بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omidvar
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 796

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    باز هم شاهد رنج مثبت حقوقی روی کسعدی هستیم و کماکان فروشنده ها همه حقیقی های خسته...چند بار باید یه حقوقی رنج مثبت بکشه تا یه حقیقی بفهمه اینجا موقع فروش نیست؟ انصافا چند بار نیازه؟ ای کیو بالای 50 اگه باشه فرد می تونه نتیجه گری کنه کف سهم کجا بسته شده...
    دمت گرم با مرام
    شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• taherishahram
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 708

باز هم شاهد رنج مثبت حقوقی روی کسعدی هستیم و کماکان فروشنده ها همه حقیقی های خسته...چند بار باید یه حقوقی رنج مثبت بکشه تا یه حقیقی بفهمه اینجا موقع فروش نیست؟ انصافا چند بار نیازه؟ ای کیو بالای 50 اگه باشه فرد می تونه نتیجه گری کنه کف سهم کجا بسته شده...
      داغ دل تازه می کنیا...من دیر اومدم سرکشی وگرنه کل کسعدی های 213 ها رو جمع می کردم...4% جلو بودیم به خدا میانگین کم می کردیم.... البته یه چیزی بگم همه از بازار خسته ان .... کنور با 30 درصد تعدیل 2 منفی می خوره....فعلا همه دنبال قندی ها هستند...این سهام کاشی و سرامیک زمان می خواد اما خوبیش اینه که اولین بار که صف خرید میشه 20% رو شاخشه که بره بالا :) من که واسه 20% هیچ عجله ی ندارم..از کپشیر هم همینجوری 20% گرفتم..از کسعدی هم میگیریم...از کپشیر هم دوباره :):)
      A man should get to bleed in peace

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

بخدا تو همه تاپیک ها چند ماه پیش همه داشتند از مجموعه تامین و عدم حمایتشون می نالیدند... حالا که داره حمایت میشه خوب خود دوستان دوست دارند ضرر کنند...
        دقیقا فرمایش دوستان صحیحه، برای سود های بالای 30 درصد نیاز به صبر هست. فقط این دو روز از این ناراحتم که زیاد نقد ندارم برای اضافه کردن

در حال حاضر سبد به این شکله:

21% کفرا میانگین حدود 450
        20% کسعدی میانگین حدود 215
        17% فباهنر میانگین حدود 115
        10% واتی میانگین 250
        10% کپشیر میانگین 240
        20% فملی میانگین 700، فولاد 480، کروی 300

بقیه نقد و خورده ریز
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

یاسر جان... فکر نمی کنی یکی از دلایل عدم تمایل بازار به خرید کسعدی در قیمت های بالا بحث وجود بدهی ارزی شرکت باشه؟؟
          درباره این مشکل جای امیدی وجود داره؟؟
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط خودشکوفایی پست شده است View Post
            یاسر جان... فکر نمی کنی یکی از دلایل عدم تمایل بازار به خرید کسعدی در قیمت های بالا بحث وجود بدهی ارزی شرکت باشه؟؟
            درباره این مشکل جای امیدی وجود داره؟؟
            درود بر شما؛
            خیر محمد جان این قضیه کلا چرته! بعیده شرکت ها کوتاه بیاند سر این قضیه. البته به نوع وامی که گرفته شده هم بستگی داره چون شرایط همه وام ها مثل هم نیست. بعد هم کل وام خیلی مبلغی نیست که حالا بخواهند در پرداخت قسطی آن به مشکل بربخورند! قطعا نمی ایند کل مبلغ رو ناگهانی دریافت کنند! فقط کافیه یکی از سهم های این گروه صف خرید بشند. دوست دارم ببینید تا پند دقیقه کل گروه صف بشند و رالی شروع بشه. اصولا دلیل هایی که معمولا ما میاریم واپسنگره. وقتی منفی میشه همه دنبال دلیل می گردند و وقتی مثبت میشه باز دلیل های مثبت شدن رو پیدا می کنند. مهم اینه که سهمی که پی به ای 3 داره رو سهامدار پیدا کنه، صبر کنه تا با 66% سود بفروشه وقتی پی به ای به 5 رسید. به همین راحتی

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

1.جوابت as usualمستدل بود!!

