بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

درود بر شما؛

نه دوست عزیز واقعیتش یه مقدار خسته شدم. دارم سعی می کنم در وهله اول فروم نویسی رو تعطیل کنم در وهله بعدی اگر جربزش رو داشتم کلا از بازار بیرون برم یا حداقل فقط سهم های با دید بیش از 1-2 سال در سبدم داشته باشم. امیدوارم بتونم این دو کار رو انجام بدم
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• محمد حقانی
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 447

سلام آقای شریعت. امیدوارم در این روزهای مهم خداوند همه را مورد رحمتش قرار دهد.
      نظر شما راجع به خرید سهام زامیاد در نرخ زیر 100 تومان چیست؟
      عمده سبدم اخابر است.به نظر شما در این قیمتها که اتفاقا همراه با صف فروش است به فروش برسانم یا توصیه به نگهداری میکنید؟
      با سپاس فراوان

نظر

• abtinsalari
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 306

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        درود بر شما؛

نه دوست عزیز واقعیتش یه مقدار خسته شدم. دارم سعی می کنم در وهله اول فروم نویسی رو تعطیل کنم در وهله بعدی اگر جربزش رو داشتم کلا از بازار بیرون برم یا حداقل فقط سهم های با دید بیش از 1-2 سال در سبدم داشته باشم. امیدوارم بتونم این دو کار رو انجام بدم
        سید حیف نیست؟بری در اینجا رو گل بگیری؟ما همیشه دوست داریم آدم فوق العاده مهربون و با کلاسی هستی.سید؟مهربونیاتو نبر. کی به ما روحیه بده تو بازار منفی؟اگرم رفتی ایشالا هر جا هستی سلامت و پرسود باشی . دوست داریم.
        ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

درود بر همه عزیزان؛
          تصمیم دارم فعالیتم رو کمتر کنم در سایت ها و اگر توانش باشه به صفر برسونم. واقعیتش این فروم نویسی به جز پیدا کردن دوستان گلی که خیلی هم برای بنده با ارزش هستند عایدی مادی برای بنده نداشته. حتی به بنده پست مدیریت برنامه ریزی تاپیکو هم پیشنهاد شده بود که یکی از دلایلی که رد کردم این بود که در اون صورت کلا زمانم پر میشد و نمی تونستم تحلیل های مورد علاقه خودم رو داشته باشم.. بگذریم...
          همیشه سعیم بر این بوده که روراست صحبت کنم، چه در تحلیل ها و چه در خرید و فروش ها. نمی دونم چقدر مقبول افتاده باشه البته... خلاصه هیچ وقت هیچ چشمداشتی نداشتم، هیچ وقت هم سواستفاده ای نکردم از کسی یا اینکه سهم خودم رو بخوام بالا ببرم و از این دسته کارهایی که متاسفانه خیلی هم شایع شده تو بازار

امیدوارم باعث ضرر کسی نشده باشم و اگر هم این اتفاق افتاده بر کم دانشی بنده ببخشید@};-

در اصل توسط Zebelkhan پست شده است View Post
          با تشکر از راهنمایی و زحمات شما=D>
          همچنان منتظر فعالیت شما در تاپیک فباهنر هستیم:x
          موفق باشید برادر
          ممنونم دوست عزیز. گفتنی های باهنر گفته شده. با سهم می مانم تا هدف های بنیادی خودش. ان شالله دوستان هم کمی صبر داشته باشند به سود خواهند رسید

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
          سلام سید بزرگوار نظرتون راجب سبد جدیدم چیه؟1-وسپه240هزارتا 2-والبر30هزراتا 3-سفانو20هزارتا 4-شیران10هزارتا 5-حفاری 20هزارتا6-ساراب 30هزار تا.
          سید جان اگر پیشنهاد خریدی یا تعویضی بدهید ممنون میشم. در تمامی سهم ها توسودم و میتونم تعویض کنم اگر نیاز داره وآتی هام رو هم فروختم با شیران هام و مقداری تبدیل کردم حالا حماقت کردم یا نه نمیدونم::D
          واتی رو خوب کردی فروختی آبتین عزیز. همه سود حق ما نیست! ان شالله خریدارتون هم سود خوبی می کنه در کنار ما که سود خوبی کردیم از سهم. تنوع سبدت خیلی خوبه و کم ریسکه سبدت. یک فلزی یا معدنی هم اضافه کنی عالی میشه. فولاد، فملی، کروی، کگل همه خوب و کم ریسک هستند

در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Post
          سلام استاد. ماشالا اونقدر سبد دوستان پربار هست که آدم روش نمیشه تعداد بگه :)

من چند روز پیش 320 وارد فباهنر شدم، میشه راهنمایی کنید چه کاری بهتره؟ سهام داری یا خروج با حداقل ضرر؟ البته من خودم تمایل به نگه داشتن سهم دارم!
          ببینید دوست من باید قبل از خرید استراتژِتون رو مشخص کنید. یعنی باید من بدونم این سهم رو برای چی دنبالش هستم. من بعضی سهم ها کوتاه مدته بعضیاشون کاملا بلندمدته

در اصل توسط under line پست شده است View Post
          سلام استاد عزيز من تازه عضو سايت و البته بورس ميشم و ميخوام با سرمايه 60 تومنی وارد بورس شم و با ديد 6ماهه چه سهم هايی رو پيشنهاد مي دين!ممنون ميشم راهنماييم کنين!و 1سوال ديگه که نظرتون راجع به وساپا چيه و نهايتش رو تا 6ماه چقد ميبيين
          خوش امد می گم بهتون دوست عزیز. امیدوارم تصمیماتتون کاملا عقلایی باشه در این بازار تا سود خوبی کنید. با سرمایه 6 میلیون تومانی من پیشنهاد 3 تا 5 سهم دارم برای سبتدتون. از 5 تا 3 تا سهم مربوط به صنایع پیشرو باشه مثل معدنی پتوشیمی فلزی سرمایه پذاری و بانکی و 2 تاش صنایعی مثل سیمان یا دارو یا کاشی و قندی

در اصل توسط Javad Paye پست شده است View Post
          با سلام خدمت جناب شریعت عزیز

سوالاتی دارم درمورد ادغام عملیاتی غبشهر و غمارگ:

1- باتوجه به اینکه این ادغام عملیاتی در حال نهایی شدن است آیا نماد دو شرکت هم ادغام خواهند شد؟ در صورت مثبت بودن جواب چگونه انجام خواهد شد؟
          2- باتوجه به شایعات افزایش 210 درصدی سرمایه غبشهر(با سرمایه 330000) آیا این مورد با ادغام با غمارگ(با سرمایه 360000) و ایجاد شرکتی با سرمایه 690000 می تواند صورت گیرد؟(همچنین درمورد مجوز افزایش ظرفیت به 550 هزار تن(باتوجه به ظرفیت 360 هزار تنی غبشهر و 270 هزار تنی غمارگ))
          والا این اتفاق اگر بیفته قطعا به نفع هر دو خواهد بود. احتمالا برخی ازهزینه ها سرشکن خواهد شد در تولید با ظرفیت بالا. اما انجامش به نظرم به این راحتی نباشه و حداقل 1 سال طول خواهد کشید این ادغام

در اصل توسط Salar پست شده است View Post
          در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم/ سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور

دکتر جان تو این شبها ما را دعا می کنی یا نه؟؟
          سید یاسر فقط واسه رضای خدا می نوشت، حالام به طعنه حسودان (چندتا خس و خاشاک ;)) کاری نداشته باش و بنویس

التماس دعا
          سالار جان خیلی ارادت داریم.. محتاجیم به دعای شما و همه دوستان... ان شالله تا حد توان هستیم در خدمت دوستان گلی مثل شما
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• mehdyand2amir
            عضو فعال
            • May 2013
            • 313

درخواست معرفی نماد های برتر

سلام وبا آرزوی قبولی عبادات
            تحلیل گر گرامی امکان دارد نمادهای که ارزش سهامداری بلند مدت ( بیش از یک سال ) برای ما تازه کارها هم بیان فرمایید
            امکان دارد که با سخاوت فراوان نمادهای برتر از گرو ههای پیشرو را معرفی فرمایید
            سپاس فراوان از لطفی که روا می دارید

