بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • e.hamedi
    ستاره دار(13)
    • Jun 2012
    • 379

با سلام خدمت جناب شریعت

با تشکر از جدولی که ارائه کردید، می خواستم راجب نحوه انتخاب سهام و استراتژی که به کار می برید اگر برایتان مقدور است کمی توضیح بدهید؟ باشد که راهنمایی برای سایر دوستان شود.

با سپاس

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

درود بر شما؛

اگه به پست های صفحات ابتدایی بنده عنایت فرمایید متوجه نحوه انتخاب و استراتژی بنده می شوید. بنده دو تابع هدف همزمان مد نظرم هست؛ ماکزیمم سازی سود و مینیموم سازی ریسک. از اونجا این دو تابع با هم تا حدودی تضاد دارند باید در نوع انتخاب سهام توازن بین دو تابع رو برقرار نمود. برای این کار اولا بنده سعی می کنم همیشه قسمت حداکثری سبدم اختصاص به گروه هایی باشه که در اونها دارای مزیت نسبی هست کشورمون یعنی معدن و پتروشیمی (والبته مشتقاتشون)

بنابراین هر زمان به سبد من نگاه کنید خواهید دید که صنعت غالب یکی از این دو هست. اما برای کاهش ریسک سعی می کنم از گروه های دیگه هم در سبد داشته باشم. برای مثال الان هم غذایی دارم هم سیمانی هم کاشی سرامیک. این سه صنایعی هستند که از وضعیت فعلی قیمت دلار سود می کنند و از سویی بتا منفی هستند (در بازارهای منفی معمولا مثبت می شوند) این وضعیت امکان به شما می دهد تا در زمان مناسب سهم ها را در مثبت بفروشید و در منفی جایگزین نمایید.

در مورد انتخاب سهم ها از گروه ها، با توجه به وضعیت گزارش ها اقدام به خرید می کنم. اغلب گارش های کامل 12 ماهه که شامل همه موارد مهم سازمان هست ر کامل مطالعه می کنم تا وضعیت شرکت دستم بیاد. بعد با توجه به وضعیت موجود سهم هایی رو انتخاب می کنم که هم کم ریسک باشند هم در عین حال بازده بیش از 30 درصدی داشته باشند. نمونه بارزش در جدول قبلی معرفی هست. فولاد، کگل، کپشیر، کفرا و... سهم هایی بودند که در کمتر از 3 ماه بیش از 40 درصد بازدهی داشتند و از این دسته سهم های محکم در بازار به وفور یافت می شود. سهم های پیشنهادی بنده صرفا سهم هایی هستند که از لحاظ بنیادی وضعیت مناسب و رو به رشدی دارند و از سویی هنوز رشد نکرده و پتانسیل خوبی دارند. بدیهی است که لازم به بررسی مجدد از ابعاد مختلف وجود داره از سوی خود عزیزان
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

راجع به مس باهنر روی قیمت های بالا هشدار لازم رو دادم امیدوارم دوستان سید سود کرده باشند و کم کم مترصد خرید مجدد در منفی های اتی...

پیرو همین قضیه امروز پله اول رو خریدم از صف فروش
        آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/01/15, 10:04.

نظر

• noori
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 206

معاون عملیات و نظارت بورس کالا در گفتوگو با تسنیم:
          فرمول قیمت گذاری مس و آلومینیوم تغییر کرد/کاهش 10 درصدی قیمتها از هفته آینده

