بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aryana
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 88

جناب شریعت با حق تقدم های مداران چه کنیم؟
    با سهم ازدواج نکنید!!!

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
      سید نظرت راجبه بازگشایی فولای چیه ؟ بخریم به نظرت ؟ تا اخره سال چقد میسازه؟
      خير هامد عزيز نظري روي خريدش ندارم روي اين قيمت

در اصل توسط aryana پست شده است View Post
      جناب شریعت با حق تقدم های مداران چه کنیم؟
      تمام شدتون چقدر بوده؟
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• هامد
        ستاره دار(7)
        • Aug 2012
        • 2611

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post

تمام شدتون چقدر بوده؟
        ممنون سید:x دیر اومدی:( فعلا خریدم میانگینشم خوب شد به نظرم حداقل یه نوسانی بده، ممنون باز ...
        میگم فاسمینو کاما که بستن این فرآور پس کی میره ;))
        راسی رو بانکیا فعال نیسی؟ دی به نظرم خیلی پتانسیل داشته باشه ...
        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• aryana
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 88

تمام شدتون چقدر بوده؟
          خریدش 517
          الان با حقش حدودا 620
          با سهم ازدواج نکنید!!!

نظر

• ahmad_sh110
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 61

جناب شریعت این گزارش های6 ماهه رو تا کی وقت دارن اعلام کنن

نظر

• amirleo
              عضو عادی
              • Sep 2013
              • 101

ارادت.جناب شریعت بنظرتون کگاز و کسرا و فراور و شپنا کدوم رو میشه نوسان گرفت و بعد اصلاح وارد شد؟ممنون.

نظر

• آرتا
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 76

سلام جناب شريعت عزيز
                شاملا برای چی بست؟ تعدیل مثبته یا منفی؟ اطلاع داريد؟
                [B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]

نظر

• آرتا
                  عضو عادی
                  • Oct 2013
                  • 76

جناب شريعت نظرتون در مورد شبندر در كوتاه مدت چي هست ؟ براي بازه كوتاه مدت پيشنهادتون چي هست ؟
                  [B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]

نظر

• amirleo
                    عضو عادی
                    • Sep 2013
                    • 101

سلام.جناب شریعت فراور حمایتش کجاست؟ممنون

نظر

• taze vared
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 173

جناب شریعت نظرتون در مورد فرآور چیه؟
                      متاسفانه من روی 770 خریدم

نظر

• ahmad_sh110
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 61

سید نظرت در مورد غبشهر چیه؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

درود بر همه عزیزان؛

در اصل توسط ahmad_sh110 پست شده است View Post
                          جناب شریعت این گزارش های6 ماهه رو تا کی وقت دارن اعلام کنن
                          حداثکر تا هفته اول آبان باید اعلام کنند

در اصل توسط amirleo پست شده است View Post
                          ارادت.جناب شریعت بنظرتون کگاز و کسرا و فراور و شپنا کدوم رو میشه نوسان گرفت و بعد اصلاح وارد شد؟ممنون.
                          ببخشید فکر کنم الان دیگه جوابم محلی از اعراب نداشته باشه. دسترسی به کامپیوتر نداشتم از صبح
                          اما شپنا یه منفی دیگه بخوره به نظرم میشه دوباره به ورود مجدد فکر کرد. فرآور رو هستم با سهم اما نمی دونم از دست این مدیراش به کی پناه ببرم! کسرا که همچنان در مسیر پر قدرته

در اصل توسط آرتا پست شده است View Post
                          سلام جناب شريعت عزيز
                          شاملا برای چی بست؟ تعدیل مثبته یا منفی؟ اطلاع داريد؟
                          عرض کرده بودم حضورتون که تعدیل مثبت قطعیه اما فعلا صرف اصلاح پی بر ای خواهد شد

در اصل توسط آرتا پست شده است View Post
                          جناب شريعت نظرتون در مورد شبندر در كوتاه مدت چي هست ؟ براي بازه كوتاه مدت پيشنهادتون چي هست ؟
                          ریسکش به بازده مورد انتظارش نمی ارزه به نظرم. گزینه های بسیار بهتری میشه پیدا کرد

در اصل توسط amirleo پست شده است View Post
                          سلام.جناب شریعت فراور حمایتش کجاست؟ممنون
                          والا دوستان تکنیکالیست بهتر می تونند نظر بدند اما به نظرم نباید از 690-680 پایین تر بیاد

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
                          جناب شریعت نظرتون در مورد فرآور چیه؟
                          متاسفانه من روی 770 خریدم
                          دوست من از قیمت های 630 توصیه به ورود کردم اما متاسفانه خیلی دیر و بالا وارد شدید. سهم مشکلی نداره اگر مدیراش اجازه بدند البته
                          در اصل توسط ahmad_sh110 پست شده است View Post
                          سید نظرت در مورد غبشهر چیه؟
                          غبشهر بهترین غذایی در گروه خودشه
                          البته جدیدا بررسی نداشتم دوست من

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

و اما فرآور...

