...سلام سيد....تو هم كه اذري هستي ناقلا...تولدت مبارك...زنده وپاينده باشي....
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...سلام سيد....تو هم كه اذري هستي ناقلا...تولدت مبارك...زنده وپاينده باشي....
ممنون دکتر مهربان مهربان، سلامت باشی در پناه حق
آره دیگه طالع ما هم آذریست! از قضا تولدمون روز دانشجوه و محکوم به کسب دانشیم تا گور! :dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
با درود
دکتر فباهنر را خودمون کشف کردیم داریم جا میمونیم......
بنظرت کی میشه سنگین اضافه کنیم......بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
والا جواد ان چی بگم خودمم موندم:d
همیشه هرجا میرفتم از حقیقی و حقوقی از باهنر کلی روضه می خوندم واسشون! حالا خودم جا موندم!!=))
فدا سرت! انقدر فرصت عالی تو بازار پیدا میشه که نگو!;;) نوش جون اونهایی که سم رو دارند... مام چون نداریم انصاف نیست از سهم بد بگیمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
درود؛
وقتی عرض میکنیم لیدر بازار فولاده یعنی همین... بدون شرح!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
درود؛
بستگی به قیمت خریدتون داره. اگه تو سود خوبی هستین می تونید شما هم پله ای بفروشید اما یکجا هیچ وفت تعویض نکنید
کرماشا هم عالیه بنیادیش و 100% تایید میشه و انتخاب خوبیهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
پیشبینی «مقام آگاه» از نرخ دلار در بودجه 92
خبرگزاری فارس به نقل از یک مقام آگاه از پیش بینی دلار ۱۸۰۰ تومانی در لایحه بودجه سال ۹۲ خبر داد.
این مقام آگاه گفت: نرخ دلار در لایحه بودجه سال آینده۱۸۰۰ تومان پیشبینی شده است، در عین حال بحثهای زیادی هنوز در این رابطه مطرح است و مخالفتها و موافقتهای زیادی با این مساله وجود دارد. به گزارش خبرگزاری فارس هماکنون نرخ ارز در مرکز مبادلات ارزی به ۲۴۵۷ تومان و در بازار آزاد به حدود ۳۰۰۰ تومان رسیده است.بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
-
درود بر شما؛
والا وقتی معرفیش کردیم که حدود 260-270 بود و الان یه 20 درثدی رشد کرده اما هنوز جا داره و ارزندست...
من بیشتر کروی هام رو نگه داتشم هنوز و فکر می کنم اگه کمی روش صبر کنید جواب خواهی گرفت. به نظر بنده پله اول روی هر چه نزدیک تر به محدوده 300 بردارید و برای پله بعدی منتظر صدور فرمان تکنیکالیست ها باشید برای بهترین نقطه خریدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
کپشیر که زد و برگشت و دوباره خواهد زد! :d
کفرا تا 480 راحت رفت و داره استراحت می کنه برای راند بعدی
فولاد که 20 درصد داده و راه افتاده برای بالای 500
کگل که چیزی نمونده هدف رو بزنه دیگه
کاشی سعدی 10 درصد بالاتر داره انرژی جمع میکنه
گلوکوزان که قعطا هدف رو خواهد زد فقط یکم صبر نیاز داره
پ.ن: این جدول فقط مال 1ماه پیشه (16 آبان)... بنیادی همیشه هم بد و دیر و کند نیست...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
درود بر عطر یاس
همراه نازنین خاطرم هست تا یه ماه پیش از شلعاب به عنوان یه سهم با ویژگی های عالی نام می بردی. اما دیگه نه در لیست هات می بینمش و نه نامی ازش هست.
در حال حاضر eps 97 داره و p/e 4.7 هست. براش امید افزایش داری؟
اگه نظرت نسبت بهش عوض شده لطف نما و به من هم بگوآخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/08, 20:59."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Postدرود بر عطر یاس
همراه نازنین خاطرم هست تا یه ماه پیش از شلعاب به عنوان یه سهم با ویژگی های عالی نام می بردی. اما دیگه نه در لیست هات می بینمش و نه نامی ازش هست.
در حال حاضر eps 97 داره و p/e 4.7 هست. براش امید افزایش داری؟
اگه نظرت نسبت بهش عوض شده لطف نما و به من هم بگو
شلعاب همیشه عالی بوده و خواهد بود اما کمی در فروش عقب افتاده اند از برنامه که مشکل خاصی هم نیست. فقط خروج سرمایه گذاری ملی اذیت کرد سهم رو چون به ظرز مزخرفی خارج شد! قطعا تا پی به ای 5 جا داره برای رشد لااقل! اگه تغییر خاصی رخ بده اطلاع میدم حتما. علی الحساب تو لیست فروش صدر تامیت قرار گرفته مثل بقیه کاشی سرامیکی ها و باید دید خریدار خوب پیدا میشه برا معامله بلوکیش یا نهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر