بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abbasrahmani
    عضو عادی
    • Feb 2012
    • 38

سلام آقا سید
    من یه سبد دارم نمیدونم چطور کوچیکش کنم همه از نظر قیمت کل خرید برابرن
    شرانل.زاگرس.که بستن هیچ . اما مارون 25266 مپنا2700 قزوین7824.کطبس3288 پکویر4505
    اعداد قیمت خریدن.
    نظرتون موندن و رفتن با کدومهاس ؟
    با تشکر. یک آماتور
    ديوانگي یعنی ادامه دادن همان رفتار و مسیر هميشگي و انتظار نتيجه متفاوت داشتن!|-)

نظر

• arashsefid
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 205

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      درود بر شما؛
      فعلا که هم سوداوری شرکت {غمارگ}صعودیه هم گروه های زیادی روش فعالند. بمونید با سهم فقط حواستون به تغییر محسوس حجم معاملات باشه. ممکنه دوستان خالی کنند و عقب بمونید هر چند به نظرم از نظر بنیادی هنوز جای رشد داره. پیگیر تغییرات دلار هم باشید
      ......
      با سلام خدومت جناب یاسر خان عزیز و سایر دوستان
      به نظر شما چرا با توجه به سودآوری شرکت و صف خرید غبشهر، غمارگ منفی شد. به نظرتون در منفی غمارگ بخریم؟
      با سپاس از زحمات صادقانه شما و سایر دوستان

نظر

• arashsefid
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 205

یاسر خان دوباره مزاحم شدم
        افزایش سرمایه کسعدی از سود انباشته است؟
        با تشکر

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط abbasrahmani پست شده است View Post
          سلام آقا سید
          من یه سبد دارم نمیدونم چطور کوچیکش کنم همه از نظر قیمت کل خرید برابرن
          شرانل.زاگرس.که بستن هیچ . اما مارون 25266 مپنا2700 قزوین7824.کطبس3288 پکویر4505
          اعداد قیمت خریدن.
          نظرتون موندن و رفتن با کدومهاس ؟
          با تشکر. یک آماتور
          درود بر دوست عزیز جناب رحمانی؛ حجم حدودی سرمایتون چقدره؟ و آیا سرمایه در دستتون مازاد بوده و محدودیت زمانی دارید یا خیر؟

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
          با سلام خدومت جناب یاسر خان عزیز و سایر دوستان
          به نظر شما چرا با توجه به سودآوری شرکت و صف خرید غبشهر، غمارگ منفی شد. به نظرتون در منفی غمارگ بخریم؟
          با سپاس از زحمات صادقانه شما و سایر دوستان
          در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
          یاسر خان دوباره مزاحم شدم
          افزایش سرمایه کسعدی از سود انباشته است؟
          با تشکر
          درود بر آرش عزیز؛

ببینید ضریب همبستگی این دو سهم تقریبا از تمام سهم های بازار بیشتره اما دلیل نمیشه همیشه با هم همگرای کامل باشند. اما قطعا بالاخره همگرا خواهند شد.

در مورد کسعدی هم هنوز خبر موثقی ندارم اما احتمال بیشتر میدم از محل آورده سهامدار باشه.
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• smm
            عضو عادی
            • Dec 2012
            • 61

سلام جناب شریعت

چند تا پرسش دارم که سپاس گزار خواهم بود لطف کنید و پاسخ دهید:

یک بار گفتید که شما به جای شیران واتی را انتخاب کردید تا ریسک سبد را کم کنید؛ واتی که غیر از شیران تقریبا چیزی ندارد. چرا به جای فملی ومعادن را معرفی نمی کنید که هم فملی دارد و هم فولاد و هم کگل وهم کچاد

راستی 4 تا واتی = 1شیران،اما قیمتی خیلی با هم فرق دارند (شیران 1700 تومنی). چرا نسبت ناو اینجا کمی زیاد است با وامید و ومعادن؟

خودم در نظر دارم که تمام بخش معدنی سبدم (کنور + کگل+ فملی) را بدل به ومعادن کنم که بیشتر متمرکز شوم.
            مهماست برایم که نظرتان چه باشد

محدویت زمانی هم ندارم. نگاهم یک ساله است

ورود به کفرا در این بازه را چطور می بینید؟ و در این قیمت
            مقداری شپاس دارم که هنوز نتوانسته ام در مورد فروشش تصمیم بگیرم. برای یک سهم پالایشگاهی شپاس وشپنا را می توانید مقایسه ی کوچکی کنید؟

کساوه و کسعدی در این قیمت ها کدام یک را ارزنده تر میدانید؟ من از 360 با کساوه م.
            مدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشه‌های هم لذت ببریم

نظر

• MOSTAFA
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 989

سید
              هلدینگ تامین خبر داری کی میاد؟

نظر

• abbasrahmani
                عضو عادی
                • Feb 2012
                • 38

درود بر دوست عزیز جناب رحمانی؛ حجم حدودی سرمایتون چقدره؟ و آیا سرمایه در دستتون مازاد بوده و محدودیت زمانی دارید یا خیر؟
                آقا سید سرمایه فعلی 10 تومن . محدوده یک ماه .
                با تشکر:">

درود بر آرش عزیز؛

ببینید ضریب همبستگی این دو سهم تقریبا از تمام سهم های بازار بیشتره اما دلیل نمیشه همیشه با هم همگرای کامل باشند. اما قطعا بالاخره همگرا خواهند شد.

در مورد کسعدی هم هنوز خبر موثقی ندارم اما احتمال بیشتر میدم از محل آورده سهامدار باشه.
                ديوانگي یعنی ادامه دادن همان رفتار و مسیر هميشگي و انتظار نتيجه متفاوت داشتن!|-)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

علامه جعفری می گفت تو یکی از زیارتام که مشهد رفته بودم به امام رضا گفتم «یا امام رضا دلم میخواد تو این زیارت خودمو از نظر تو بشناسم که چه جوری منو می بینی نشونه شم این باشه که تا وارد صحنت شدم از اولین حرف اولین کسی که با من حرف می زنه من پیامتو بگیرم» گفتند وارد صحن که شدم خانممو گم کردم. اینور بگرد، اونور بگرد، یه دفه دیدم داره میره خودمو رسوندم بهش و از پشت سر صداش زدم که کجایی؟ روشو که برگردوند دیدم زن من نیست بلافاصله بهم گفت: «خیلی خری». حالا منم مات شده بودم که امام رضا عجب رک حرف میزنه. زنه دید انگار دست بردار نیستم دارم نگاش می کنم گفتش «نه فقط خودت پدر و مادر و جدو آبادتم خرند». علامه میگن این داستانو برای مطهری تعریف کردم تا ۲۰ دقیقه می خندید

پ.ن: خیلی ایشون کارش درست بود و از معدود کسایی بود که کامل قبولش داشتم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط smm پست شده است View Post
                    سلام جناب شریعت

چند تا پرسش دارم که سپاس گزار خواهم بود لطف کنید و پاسخ دهید:

یک بار گفتید که شما به جای شیران واتی را انتخاب کردید تا ریسک سبد را کم کنید؛ واتی که غیر از شیران تقریبا چیزی ندارد. چرا به جای فملی ومعادن را معرفی نمی کنید که هم فملی دارد و هم فولاد و هم کگل وهم کچاد

راستی 4 تا واتی = 1شیران،اما قیمتی خیلی با هم فرق دارند (شیران 1700 تومنی). چرا نسبت ناو اینجا کمی زیاد است با وامید و ومعادن؟

خودم در نظر دارم که تمام بخش معدنی سبدم (کنور + کگل+ فملی) را بدل به ومعادن کنم که بیشتر متمرکز شوم.
                    مهماست برایم که نظرتان چه باشد

محدویت زمانی هم ندارم. نگاهم یک ساله است

ورود به کفرا در این بازه را چطور می بینید؟ و در این قیمت
                    مقداری شپاس دارم که هنوز نتوانسته ام در مورد فروشش تصمیم بگیرم. برای یک سهم پالایشگاهی شپاس وشپنا را می توانید مقایسه ی کوچکی کنید؟

کساوه و کسعدی در این قیمت ها کدام یک را ارزنده تر میدانید؟ من از 360 با کساوه م.
                    درود بر شما؛

دلیل انتخاب واتی به جای شیران یکی بسته بودن بیش از حد شیران در طول سال بود که نقدشوندگی رو بسیار پایین میاره یکی هم اختلاف فاحش ارزش بازار واتی با ارزش روز دارایی هاش بود. و این ابزار پوشش ریسک بود برای من. اما در مورد ومعادن و فملی این حالت وجود نداره. فملی پتاسنیل به مراتب بالاتری از ومعادن داره برای صعود. قیمت ومعادن نسبت به دارایی هاش در مقایسه با این نسبت برای واتی پر تره و فملی ارزنده تره به نظر من. بازار اصلا این شرکت رو نمیشناسه! اگه نه هیچ وقت پی به ای کمتر از 10 نباید بهش میداد! اما در مورد سبد شما به نظرم این تمرکز باعث افزایش بازده نخواهد شد چون گل معدنی ها رو انتخاب کردید!