والا وقتی تحلیلگر میاد یک سهم رو تحلیل می کنه فاکتوری به نام دزدی، بی معرفتی، حروم خوری یا هر اسم دیگه ای روش می خواهید بگذارید رو نمی تونه پیش بینی کنه. مفروضاتی که بر پایه اون تحلیل کرده بودم هنوز قبول دارم و گزارش منتشره کاملا واضحه که ساختگیه اون هم بصورت کاملا ناشیانه ساختگبه. اگر دوستان یک سطح حداقلی از دانش مالی داشته باشند خودشون می تونند این گاف هارو شناسایی کنند. من فقط یک نمونش رو میگم برای اینکه بدونید اون کسی که روی هوا حرف میزنه ما نیستیم اون کسیه که بازار رو بلانسبت گاگول فرض کرده!

شرکت سه ماهه اول خاک پرعیار رو حدودا تنی 100 هزار تومان گرفته. گفتند از سال قبل بوده وارزون بوده گفتیم سمعا و طاعتا!
                            سه ماهه دوم خاک پرعیار رو تنی320 هزار تومان گرفته! آخه برادر من خواهر من عزیز من دلار مگه از سال پیش تا الان چقدر گرون شده که شما این رو اومدی 3.2 برابر کردی؟!
                            حالا جالبی کار اینجاست که شرکت عزیزمون خاک پرعیار رو قراره در 6 ماهه دوم تنی 440 هزار تومان بخره! آخه اینو کجای دلمون بگذاریم دیگه؟! به چه مجوزی اومدی پیش بینی کردی دوباره خاک 2برابر گرون تر بشه؟ مگه مسخره بازیه هر سه ماهه 2 برابر بشه؟!

از همین محل و اگر همین نرخ 300 هزار تومان رو برای 6ماهه دوم سال تعمیم بدیم شرکت 28 تومان تعدیل عایدی داره.

تا دلتون بخواد این گزارش از این گاف ها داره. این شرکت بر فرض اولیه صداقت ارائه گزارش حداقل بین 100 تا 130 تومان سود قطعی داره. حالا شاید واقعا پیش فرض ما مشکل داره اون رو من دذیگه نمی تونستم پیش بینی کنم!

پ.ن: هستم هنوز با سهم چون معتقدم قیمت روی جهانی صعودی خواهد بود و اهرم این افزایش برای این شرکت بسیار بالا

موفق باشید

نظر

• keyvan1
                              کاربر فعال
                              • Sep 2012
                              • 168

و اما فرآور...

والا وقتی تحلیلگر میاد یک سهم رو تحلیل می کنه فاکتوری به نام دزدی، بی معرفتی، حروم خوری یا هر اسم دیگه ای روش می خواهید بگذارید رو نمی تونه پیش بینی کنه. مفروضاتی که بر پایه اون تحلیل کرده بودم هنوز قبول دارم و گزارش منتشره کاملا واضحه که ساختگیه اون هم بصورت کاملا ناشیانه ساختگبه. اگر دوستان یک سطح حداقلی از دانش مالی داشته باشند خودشون می تونند این گاف هارو شناسایی کنند. من فقط یک نمونش رو میگم برای اینکه بدونید اون کسی که روی هوا حرف میزنه ما نیستیم اون کسیه که بازار رو بلانسبت گاگول فرض کرده!

شرکت سه ماهه اول خاک پرعیار رو حدودا تنی 100 هزار تومان گرفته. گفتند از سال قبل بوده وارزون بوده گفتیم سمعا و طاعتا!
                              سه ماهه دوم خاک پرعیار رو تنی320 هزار تومان گرفته! آخه برادر من خواهر من عزیز من دلار مگه از سال پیش تا الان چقدر گرون شده که شما این رو اومدی 3.2 برابر کردی؟!
                              حالا جالبی کار اینجاست که شرکت عزیزمون خاک پرعیار رو قراره در 6 ماهه دوم تنی 440 هزار تومان بخره! آخه اینو کجای دلمون بگذاریم دیگه؟! به چه مجوزی اومدی پیش بینی کردی دوباره خاک 2برابر گرون تر بشه؟ مگه مسخره بازیه هر سه ماهه 2 برابر بشه؟!

از همین محل و اگر همین نرخ 300 هزار تومان رو برای 6ماهه دوم سال تعمیم بدیم شرکت 28 تومان تعدیل عایدی داره.

