کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کاش بقیه ی اهنگای سایت رو هم گوش میدادی تا بفهمی اعتماد به نفس یعنی چی!:d
بعدشم با یه میکروفن دم دستی توی اتاق خواب توقع داشتی چی از اب دربیاد؟!:))
حالا یعنی اینقد ضایع اس؟!:(
نه خیلی خوب بود شوخی کردم عضو شدم که در کامنت تبلیغ کنم شما ببرید ولی پسورد که میزدم دوباره همون صفحه میامد نشد منم از این دستگاه پولدار شم میخرم بهتر از لیوان است
نه خیلی خوب بود شوخی کردم عضو شدم که در کامنت تبلیغ کنم شما ببرید ولی پسورد که میزدم دوباره همون صفحه میامد نشد منم از این دستگاه پولدار شم میخرم بهتر از لیوان است
مرسی لطف کردی،منم پولدار شم یه دونه از این دستگاه ها میخرم،این میکروفنی که باهاش ضبط کردم قیمتش 15 هزار تومنه،وصلش کردم به لپ تاپ و یاعلی...:d
سعی کنید عضو بشید چون بین اعضای سایت قراره 3 دستگاه صوتی قرعه کشی کنن...
---------
یاسر جان سوال خطیر و فوریتی دارم
از نگاه پاک فاندامنتالت;)
بهترین سهم گروه مس چیه؟؟
زمان مناسبی هست واسه خرید از این گروه یا خیر؟
راستش خودم مونده ام فملی و ومعادن رو همگروه بدونم یا نه؟
توضیح کوچولو لطفا...
یاسر جان سوال خطیر و فوریتی دارم
از نگاه پاک فاندامنتالت;)
بهترین سهم گروه مس چیه؟؟
زمان مناسبی هست واسه خرید از این گروه یا خیر؟
راستش خودم مونده ام فملی و ومعادن رو همگروه بدونم یا نه؟
توضیح کوچولو لطفا...
درود؛ اگر یک بار بپرسی گویم فملی، اگر دوباره بپرسی گویم فملی، اگر بار سوم هم بپرسی گویم فملی!!
فملی حساب کردم قبلا تو جدول 45-50 تومان بیشتر از پیش بینی می تونه براحتی بسازه و قطعا پی به ای هم خواهد گرفت. اما برای خرید فملی بعنوان بزرگترین شرکت بورسی به روند بازار توجه ویژه کنید چون از لیدرهای اصلیست
درود؛ اگر یک بار بپرسی گویم فملی، اگر دوباره بپرسی گویم فملی، اگر بار سوم هم بپرسی گویم فملی!!
فملی حساب کردم قبلا تو جدول 45-50 تومان بیشتر از پیش بینی می تونه براحتی بسازه و قطعا پی به ای هم خواهد گرفت. اما برای خرید فملی بعنوان بزرگترین شرکت بورسی به روند بازار توجه ویژه کنید چون از لیدرهای اصلیست
خب یاسر ببین حرفم درسته؟
هم الان p/e فملی 5.1 هست و eps 135.8.
اگه بگیم eps بعد از تعدیل احتمالی بشه 180 و p/e هم بگیره 6 یعنی از 1000 بالا می زنه شایدم 1100..
جالبه ها...
امروز رفقای تکنیکال فرمان خروج از فملی و گروه فلزات و جهان هستی ;) رو دادن...اونم تو 680...
کاش میفهمیدم چقدر اصلاح می خوره...
تو همین قیمت الانش هم با صبوری راحت میشه ازش 50 درصد سود گرفت...
اما حالا که توش نیستم منتظر می مونم تا قشنگ اصلاح بخوره بعد برم سراغش
راستش یه اعتراف هم کنم بار گناهام سبک بشه.
مدتیه اعتقاد و ایمانم به تکنیکال خصوصا موج شماری سست شده.
اوایل فکر می کردم تکنیکال هر چی بگه درسته. اما انگار قدرت بنیادی بیشتره...
شایدم قوانینش با فرهنگ والای ما تصادم کرده...
یا که تفسیرش به این سادگی ها که همه می گن هم نیست...
خب یاسر ببین حرفم درسته؟
هم الان p/e فملی 5.1 هست و eps 135.8.
اگه بگیم eps بعد از تعدیل احتمالی بشه 180 و p/e هم بگیره 6 یعنی از 1000 بالا می زنه شایدم 1100..
جالبه ها...
امروز رفقای تکنیکال فرمان خروج از فملی و گروه فلزات و جهان هستی ;) رو دادن...اونم تو 680...
کاش میفهمیدم چقدر اصلاح می خوره...
تو همین قیمت الانش هم با صبوری راحت میشه ازش 50 درصد سود گرفت...
اما حالا که توش نیستم منتظر می مونم تا قشنگ اصلاح بخوره بعد برم سراغش
راستش یه اعتراف هم کنم بار گناهام سبک بشه.
مدتیه اعتقاد و ایمانم به تکنیکال خصوصا موج شماری سست شده.
اوایل فکر می کردم تکنیکال هر چی بگه درسته. اما انگار قدرت بنیادی بیشتره...
شایدم قوانینش با فرهنگ والای ما تصادم کرده...
یا که تفسیرش به این سادگی ها که همه می گن هم نیست...
درود؛
به نظر من بجای دعوا و اینکه کدوم بهتره باید تعصب رو کنار گذاشت و از تلفیق هر دو استفاده کرد. تجربه نشون داده سهمی که هر دو تایید کنند خیلی خوب بازده میده
اما راجع به فملی! به نظر من گپ افزایش سرمایه رو کامل پر خواهد کرد و به 1500 خواهد رسید اما در بلندمدت... قطعا حدود 180-200 می سازه و پی به ای 5 هم قطعا خواهد داشت اما از اینجا به بعدش دیگه بستگی به جو بازار داره
و اما راجع به پیش بینی... متاسفانه ما ایرانی ها خیلی احساسی هستیم و غیرتی! مثلا من میگم بنیادی 100 درسته یکی دیگه میاد میگه تکنیکال دقت پیش بینیش 100 درصده ووو...
اولا که بنیادی ماهیتش خیلی پیش بینی نیست و ارزش گذاریه، ممکنه یه سهم هیچ وقت به ارزش ذاتیش نرسه (در بی نهایت این احتمال 0 میشه)
از سوی دیگه خود بزرگان جهانی تکنیکال میگند در بازارهای کارا حدود 65-70 درصد دقت پیش بینی داره دیگه ما که نه بازار کارا داریم نه از اونها و از صاحب نظران دانش بیشتری داریم نباید بگیم 100 جواب میده که! اما مساله اینه که 70 درصد هم درصد اطمینان خیلی خوبیه
نظر