2. یه نگاه هم با اون چشمان شهلات به پکرمان بندازی خیلی ما خوش خوشانمون میشه...
              پیش رفقا سربلندمون می کنی به مولا!!!
              قول داده ام که نظرت مثبتت رو بگیرم, البته با اجازه خانومت;)
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

یک نکته رو اضافه کنم و دوست دارم دوستان مد نظر همواره قرار بدهند

ببینید عزیزان ما در سهامداری یک تابع هدف دوگانه داریم که شامل حداکثرسازی بازده و حداقل سازی ریسکه. متاسفانه اکثر قریب به اتفاق تنها به تابع هدف بازده بسنده می کنند که این اشتباه است. برای مثال خرید سهمی که پی به ای 3 دارد برای رسیدن به پی به ای 4 بازده 33 درصدی خواهد داشت و ریسک آن حداقل خواهد بود. بنده این گزینه را به انتخاب سهم های شتابان با پی به ای های بالا حتی با بازده 50-60 درصدی ترجیح می دهم. برای مثال خرید دلار در این قیمت ها و فروش در 6000 تومان حدود 60 درصد بازده خواهد داشت اما با ریسک بسیار بسیار زیاد.

نظر

• rohollaahh
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 57

سلام استاد
                  به نظر شما یکی از دلایل منفی بودن بازار شروع تحریمها نیست که از هجدهم قراره شروع بشه
                  من هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط rohollaahh پست شده است View Post
                    سلام استاد
                    به نظر شما یکی از دلایل منفی بودن بازار شروع تحریمها نیست که از هجدهم قراره شروع بشه
                    درود بر شما؛
                    خیر در حال حاضر تنها دلیل منفی شدن بازار روحیه نوسانگیری و غیر حرفه ای دوستان حقیقیه و بس. فقط فرصت خریده در سهم های معرفی شده قبلی. هر کس صلاح خود بهتر داند اما این نیز بگذرد...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

و اما امروز؛

خرید 1000 تا شاوان 3722

خرید پله دوازدهم فباهنر 6000 تا روی 1053

پله 13 و نهایی رو فقط و فقط به احترام محسن خان مختاری می گذاریم فردا یا پس فردا روی 102-103 خرید می کنیم که ضربه آخر رو بزنیم و بریم واسه 200;)

تاسف به حال کسانی که کفرا روی 540 می فروشند و کسعدی روی 210... امیدوارم قندونشون زیاد بالا نره خدای ناکرده که قند خوبه اما بالا رفتنش...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

درود بر همه دوستان عزیز؛
                        امیدوارم سم و روحتون سالم باشه همیشه... بیاییم اجازه ندیم شرایط فعلی اقتصادی بیش از حد روی رفتارو اخلاقمون تاثیر بگذاره، بخدا ارزش نداره... همه سود و ضرر های بورس و ارز و هر متغیر اقتصادی دیگه به محو شدن یک لبخند از لبانتون نمی ارزه... ای لبخند رو از اطرافیانمون دریغ نکنیم @};-

این حکایت رو شاید دیده باشید اما باز هم خوندنش به نظرم جالبه

"امروز سر چهار راه کـتـک بـدی از یـک دختـر بچـه ی هفـت سـالـه خـوردم !
                        کمی حوصله کنید تا براتون تعریف کنم :
                        پشت چراغ قرمز تو ماشین داشتم با تلفن حرف میزدم و برای طرفم شاخ و شونه میکشیدم که نابودت میکنم ! به زمین و زمان میکوبمت تا بفهمی با کی در افتادی!
                        زور ندیدی که اینجوری پول مردم رو بالا میکشی و........ خلاصه فریاد میزدم
                        یه دختر بچه یه دسته گل دستش بود و چون قدش به پنجره ی ماشین نمیرسید هی میپرید بالا و میگفت آقا گل ! آقا این گل رو بگیرید....
                        منم در کمال قدرت و صلابت و در عین حال عصبانیت داشتم داد میزدم و هی هیچی نمیگفتم به این بچه ی مزاحم!
                        اما دخترک سمج اینقد بالا پایین پرید که دیگه کاسه ی صبرم لبریز شد و سرمو آوردم از پنجره بیرون و با فریاد گفتم: بچه برو پی کارت ! من گـــل نمیخـــرم ! چرا اینقد پر رویی! شماها کی میخواین یاد بگیرین مزاحم دیگران نشین و....
                        دخترک ترسید... کمی عقب رفت ! رنگش پریده بود ! وقتی چشماشو دیدم ناخودآگاه ساکت شدم !
                        نفهمیدم چرا یک دفعه زبونم بند اومد!
                        البته جواب این سوالو چند ثانیه بعد فهمیدم!
                        ساکت که شدم و دست از قدرت نمایی که برداشتم ، اومد جلو و با ترس گفت : آقا! من گل نمیفروشم! آدامس میفروشم! دوستم که اونور خیابونه گل میفروشه! این گل رو برای شما ازش گرفتم که اینقد ناراحت نباشین! اگه عصبانی بشین قلبتون درد میگیره و مثل بابای من میبرنتون بیمارستان، دخترتون گناه داره...
                        دیگه نمیشنیدم! خدایا! چه کردی با من! این فرشته چی میگه؟!
                        حالا علت سکوت ناگهانیمو فهمیده بودم!
                        کشیده ای که دخترک با نگاه مهربونش بهم زده بود ، توان بیان رو ازم گرفته بود!
                        و حالا با حرفاش داشت خورده های غرور بی ارزشمو زیر پاهاش له میکرد!
                        یه صدایی در درونم ملتمسانه میگفت: رحم کن کوچولو! آدم از همه ی قدرتش که برای زدن یک نفر استفاده نمیکنه! ...
                        اما دریغ از توان و نای سخن گفتن!تا اومدم چیزی بگم ، فرشته ی کوچولو ، بی ادعا و سبکبال ازم دور شد!
                        حتی بهم آدامس هم نفروخت!
                        هنوز رد سیلی پر قدرتی که بهم زد روی قلبم مونده ! چه قدرتمند بود!!!
                        مواظب باشید با کی درگیر میشید!
                        ممکنه خیلی قوی باشه و کتک بخورید! "