تا دلتون بخواد این گزارش از این گاف ها داره. این شرکت بر فرض اولیه صداقت ارائه گزارش حداقل بین 100 تا 130 تومان سود قطعی داره. حالا شاید واقعا پیش فرض ما مشکل داره اون رو من دذیگه نمی تونستم پیش بینی کنم!

پ.ن: هستم هنوز با سهم چون معتقدم قیمت روی جهانی صعودی خواهد بود و اهرم این افزایش برای این شرکت بسیار بالا

موفق باشید

جناب شریعت ضمن تشکر از شما

میخواستم از دوستان خواهشی بکنم که حداقل صف فروش را سنگین نکنند . هر چقدر صف سنگین تر باشه برای سهم مهلک تر است . اگر حجم صف کم باشد شاید خود حقوقی سهم را جمع کرد و یا شاید بازار سهم را خرید حالا به هر علتی . کلا اگر فروشنده سهم نباشیم مطمئن باشید که سهم بزودی برمیگردد . پول به اندازه کافی به بازار تزریق شده . ولیکن با صف سنگینی که من امروز دیدم فکر کنم حالا حالا ها در سرازیری قرار گرفتیم
                              [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                              من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                              در امتداد لحظه هایم
                              هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• keyvan1
                                کاربر فعال
                                • Sep 2012
                                • 168

دوستان خواندن این مطلب هم خالی از لطف نیست . البته مربوط به هفته گذشته است ولیکن ارزش خواندن را دارد

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، مهدی كرباسیان در جریان بازدید از مركز فرآوری مواد معدنی ایران با بیان این مطلب اظهار داشت: حیات هر سازمان وابسته به وجود تحقیق و پژوهش است و اگر كشورهایی نظیر آمریكا، اروپا و غیره پیشرفت مستمر دارند، به دلیل اختصاص هزینه های لازم به حوزه تحقیق و پژوهش است.

وی ادامه داد: میزان هزینه تحقیقات برای سازمان توسعه ای نظیر ایمیدرو بسیار پایین است و برای ارتقای جایگاه كشور در زمینه محیط كسب و كار، توجه به بودجه تحقیقات و پژوهش ضروری است.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به پیش زمینه های توسعه تحقیق و پژوهش گفت: تامین تجهیزات، امكانات و نیروی انسانی و نیز تعریف صحیح از تحقیقات و انتخاب مسیر درست، برای توسعه این حوزه ضروری است.

وی افزود: البته نتایج حاصل از تحقیقات ممكن است كوتاه مدت و ملموس نباشد و باید صعه صدر داشت. همچنین، نباید انتظار اقتصادی بودن آن را داشت.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با بیان اینكه مركز فرآوری مواد معدنی ایران یك بخش زیربنایی و اساسی برای توسعه كشور محسوب می شود، تصریح كرد: این مركز ظرفیت بالایی داشته و امكان افزایش فعالیت تا 4 برابر را دارد و باید به صورت جدی تر و فعال تر، از قابلیت ها و ظرفیت های موجود بهره برد. ایمیدرو نیز با تمام توان از این مركز حمایت می كند.

كرباسیان با تاكید بر اجرای اولویت های كاری این مركز برای توسعه اعلام كرد: تدوین آیین نامه بازاریابی (ایمیدرو مجوز این نوع فعالیت را صادر می كند)، انتصاب 3 نفر هیات اجرایی از مركز، گسترش فعالیت های پژوهشی به سمت مواد معدنی كمیاب و گرانقیمت، برقراری ارتباط با مراكز تحقیقاتی و علمی بین المللی، اعلام زمانبندی برای اجرای به موقع طرح ها و نیز تعریف طرح های پژوهشی كاربردی و از جمله طرح های زیست محیطی، از اولویت های كاری این مركز محسوب می شود.

در این جلسه، همچنین مدیر مركز فرآوری مواد معدنی ایران با بیان اینكه در این مركز، برای همه مواد معدنی فلزی و غیر فلزی، فرآوری انجام می شود، گفت: تجهیزات این مركز از برترین تجهیزات روز دنیا تهیه شده و پایلوت فرآوری این مركز، جزو 5 مركز نخست دنیاست و تاكنون، طرح های ملی و حتی فراتر از سطح ملی همچون تجزیه مواد معدنی «سنگان» و «سرب و روی مهدی آباد» را به اجرا رسانده ایم.

وی ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی در كشور جز از طریق این مراكز تحقیقاتی امكان پذیر نیست و همچون همه جای دنیا، توسعه و نتیجه مندی مراكز مذكور، سرمایه گذاری، تحمل، اعتقاد و اعتماد می خواهد.

http://www.yjc.ir/fa/news/4595191/%D...A7%D8%B3%D8%AA]
                                [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                                من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                                در امتداد لحظه هایم
                                هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

در حال کار...
                                X