خبرگزاری تسنیم: معاون عملیات بورس کالا از تصویب تغییر فرمول قیمت گذاری مس و آلومینیوم از بورس شانگهای به لندن در ستاد تنظیم بازار خبر داد و گفت: قیمت این دو کالا 10 درصد نسبت به نرخهای فعلی کاهش مییابد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، حدود یک ماه است تقاضای تغییر فرمول قیمت گذاری مس و آلومینیوم به بورس کالا ارائه شد و بر اساس اطلاعات موجود قرار است این اتفاق از هفته آینده در بورس کالا اعمال شود. بر این اساس در فرمول قیمت گذاری این دو کالا از این پس قیمت بورس لندن جایگزین نرخهای بورس شانگهای می شود.
          مهرزاد نامداری در گفتوگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم در این باره گفت: با توجه به اینکه تغییر فرمول قمیت گذاری مس کاتد و شمش آلومینیوم در ستاد تنظیم بازار مصوب شده است، فرمول قیمتگذاری مس که در حال حاضر طبق قیمت بورس شانگهای+60 دلار ضرب در ارز مبادلاتی محاسبه میشود به احتمال زیاد از هفته آینده فرمول قیمت گذاری مس به صورت قیمت بورس لندن(lme) +صد دلار ضرب در ارز مبادلاتی تعیین می شود.

معاون عملیات و نظارت بورس کالا با اشاره به اینکه قیمت بورس شانگهای با قیمت بورس لندن حدود 17 درصد اختلاف دارند، بیان کرد: طبق این فرمول و تغییراتی که قرار است ایجاد شود حداقل 10 درصد قیمت مس کاهش خواهد یافت. همچنین فرمول قیمت آلومینیوم نیز بر اساس قیمت بورس لندن +360 دلار ضرب در ارز مبادلاتی محاسبه و تغییر خواهد کرد. البته هنوز دستورالعمل تغییر فرمول قیمتگذاری این دو کالا ابلاغ نشده است ولی طبق شنیدهها به زودی ابلاغ و طی هفته آینده اجرایی می شود.

به گزارش تسنیم،در صورتی که فرمول قیمتگذاری مس و آلومینیوم بر اساس بورس لندن تعیین شود قیمت آنها کاهش خواهد یافت به نحوی که اگر نرخ آلومینیوم در حال حاضر 6900 تومان است به حدود 6500 تومان کاهش خواهد یافت. در خصوص مس نیز قیمتها تقریبا به همین میزان افت میکند. همچنین، شاید کاهش قیمت این دو کالا اندک باشد ولی وقتی از دلار به ریال برمیگردد کاهش قیمت آن محسوس خواهد بود.

در حال حاضر قیمت آلومینیوم در بورس کالا برای فروش نقدی 6900 و نسیه حدود 7100 تومان است که این ارقام برای مس در فروش نقدی 22 هزار و 894 تومان است.
          جناب شریعت مس رو بفروشیم ؟ من روی 808 خریدم:-s

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

فباهنر بدون شرح!:D

خرید در 120-115-110

هدف 150-160

سید جون هدف بنیادی چنده؟

تمام سال من بی تو...

نظر

• noori
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 206

جناب شریعت با این خبری که در مورد مس اومد باید چه کنیم؟ من 808 خریدم
              پست قبلیم طولانی بود رفت برای تایید

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

....سلام استاد سید یاسر...من یکی از کاربرای فهیم بورسی هستم که خواننده همیشگی مطالب شما میباشم...خواستم بگم که من با خوندن مطالب شما 200 درصد سودکردم و درصدی از این سود روبه پاسداشت مایل به کارت به کارت هستم....حضور گرم و صمیمیتونو بیشتر کننید...:D:*
                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

دکتر جان نمیخواستم ریا بشه اما منو مجبور کردی یه سری حقایق رو بگم!!!:D

در واقع این من هستم که این پیشنهادات خرید خوف و خفن رو به سید یاسر میدم تا در دسترس همگان قرار بده!!