نظر

• smhzkk61
                          عضو جدید
                          • Jul 2025
                          • 17

درود بر همه دوستان عزیز؛
                          امیدوارم سم و روحتون سالم باشه همیشه... بیاییم اجازه ندیم شرایط فعلی اقتصادی بیش از حد روی رفتارو اخلاقمون تاثیر بگذاره، بخدا ارزش نداره... همه سود و ضرر های بورس و ارز و هر متغیر اقتصادی دیگه به محو شدن یک لبخند از لبانتون نمی ارزه... ای لبخند رو از اطرافیانمون دریغ نکنیم @};-

این حکایت رو شاید دیده باشید اما باز هم خوندنش به نظرم جالبه

"امروز سر چهار راه کـتـک بـدی از یـک دختـر بچـه ی هفـت سـالـه خـوردم !
                          کمی حوصله کنید تا براتون تعریف کنم :
                          پشت چراغ قرمز تو ماشین داشتم با تلفن حرف میزدم و برای طرفم شاخ و شونه میکشیدم که نابودت میکنم ! به زمین و زمان میکوبمت تا بفهمی با کی در افتادی!
                          زور ندیدی که اینجوری پول مردم رو بالا میکشی و........ خلاصه فریاد میزدم
                          یه دختر بچه یه دسته گل دستش بود و چون قدش به پنجره ی ماشین نمیرسید هی میپرید بالا و میگفت آقا گل ! آقا این گل رو بگیرید....
                          منم در کمال قدرت و صلابت و در عین حال عصبانیت داشتم داد میزدم و هی هیچی نمیگفتم به این بچه ی مزاحم!
                          اما دخترک سمج اینقد بالا پایین پرید که دیگه کاسه ی صبرم لبریز شد و سرمو آوردم از پنجره بیرون و با فریاد گفتم: بچه برو پی کارت ! من گـــل نمیخـــرم ! چرا اینقد پر رویی! شماها کی میخواین یاد بگیرین مزاحم دیگران نشین و....
                          دخترک ترسید... کمی عقب رفت ! رنگش پریده بود ! وقتی چشماشو دیدم ناخودآگاه ساکت شدم !
                          نفهمیدم چرا یک دفعه زبونم بند اومد!
                          البته جواب این سوالو چند ثانیه بعد فهمیدم!
                          ساکت که شدم و دست از قدرت نمایی که برداشتم ، اومد جلو و با ترس گفت : آقا! من گل نمیفروشم! آدامس میفروشم! دوستم که اونور خیابونه گل میفروشه! این گل رو برای شما ازش گرفتم که اینقد ناراحت نباشین! اگه عصبانی بشین قلبتون درد میگیره و مثل بابای من میبرنتون بیمارستان، دخترتون گناه داره...
                          دیگه نمیشنیدم! خدایا! چه کردی با من! این فرشته چی میگه؟!
                          حالا علت سکوت ناگهانیمو فهمیده بودم!
                          کشیده ای که دخترک با نگاه مهربونش بهم زده بود ، توان بیان رو ازم گرفته بود!
                          و حالا با حرفاش داشت خورده های غرور بی ارزشمو زیر پاهاش له میکرد!
                          یه صدایی در درونم ملتمسانه میگفت: رحم کن کوچولو! آدم از همه ی قدرتش که برای زدن یک نفر استفاده نمیکنه! ...
                          اما دریغ از توان و نای سخن گفتن!تا اومدم چیزی بگم ، فرشته ی کوچولو ، بی ادعا و سبکبال ازم دور شد!
                          حتی بهم آدامس هم نفروخت!
                          هنوز رد سیلی پر قدرتی که بهم زد روی قلبم مونده ! چه قدرتمند بود!!!
                          مواظب باشید با کی درگیر میشید!
                          ممکنه خیلی قوی باشه و کتک بخورید! "
                          زیبا نقل کردی و زیباتر بر ما تاثیر گذاشتی.....
                          اینها تلنگری ست بر ما که غرق .......
                          مرسی.
                          [CENTER][B]گوش دادن را خوب ياد بگيريد، فرصت ها گاهي اوقات به آهستگي در ميزنند[/B][/CENTER]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

