بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

شپنا و احتمال اخبار خوب....

گوشه اي از سبد رو اشغال كنه بدك نيست :)
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• هامد
      ستاره دار(7)
      • Aug 2012
      • 2611

سیـــد :( باهنرو میخاسی بگیا:(
      راسی نظرت رو فرآور چیه ؟ به نظرت معدنیا 6ماهشون مثه 3ماهه هاشون میتونه عالی باشه ؟
      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
        سیـــد :( باهنرو میخاسی بگیا:(
        راسی نظرت رو فرآور چیه ؟ به نظرت معدنیا 6ماهشون مثه 3ماهه هاشون میتونه عالی باشه ؟
        درود؛

باهنر كه اوضاعش فعلا خوبه دوست من. چيشو بگيم ديگه؟:)
        فرآور كه زبونم مو در اورد روي 630 تومان از بس گفتم! خودم سومين سهم سبدم از نظر ارزش فرآوره

6 ماهه هاشون حتما خوب خواهد بود بخصوص گروه روي و سرسبدشون هم فاسمين و فرآور

نظر

• payman
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 144

سلام سید عزیز
          لطفا در مورد سبد من نظر بدین و اعلام فرمایید که این سهم ها رو نگهداری کنم یا تعویض نمیام.
          کچاد - شیران - واتی - ثشاهد - ذوب - وسپه - البرز
          [CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
          [/CENTER]

نظر

• khaki
            عضو جدید
            • Oct 2013
            • 2

سلام جناب شریعت قربان خیلی تعریف شما رو شنیده بودم موفق شدم پیداتون کنم خیلی از این بابت خوشحالم

سوال پیمان جان سوال بنده هم هست نظرتون روی نگهداری شیران و واتی و والبر و البته وبانک چی هست همگی روی ضرر هستن . ممنون

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود بر هر دو عزيز؛
              در اصل توسط payman پست شده است View Post
              سلام سید عزیز
              لطفا در مورد سبد من نظر بدین و اعلام فرمایید که این سهم ها رو نگهداری کنم یا تعویض نمیام.
              کچاد - شیران - واتی - ثشاهد - ذوب - وسپه - البرز
              همه سهماتون از نظر بنيادي قوي هستند فقط از نظر ساختاري وجود همزمان شيران و واتي خيلي توجيهي نداره. تنوع گروه ها در سبدتون هم خوبه. اگر البرز رو دارويي حساب كنيم كه هيچ اگر نه يك دارويي يا سيماني يا بانكي جاش خاليه در سبدتون

در اصل توسط khaki پست شده است View Post
              سلام جناب شریعت قربان خیلی تعریف شما رو شنیده بودم موفق شدم پیداتون کنم خیلی از این بابت خوشحالم

سوال پیمان جان سوال بنده هم هست نظرتون روی نگهداری شیران و واتی و والبر و البته وبانک چی هست همگی روی ضرر هستن . ممنون
              ممنون دوست من، لطف داريد
              همون طور كه عرض كردم همزمان بودن شيران و واتي توجيهي نداره. به نظرم يكي رو انتخاب كنيد. والبر و وبانك رو هر دو مثبت هستم روشون و در كل سبد قوي داريد. البته جاي يك معدني يا فلزي در سبدتون خاليه

نظر

• ahmad_sh110
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 61

سلام سید جان.خدا قوت .نظرت در مورد شدوص.شکربن.وتوکا.سدور.واتی و والبر چیه؟

نظر

• محمد حقانی
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 447

سلام آقای شریعت
                  دیروز به سهام بانک پاسارگادم باز هم اضافه کردم با هدف میان مدت 3000 ریال ، آیا راجع به هدف میان مدت سهم با من موافقید؟
                  نظر شما راجع به فولاژ ،خارزم ،تاپیکو و شپنا که در سبدم دارم چیست؟
                  با سپاس