حال شماره کارت رو براتون اس ام اس مسکنم پول رو واریز کنید!باشد که من با انگیزه ی بیشتری این خیر رسانی رو ادامه بدم!:D:D:D:D:D

از یاسر عزیز هم ممنونم که این بار خطیر ریوندن پیغام من رو تا حالا به دوش میکشیده اما با توجه به اینکه هویت من به عنوان یه خیر فاش شده دیگه نیازی نیست و من خودم از این به بعد سهام مورد نظرم رو اعلام میکنم!باشد که به کمک دوستان با سفته بازی زیاد سهام معرفی شده بچسبند به طاق!:D

:فراااااااااااااااااااااااااااااار
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط noori پست شده است View Post
                    جناب شریعت با این خبری که در مورد مس اومد باید چه کنیم؟ من 808 خریدم
                    پست قبلیم طولانی بود رفت برای تایید
                    درود بر شما؛

یه کاری الان حتما بکنید و به بنده اطلاع بدید. گزارش پیش بینی فملی بر اساس 6 ماهه رو بخونید و بگید تو گزارش 1- قیمت مس و 2- قیمت دلار رو چند دیده... تا بعد بنده جوابتون رو بدهم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                      ....سلام استاد سید یاسر...من یکی از کاربرای فهیم بورسی هستم که خواننده همیشگی مطالب شما میباشم...خواستم بگم که من با خوندن مطالب شما 200 درصد سودکردم و درصدی از این سود روبه پاسداشت مایل به کارت به کارت هستم....حضور گرم و صمیمیتونو بیشتر کننید...:D:*
                      درود بر پاسبان خورشید!
                      به به بنده به شدت استقبال می کنم از این کار پسندیده... فقط جسارتا سرمایه اولیتون چقدر بوده که بعد من حساب کنم درصدی از 200 درصد سود اون مقدار اولیه چقدر میشه! آخه می خا بدونم چقدر باید ذوق زده بشم:D

نظر

• pat
                        عضو جدید
                        • Jan 2013
                        • 10

سلام سيد جان
                        درود بر شما

ديدم پاسخ همه دوستان رو بخوبي مي ديد منم جرات كردم يه سوالي بپرسم ممنون ميشم پاسخ بشنوم
                        پورتفوي من شامل 25% ومعادن با 40% سود - 16% كالسيمين با 27% سود - 4% وسپه با 30% سود - 18% كرمانشا با 30% سود - 18% شبندر با 35% سود- 10% فولاد با 45% سود و 8% فملي بدون سود هست
                        تا حداقل ارديبهشت ماه هم فرصت حضور دارم
                        لطفا بفرماييد نيازي به اصلاح پورتفو هست يا نه ؟ بعدشم يه خورده ديگه هم مي خوام خريد كنم لطفا راهنماييم كنيد كدوم سهم رو بگيرم و توي چه رنج قيمتي ؟

پيشاپيش از پاسختون ممنونم>:D<

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                          فباهنر بدون شرح!:D

خرید در 120-115-110

هدف 150-160

سید جون هدف بنیادی چنده؟

درود بر ممدرضای عزیز؛

راجع به نمودارت که واضحه همه چیز و ان شالله خرید نزدیک 100 تومان بشه کرد عالیه، سقف هم بستگی به فعالیت های شرکت داره، باهنر می تونه تا 70 تومان هم سود بسازه اگه مشکلاتش برطرف بشه اما فعلا همون محدوده که فرمودین می تونه خوب باشه

در ضمن من تایید می کنم حرفت رو، همه پیشنهادهارو از طریق الهام ممدرضا به من می رسونه ;;) اما امان از شکسته نفسی... نمی خواست تا الان این راز فاش بشه... اما نمی دونم الان چرا فاش کرد راز رو;)

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            درود بر ممدرضای عزیز؛

راجع به نمودارت که واضحه همه چیز و ان شالله خرید نزدیک 100 تومان بشه کرد عالیه، سقف هم بستگی به فعالیت های شرکت داره، باهنر می تونه تا 70 تومان هم سود بسازه اگه مشکلاتش برطرف بشه اما فعلا همون محدوده که فرمودین می تونه خوب باشه

