بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • salarnight
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 66

سلام سیدجان من یه سهامدارخارجی اهل افغانستان هستم مدتی است که ازنظرات شمادرخریدوفروش سهام استفاده میکنم ممنون ازینکه صادقانه تحلیل ها وتجربیات تونودراختیارماقرارمیدهیدحدوددویست وپنجاه هزارتاسهم صدرادارم بالای دویست خریدالان برادران درحق مالطف میکنن روزی 10000تادر100 میخرن بفروشم یانگه دارم حدود60نوع سهم دارم برمن منت گذاشته نظرتون روبفرمایید

نظر

• taherishahram
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 708

سلام به نظرت اگه امروز کپشیر باز شه بفروشیم یا نگه داریم تا گزارش بعدی؟
      A man should get to bleed in peace

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط salarnight پست شده است View Post
        سلام سیدجان من یه سهامدارخارجی اهل افغانستان هستم مدتی است که ازنظرات شمادرخریدوفروش سهام استفاده میکنم ممنون ازینکه صادقانه تحلیل ها وتجربیات تونودراختیارماقرارمیدهیدحدوددویست وپنجاه هزارتاسهم صدرادارم بالای دویست خریدالان برادران درحق مالطف میکنن روزی 10000تادر100 میخرن بفروشم یانگه دارم حدود60نوع سهم دارم برمن منت گذاشته نظرتون روبفرمایید
        درود بر شما؛
        خواهش می کنم انجام وظیفست در قبال دوستان. والا در مورد صدرا هیچ پیش بینی نمیشه کرد متاسفانه... به نظرم یه قسمتیش رو نگه دارید بقیه رو بفروشید چون فکر نکنم تو این گور جسدی باشه! والا راجع به سبدتون بیشتر شبیه سبد وبانک . وملی شده با این وسعت! به نظرم اگه کمتر از 10 میلیارده حتما تعداد سهم ها رو پایی بیارید. لااقل به 20 برسونید دوست من
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
          با این تعدیلی که اعلام کرد الان ینی فردا سهم چجوری میشه؟
          یعنی احتمالا کد به کد کرده بودند این چند روز تا فروش! احتمالابرگرده مثبت بشه

- - - Updated - - -

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
          سلام به نظرت اگه امروز کپشیر باز شه بفروشیم یا نگه داریم تا گزارش بعدی؟
          درود بر شما،
          بستگی به خودتون داره، به میزان در سبد؛ محدودیت های زمانی و.... اما بمونید ضرر نمی کنید ان شالله

نظر

• emad.m
            عضو جدید
            • Jul 2011
            • 5

درود بر همکلاسی نه چندان قدیمی
            یاسر جان چند تا سوال همینجوری با هم:
            1. دیروز گفتی فباهنر در محدوده 110 تا 115، الان که روی 118 داره معامله میشه... ضمن اینکه فکر میکنی بازه جواب دادنش چجوریا باشه؟ یکی 2 ماهه یا بیشتر؟
            2. ما که مثل شما تحلیل بلد نیستیم استاد عزیز، ولی با وجود سقوط آزادش، کروی داره سیگنال اضافه کردن و خرید میده... درسته این برداشت؟
            3. واتی هم مثل مورد 2... ;)
            4. فولاد هم فعلا با این نوسانهایی که داره فکر کنم فقط به درد نوسان گیریهای کوچولو کوچولو میخوره...
            آقا خیلی مخلصیم

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود بر عماد عزیز
              ارادت
              باهنر به دید بیش از یک ساله بازده بیش از 100 درصد خواهد داد اما کوتاه مدت رو نمی تونم دقیق نظر بده. بحثی که هست اگه بندهای حسابرسی مربطو به تسعیر ارز دلارهاش رو انجام بده سود عجیب غریبی خواهد داد. گروه روی هم ک میبینید اوضاعشون اینطوریه به خاطر اینکه مدیرهاشون عادت دارند گزارش های خیلی محتاطانه بدن (نخواستم صفت اصلیشون رو ذکر کنم چون زیاد جالب نبود) اینه که همیشه آخر سال یکهو میبینی اااا تعدیل 100 درصدی دادند!! بعد همه میگند وای چه عالی و اینها از کجا تعدیل دادند و فلان... درصوتی که مشخصه از گزارش اشون آخر سال و بعد حسابرسی سود اصلیشون مشخص میشه.

من سهامدار فلان شرکتم و ذینفع... غلط کرده شرکت دلاری 1800 تومانی بفروشه! فاسمین اومده تو گزارش آخرش میانگین فروش رو حدود 4000 تومان دیده... برید معاملات از مهر تا الات بورس کالا رو ببینید کلا چند تن زیر 6000 تومان فروخته...
              کروی هم که بابای اینهاست و بازیش مشترکه... بازدهی بالای 60 درصد خوابیده تو این گروه اما به شرط صبر...

