بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیکا
    ستاره‌دار (۲)
    • Nov 2011
    • 2127

سلام بابک 52 و شریعت وتشکر از پاسخ شما . من از حدود سود شیران بقدر کافی اطلاع دارم این واتی ازان بهره خوبی خواهدبرد .!!! بازار است و..............

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

...سلام سید جان ....خدا قوت...دیگه نمیای پیش ما....
      ....سید جان...وضعیت کنور رو چطور میبینی....یه تحلیل سرپایی ازش میکنی...؟؟؟....این طرح توسعه اش راه افتاد...
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

مهرداد تو که خودت هیچوقت نیستی دیگه چرا یاسر رو سر کار می ذاری؟؟
        یاسر جان سوالی که ازت پرسیدم حیاتیه ها!!!
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
          مهرداد تو که خودت هیچوقت نیستی دیگه چرا یاسر رو سر کار می ذاری؟؟
          یاسر جان سوالی که ازت پرسیدم حیاتیه ها!!!
          اطاعت امر شد قربان
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
            ...سلام سید جان ....خدا قوت...دیگه نمیای پیش ما....
            ....سید جان...وضعیت کنور رو چطور میبینی....یه تحلیل سرپایی ازش میکنی...؟؟؟....این طرح توسعه اش راه افتاد...
            درود و دوصد بدرود بر دکتر مهربانی ها!
            چشم قربان اطاعت میشه

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

سید جان میری مجمع شیران نذاری زیر 1000 تومن تقسیم کنن ها!دلخور میشم ازت...;)

راستی این واتی قاعدتا باید تعدیل مثبت بده دیگه،به نظرت کی این اتفاق میوفته؟

یه زمانی میگفتی یه اتفاقاتی ممکنه تو فباهنر بیوفته هنوز نیوفتاده؟

این وفارس لعنتی چرا نمیاد شرش کم بشه؟!گند زده تو کل بازار...اعصابمو خورد کرده!اصلا حال و حوصله برام نذاشته!حالا واقعا اینقد ارزشمنده که همه سهما اینطور صف فروش بشن؟!

یه راهنمایی هم راجع به شبدم میخوام،خودم حس میکنم زیادی غذایی شده،به نظرت چه جوری اصلاحش کنم؟!

غبشهر 36 درصد با میانگین حوالی 1300

غمارگ 9 درصد با میانگین حوالی 620

وبشهر 26 درصد با میانگین حدود 154

شیران 22 درصد با میانگین حدود 5100

ذوب 7 درصد با میانگین حدود 328
              (سرمایه حدود 15 میل)
              نظرت راجع به تبدیل کردن مارگارین و ذوب به واتی چیه؟!
              تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

درود بر محمدرضای عزیز؛

1- سبدت که تابلوه مشکل داره! این همه از یک گروه؟! فقط یکیشون رو نگهدار! باهنر هنوز نیفتاده اما نزدیک محدوده 100 تومان حتما بخر بسیار بسیار کم ریسکه... ین شرکت براحتی می تونه سودش رو بالای 50 تومان بکنه...

2- شیران.. اگر بتونم برم مجمعه حتما می جنگم! کلاس رو بتونم بپیچونم میرم حتما... بعد هم واتی و شیران که باز همبستگی زیاد دارند نباید جفتشون باشند دوباره تو سبدت! برو سراغ گروه های دیگه...

3-وفارس هم خوب شد که مطرح شد تا یکسری سهامدارنما ها! سهم های هلو رو مفت تقدیممون کنند ;) هروقت بیاد قدمش روی تخم چشم همون فروشنده های این چند روز! آخه مثلا برای شپاس نقد کردند الان چی کارش کردند؟ با 2درصد سود می فروشند در صف فروش ;;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

یک پیشنهاد!!

جهت کاهش ریسک سبدهای دوستان حاضرم برخی سهامشون رو بصورت قرارداد اتی برای 2 ماه دیگه با شرایط مناسب ازشون بخرم. اگر کسی مایل است سهم رو اعلام کنه تا شرایط خرید رو تشریح کنم. این پیشنهاد بیشتر برای دوستان تازه کاریه که ضرر کردند و دست به معاملات هیجانی بیشتر می زنند و بیشتر فرو می روند.

