بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ابوالفضل رضوي
    عضو عادی
    • Aug 2025
    • 33

سید عزیز باسلام وخسته نباشید نظرتون در رابطه با کهمدا چیه خرید272تومان متشکرم

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط hamidreza_84 پست شده است View Post
      سید عزیز باسلام وخسته نباشید نظرتون در رابطه با کهمدا چیه خرید272تومان متشکرم
      درود؛ والا سهم که از لحاظ بنیادی عالیه همون موقع که 140 تومان بود تحلیلش کرده بودیم الان هم فقط باید صبر کنید تا دوستانی که پولشون رو از سهم بیرون کشیدند کی اراده کنند دوباره بیان تو سهم! اگه نه موقعیت رقابتی شرکت عالی، کم ریسک و با پی به ای مناسب قلمداد میشه... البته الان اگر نظر من رو بخوایید از گروه سامان در این قیمت ها تپمپی رو ارزنده تر می دونم... اما برای شمایی که سهم رو دارید نگهداری توصیه میشه

یک نکته کلی مجددا ذکر کنم؛ شرکت هایی که پی به ای پایین دارند و وضعیت بنیادی مناسب اصولا حرکات بسیار کندی انجام میدند و شاید در طول سال 2 بار حرکت کنند. اما هر حرکت بالای 50 درصد بازده با ریسک کم به ارمغان خواهد داشت. توصیه میشه از این نوع سهام در سبد داشته باشید همیشه
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود؛

هر کس با مدرک اعلام کنه که امروز فباهنر رو روی -5 فردا روی 1130 فروخته بهش 1000 تا فملی جایزه میدم ;)

نظر

• Fundamental
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 697

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          درود؛

هر کس با مدرک اعلام کنه که امروز فباهنر رو روی -5 فردا روی 1130 فروخته بهش 1000 تا فملی جایزه میدم ;)
          تکنیکالی فباهنر الارم میده واسه بالا زدن

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

درود؛
            مطالب امروز گویا باز از بین رفته، امیدوارم مدیریت سایت برای رفع این نواقص سرور و... هرچه سریع تر موفق به چاره اندیشی شوند

امروز کفرا خریدم روی 5600 و برای تامین نقدینگی نصفش رو به صف خرید فروختم. کماکان کفرا تعدیل میده و دیگه به پیش بینی 4 ماه پیشمون (180-200) چیزی نمونده برسه. فکر کنم کم کم پی به ای به 1 هم برسه!!

باهنر خریدم از صف فروش، از این به بعد هر روزی صف فروش بشه اضافه خواهم کرد

شرانول خریدیم با کلی جنگولک بازی!! تازه از یک کد فقط تونستیم! چشممون به کرم کارگزاریه ببینیم چقدر تخصیص داده...

کسعدی هم که حد ضرر نداره برای من و هر روزی منفی باشه اضافه می کنم

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

یاسر یعنی نمیدونی به خدا من چقد جذب این شخصیت و اقا منشی تو شدم،اصن یه وضعیه!:D

الانم فقط اومدم یه دالی بکنم و برم،تو که از ما حالی نمیپرسی گفتیم ما بیایم تاپیکتو بهم بریزیم و در ریم...:D

راستی یه سوال!این شیران چقدر طول میکشه بعد از مجمع باز بشه؟به نظرت بالا تر از قیمت تئوریکش باز میشه یا پایین تر؟(یه جور دیگه سوالم رو بپرسم،الان پی بر ای اش با سود 1250 تومنی 4 هست،قیمت سهم 5000 مثلا،حالا میره مجمع مثلا 800 سود میده،تئوریک باید 4200 باز بشه که با توجه به پیش بینی سود سال اینده که 1050 تومنه میشه دقیقا همون پی بر ای 4،حالا سوال اینه به نظرت سهم بالای 4200 باز میشه یا پایینش؟!)

اخه اگه قرار باشه بریم مجمع و همون 4200 هم به فرض باز بشه که به چه درد میخوره این مجمع رفتن!چه سودی داره جز اینکه تازه یه مدتی اون 800 تومنت بلوکه است تاشرکت بهت بده؟!