درود خدمت دوستان عزیز؛ علی الخصوص؟ محمد شکوفه ی گرامی!

و اما پکرمان....

1- عاشق شرکت هایی هستم که چندین برابر سرمایه ثبتیشون فروش دارند! (فروش امسال شرکت 600 میلیارد بوده و تعداد سهام 666 میلیون سهم! به ازای هر سهم حدود 1000 تومان فروش داشتند)
                            2- حاشیه سود عملیاتی 20 درصدی در صنعت لاستیک نشان از وضعیت مناسب نسبت فروش و بهای تمام شده داره و هزینه ها تحت کنترله
                            3- فکر کنم این شرکت از معدود شرکت هاییست که اومده کل زیان تسعیر ارز رو امسال دیده! مگه کسی ازشون خواسته همه بدهی رو امسال 0 کنند؟! حدود 80 میلیارد تومان زیان از این محل شناسایی کرده!! (سهمی 120 تومان)
                            4- تراز تجاری شرکت یکم خطریه چون -56 میلیون یوروه و همه مربوط به مواد اولیه که قطعا سال دیگه هم تکرار خواهد شد. پس قیمت دلار یه متغیر مهمه با توجه به سرمایه نسبتا کمش
                            5- ساختار بهای تمام شده وابستگی شدید هزینه های به مواد اولیه رو نشون میده (حدود 82 درصد) و این مساله مورد 4 رو پررنگ تر می کنه
                            6- اما!! در مجموع هر 10 درصد افزایش نرخی که بگیره حدود 35 درصد افزایش نرخ ارز رو کاملا پوشش میده و به نظر با این افزایش نرخ امسال مشکلش تا حدود زیادی حل شده و احتمالا تعدیل مثبت خواهد داشت تا پایان سال
                            7- نقطه مثبت اصلی به نظرم بازار محفوظ و مطمئنیه که شرکت به دلیل برند و موقعیت رقابتیش در بازار ایران پیدا کرده و قاعدتا اگه اتفاق خاصی نیافته شرکت مشتری خودش رو خواهد داشت همیشه
                            8- به نظرم امسال بین 60-70 بسازه چون نمی دونم برای تامین مواد در سه ماه آخر چه کار کردند نمیشه نظر قطعی داد اما ر.ش به همون نسبت 10 درصد قیمت فروش و 35 درصد ارز

پ.ن: پارسال قرار بود مدیر استراتژی این شرکت بشم اما به خاطر دکتری معاونشون قبول نکرد و گفت تمام وقت باید بیای... اگه رفته بودم الان با اطلاعات خیلی بیشتری در خدمتت بودم محمد جان;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

چه روز خوبی برای لبخند زدن! حتی بهتر از دیروز... ;;)
                              آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/02/05, 20:48.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

هفته آینده دو عرضه اولیه خوب خواهیم داشت...

هر دو شرکت اوضاعشون خوبه و قیمت های خوبی هم عرضه خواهند شد. بخصوص ایرانول که طی سه سال اخیر واقعا عالی کار کرده... عرضه ایرانول زیر 800 تومان ارزندست به نظر بنده! عرضه 50 میلیون سهمی اون حدود 40 میلیارد تومان خواهد بود که حجم جذابیه برای حقیقی ها;)

شاید این زیر مجموعه ها مقدمه ای باشه بر عرضه اولیه بزرگترین هلدینگ پتروشیمی با سرمایه 29 میلیارد سهم...

نظر

در حال کار...
                                X