نظر

• 12478512
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 176

درود بر "دوازده میلیون و چهارصد و هفتاد و هشت هزار و پانصد و دوازده" عزیز!
                    بله گروه های عزیز الان روی شاوان فعالیت می کنند! البته از اون اول هم عرض کرده بودم، شاوان بیشترین صادرات رو به نسبت سرمایه در بین شرکت ها بورسی داره و می تونه در صورت تسعیر با نرخ مبادله ای تا 300 تومان هم سود بسازد اما برای ورود توصیه نمیشه دیگه[/QUOTE]
                    سید مسخره میکنی؟!!! =(( نام کاربری رو خواستم عوض کنم ولی نشد... چون اسم و فامیلم با جناب مختاری بزرگ یکسان بود دیگه مجبور شدم شماره شناسنامه بذارم!! سپاس بابت جواب...
                    صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط 12478512 پست شده است View Post
                      سید مسخره میکنی؟!!! =(( نام کاربری رو خواستم عوض کنم ولی نشد... چون اسم و فامیلم با جناب مختاری بزرگ یکسان بود دیگه مجبور شدم شماره شناسنامه بذارم!! سپاس بابت جواب...
                      درود بر شما دوست عزیز؛
                      اختیار دارید بنده هیچ وقت همچین جسارتی نمی کنم، خواستم مزاح کرده باشم جناب مختاری. اما می تونید از اسامی دیگر هم استفاده کنید؛ به مدیر سایت فکر می کنم درخوستتون رو باید مطرح کنید

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1134

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                        درود بر "دوازده میلیون و چهارصد و هفتاد و هشت هزار و پانصد و دوازده" عزیز!
                        بله گروه های عزیز الان روی شاوان فعالیت می کنند! البته از اون اول هم عرض کرده بودم، شاوان بیشترین صادرات رو به نسبت سرمایه در بین شرکت ها بورسی داره و می تونه در صورت تسعیر با نرخ مبادله ای تا 300 تومان هم سود بسازد اما برای ورود توصیه نمیشه دیگه

در اصل توسط 12478512 پست شده است View Post
                        درود بر شما دوست عزیز؛
                        اختیار دارید بنده هیچ وقت همچین جسارتی نمی کنم، خواستم مزاح کرده باشم جناب مختاری. اما می تونید از اسامی دیگر هم استفاده کنید؛ به مدیر سایت فکر می کنم درخوستتون رو باید مطرح کنید

سید جان تو رو خدا به آیدی این جناب مختاری عزیز گیر نده.. از نظر من که خیلی هم قشنگ و بامسماست...:x
                        مختاری جان اصلا چرا شما باید عوض کنی... من میگم محسن مختاری قدیم و این محسن مختاری تازه وارد و عزیز طرح زوج و فرد اجرا کنند و یه ماه این از نامش استفاده کنه یه ماه هم اون... در ماه مخالف هم هر کس شماره شناسنامه اش بشه آیدیش...
                        اگه موافقید من پی کارش رو همین الان بگیرم>:D<
                        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                        (نيچه)

نظر

• 12478512
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 176

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                          سید جان تو رو خدا به آیدی این جناب مختاری عزیز گیر نده.. از نظر من که خیلی هم قشنگ و بامسماست...:x
                          مختاری جان اصلا چرا شما باید عوض کنی... من میگم محسن مختاری قدیم و این محسن مختاری تازه وارد و عزیز طرح زوج و فرد اجرا کنند و یه ماه این از نامش استفاده کنه یه ماه هم اون... در ماه مخالف هم هر کس شماره شناسنامه اش بشه آیدیش...
                          اگه موافقید من پی کارش رو همین الان بگیرم>:D<
                          سید منم شوخی کردم...! :p خودشکوفی عزیز یه بار خواستم بذارم محسن مختاری ۲ به مدیر هم گفتم ولی فکر کنم پیام توی انبوه پیامی که براش میره گم شده!!
                          صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

من یه پست گذاشته بودم مفقود شده چرا!!!!!!!:(

پ.ن:پیدا شد!:D
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

یک پیشنهاد!!

جهت کاهش ریسک سبدهای دوستان حاضرم برخی سهامشون رو بصورت قرارداد اتی برای 2 ماه دیگه با شرایط مناسب ازشون بخرم. اگر کسی مایل است سهم رو اعلام کنه تا شرایط خرید رو تشریح کنم. این پیشنهاد بیشتر برای دوستان تازه کاریه که ضرر کردند و دست به معاملات هیجانی بیشتر می زنند و بیشتر فرو می روند.
                              دوستان پیشنهاد جدیه! اگر کسی در ضرره سهمش رو معرفی کنه اگر شرایطش رو داشت بصورت آتی ازش خریداری می کنم

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

سید جان من یه دوست دارم کلا از سال 74 که تو بورسه نزدیک 7000 درصد تو ضرره... یعنی شما سبد ایشون رو هم قبول می کنی؟؟
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X