حالا اگه افضایش سرمایه از انباشته بده چی؟!این چه مزیتی داره؟!

من کلا تا حالا نه مجمع رفتم و نه افزایش سرمایه شرکت کردم!واقعا دچار مشکل شدم و نمیتونم بفهمم بعد از این دوتا چه اتفاقی میافته!!!!از چند نفر پرسیدم همشون میگن مجمع رفتن یعنی ضرر!!!با این حساب و کتاب ساده خودمم همین معنی رو میده...

یه راهنمایی بکن!

یه سوال دیگه

این دوتا رو برام تعریف کن بی زحمت:
              1)جمع حقوق صاحبان سهام
              2)جمع بدهی ها و حقوق صاحبان سهام

:D

در ضمن بهم نخند،اماتورم که اماتور باشم،خب توی حرفه ای باید امثال من باشن تا بیکار نمونی یا نه برادر من؟!
              اگه امثال من نباشن که سوال کنن اونوقت تو چه جوری زکات علمت رو بدی اخه؟هان؟!!!

نخند برادر من،دِ نخند...!!!
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              ..

.
              آقا مگه نمیگم نخند،نخند داداش من!:P

:فرااااااااااااااااااااااااااااار
              تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

درود ویژه بر ممدرضای عزیز؛
                اول اینکه شما لطف داری، خیلی هم آش دهن سوزی نیستیم;) تاپیکم مال خودته، هر وقت خواستی بیا مطلب بزن فقط مطالبت باید "بورس نوشته های شریعت"ی باشه :D

ببین چند نکته رو در نظر داشته باش حتما
                1- الان وسط بازی رئال منچستر بود تمرکز کامل نداشتم وایسادم نیمه اول تموم شه

2- شیران این سود 1250 تومانیش مال 9 ماهه نه 12 ماه

3- سود 1050 تومانی پیش بینی شدش خیلی محافظه کارانست و قطعا تعدیل خواهد داد

4- این جوری حساب نکن برادر من، فرض کن شما امروز می خری سهم رو و 13 ماه نگه میداری و 2تا مجمع میری و 2000 تومان سود میگیری. اگه همین قیمت 5000 بفروشی تونستی تو 13 ماه بصورت حدودی 60 درصد سود کنی

5- افزایش سرمایه برای افرادی که بلندمدتی هستند بسیار مناسبه مخصوصا اگه از سود انباشته شرکت باشه. ببین طی سال ها شرکت سودآوری داره و هر سال مقداریش رو نگه میداره و تقسیم نمی کنه. این علل زیادی داره از جمله تامین نقدینگی، طرح های توسعه و... به هر حال افزایش سرمایه از این محل احمتالا صرف یک طرح جدید خواهد شد که قطعا با یک فاصله زمانی بازگشت پیدا می کنه. البته اینجا باید حتما نرخ متوسط بازگشت سرمایه در صنایع مختلف رو ببینید. مثلا در صنایع معدنی 2 ساله معمولا سرمایه برمیگرده پس بطور نرمال افزایش سرمایه طی 2 سال قیمت دوباره برمیگرده به همون اول (نمونش ومعادن 900 تومانی که 300 شد و الان دوباره بالای 600)

6- احتمال زیاد با حدود 10% مثبت باز بشه بعد مجمع البته بستگی زیادی به جو اون روز بازار داره

7- یک شرکت تشکیل یافته از یکسری دارایی هست که جاری و غیر جاری و یا تقسیم بندی های دیگه هست. حالا این دارایی باید در ترازنامه همیشه برابر با مجموع بدهی ها و حقوق صاحبان سهام باشه. مسلما شرکتی مطلوبه که میزان بدهی هاش کمتر باشه به نسبت دارایی هاش

8- از همه مهم تر اینه که باید استراتژی اصلی معاملاتیت رو مشحص کنی، می خوای نوسانگیر باشی یا بلند مدتی؟ تکنیکال یا بنیادی؟ ریسک پذیر هستی یا ریسک گریز؟ و....
                با پاسخ این سوال هاست که کشخص میشه بری مجمع یا نه... برای من برخی مجمع ها توجیه داره اما برای فرد دیگه ممکنه اصلا توجیه نداشته باشه. نمیشه یه حکم ثابت صادر کرد

9- @};-

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

پاسخمون طولانی بود رفت واسه تایید مدیران...