واتی عالیه... فروشش تو این قیمت ها حماقت محضه!! من امروز پله اول رو خریدم و سعی می کنم این دفعه دیگه زیر 400 نفروشم

فولاد و فملی هم به موقع راه خواهند افتاد... فکر می کنی این بازده های 90 درصدی توی 4-5 ماهه که فملی بعضا به جای می گذاره دلیلش چیه؟ همین فروش های احساسی و کاهش قیمت مفرط... کگل یادمه 2ما پیش 900 بود من ریسک نکردم و خریدم... دوستان نوسانگیر و تکنیکالی همه می گفتند تا 800 و 700 میاد پایین وزوده و این حرفا... اون موقه جو کگل مثل الان فملی بود... الان چنده قیمتش؟ 3-4 ماه دیگه قیمت فملی هم همین طور خواهد شد

اگه اونهایی که امروز فملی می فروشند می دونستند چی می فروشند الان از ترس غالب تهی می کردند :D

در مورد نوسان گیرها... به ندرت پیدا میشه کرد که از بنیادی کارای حرفه ای بازده بیشتر کسب کنند اما بعضا هم پیدا میشند بازده بالای 200-300 درصدی بگیرند. من خودم هدف رو سالی 100 درصد گذاشتم و واسم کافیه، از هر تورمی هم جلو خواهم بود با این هدف، به نظرم بتونم با همین شیوه معاملاتی بهش برسم و البته هر کسی هم پا به پای ما بیاد انشالله اون هم می تونه برسه. اما برای بازده های 200-300 درصدی شرمنده، باید برند سراغ نوسانگیرایی که معمولا تک سهم فقط کار می کنند

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

تو این بازار وانفسا پشم شیشه صف خرید روی +22 چند تا لایک داره؟! :D

به نظر اونهایی که تو این بازار تو صف پشم شیشه هستند هدفشون چند تومانه؟!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

اونهایی که کسعدی رو می فروشند سهمی نه با پی به ای 4.5 که احتمالا همی با پی به ای 3.2 را دارند می فروشند;)

نظر

• mane1659
                    كاربر فعال
                    • Dec 2011
                    • 235

سید جان نظرت روی کهرام چیست ؟

نظر

• taherishahram
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 708

فردا هم کپشیر یه 4% بزنه ما مرخص میشیم از خدمتش..من 270 خریدم ..تا روز آخر تو ضرر بودم..دمش گرم برمون گردوند..امروز هم نامردی بازش کردن تازه داشتیم سبک سنگین می کردیم که رو 330 بدیم بره که دیدیم مجاز شد .........

نظر

• taherishahram
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 708

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                        درود بر عماد عزیز
                        ارادت
                        باهنر به دید بیش از یک ساله بازده بیش از 100 درصد خواهد داد اما کوتاه مدت رو نمی تونم دقیق نظر بده. بحثی که هست اگه بندهای حسابرسی مربطو به تسعیر ارز دلارهاش رو انجام بده سود عجیب غریبی خواهد داد. گروه روی هم ک میبینید اوضاعشون اینطوریه به خاطر اینکه مدیرهاشون عادت دارند گزارش های خیلی محتاطانه بدن (نخواستم صفت اصلیشون رو ذکر کنم چون زیاد جالب نبود) اینه که همیشه آخر سال یکهو میبینی اااا تعدیل 100 درصدی دادند!! بعد همه میگند وای چه عالی و اینها از کجا تعدیل دادند و فلان... درصوتی که مشخصه از گزارش اشون آخر سال و بعد حسابرسی سود اصلیشون مشخص میشه.

من سهامدار فلان شرکتم و ذینفع... غلط کرده شرکت دلاری 1800 تومانی بفروشه! فاسمین اومده تو گزارش آخرش میانگین فروش رو حدود 4000 تومان دیده... برید معاملات از مهر تا الات بورس کالا رو ببینید کلا چند تن زیر 6000 تومان فروخته...
                        کروی هم که بابای اینهاست و بازیش مشترکه... بازدهی بالای 60 درصد خوابیده تو این گروه اما به شرط صبر...

واتی عالیه... فروشش تو این قیمت ها حماقت محضه!! من امروز پله اول رو خریدم و سعی می کنم این دفعه دیگه زیر 400 نفروشم

فولاد و فملی هم به موقع راه خواهند افتاد... فکر می کنی این بازده های 90 درصدی توی 4-5 ماهه که فملی بعضا به جای می گذاره دلیلش چیه؟ همین فروش های احساسی و کاهش قیمت مفرط... کگل یادمه 2ما پیش 900 بود من ریسک نکردم و خریدم... دوستان نوسانگیر و تکنیکالی همه می گفتند تا 800 و 700 میاد پایین وزوده و این حرفا... اون موقه جو کگل مثل الان فملی بود... الان چنده قیمتش؟ 3-4 ماه دیگه قیمت فملی هم همین طور خواهد شد

اگه اونهایی که امروز فملی می فروشند می دونستند چی می فروشند الان از ترس غالب تهی می کردند :D

