کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امید است سالهای سال را با سرزندگی و موفقیت سپری کنی و همیشه از مرور ایام گذشته شادمان باشی و روزگار حال را با مسرت بگذرانی و آینده ای روشن و امیدوار را در پیش رو داشته باشید. تولدتان مبارک
در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی
درود بر دوستان عزیز؛
واقعا بنده رو شرمنده کردید... امیدوارم شادی و سعادت و سلامت دنیوی و اخروی همراه همیشگیتون باشه...
مرتضی 93 عزیز، الی خانوم گرامی، شاهین محلوجی گل، داش مهدی (هم از نوع روح خشنش هم از نوع یزدی و بزرگوارش)، جناب نوری، دوست رمی خودمون، بابک و جواد عزیز و بزرگوار و جناب سرچشمه پور
از همتون ممنونم.. بهترین آرزوها را برای شما و خانواده محترمتون دارم
پ.ن: اره بابک جان همون 16 آذره اما بابک 52 عزیز لطف کردند و پیشواز رفتند و مارو بیشتر شرمنده کردند
درود بر دوستان عزیز؛
واقعا بنده رو شرمنده کردید... امیدوارم شادی و سعادت و سلامت دنیوی و اخروی همراه همیشگیتون باشه...
مرتضی 93 عزیز، الی خانوم گرامی، شاهین محلوجی گل، داش مهدی (هم از نوع روح خشنش هم از نوع یزدی و بزرگوارش)، جناب نوری، دوست رمی خودمون، بابک و جواد عزیز و بزرگوار و جناب سرچشمه پور
از همتون ممنونم.. بهترین آرزوها را برای شما و خانواده محترمتون دارم
پ.ن: اره بابک جان همون 16 آذره اما بابک 52 عزیز لطف کردند و پیشواز رفتند و مارو بیشتر شرمنده کردند
یه تئوری نئو اقتصادی هست که میگه: وقتی فولاد 30 میل معامله میشه و 20 میل صف خریده و صفش رو نمیدند برید با خیال راحت سهم بخرید که تا 10 درصد بازارو تضمین می کنه فولاد :d
راستش ترتیب سبدگردانیت برای اعضای خانواده برام پرسش شده.
تو براشون به نیت هر شخص سهم به خصوصی می خری و یا روش دیگری و کلا درصدی از سبد رو در زمان ورودشون ثبت میکنی و از سود و زیان سبدبهشون پرداخت می کنی؟
ضمنا مالیات و کارمزد معاملات رو کی پرداخت می کنه؟
خودشون؟؟
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
راستش ترتیب سبدگردانیت برای اعضای خانواده برام پرسش شده.
تو براشون به نیت هر شخص سهم به خصوصی می خری و یا روش دیگری و کلا درصدی از سبد رو در زمان ورودشون ثبت میکنی و از سود و زیان سبدبهشون پرداخت می کنی؟
ضمنا مالیات و کارمزد معاملات رو کی پرداخت می کنه؟
خودشون؟؟
به این صورته که مجمع مانندی برگزار می کنم هر چند ماه یک بار و گزارش کار میدم و اونجا افزایش سرمایه میدیم. مثلا خودم 10 میلیون میگذارم برادرم 15 میلیون و پدرم 15 میلیون. از امروز ارزش این سبد 40 میلیونه و شروع به کار میکنم تا 3ماهه بعدی. تو اون 3ماهه بازر گزارش کار میدم و ارزش روز سبد اعلام میشه با همون درصدی که در 40 میلیون سهیم بودند. مثلا اگه 40 میلیون شده باشه 50 میلیون هر کسی 25% پولش افزایش پیدا می کنه. حالا مختارند سود رو بگیرند یا در افزایش سرمایه بعدی شرکت کنند که همون سبد 50 میلیونی میشه
شرکتی هم ثبت نشده که بحث مالیات باشه اما مالیات خرید و فروش هم به قدرالسهم هر فرد حساب میشه مثل همه موارد
آفرین سید راستش خودم هم شرایطی شببه تو دارم.
البته من اهل مجمع نیستم. هرکس هر روزی که بخواد ورود و خروج می کنه.
البته کلک این وسط شام مجمع می افتی خونه پدر محترم آقا سید بزرگ....
ایشالله همیشه سایه اش رو سرتون باشه...
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
نظر