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

درود بر شما؛

درود بر همه عزیزان؛
              تصمیم دارم فعالیتم رو کمتر کنم در سایت ها و اگر توانش باشه به صفر برسونم. واقعیتش این فروم نویسی به جز پیدا کردن دوستان گلی که خیلی هم برای بنده با ارزش هستند عایدی مادی برای بنده نداشته. حتی به بنده پست مدیریت برنامه ریزی تاپیکو هم پیشنهاد شده بود که یکی از دلایلی که رد کردم این بود که در اون صورت کلا زمانم پر میشد و نمی تونستم تحلیل های مورد علاقه خودم رو داشته باشم.. بگذریم...
              همیشه سعیم بر این بوده که روراست صحبت کنم، چه در تحلیل ها و چه در خرید و فروش ها. نمی دونم چقدر مقبول افتاده باشه البته... خلاصه هیچ وقت هیچ چشمداشتی نداشتم، هیچ وقت هم سواستفاده ای نکردم از کسی یا اینکه سهم خودم رو بخوام بالا ببرم و از این دسته کارهایی که متاسفانه خیلی هم شایع شده تو بازار

امیدوارم باعث ضرر کسی نشده باشم و اگر هم این اتفاق افتاده بر کم دانشی بنده ببخشید@};-
              ا
              سلام ودرود

حقیقتش با خودم قرار گذاشته بودم دیگه اینجا ننویسم بنا به دلایلی اما نمیشه ببینی یکی از بهترین دوست هایی که اینجا پیدا کردی(البته اگه آقا سید بنده رو به عنوان دوست قبول داشته باشه) و کسی که همیشه داداش صداش کردی تو این مدت بخواد خداحافظی کنه از فروم نویسی و اونوقت تو چند خطی براش ننویسی...

یاسر شریعت رو از وقتی تاپیک زد شناختم،با اون مرام نامه ی قشنگ و ساده ای که ابتدای تاپیکش گذاشت،مرام نامه ای که هرچند به نظر بسیار ساده و بدیهی میاد اما واقعا کارگشاست...
              اونقدر این مرام نامه برای من جذاب بوده که تو سایت همسایه تو تاپیکی که سیاه قلم هام رو مینویسم ابتدای تاپیکم آوردمش...

یاسر شریعت رو با تلاش هاش برای ارتقا فرهنگ سهامداری میشناسم،با نخواستن همه ی سود برای خود و با وجدان پاک و روحیه ی آرومش...

یاسر شریعت رو با دانش بالای بنیادیش میشناسم،با اینکه حتی موقعیت شغلی که توش قرار داشت و آرزوی خیلی ها مثل منه باعث غرورش نشد،باعث نشد کمک به همنوع رو ترک کنه..

یاسر شریعت رو با امضاش میشناسم،دلی که میشکنیم...

یاسر شریعت رو با پاسخ دادن های با حوصله و دقیق و با مهربانیش به سوالات مبتدیانه ای که پرسیدم...

و یاسر شریعت رو با اخلاق حسنه اش میشناسم،کسی که هر وقت مزاحمش شدم با چنان روی باز و احترامی جوابم رو داد که عزت نفسم خدشه دار نشه...

یاسر شریعت از دید من یکی از بهترین های بنیادی ایرانه که فارق از سر و صدا و شلوغ بازی با دید کمک به همنوع و سهامدار جزء دانشش رو به اشتراک میگذاشت...

و حالا با رفتن احتمالیش جامعه ی مجازی سهامدارن جز قطعا ضرر میکنه...

به قول دوستی در بالا،کی به ما ها تو روزهای منفی امید بده؟! :x

هر کجا که باشی دعای خیر ما بدرقه ی راه خودت و خانواده محترمت خواهد بود جناب سید دکتر یاسر شریعت جان :D :X

ارادتمند قلبی شما، محمدرضا مرادی
              آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/07/28, 15:21.
              تمام سال من بی تو...

نظر

• abtinsalari
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 306

در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post
                سلام وبا آرزوی قبولی عبادات
                تحلیل گر گرامی امکان دارد نمادهای که ارزش سهامداری بلند مدت ( بیش از یک سال ) برای ما تازه کارها هم بیان فرمایید
                امکان دارد که با سخاوت فراوان نمادهای برتر از گرو ههای پیشرو را معرفی فرمایید
                سپاس فراوان از لطفی که روا می دارید
                با تشکر خیلی خیلی زیاد از سید عزیز به خاطر جواب هاشون:x:x:D
                زبون درازیه تو تاپیک سید جواب دادن پیشنهاد خرید ندارم تو این قیمتا اما به دید چند ساله فولای رو بررسی کنید هم شما هم سید که میخواد به دید 2 ساله خرید کنه.یا اگر بعد از 13 ام سکه تا قیمت های جذابی ریخت و انس برگشت پایین 2 ساله جذابه خریدش.البته برا سکه بذارید خوب بریزه همه این شایعه های مذاکره مستقیم و... خوب تاثیر میذاره شک میده بذارید خوب که ریخت کفش داشت سفت میشد خرید کنید ممکنه 6 7 ماه زمن ببره نرید پس فردا خودتونو بد بخت کنید هاا
                آخرین ویرایش توسط abtinsalari؛ 2013/07/28, 14:51.
                ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• داش مهدی
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 595

اومدم به طنز بنویسم لااقل 4،5 تا سهم توپ معرفی کن بعد تو اوج خداحافظی کن
                  دیدم خداییش هیچ وقت نبوده که خودت و سهمات تو اوج نباشین;)
                  این فروم نویسی و فروم خوانی مثل سیگار میمونه، مرخصی داره ولی ترک نداره دکتر، از ما گفتن بود

کماکان مشتاق دیدار و پذیرایی ازت در شهرمون هستم
                  التماس دعا
                  مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• rezasedghi
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 80

سلام سید عزیز؛
                    من که تو این مدت قلیل وارد بورس شدم ؛ بیشترین سود بورسی ام ؛ آشنایی با شما و نوشته های صادقانه شما بود. ان شالله همچنان سربلند و پیروز باشید.
                    الخیر فی الواقعه
                    [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• کاران
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 94

سلام خدمت آقا ی دکتر شریعت عزیز
                      این اولین پست من تو تاپیک شماست(شاید جرات نمیکردم سوالات مبتدیانه بپرسم)
                      ولی باور کنید هر روز جزو اولین تاپیکهایی بود که روی آن کلیک میکردم و به آن معتاد شده بودم و 7،6 ماهی هست که آلوده شدم
                      از نوشتار و گفته های هر کس میشود تا حد زیادی فهمید که چه شخصیت و مرامی دارد و شما جزو آن کسانی هستید که بسیار حس مثبتی در خواننده ایجاد میکند
                      امیدوارم این خستگی شما معنی رفتن ندهد ویا حداقل خیلی زود شاهد برگشتش هم باشیم.تازه میخواستم از شما راه و روش بیاموزم و از محضر شما استفاده کنم.در هر صورت رفتن شما بسیار ناراحت کننده هست
                      هر جا که هستید تندرست و سربلند باشید

نظر

• بابک خان
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 246

سید مچکریم بابت سودهای بی منتی که از بودن کنار شما بدست آوردم آرزو میکنم که در تصمیمت تجدید نظر کنی و ترکمون نکنی. بگو خوب :D
                        من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• علی ایرانی
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 82

پس ما از رو دست کی سود کنیم؟

نظر

• vet
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1504

این متن رو تو پیغام خصوصی با سید داشتم
                            در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
                            اشکال نداره هیچ فرقی بین 1000 سهم و 1 میلیون سهم وجود نداره
                            آدم باید مدیریت سبد رو یادبگیره بعدش با سبدمیلیاردی هم مشکل پیدا نمی کنه

من خودم با 1 میلیون تومان شروع کردم!
                            سید جان ما داشتیم کم کم یاد میگرفتیم ازت چکار کنیم که ضلل(ضرر) های گذشته تبدیل به سود بشه
                            نکن این کارو با مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااااااا :O=((:((
                            به هر حال هم من هم همه بر و بچرچ با صفای این فروم ازت ممنونیم و تو دل ما جا داری :x
                            امیدوارم بعد یک هفته استراحت بیایی و دل همه رو شاد کنی و بگی دوستان منم بی شما نمیتونم احساس راحتی کنم ( :D <:-P:-> )
                            فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• رامین حیاتی
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1321

سید کجا بابا ما تازه میخاستیم ازتون درس بگیریم
                              همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• abtinsalari
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 306

در اصل توسط vet پست شده است
                                آقا سید دلمون برات تنگ شده
                                زودی بیااااااااااااااااااااااااااااااااااا:((
                                سید منو تنها نذار رو قلبم پا نذار . هر جا هستی شاد باشی یه ذره استراحت کن سید ذهنت باز شه بعد تصمیم گیری کن :دی مارو یتیم نکن.:((((

نظر

در حال کار...
                                X