بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیران
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 242

در اصل توسط amirleo پست شده است View Post
    جناب شریعت بنظرم بازار کم کم به سمت بانکی و سیمانی میره.نظر شما چیست؟لیدر بانکی ها کدام سهم خواهد بود؟ممنون
    منم اعتقاد دارم به زودی بازار سمت این دو گروه میاد فقط

منتظر نظر سید هستم تا سنگین اضافه کنم از دو گروه.....

نظر

• آرتا
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 76

سلام جناب شريعت
      مي خواستم نظرتون رو در مورد شاملا بدونم ؟ متاسفانه در روز بازگشايي اكثر حجم سبد م رو به شاملا اختصاص دادم و هر روز دارم سنگين ضرر مي كنم
      ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
      [B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود بر شما؛

سلام.ارادت جناب شریعت.بنا به پیشنهاد شما از وزن شکربن کم کردم دیروز.اما شدوص هم دارم.کدامیک را برای نوسان گیری مناسب تر میدانید؟باز هم با پیشنهادتان از بیمه دانا هم خارج شدم دیروز.حمایت بیمه آسیا کجاست؟حمایت سهگمت و وبملت را هم اگه لطف کنین بگین ممنون میشم..ممنون از راهنمایی خوبتون در مورد سبد شلوغ من.
        کار خوبی کردید. خصوصا خروج ار بیمه دانا! این شرکت از نظر اکچوئری در حال ورشکستگیست! فقط به این نکته اکتفا می کنم که بخش بسیار بسیار زیادی از پورتفوی این شرکت بیمه درمانه و ضریب خسارت متوسط بیمه درمان 1.2 یعنی بطور متوسط هر 1 واحد درآمد 1.2 هزینه داره!!
        در خصوص حمایت ها بهتره از دوستان تکنیکالیست بپرسید بهتر می تونند راهنماییتون کنند.

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
        درود بر دکتر عزیز
        امروز فروشنده ها خوب حالی دادن بهمون . سید جان دستت درد نکنه بابت اطلاع رسانیت .
        خواهش می کنم حمید جان؛ ان شالله فردا آخرین منفی این سهم خواهد بود و حرکت مثبتش شروع خواهد شد به زودی

جناب شریعت بنظرم بازار کم کم به سمت بانکی و سیمانی میره.نظر شما چیست؟لیدر بانکی ها کدام سهم خواهد بود؟ممنون
        موافقم؛ خصوصا سیمانی ها رالی خوبی خواهند داشت البته تا قبل از اعلام بودجه سال آینده که احتمالا و جود مرحله دوم هدفمندی یارانه ها کمی سیمانی ها رو اذیت کنه. بانکی ها هم آخرای نزولشون هستند و روی اونها هم مثبتم. باید صادرات بازگشایی بشه تا ببینیم اوضاع گروه رو چطور هدایت خواهد کرد
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط امیران پست شده است View Post
          سید جان با اجازت به غیر از کسرا کل سبد رو نقد کردم....(یه کمم فملی و پکرمان نگه داشتم)

امروز هم با توجه به گزارش های 6 ماهه گروه سیمان 200 هزار تا از صف فروش سفارس برداشتم....

ممنون میشم نظرتو بدونم؟؟

فردا هم ایشا... فرآور رو تو منفی شکار میکنم......
          والا نمی دونم چی فروختید اما هم روی سفارس مثبتم هم فرآور هم فملی هم پکرمان! :)

در اصل توسط آرتا پست شده است View Post
          سلام جناب شريعت
          مي خواستم نظرتون رو در مورد شاملا بدونم ؟ متاسفانه در روز بازگشايي اكثر حجم سبد م رو به شاملا اختصاص دادم و هر روز دارم سنگين ضرر مي كنم
          ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
          دوست من متاسفانه خیلی هیجانی خرید داشتید و سهمی خریدید که پس از چند صد درصد صعود بازگشایی 50 درصدی داشته... طبیعیه فشار فروش زیاد باشه روش اما مطمئن باشید این شرکت تا اخر سال مجددا تعدیل های خوبی خواهد داشت و پی به ای رو اصلاح می کنه. نزولی براش متصور نیستم اما برای صعود شاید کارش کمی سخت باشه

نظر

• alieslamian
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 95

با درود

امروز از شکربن با حدود 50% سود خارج شدم . به نظر اصلاح در پیش داره . خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
            [SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• NICOLE
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 523

جناب شريعت با تشكر از زحماتتون اين كسعدي جريانش چيه من ميخام سنگين بخرم افزايش يا سرمايه تعديل مثبتي پيش رو داره ؟ راستي شما كه بنيادي كار ميكنيد نظرتون در مورد كاذر چيه ؟ بنيادي چه اتفاقي داره ميافته كه سهم اينطور شارپ بالا ميره ؟ شايد رگه هايي از طلا در آجر نسوز ها پيدا شده من امروز از اصل پولم در اين سهم خارج شدم ولي خودمم فكر نميكردم 200 درصد بهم سود بده /.:blinksmiley.:/
              بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• rezasedghi
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 80