در مورد کفرا ببینید 1 ماه دیگه مجمع داره و قطعا بالای 80-90 درصد تقسیم خواهد کرد اما زمان واریز سود چند ماه دیگست و مد نظر باید قرار داد. با این حال با احتساب ارزش زمانی این چند ماه باز هم سود 180 تومانی برای سهم 750 تومانی ارزندست و فکر نمی کنم پایین زیادی داشته باشه اما در نظر بگیرید که سهم از 250 به اینجا اومده و خسته تر از ابتدای راهشه! من خودم هنوز با سهم موندم اما الان برای ورود در اولویت بالا نمی دونم برای دوستان
                    کساوه و کسعدی هر دو عالی هستند و قطعا رشد خواهند داشت اما اگر روی کساوه بودید و مطالعه بیشتر داشتید بدون جهت سوئیچ نکنید. هرچند معتقدم سعدی تا حوالی 400 هم خواهد رفت اما ساوه هم همون قدر بازده خواهد داشت

شپاس هم دیدتون بلندمدت باشه تا از ابهام فعلی دربیاد. فعلا بازار نمیشناسه سهم رو و سهامدار عمده هم حمایت هاش مقطعیه اما من با سهم می مونم حتما چون بهش اعتقاد دارم. ببینید الان نمیشه مقایسه کامل انجام داد اما نوع فعالیت و حاشیه سودشون بسیار مشابه است. هر رخداد مبنی بر افزایش 1% افزایش یا کاهش حاشیه سود باعث تغیرر 40 درصدی قیمت خواهد شد. ببینید پالایشی ها عال هستند اما همون طور که حاشیه سودشون زیاد شد ممکنه با یک مصوبه کاهش هم پیدا کنه پس مراقب باشید در رعایت مدیریت ریسک

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                      سید
                      هلدینگ تامین خبر داری کی میاد؟
                      درود؛ مصطفی جان در تاپیک هلدینگ پاسخ دادم سوالتون رو

واما جناب رحمانی؛
                      من یک قانون برای خودم ابداع کردم که قانون 3 نام داره!

سرمایه زیر 10 تومانی 3 سهم در سبد
                      سرمایه 10-100تومانی 3 سهم با تمرکز حدود 70 درصد و 3 سهم برای 30 درصد باقی سبد
                      سرمایه 500-100 تومانی 3 سهم با تمرکز حدود 50 درصدی و 3+3 سهم برای 50 درصد باقی سبد
                      سرمایه 500 تا 1 میلیارد 3 سهم با تمرکز حدود 40 درصدی و 3+3+3 برای 60 درصد مابقی سبد

بالای 1 میلیارد هر چه خود سهامدار تصمیم بگیره برای بنده محترمه :D ;)

بنابراین تعداد سهام شما بسیار بسیار زایده و باعث کاهش بازده کل سبدتون شده. حتما باید کم کنید تعداد سهم رو. و اما یک ماه!! اصلا برای سهامداری مناسب نیست!

نظر

• ehsanksh
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 179

سلام جناب شریعت عزیز
                        می خواستم اگه زحمت نیست نظرتون در مورد ذوب و فولاد بدونم میشه الان بهشون وارد شد ؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

واقعا متاسفم برای اون کسی که امروز کفرا رو اینطور وحشیانه فروخت به خیال اینکه سهم رو صف فروش کنه

هر روز که میگذره بیشتر ایمان میارم که اخلاق کاری کلا در بورس وجود نداره

نظر

• Saleh.R
                            کاربر فعال
                            • Aug 2025
                            • 265

سلام سيد عزيز
                            خوبي ؟

اقا اين غپينو گزارش جديد فرستاده و يحتمل امروز باز ميشه
                            افزايش سرمايه 33 درصدي هم داده
                            ميشه لطفا ببيني گزارش جديدش تعديل هم داره يا نه ؟؟؟
                            مرسي
                            توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

واقعا متاسفم برای اون کسی که امروز کفرا رو اینطور وحشیانه فروخت به خیال اینکه سهم رو صف فروش کنه

هر روز که میگذره بیشتر ایمان میارم که اخلاق کاری کلا در بورس وجود نداره
                              پ.ن: کفرا پارسال از مرداد تا اسفند ماهی 20 درصد تعدیل داده، منتظر اخرین 20 درصد تعدیل آن قبل مجمع باشید ;)

در اصل توسط Saleh.R پست شده است View Post
                              سلام سيد عزيز
                              خوبي ؟

اقا اين غپينو گزارش جديد فرستاده و يحتمل امروز باز ميشه
                              افزايش سرمايه 33 درصدي هم داده
                              ميشه لطفا ببيني گزارش جديدش تعديل هم داره يا نه ؟؟؟
                              مرسي
                              درود بر صالح عزیز و گرامی؛ به روی چشم در اسرع وقت نگاه خواهم کرد

نکته کنکوری: هر روز داره به ارزندگی فملی افزود میشه! دوستان عزیزی که منتظر شکار در بهترین نقطه هستید حواستون باشه به این سهم! (این 50 امین تذکر مسی بنده بود:D )

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

صالح جان همون اعداد رو تکرار کرده دقیقا و تعدیل نداشته در گزارش جدید. اما شک نکن تعدیل خواهد داشت با این افزایش سرمایه

نظر

در حال کار...
                                X