جناب شریعت با حق تقدم های مداران چه کنیم؟
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postخير هامد عزيز نظري روي خريدش ندارم روي اين قيمت
تمام شدتون چقدر بوده؟
میگم فاسمینو کاما که بستن این فرآور پس کی میره ;))
راسی رو بانکیا فعال نیسی؟ دی به نظرم خیلی پتانسیل داشته باشه ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
-
-
-
درود بر همه عزیزان؛
در اصل توسط ahmad_sh110 پست شده است View Postجناب شریعت این گزارش های6 ماهه رو تا کی وقت دارن اعلام کنن
در اصل توسط amirleo پست شده است View Postارادت.جناب شریعت بنظرتون کگاز و کسرا و فراور و شپنا کدوم رو میشه نوسان گرفت و بعد اصلاح وارد شد؟ممنون.
اما شپنا یه منفی دیگه بخوره به نظرم میشه دوباره به ورود مجدد فکر کرد. فرآور رو هستم با سهم اما نمی دونم از دست این مدیراش به کی پناه ببرم! کسرا که همچنان در مسیر پر قدرته
در اصل توسط آرتا پست شده است View Postسلام جناب شريعت عزيز
شاملا برای چی بست؟ تعدیل مثبته یا منفی؟ اطلاع داريد؟
در اصل توسط آرتا پست شده است View Postجناب شريعت نظرتون در مورد شبندر در كوتاه مدت چي هست ؟ براي بازه كوتاه مدت پيشنهادتون چي هست ؟
در اصل توسط amirleo پست شده است View Postسلام.جناب شریعت فراور حمایتش کجاست؟ممنون
در اصل توسط taze vared پست شده است View Postجناب شریعت نظرتون در مورد فرآور چیه؟
متاسفانه من روی 770 خریدم
در اصل توسط ahmad_sh110 پست شده است View Postسید نظرت در مورد غبشهر چیه؟
البته جدیدا بررسی نداشتم دوست منإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
و اما فرآور...
والا وقتی تحلیلگر میاد یک سهم رو تحلیل می کنه فاکتوری به نام دزدی، بی معرفتی، حروم خوری یا هر اسم دیگه ای روش می خواهید بگذارید رو نمی تونه پیش بینی کنه. مفروضاتی که بر پایه اون تحلیل کرده بودم هنوز قبول دارم و گزارش منتشره کاملا واضحه که ساختگیه اون هم بصورت کاملا ناشیانه ساختگبه. اگر دوستان یک سطح حداقلی از دانش مالی داشته باشند خودشون می تونند این گاف هارو شناسایی کنند. من فقط یک نمونش رو میگم برای اینکه بدونید اون کسی که روی هوا حرف میزنه ما نیستیم اون کسیه که بازار رو بلانسبت گاگول فرض کرده!
شرکت سه ماهه اول خاک پرعیار رو حدودا تنی 100 هزار تومان گرفته. گفتند از سال قبل بوده وارزون بوده گفتیم سمعا و طاعتا!
سه ماهه دوم خاک پرعیار رو تنی320 هزار تومان گرفته! آخه برادر من خواهر من عزیز من دلار مگه از سال پیش تا الان چقدر گرون شده که شما این رو اومدی 3.2 برابر کردی؟!
حالا جالبی کار اینجاست که شرکت عزیزمون خاک پرعیار رو قراره در 6 ماهه دوم تنی 440 هزار تومان بخره! آخه اینو کجای دلمون بگذاریم دیگه؟! به چه مجوزی اومدی پیش بینی کردی دوباره خاک 2برابر گرون تر بشه؟ مگه مسخره بازیه هر سه ماهه 2 برابر بشه؟!
از همین محل و اگر همین نرخ 300 هزار تومان رو برای 6ماهه دوم سال تعمیم بدیم شرکت 28 تومان تعدیل عایدی داره.
تا دلتون بخواد این گزارش از این گاف ها داره. این شرکت بر فرض اولیه صداقت ارائه گزارش حداقل بین 100 تا 130 تومان سود قطعی داره. حالا شاید واقعا پیش فرض ما مشکل داره اون رو من دذیگه نمی تونستم پیش بینی کنم!
پ.ن: هستم هنوز با سهم چون معتقدم قیمت روی جهانی صعودی خواهد بود و اهرم این افزایش برای این شرکت بسیار بالا
موفق باشیدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postو اما فرآور...
والا وقتی تحلیلگر میاد یک سهم رو تحلیل می کنه فاکتوری به نام دزدی، بی معرفتی، حروم خوری یا هر اسم دیگه ای روش می خواهید بگذارید رو نمی تونه پیش بینی کنه. مفروضاتی که بر پایه اون تحلیل کرده بودم هنوز قبول دارم و گزارش منتشره کاملا واضحه که ساختگیه اون هم بصورت کاملا ناشیانه ساختگبه. اگر دوستان یک سطح حداقلی از دانش مالی داشته باشند خودشون می تونند این گاف هارو شناسایی کنند. من فقط یک نمونش رو میگم برای اینکه بدونید اون کسی که روی هوا حرف میزنه ما نیستیم اون کسیه که بازار رو بلانسبت گاگول فرض کرده!
شرکت سه ماهه اول خاک پرعیار رو حدودا تنی 100 هزار تومان گرفته. گفتند از سال قبل بوده وارزون بوده گفتیم سمعا و طاعتا!