در ضمن من تایید می کنم حرفت رو، همه پیشنهادهارو از طریق الهام ممدرضا به من می رسونه ;;) اما امان از شکسته نفسی... نمی خواست تا الان این راز فاش بشه... اما نمی دونم الان چرا فاش کرد راز رو;)
                            ای بابا ! تُف به ریا!!مگه این مهربان عزیز تر از جان میذاره ادم ریا نکنه!بالاخره وقتی پای کارت به کارت میاد وسط اونم کی!دکتر مهریون!مگه میشه گذشت؟!!!!:))
                            ;)

ای تُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُففففففففففف به این ریا!:D

راستی سید جان در مورد اون موضوع مشورت صبح نظرت چیه یه درصدی از اون که تو ضرر بودم رو بفروشم و فباهنر اضافه کنم...به نظرت اینطوری زودتر جبران نمیشه؟!

من خرید این نزدیکیها هم دارم یعنی میتونم مثلا 20 درصدش رو با ضرر9 درصد بدم بره...فقط مشکلش اینه که میانگینم دوباره میره بالا!:D

عجب گیری افتادمااااااااا....میبینی وضع منو تو رو خدا!تو عمرم اینجوری تو مخمصه نیوفتاده بودم!:D
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط pat پست شده است View Post
                              سلام سيد جان
                              درود بر شما

ديدم پاسخ همه دوستان رو بخوبي مي ديد منم جرات كردم يه سوالي بپرسم ممنون ميشم پاسخ بشنوم
                              پورتفوي من شامل 25% ومعادن با 40% سود - 16% كالسيمين با 27% سود - 4% وسپه با 30% سود - 18% كرمانشا با 30% سود - 18% شبندر با 35% سود- 10% فولاد با 45% سود و 8% فملي بدون سود هست
                              تا حداقل ارديبهشت ماه هم فرصت حضور دارم
                              لطفا بفرماييد نيازي به اصلاح پورتفو هست يا نه ؟ بعدشم يه خورده ديگه هم مي خوام خريد كنم لطفا راهنماييم كنيد كدوم سهم رو بگيرم و توي چه رنج قيمتي ؟

پيشاپيش از پاسختون ممنونم>:D<
                              درود بر شما؛
                              والا اولا که گل های بازار رو دارید تو سبد ماشالله. تو سود هم که هستید... بستگی به مقیاس سبدتون داره که سهم جدید بخرید یا همین هارو اضافه کنید. در مورد برخی از سهم هاتون کم کم به فکر سیو سود باشید و بقیه مثل فملی و کالسیمین هنوز خیلی جا دارند...
                              باز هم میگم اگ سبدتون بالای 1میلیارد باشه نمیشه خیلی از گروه هارو پیشنهاد داد اما اگه کمتره گروه کاشی سرامیک و غذایی جاش خالیه توی سبدتون

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                                ای بابا ! تُف به ریا!!مگه این مهربان عزیز تر از جان میذاره ادم ریا نکنه!بالاخره وقتی پای کارت به کارت میاد وسط اونم کی!دکتر مهریون!مگه میشه گذشت؟!!!!:))
                                ;)

ای تُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُففففففففففف به این ریا!:D

راستی سید جان در مورد اون موضوع مشورت صبح نظرت چیه یه درصدی از اون که تو ضرر بودم رو بفروشم و فباهنر اضافه کنم...به نظرت اینطوری زودتر جبران نمیشه؟!

من خرید این نزدیکیها هم دارم یعنی میتونم مثلا 20 درصدش رو با ضرر9 درصد بدم بره...فقط مشکلش اینه که میانگینم دوباره میره بالا!:D

عجب گیری افتادمااااااااا....میبینی وضع منو تو رو خدا!تو عمرم اینجوری تو مخمصه نیوفتاده بودم!:D

وچی بگم والا یکم پیچیده شد! اگه خوب بفروشی و خوب بخری خوبه این کار رو بکنی.. مثلا بالای 1000 بفروشی این طرف پایین 150 بخری

نظر

در حال کار...
                                X