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود بر عزیزان؛

در اصل توسط ahmad_sh110 پست شده است View Post
                    سلام سید جان.خدا قوت .نظرت در مورد شدوص.شکربن.وتوکا.سدور.واتی و والبر چیه؟
                    شکربن و شدوص با هم زیادی هستند! یکیشون بمونه کافیه. وتوکا اگر تمام شدتون پایینه نگهش دارید فعلا. سدور خوبه، واتی و والبر مشکلی ندارند

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
                    سلام آقای شریعت
                    دیروز به سهام بانک پاسارگادم باز هم اضافه کردم با هدف میان مدت 3000 ریال ، آیا راجع به هدف میان مدت سهم با من موافقید؟
                    نظر شما راجع به فولاژ ،خارزم ،تاپیکو و شپنا که در سبدم دارم چیست؟
                    با سپاس
                    والا پاسارگاد بسیار کم ریسکه و قیمت 300 تومان رو هم خواهد دید. اما این قسمت کم ریسک سبدتونه، بهتره در کنارش سهم شارپ هم داشته باشید که از بازار جا نمونید. خارزم رو خیلی مثبت نیستم همون پاسارگاد رو نگهدارید فقط. تاپیکو و شپنا که حالا حالاها باید باهاشون سهامداری کنید و اصلا مشکلی ندارند

نظر

• محمد حقانی
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 447

با تشکر از پاسخ جامع و کاملتان آقای شریعت .
                      کدام سهم را با رشد شارپی معرفی میکنید که فردا وارد سبدم کنم؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
                        با تشکر از پاسخ جامع و کاملتان آقای شریعت .
                        کدام سهم را با رشد شارپی معرفی میکنید که فردا وارد سبدم کنم؟
                        درود بر شما؛

همچنان روی فرآور بسیار مثبت هستم. اگر فردا منفی بدند خیلی عالیه. این سهم پتانسیل سه سهاله خود را آزاد خواهد کرد...
                        امروز خودم پای سیستم نبودم اما به همه دوستان نزدیکم گفتم منفی کامل امروز فرصت خریده و الان دیدم اگر 5 میلیون سهم هم صف فروش شده بود خریداران همه رو بلعیده بودند

نظر

• amirleo
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 101

سلام.ارادت جناب شریعت.بنا به پیشنهاد شما از وزن شکربن کم کردم دیروز.اما شدوص هم دارم.کدامیک را برای نوسان گیری مناسب تر میدانید؟باز هم با پیشنهادتان از بیمه دانا هم خارج شدم دیروز.حمایت بیمه آسیا کجاست؟حمایت سهگمت و وبملت را هم اگه لطف کنین بگین ممنون میشم..ممنون از راهنمایی خوبتون در مورد سبد شلوغ من.

نظر

• hamid26967
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 416

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            درود بر شما؛

همچنان روی فرآور بسیار مثبت هستم. اگر فردا منفی بدند خیلی عالیه. این سهم پتانسیل سه سهاله خود را آزاد خواهد کرد...
                            امروز خودم پای سیستم نبودم اما به همه دوستان نزدیکم گفتم منفی کامل امروز فرصت خریده و الان دیدم اگر 5 میلیون سهم هم صف فروش شده بود خریداران همه رو بلعیده بودند
                            درود بر دکتر عزیز
                            امروز فروشنده ها خوب حالی دادن بهمون . سید جان دستت درد نکنه بابت اطلاع رسانیت .
                            لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• amirleo
                              عضو عادی
                              • Sep 2013
                              • 101

جناب شریعت بنظرم بازار کم کم به سمت بانکی و سیمانی میره.نظر شما چیست؟لیدر بانکی ها کدام سهم خواهد بود؟ممنون

نظر

• امیران
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 242

سید جان با اجازت به غیر از کسرا کل سبد رو نقد کردم....(یه کمم فملی و پکرمان نگه داشتم)

امروز هم با توجه به گزارش های 6 ماهه گروه سیمان 200 هزار تا از صف فروش سفارس برداشتم....

ممنون میشم نظرتو بدونم؟؟

فردا هم ایشا... فرآور رو تو منفی شکار میکنم......

نظر

در حال کار...
                                X