سيد جان خريد سفارس و ونفت روي منفي فردا خوبه؟
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
-
درود؛
از عزیزان کسی هست از وضعیت سایپا و شرکت های مرتبط با اون اطلاعاتی داشته باشه؟ ممنون میشم خبر بدیدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
آقا یاسر نکنه میخواین وارد وساپا بشین؟
راستی یه سوال. دوره های آموزشی شما بصورت کمپ برگزار نمیشه ما شهرستانی ها توفیق حضور پیدا کنیم؟
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postسيد جان خريد سفارس و ونفت روي منفي فردا خوبه؟
ونفت عرضه سنگين حقوقي يكم اذيتش كرد. به نظرم بايد منتظر بازگشت قيمت باشيم براي خريد اما همچنان ارزندست
سفارس هم پاييني نداره اما تا گزارش هاي سيماني ها نرسه جون زيادي ندارند. البته بعد گزارش ها راليشون شروع خواهد شد
والبر و شمواد رو موافق ترم به نسبتإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
زبونم مو دراورد بس كه گفتم اما باز هم ميگم! از گروه هاي محجور بازار كه سردمدارشون گروه روي و بعدش هم فولادي ها هستند غافل نشويد!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
-
سید جان نظرتون راجب سبدم چیه؟1ساراب 2 شیران 3 غشان 4 حفاری 5 شدوص ممنون میشم اگه نظرتون رو بفرماییدذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postزبونم مو دراورد بس كه گفتم اما باز هم ميگم! از گروه هاي محجور بازار كه سردمدارشون گروه روي و بعدش هم فولادي ها هستند غافل نشويد!![B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر
-
با سلام
با اجازه آقا سيد
به نظرم وپترو رو حتما داشته باشيم. اين سهم زيرمجوعه هاش همه نابن
در اصل توسط هم بازی پست شده است View Postسلام جناب شریعت اگر بخواهید برای فردا از بین سهم های زیر سه تارو برای خرید انتخاب کنید (یکی میان مدت و دوتا کوتاه مدت)کدومهارو ترجیح میدین با قیمت امروز ، ممنون میشم از پاسختون.لطفا بترتیب اولویت بنویسید.
شدوص-شکربن-تاپیکو-کسرا-وپترو-واتی-رتاپتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
نظر