر از سود، هفته قبل خارج شدم و الان خیلی استرسم کمتره که کمک میکنه بهتر تصمیم بگیرم.
        تحلیل تکنیکال را از لحاظ علمی قبول دارم ولی «اما و اگر» زیاد دارد مخصوصا تو این بازار. مثلا شما برای یک سهم یک حمایت 340 تومن تعیین میکنید و یک حد ضرر 300 تومن و قیمت فعلی سهم 350 تومن است. توی بازار عادی چون اکثر افراد تکنیکال ترید میکنند اکثریت قریب با اتفاق بازار در قیمت حدود 340-345 تومن شروع به خرید میکنند و خودبخود قیمت سهم بالای حمایت (340 تومن) باقی میمونه و تئوری تکنیکال جواب میده. اما تو این بازار در بیشتر مواقع قیمت سطوح حمایتش را میشکنه و حد ضررها فعال میشن. اگر طی یکماه گذشته ما میخواستیم طبق این نمودارها مرتبا وارد یک سهم بشیم و بعد با ضرر خارج بشیم که بالای 20-30 درصد ضرر می دادیم ضمنا کلی هم کارمزد به کارگزاری می دادیم. به نظر من یا باید نقد شد و در پایان اصلاح مجددا وارد شد؛ یا اینکه سهم های بنیادی را خرید و دیگه به نمودارها کاری نداشت(بنده کار دوم را انجام دادم).
        البته اینها نظر شخصی من کم سواده و دوست دارم اساتید و دوستان دیگر هم در این بحث شرکت کنند تا ما هم چیزی یاد بگیریم.
        همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• علی نظامی
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 1033

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
          تحلیل تکنیکال را از لحاظ علمی قبول دارم ولی «اما و اگر» زیاد دارد مخصوصا تو این بازار. مثلا شما برای یک سهم یک حمایت 340 تومن تعیین میکنید و یک حد ضرر 300 تومن و قیمت فعلی سهم 350 تومن است. توی بازار عادی چون اکثر افراد تکنیکال ترید میکنند اکثریت قریب با اتفاق بازار در قیمت حدود 340-345 تومن شروع به خرید میکنند و خودبخود قیمت سهم بالای حمایت (340 تومن) باقی میمونه و تئوری تکنیکال جواب میده. اما تو این بازار در بیشتر مواقع قیمت سطوح حمایتش را میشکنه و حد ضررها فعال میشن. اگر طی یکماه گذشته ما میخواستیم طبق این نمودارها مرتبا وارد یک سهم بشیم و بعد با ضرر خارج بشیم که بالای 20-30 درصد ضرر می دادیم ضمنا کلی هم کارمزد به کارگزاری می دادیم. به نظر من یا باید نقد شد و در پایان اصلاح مجددا وارد شد؛ یا اینکه سهم های بنیادی را خرید و دیگه به نمودارها کاری نداشت(بنده کار دوم را انجام دادم).
          البته اینها نظر شخصی من کم سواده و دوست دارم اساتید و دوستان دیگر هم در این بحث شرکت کنند تا ما هم چیزی یاد بگیریم.
          سلام من خیلی وقتا به سهمای سبدم به چشم سهام ارزشی و غیرارزشی نگاه میکنم ساده تر بگم سهام ارزشی رو بهشون اعتقاد دارم و غیرارزشی رو خیر. مثلا همیشه تو سبدم تاپیکو دارم اگه ارزشش از حد معینی بیشتر بشه کمترش میکنم و اگه کمتر بشه اضافه. پس تاپیکو یه سهم ارزشیه و چون بزرگه برام ارزش نوسانگیری نداره. همینطور فولاد یا غبشهر و .... اما بعضی از سهمای سبد هستن که بهشون اعتقادی ندارم و برام صرفا ارزش نوسانگیری دارن که معمولا سهام با پی به ای بالا و حجم مبنای کم هستن که البته باید زیاد هم مراقب بود با پذیرش ریسکی که دارن! حالا اسم نمیبرم کسی شاکی نشه :D پس: اگه یه سهم ارزشی زیر ارزش ذاتی و حداقل سطح ارزندگی بیاد تا جایی که بتونم اضافه میکنم و واسه 10-20%، بیخیال نوسان میشم. (در واقع کسر شانه مگه اینکه ایهو یه تیری از غیب بخوره تو کارخونش که قضیه فرق میکنه) ولی اگه یه سهم غیرارزشی شروع به کاهش کرد هر جا بتونم با کمترین ضرر بفروشم خیلی هم خوشحال و راضی خواهم بود!:) ضمن اینکه تو جوی مثل بازار خراب فعلی نقدینگی برای اضافه کردن سهام ارزشی هم خود به خود جور میشه ;) (خدایی سید حال کردی سیستم معاملاتی فاجعه رو؟!/:.ph34r-smiley.:/)

