کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب سید بزرگوار کف محکم فاسمین و فرآور کجاست؟ درصمن کدومشون رو بیشتر مستعد رشد می دونید؟
درود بر دوست عزیز؛
ببینید از لحاظ بنیاد اینها همه تعدیل دارند و سته خواهند شد دیر یا زود... به نظرم ارزش نگهداری دارند هر سهمی از این گروه. اما به علت کوچکی، باما و بافق و فراور اهرم های بالاتری دارند و قیمت دلار تاثیر زیادی روشون می گذاره. به نظرم فراور شارپ تر باشه
البته خودم چون ریسک گریز هستم کروی رو انتخاب کردم که ریسک کمتری داره نسبت به بقیه گروه
سلام یاسر جان وقت بخیر و خدا قوت اگه اشتباه نکنم امروز مجمع شپارس هست، اگه از مجمع و مصوباتش باخبر شدین منتظر اطلاع رسانی شما هستیم،ممنونم.
درود؛
با مهران عزیز صحبت می کردم ایشون رفته بود مجمع رو:
- سود انباشته تا سال 93 (حداکثر) صرف افزایش سرمایه خواهد شد
- وضعیت فروش و تولید خوب بوده و گویا تو صورت های مالیشون هم یه تغییراتی باید بدند (گویا فروش یکی دوتا محصولشون اشتباه ذکر شده تو صورت ها!!)
- راجع به قیمت سهام هم صحبت شده که گفتند برای حمایت بیشتر با سهامدار عمده صحبت خواهدن کرد که سم رو کلا رها نکنه
- شناوری سهام شرکت هم بسیار کمه و به گفته ایشون حدود 20 نفر بیش از 90 درصد شرکت رو مالک هستند
جناب شریعت بین مپنا - ومعادن - فملی - کروی کذومشون بازدهی بهتری تو میان مدت میده؟راستی حفاری کف حمایتیش چنده؟
بهترین سهمها از دید شما در حال حاضر کدوماست؟
در مورد پتروشیمی ها به نظرم خیلی رشد کردن و دیگه حبابی شدن
راستی سیمان هگمتان را روی 240 مناسل حرید میبینید؟
ممنونم
جناب شریعت بین مپنا - ومعادن - فملی - کروی کذومشون بازدهی بهتری تو میان مدت میده؟راستی حفاری کف حمایتیش چنده؟
بهترین سهمها از دید شما در حال حاضر کدوماست؟
در مورد پتروشیمی ها به نظرم خیلی رشد کردن و دیگه حبابی شدن
راستی سیمان هگمتان را روی 240 مناسل حرید میبینید؟
ممنونم
درود بر شما؛
ببینید ما مزیت رقابتی فقط در دو حوزه معادن و پتروشیمی داریم. به نظرم پترو ها بیشتر رشد داشته اند اما هنوز هم حبابی نیستند چون بعضا در جریان هستم که دارند پول جارو می کنند امسال!
در میان مدت از سهم هایی که ذکر کردید به ترتیب: فملی، کروی، ومعادن، مپنا
سیمانی ها داریم میبینیم که اوضاعشون خوب بوده اکثرا، هگمتانه فقط ببینید بدهی ارزیش نسبت به سرمایش چقدره اگه ناچیر باشه گزینه خوبیه، بالشخصه در سبدم سفارس رو انتخاب کردم و با میانگین 122 هستم فعلا باهاش. سفارس جایی نره بقیشون هم جایی نمیرند
اما راجع به "بهترین" سهم ها نمیشه مطلق صحبت کرد. همه چیز بستگی به نوع استراتژی سهامداری شما داره و بر اساس فاکتورهای اون تعیین میشه. یه زمانی حس و حالش بود جدول میگذاشتم اکثرا با هدف های بالای 40 درصد که شکر خدا رسیدند به هدف. اگه خدا بخواد و وقت کنم حتما یه ورژن جدید از سهم های بالای 40 درصدی دوباره ارائه خواهم کرد. علی الحساب فملی+گروه روی رو داشته باشید تا محاسبات دقیق تر انجام بدم روی سهم ها
با سلام خدمت جناب شریعت
نظرتون در مورد ادامه تحصیل در مقطع ارشد،در رشتهmbaرا میخواستم بدونم به صلاح میدایند.
در حالیکه که رشته کارشناسی بنده فنی مهندسی است.
با سلام خدمت جناب شریعت
نظرتون در مورد ادامه تحصیل در مقطع ارشد،در رشتهmbaرا میخواستم بدونم به صلاح میدایند.
در حالیکه که رشته کارشناسی بنده فنی مهندسی است.
درود بر شما؛
شرایط زیر رو برای تصمیم گیری در نظر بگیرید:
1- از یک محیط ریاضی و محاسباتی وارد فضای انسانی و کلان می شوید (این مهم برای بنده که صنایع خونده بودم خیلی موردی ایجاد نکرد اما دوستان برقی و مکانیکی شاید یکم سخت باشه براشون)
2- بدون تردید سخت ترین کنکور کارشناسی ارشده و باید یا در ریاضی یا در زبان مزیت رقابتی داشته باشید (ضمنا جی مت رو هم نباید کمتر از متوسط زد)
3- از بابت بازار کار بسیار خوبه این رشته و بسیار هم دهن پر کن!! انقدر که بقیه به MBA ما افتخار کردند خودمون هنوز خیری ندیدیم ازش! اما در کل رشته جذاب و پرکاربردیه
نظر