در مورد نوسان گیرها... به ندرت پیدا میشه کرد که از بنیادی کارای حرفه ای بازده بیشتر کسب کنند اما بعضا هم پیدا میشند بازده بالای 200-300 درصدی بگیرند. من خودم هدف رو سالی 100 درصد گذاشتم و واسم کافیه، از هر تورمی هم جلو خواهم بود با این هدف، به نظرم بتونم با همین شیوه معاملاتی بهش برسم و البته هر کسی هم پا به پای ما بیاد انشالله اون هم می تونه برسه. اما برای بازده های 200-300 درصدی شرمنده، باید برند سراغ نوسانگیرایی که معمولا تک سهم فقط کار می کنند

من فملی دارم اما ضررم ..گذاشتم کنار از پرتفو :) گفتم هر موقع شد 1100 بهم بگن بیام بفروشم... کروی به نظرت فردا واسه خرید خوبه..چون هی می اد بهم میگه بخر منو دیگه :)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                          سید جان نظرت روی کهرام چیست ؟
                          درود؛ کهرام قطعا تعدیل خواهد داشت مثل بقیه کاشی ها البته من خودم ازش خارج شدم چون وزن گروه در سبدم زیاد شده بود اما قطعا هنوز جای کار داره

فردا هم کپشیر یه 4% بزنه ما مرخص میشیم از خدمتش..من 270 خریدم ..تا روز آخر تو ضرر بودم..دمش گرم برمون گردوند..امروز هم نامردی بازش کردن تازه داشتیم سبک سنگین می کردیم که رو 330 بدیم بره که دیدیم مجاز شد .........
                          درود؛ اگه می خواهید فردا بفروشید اشتباه کردید که امروز نفروختید چون صف خرید روی +2 فردا بود و براحتی میتونستید بفروشید. من خودم دیگه شاتباهم رو تکرار نمی کنم و فعلا احمتالا می مونم با سهم. مگه اتافق خاص و غیر مترقبه ای پیش بیاد

من فملی دارم اما ضررم ..گذاشتم کنار از پرتفو :) گفتم هر موقع شد 1100 بهم بگن بیام بفروشم... کروی به نظرت فردا واسه خرید خوبه..چون هی می اد بهم میگه بخر منو دیگه :)
                          فملی سهمی که باید ماهی یه بار بهش نگاه کرد فقط! سهم ها معدنی هیچ گاه خیانت نمی کنند به سهامداراشون.. مطمئن باشید جو فعلی بخوابه حرکت مجد محکم فملی هم آغاز خواهد شد. کروی هم شبیه همینه. دوست عزیزم اسی خان محمدی فرمودند تا 250 و یا حتی 235 امکان افت هست و بعد حرکت به سمت 480 تومان. بالشخصه با این اهداف موندن رو با سهم ترجیح میدم به نوسان گیری

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

دوستان عزیزم؛

اگه کسی شکایتی از سازمان داره حتما با مدارک و متن نوشته صریح و واضح به دست بنده برسونه تا به دست بازرسان ویژه سازمان بازرسی کل برسونم. سازمان بازرسی شوخی نداره با کسی و احتمال زیاد رسیدگی خواهد شد. @};-

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                              یکی از حقوقی هایی که هیچ گاه درکش نکردم بیمه کوثر بوده... و بسیار بسیار در زمان فروش ناجوانمردانه عمل می کنه متاسفانه و البته فرصت خرید خوبی هم میده... خودم بهترین خریدهام رو توی کسعدی زمانی داشتم که شدیدا بیمه کوثر رنج منفی می کشید و سهم رو صف فروش می کرد... آخه برادر من خروج از سهم کلی قاعده داره... اولا که باید زمان مثبت بودن بفروشی نه وقتی منفیه! بعدم این اخلاق نیست که این طوری سهامدار جز رو بترسونی...

حکایت امروز کروی هم یکی از بنده خداهاش همین بیمه کوثر بوده، نمی دونم چرا فقط هم علاقه داره تو منفی بفروشه!!

در هر صورت رالی اصلی معدنی هایی که رشد زیاد نداشته اند نزدیکه و امیدوارم دوستان جا نمونند @};-
                              سید جان یادش بخیر همین چند وقت پیش بود که باز کوثر کچینی رو 290 خالی کرد
                              این بیمه کوثر اگر تحلیلگر نداره..من می تونم در راه رضای خدا واسشون تحلیل کنم:)
                              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

اصلا نحوه خروجشون اخلاقی و حرفه ای نیست متاسفانه... چه بسیار حقیقی هایی که به خاطر دیدن فروش حقوقی در همون قیمت ها کچینی یا در 200 تومان کسعدی فروختند... به نظر من درست نیست...

ورود و خروج باید پله ای باشه برای هر مقدار سرمایه که باشه

فقط هم اینها نیستند ها... بسیار دیدم تا الان از این حقوقی ها متاسفانه.... از این بزرگترهاش...

نظر

در حال کار...
                                X