نظر

• alinagoo
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 26

[QUOTE=محمد حقانی;452970]
            در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            درود بر عزیزان؛

چرا اما می تونید از حماقت بازار بیشتر استفاده کنید و در قیمت های پایین تر سهم بخرید. البته انتخاب های بهتری از تاپیکو هم در بازار موجوده :)

سلام آقای شریعت عزیز
            لطف میکنید چند نمونه از این انتخابهای بهتر را معرفی فرمایید.
            با سپاس
            سلام
            آقای دکتر شریعت
            من هم همین تقاضا را دارم. دلم سهام بنیادی میخاد
            ممنون

نظر

• کاشانیکا
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 176

[QUOTE=alinagoo;453508]
              در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post

سلام
              آقای دکتر شریعت
              من هم همین تقاضا را دارم. دلم سهام بنیادی میخاد
              ممنون
              سلام
              دوتاش فکر کنم شلعاب و شپمچا باشه /.:blushsmiley:./

نظر

• کاشانیکا
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 176

سلام
                امروز شپمچا اضافه کردم. /:.grlim:./ تا حالا راه نمی داد، من هم تو صف برو نبودم ولی امروز صفش ریخت و من هم مقداری جمع کردم. ممنون آقا سید از معرفی این سهم.

نظر

• sarin
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 63

با سلام وممنون از سيد بزرگوار و زحمتكش.
                  من جديدا وارد اين سايت شدم و از خوندن مطالب ونوشته هاي شما خيلي لذت ميبرم واستفاده ميكنم.
                  اگه زحمتي براتون نيس لطفا نظرتان درباره خريد فردا پارس پامچال بفرماييد(البته اگه دوباره عرضه كنن.چون امروز جرات نكردم بخرم)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود؛
                    ممنون بابت لطفتون دوست عزیز
                    قبلا هم عرض کرده بودم این سهم زیر 3000 خریدنیست، بالای 4000 هم فروختنیست، بین 3 تا 4 هزار تومان نمی تونم نظر قطعی بدم. با پذیرش ریسک می تونه خوب باشه اما مممکنه دیگه کشش سابق رو نداشته باشه در این بازار منفی. باید مراقب باشید دوستان عزیزم

در اصل توسط کاشانیکا پست شده است View Post
                    سلام
                    امروز شپمچا اضافه کردم. /:.grlim:./ تا حالا راه نمی داد، من هم تو صف برو نبودم ولی امروز صفش ریخت و من هم مقداری جمع کردم. ممنون آقا سید از معرفی این سهم.
                    در اصل توسط sarin پست شده است View Post
                    با سلام وممنون از سيد بزرگوار و زحمتكش.
                    من جديدا وارد اين سايت شدم و از خوندن مطالب ونوشته هاي شما خيلي لذت ميبرم واستفاده ميكنم.
                    اگه زحمتي براتون نيس لطفا نظرتان درباره خريد فردا پارس پامچال بفرماييد(البته اگه دوباره عرضه كنن.چون امروز جرات نكردم بخرم)
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• arashami
                      عضو عادی
                      • Feb 2014
                      • 181

با سلام
                      راستشو بخواهید فعلا دلیل اصلی عضویتم یه سوال بود! خیلی وقته که مطالب شما و آقای مصری پورو(البته اینجا و جاهای دیگه) پیگیری میکنم.
                      سبدم ایناس:دتولید،وبیمه،کهمدا،وساخت،غمارگ،اخابر،شلعاب
                      میخواستم وساخت و مقداری از کهمدا و غمارگ، شایدم همشو به شلعاب تبدیل کنم.یعنی بین30تا50درصد سبدم.صلاح میدونید اینکارو؟
                      نسبت به اصل سرمایه حدود 15درصد در ضررم و 50 درصد سرمایه که قرضیه، احتمالا باید تا عید پس بدم.با این تبدیل احتمال ضرر هم میدید؟!
                      با تشکر
                      من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• rhhk610
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 60