صبر کن یکم برادر تا تایید بشه ;;)

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

یه چیز دیگه،فکر میکنم کفرا رفت برای 690...اگه شنبه مثبت باشه یعنی سیگنال قطعیه...
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      یه چیز دیگه،فکر میکنم کفرا رفت برای 690...اگه شنبه مثبت باشه یعنی سیگنال قطعیه...
                      کفرا رو خدایی دیگه حجت رو بر همه دوستانم تمام کردم از قیمت های پایین تر... همه جوره خریدنیست! ان شالله سهم های خوب بالاخره به جایگاهشون می رسند ;)

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

خوب خوب خوب،برای بعد از نیمه دوم بازی من نیمه دوم سوالاتم رو شروع کنم!با ذکر این نکته که خیلی گلی یاسر جوووووووووون...

مثلا یکی مثل من که حد اکثر دیدش پایان فروردین 92 هستش،مجمع رفتن با شیران درسته یا غلط؟!

شیرانی که ممکنه افزایش سرمایه 200 درصدی بده اگه اشتباه نکنم از انباشته ؟!

راستی نگفتی احتمالا چه مدت بسته بمونه؟!

قضیه تعدیل سال بعدشم که کاملا مشخصه...

اگه بخوایم روند سودسازیش رو خطی فرض کنیم(فرض محال که محال نیست،هست؟!:دی) سال دیگه باید 1666 تومن سود بسازه!

یه نتیجه گیری: با توجه به حرفات سرمایه گذاری با دید کوتاه مدت روی سهمی مثل شیران که قراره بره مجمع و ممکنه افزایش سرمایه هم بده سرمایه گذاری مناسبی نیست؟!!!!
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

والا بعید می دونم زیاد بسته بمونه اما چیزی که هست معمولا سود رو با 1-2 ماه تاخیر میدند...پس اگه فقط تا فروردین وقت داری قبل مجمع تو یه قیمت خوب و مثبت بفروش به بلندمدتی ها که مجمع می خواند برند

سودسازیش هم جای بحث زیاده اما قطعا به نظرم بیشتر می سازه نسبت به پیش بینیش اما خوب باید دید به استراتژیت می خوره موندن با سهم یا نه

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

سید الان شپدیس رو بررسی کردم خیلی عالی بوده؛ کلا 7 روز بسته بوده،روز بازگشایی هم همون قیمت قبلی باز شده+ 1000 تومن هم که سود تقسیم کرده بوده یعنی 18 درصد سود!شیرانم همینجوری میشه یعنی؟!:D

میخوام طی یه ریسک عجیب و قریب یه پولی رو که حداکثر تا اخرین روز معاملات بورس قبل از عید باید خارجش کنم رو بزنم تو سیران باهاش برم مجمع!:D:D:D:D

اینطور ادم پر ریسکی هستم من!:D;)
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• جواد مهرابی
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 543

با درود خدمت سید عزیز

ما هم دور از بازاریم دو روز دیگه آموزشیمون تمومه ..... تو این دوماهه دهن ما رو سرویس کردن.... ساعت 4 و ربع بیدار باش و ..... دلمون زیادی برا این تاپیک تنگ شده بود ......هدف عرض ارادت بود.
                              بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

درود بر جواد عزیز؛

خدا قوت برادر! ان شالله تموم میشه و خستگیش هم سریع از تنت درمیره... متاسفانه این شتر آموزشی! بالاخره در خونه ما هم خواهد خوابید هر چقدر هم ازش فرار کنیم
                                من هم آرزوی موفقیت دارم برای خودت و خونوادت:x

نظر

در حال کار...
                                X