سلام چناب دکتر شریعت ;
                سبدم به این ترتیب می باشد:
                حفاری 15.5%
                شپمچا 12.1%
                والبر 9.7%
                وسکاب 8.6%
                کروی 8.2%
                فملیح 7.2%
                فباهنر 7.0%
                فولاد 6.5%
                دتماد 6.1%
                وپاسار 4.7%
                کسرا 3.3%
                فراور 2.1%
                برای تامین نقدینگی اولویت فروش با کدام است.؟(دتماد و فباهنر و وپاسار را در ضرر می باشم) سپاس
                [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• محمد حقانی
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 447

سلام دوست گرامی آقای شریعت
                  بنا به نظر مثبتی که جنابعالی نسبت به خگستر داشتید امروز به میزان زیادی خریداری شد ، هدف سهم را در بازه سه ماهه چگونه ارزیابی می کنید؟
                  با تشکر و سپاس

نظر

• آرتا
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 76

دوست من متاسفانه خیلی هیجانی خرید داشتید و سهمی خریدید که پس از چند صد درصد صعود بازگشایی 50 درصدی داشته... طبیعیه فشار فروش زیاد باشه روش اما مطمئن باشید این شرکت تا اخر سال مجددا تعدیل های خوبی خواهد داشت و پی به ای رو اصلاح می کنه. نزولی براش متصور نیستم اما برای صعود شاید کارش کمی سخت باشه[/QUOTE]

جناب شريعت حال صلاح مي دونيد كه براي جبران ضررها از سهم خارج بشم يا اينكه تا اعلام گزارش شش ماهه صبر كنم ؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
                    [B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

درود؛

در خصوص فرآور دوستان سوال پرسيده بودند پيش بيني بنده از سه ماهه دوم و مجموعا عملكرد 6 ماهه به صورت زير مي باشد:

مقدار فروش در سه ماهه دوم حدود 3000 تن، مجموعا 4600 تن
                      مبلغ فروش در سه ماه دوم 20 ميليارد تومان، مجموعا 31 ميليارد تومان

بهاي تمام شده رو به سه قسمت تقسيم كردم، قسمت اول خاك پرعيار، قسمت دوم ساير هزينه هاي متغير و قسمت سوم هزينه هاي ثابت. بررسي ساختاربهاي تمام شده نشون ميده 30 درصد مربوط به خاك، 35درصد ساير هزينه هاي متغير و 35 درصد هم هزينه هاي ثابت
                      براي سه ماهه دوم خاك رو 2برابر فرض كردم خريده باشه

داريم: بهاي تمام شده سه ماهه دوم 15.5 ميليارد تومان. مجموعا شش ماهه 22.8 ميليارد تومان

فلذا سود ناخالص 6 ماهه بيش از 8 ميليارد تومان خواهد بود. يعني به اندازه كل پيش بيني سال. از سوي ديگر هزين هاي تشكيلاتي كه براي كل سال فرض شده قطعا در 6 ماهه كمتر خواهد بود. بنابراين در مجموع انتظار دارم شركت در 6 ماهه حدود 105 درصد سود كل سال رو پوشش بده.

پ.ن: تحليل ها بر پايه مفروضات سوار هستند. در صورتي كه فرض هاي مساله علي الخصوص قيمت خريد خاك تغيير كند نتايج پيش بيني هم تغيير خواهند كرد.

نظر

• kamei
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 30

با عرض سلام
                        جناب شریعت با تشکر از راهنمایی های بی دریغ شما . رشد کسرا راتا کجا می بینید
                        آخرین ویرایش توسط kamei؛ 2013/10/15, 09:56.

نظر

• آرتا
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 76

جناب شريعت حال صلاح مي دونيد كه براي جبران ضررها از سهم خارج بشم ( شاملا ) يا اينكه تا اعلام گزارش شش ماهه صبر كنم ؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد

نظر

• amirleo
                            عضو عادی
                            • Sep 2013
                            • 101

سلام.جناب شریعت با توجه به 5+1 و اخر هفته و ... خرید رو مناسب میدونین؟ فرآور به 760 واکنش نشون داده.اومدن بخرم گزاشتم واسه شنبه.البته اگه صف نشه

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

اگر شما فهميديد حقوقي فروشنده توي فرآور چه مرگشه بيايد به من هم بگيد...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

سلام.جناب شریعت با توجه به 5+1 و اخر هفته و ... خرید رو مناسب میدونین؟ فرآور به 760 واکنش نشون داده.اومدن بخرم گزاشتم واسه شنبه.البته اگه صف نشه
                                درود؛
                                والا محاسبات بنده ميگه بايد كل سود رو 6 ماهه پوشش بده حالا ديگه مي مونه به ميزان صداقت دوستان در ارائه گزارش...
                                براي خريد هم مي تونيد از منفي امروز استفاده كنيد هم صبر كنيد هر زماني كه الگوي روند سهم ساخته شد بالاتر بخريد. به نظرم روزهاي آخر بازي كردنش باشه ديگه

نظر

در حال کار...
                                X