سلام و خسته نباشيد دوست عزيز سید جان
                        ممنون از وقتي که ميذاريد براي راهنمايي دوستان، در صورت امكان هم به سبدم يه نگاهي بندازيد که با درصد و سرمايه کل تقريبا 210 مليون عبارتند از:
                        وتوشه 11، بشهاب 11، ساراب 14.5، ذوب 11.5، خگستر 4.5، ولساپا 9.5، و بيمه 8، کگاز 5.5، ددام 5.5، فسرب 4.5، مداران 4.2، سفارس 3.8، باما 3.5، ، ثغرب 2، ستران 1.1، دتوليد 0.6
                        (بلحاظ تعداد هم زياده که ميخوام بيارم حداكثر به 5 سهم ممنون ميشم در مورد تعويض و تبديل شما هم نظر بديد لازم بذكر است که نهايتا خودم تصميم گرفته و مسئوليت بعهده خودم، در ضمن بنده بيشتر ميان و بلند مدتي کار ميكنم ولي بنظرم همراه با تغييرات بازار بايد در استراتژي هم تغييراتي داد، همانطوركه فرصتها و تهديدات و نقاط و ضعف و قوت محيط و شركتها در حال تغيير هست).
                        دوما اينكه ميخواستم در مورداستراتژي و شروع جدي به کار تكنيكي و بنيادي ازتون سوال کنم(البته خيلي وقته تو بورسم و چيزايي ميدونم ولي نه کامل) از کجا شروع کنم بهتره و با چه نرم افزاري؟
                        ممنون از اينكه لطف ميكنيد تجربياتتون رو انتقال ميديد
                        باآرزوي بهترينها
                        موفق باشيد

نظر

• encient0
                          عضو جدید
                          • Jan 2014
                          • 19

درود سید جان...اقا میشه یه تحلیل کامل بدی از غالبر واسه 6 ماه تا 1 سال لطف کنی انجام بدی؟؟و همینطور از اینده ای کهبه ظنرت واسه این شرکته..
                          از تو پاچمون کم کم داره میره بالا به جاهای خوبی نمیرسه /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

درود بر عزیزان و آرزوی سلامتی؛
                            ان شالله هر چه زودتر این روزهای خزان بورس هم تمام خواهد شد. امروز داشتم معاملات پارسال مرداد تا آذر که افت وحشتناک قبلی بود و شاخص 24000 واحدی رو دیدیم مرور می کردم. چند نمونش رو میارم محاسبه بازده با خود دوستان (فقط سود نقدی و افزایش سرمایه ها رو هم لحاظ کنید ;) )
                            هدفم خودنمایی نیست! هدف اینه که ببینید الان چه شکارهایی می تونیم داشته باشیم که چند ماه دیگه برگردیم بگیم واقعا این سهم ها چند ماه پیش این قیمتی بودند؟!

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                              درود بر عزیزان و آرزوی سلامتی؛
                              ان شالله هر چه زودتر این روزهای خزان بورس هم تمام خواهد شد. امروز داشتم معاملات پارسال مرداد تا آذر که افت وحشتناک قبلی بود و شاخص 24000 واحدی رو دیدیم مرور می کردم. چند نمونش رو میارم محاسبه بازده با خود دوستان (فقط سود نقدی و افزایش سرمایه ها رو هم لحاظ کنید ;) )
                              هدفم خودنمایی نیست! هدف اینه که ببینید الان چه شکارهایی می تونیم داشته باشیم که چند ماه دیگه برگردیم بگیم واقعا این سهم ها چند ماه پیش این قیمتی بودند؟!

باهنر 848، کربن 695، واتی 1209 و کفرا 3400

سید کردی کبابم;)
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                                باهنر 848، کربن 695، واتی 1209 و کفرا 3400

سید کردی کبابم;)
                                می دونم که خودت از اینا زیاد داری مصطفی. شاید خیلیا از این اکازیون ها داشته باشند. نکته اینجاست که کربن 60 تومانی رو من از کدوم بازار خرید کردم؟! بازار صعودی بوده؟ مسلما خونین بوده! واتی رو که خودت از 100 تومان جمع می کردی. بازار هم می دونست این اندازه قیمتش سود داره اما باز 100 می فروخت! نتیجش رو کی چشید؟ اون که صبر کرد و 700-800 فروخت

کفرا رو یادته که چقدر تحلیلش کرده بودم. هیچ کی هم دوستش نداشت! تا 7000 هم بالا رفت طی 1 سال...

همین کپشیر رو خوب یادمه. قرار بود بازگشایی بشه من و مهران با چند نفر عزیز دل هماهنگ کرده بودیم حمایت کنیم بعد بازگشایی. وقتی باز شد رو همین محدوده کلا 2 تا اردر خرید اومد تو سیستم! من بودم و مهران! بقیه اون دوستان همه بچه زرنگ بودن و رنج منفی کشیدند و صف فروش کردند. حالا تهش کی سود اصلی رو برد دیگه بماند...

اینها همه خاطره میشه اما تجربه هم باید بشه! اگه قراره بعدا به همچین چیزایی افتخار کنیم باید الان خریدشون کنیم دیگه :D

نظر

در حال کار...
                                X