سه ماهه دوم خاک پرعیار رو تنی320 هزار تومان گرفته! آخه برادر من خواهر من عزیز من دلار مگه از سال پیش تا الان چقدر گرون شده که شما این رو اومدی 3.2 برابر کردی؟!
حالا جالبی کار اینجاست که شرکت عزیزمون خاک پرعیار رو قراره در 6 ماهه دوم تنی 440 هزار تومان بخره! آخه اینو کجای دلمون بگذاریم دیگه؟! به چه مجوزی اومدی پیش بینی کردی دوباره خاک 2برابر گرون تر بشه؟ مگه مسخره بازیه هر سه ماهه 2 برابر بشه؟!
از همین محل و اگر همین نرخ 300 هزار تومان رو برای 6ماهه دوم سال تعمیم بدیم شرکت 28 تومان تعدیل عایدی داره.
تا دلتون بخواد این گزارش از این گاف ها داره. این شرکت بر فرض اولیه صداقت ارائه گزارش حداقل بین 100 تا 130 تومان سود قطعی داره. حالا شاید واقعا پیش فرض ما مشکل داره اون رو من دذیگه نمی تونستم پیش بینی کنم!
پ.ن: هستم هنوز با سهم چون معتقدم قیمت روی جهانی صعودی خواهد بود و اهرم این افزایش برای این شرکت بسیار بالا
موفق باشید
جناب شریعت ضمن تشکر از شما
میخواستم از دوستان خواهشی بکنم که حداقل صف فروش را سنگین نکنند . هر چقدر صف سنگین تر باشه برای سهم مهلک تر است . اگر حجم صف کم باشد شاید خود حقوقی سهم را جمع کرد و یا شاید بازار سهم را خرید حالا به هر علتی . کلا اگر فروشنده سهم نباشیم مطمئن باشید که سهم بزودی برمیگردد . پول به اندازه کافی به بازار تزریق شده . ولیکن با صف سنگینی که من امروز دیدم فکر کنم حالا حالا ها در سرازیری قرار گرفتیم[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
دوستان خواندن این مطلب هم خالی از لطف نیست . البته مربوط به هفته گذشته است ولیکن ارزش خواندن را دارد
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، مهدی كرباسیان در جریان بازدید از مركز فرآوری مواد معدنی ایران با بیان این مطلب اظهار داشت: حیات هر سازمان وابسته به وجود تحقیق و پژوهش است و اگر كشورهایی نظیر آمریكا، اروپا و غیره پیشرفت مستمر دارند، به دلیل اختصاص هزینه های لازم به حوزه تحقیق و پژوهش است.
وی ادامه داد: میزان هزینه تحقیقات برای سازمان توسعه ای نظیر ایمیدرو بسیار پایین است و برای ارتقای جایگاه كشور در زمینه محیط كسب و كار، توجه به بودجه تحقیقات و پژوهش ضروری است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به پیش زمینه های توسعه تحقیق و پژوهش گفت: تامین تجهیزات، امكانات و نیروی انسانی و نیز تعریف صحیح از تحقیقات و انتخاب مسیر درست، برای توسعه این حوزه ضروری است.
وی افزود: البته نتایج حاصل از تحقیقات ممكن است كوتاه مدت و ملموس نباشد و باید صعه صدر داشت. همچنین، نباید انتظار اقتصادی بودن آن را داشت.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با بیان اینكه مركز فرآوری مواد معدنی ایران یك بخش زیربنایی و اساسی برای توسعه كشور محسوب می شود، تصریح كرد: این مركز ظرفیت بالایی داشته و امكان افزایش فعالیت تا 4 برابر را دارد و باید به صورت جدی تر و فعال تر، از قابلیت ها و ظرفیت های موجود بهره برد. ایمیدرو نیز با تمام توان از این مركز حمایت می كند.
كرباسیان با تاكید بر اجرای اولویت های كاری این مركز برای توسعه اعلام كرد: تدوین آیین نامه بازاریابی (ایمیدرو مجوز این نوع فعالیت را صادر می كند)، انتصاب 3 نفر هیات اجرایی از مركز، گسترش فعالیت های پژوهشی به سمت مواد معدنی كمیاب و گرانقیمت، برقراری ارتباط با مراكز تحقیقاتی و علمی بین المللی، اعلام زمانبندی برای اجرای به موقع طرح ها و نیز تعریف طرح های پژوهشی كاربردی و از جمله طرح های زیست محیطی، از اولویت های كاری این مركز محسوب می شود.
در این جلسه، همچنین مدیر مركز فرآوری مواد معدنی ایران با بیان اینكه در این مركز، برای همه مواد معدنی فلزی و غیر فلزی، فرآوری انجام می شود، گفت: تجهیزات این مركز از برترین تجهیزات روز دنیا تهیه شده و پایلوت فرآوری این مركز، جزو 5 مركز نخست دنیاست و تاكنون، طرح های ملی و حتی فراتر از سطح ملی همچون تجزیه مواد معدنی «سنگان» و «سرب و روی مهدی آباد» را به اجرا رسانده ایم.
وی ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی در كشور جز از طریق این مراكز تحقیقاتی امكان پذیر نیست و همچون همه جای دنیا، توسعه و نتیجه مندی مراكز مذكور، سرمایه گذاری، تحمل، اعتقاد و اعتماد می خواهد.
http://www.yjc.ir/fa/news/4595191/%D...A7%D8%B3%D8%AA][B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
نظر