کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام سید عزیز
لطفا در مورد سبد من نظر بدین و اعلام فرمایید که این سهم ها رو نگهداری کنم یا تعویض نمیام.
کچاد - شیران - واتی - ثشاهد - ذوب - وسپه - البرز
[CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
[/CENTER]
سلام سید عزیز
لطفا در مورد سبد من نظر بدین و اعلام فرمایید که این سهم ها رو نگهداری کنم یا تعویض نمیام.
کچاد - شیران - واتی - ثشاهد - ذوب - وسپه - البرز
همه سهماتون از نظر بنيادي قوي هستند فقط از نظر ساختاري وجود همزمان شيران و واتي خيلي توجيهي نداره. تنوع گروه ها در سبدتون هم خوبه. اگر البرز رو دارويي حساب كنيم كه هيچ اگر نه يك دارويي يا سيماني يا بانكي جاش خاليه در سبدتون
سلام جناب شریعت قربان خیلی تعریف شما رو شنیده بودم موفق شدم پیداتون کنم خیلی از این بابت خوشحالم
سوال پیمان جان سوال بنده هم هست نظرتون روی نگهداری شیران و واتی و والبر و البته وبانک چی هست همگی روی ضرر هستن . ممنون
ممنون دوست من، لطف داريد
همون طور كه عرض كردم همزمان بودن شيران و واتي توجيهي نداره. به نظرم يكي رو انتخاب كنيد. والبر و وبانك رو هر دو مثبت هستم روشون و در كل سبد قوي داريد. البته جاي يك معدني يا فلزي در سبدتون خاليه
سلام آقای شریعت
دیروز به سهام بانک پاسارگادم باز هم اضافه کردم با هدف میان مدت 3000 ریال ، آیا راجع به هدف میان مدت سهم با من موافقید؟
نظر شما راجع به فولاژ ،خارزم ،تاپیکو و شپنا که در سبدم دارم چیست؟
با سپاس
سلام آقای شریعت
دیروز به سهام بانک پاسارگادم باز هم اضافه کردم با هدف میان مدت 3000 ریال ، آیا راجع به هدف میان مدت سهم با من موافقید؟
نظر شما راجع به فولاژ ،خارزم ،تاپیکو و شپنا که در سبدم دارم چیست؟
با سپاس
والا پاسارگاد بسیار کم ریسکه و قیمت 300 تومان رو هم خواهد دید. اما این قسمت کم ریسک سبدتونه، بهتره در کنارش سهم شارپ هم داشته باشید که از بازار جا نمونید. خارزم رو خیلی مثبت نیستم همون پاسارگاد رو نگهدارید فقط. تاپیکو و شپنا که حالا حالاها باید باهاشون سهامداری کنید و اصلا مشکلی ندارند
با تشکر از پاسخ جامع و کاملتان آقای شریعت .
کدام سهم را با رشد شارپی معرفی میکنید که فردا وارد سبدم کنم؟
درود بر شما؛
همچنان روی فرآور بسیار مثبت هستم. اگر فردا منفی بدند خیلی عالیه. این سهم پتانسیل سه سهاله خود را آزاد خواهد کرد...
امروز خودم پای سیستم نبودم اما به همه دوستان نزدیکم گفتم منفی کامل امروز فرصت خریده و الان دیدم اگر 5 میلیون سهم هم صف فروش شده بود خریداران همه رو بلعیده بودند
سلام.ارادت جناب شریعت.بنا به پیشنهاد شما از وزن شکربن کم کردم دیروز.اما شدوص هم دارم.کدامیک را برای نوسان گیری مناسب تر میدانید؟باز هم با پیشنهادتان از بیمه دانا هم خارج شدم دیروز.حمایت بیمه آسیا کجاست؟حمایت سهگمت و وبملت را هم اگه لطف کنین بگین ممنون میشم..ممنون از راهنمایی خوبتون در مورد سبد شلوغ من.
همچنان روی فرآور بسیار مثبت هستم. اگر فردا منفی بدند خیلی عالیه. این سهم پتانسیل سه سهاله خود را آزاد خواهد کرد...
امروز خودم پای سیستم نبودم اما به همه دوستان نزدیکم گفتم منفی کامل امروز فرصت خریده و الان دیدم اگر 5 میلیون سهم هم صف فروش شده بود خریداران همه رو بلعیده بودند
درود بر دکتر عزیز
امروز فروشنده ها خوب حالی دادن بهمون . سید جان دستت درد نکنه بابت اطلاع رسانیت .
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر