در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است
View Post
معدنی املاح ایران (شاملا)
Collapse
X
-
کخاک برای تعدیل بسته شده؟ آها باز شد امروز! 35 درصد رشد!!!!آخرین ویرایش توسط Spring2020؛ 2013/11/23, 16:47.آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
-
احتمالش هست شاملا برای تعدیل بسته بشه؟آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
درود؛در اصل توسط کارآمد پست شده است View Postممنون از توضیحاتتون جناب شریعت
میشه بگید با این فرمول ارزش بازار=تعداد سهام ثبت شده * قيمت تابلو به چه قیمتی برای شاملا می رسیم؟
ممنون
با احتساب این آربیتراژ قیمت شاملا الان باید 1800 تومان باشه. به عبارت دیگر کخاک 5400 تومانی برابر است با شاملای 1800 تومانی. هر چه هر یک رشد یا نزول داشته باشند مسلما روی دیگر هم می تونه برای این ارزشگذاری موثر باشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
/.:blushsmiley:./در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
با احتساب این آربیتراژ قیمت شاملا الان باید 1800 تومان باشه. به عبارت دیگر کخاک 5400 تومانی برابر است با شاملای 1800 تومانی. هر چه هر یک رشد یا نزول داشته باشند مسلما روی دیگر هم می تونه برای این ارزشگذاری موثر باشهآخرین ویرایش توسط Spring2020؛ 2013/11/23, 20:07.آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
-
با سلام خدمت دوستان
من از سهم خارج شدم
من این سهم رو 2800 خریدم و تو 60 روز تقریبا 100% ازش گرفتم ولی الان دیگه احساس میکنم بازی سهم افتاده دست تکنیکالی ها و من حداقل دیگه رو این سهم (که واقعا بنیادش عالیست) حوصله بازی تکنیکالی ها رو نداشتم!!!!!و الان هم خیلی ناراحتم !!!!!
پر سود باشید
نظر
-
دیروز هدف سرشانه کف کوتاه مدتی داشت که اینگار برخیها با 8% نوسان خالی کردن ولی کف قیمت فعلی تا 1700 بالا اومده...در اصل توسط samanmba پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان
من از سهم خارج شدم
من این سهم رو 2800 خریدم و تو 60 روز تقریبا 100% ازش گرفتم ولی الان دیگه احساس میکنم بازی سهم افتاده دست تکنیکالی ها و من حداقل دیگه رو این سهم (که واقعا بنیادش عالیست) حوصله بازی تکنیکالی ها رو نداشتم!!!!!و الان هم خیلی ناراحتم !!!!!
پر سود باشید
و ما هم راضی به 8 درصد نیستیم و لذا همچنان سهامدار;)جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
جناب محلوجی این سهم تکنیکالش تحلیل پذیره؟در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postدیروز هدف سرشانه کف کوتاه مدتی داشت که اینگار برخیها با 8% نوسان خالی کردن ولی کف قیمت فعلی تا 1700 بالا اومده...
و ما هم راضی به 8 درصد نیستیم و لذا همچنان سهامدار;)
من بنا به دستور دو استاد بزگوار شریعت و مصری پور تا رسیدن به اهداف بالا صبر خواهم نمود....
دوستان با تجربه سایت می دانند وقتی ترکیب این دو استاد روی یک سهم زوم شه ...اون سهم یعنی طلا.....بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
درود بر دوستان؛
از لطفتون بسیار سپاسگزارم اما تقاضا دارم خود دوستان هم روی سهم ها بررسی داشته باشند. این طوری خیلی احساس مسئولیت می کنم و شاید دیگه سهم معرفی نکنم اصلا!
بنده امروز ر منفی کامل تا -3 اضافه کردم و فکر می کنم درصدش رو در سبد تا حدود 15 درصد بالاتر اوردمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سید جان ممنون از لطف شما، مسلما هرکسی مسئول خرید و فروش خودش خواهد بود. چه از دست کسی خرید انجام بده چه خودش تحلیل کنه.در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر دوستان؛
از لطفتون بسیار سپاسگزارم اما تقاضا دارم خود دوستان هم روی سهم ها بررسی داشته باشند. این طوری خیلی احساس مسئولیت می کنم و شاید دیگه سهم معرفی نکنم اصلا!
بنده امروز ر منفی کامل تا -3 اضافه کردم و فکر می کنم درصدش رو در سبد تا حدود 15 درصد بالاتر اوردم
منم مترصد فرصت ورود در منفی 3 هستم. دوستان فروشنده لطفا یاری کنید!
نظر
-
بله تحلیل پذیره...در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postجناب محلوجی این سهم تکنیکالش تحلیل پذیره؟
من بنا به دستور دو استاد بزگوار شریعت و مصری پور تا رسیدن به اهداف بالا صبر خواهم نمود....
دوستان با تجربه سایت می دانند وقتی ترکیب این دو استاد روی یک سهم زوم شه ...اون سهم یعنی طلا.....
این سهم قبل از افزایش سرمایه و قیمت 2500 در سایت ایستگاه بورس پیشنهاد به خرید شد که همچنان پیشنهاد به نگهداری میشه هر چند کسی که از 2500 سهامداری کرده باشه تا امروز بالای 100% سود کرده در 3 ماه ...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
سلام
من امروز برای دو تا از بستگانم شاملا خریدم. خودم هم زیاد ازش دارم. در جمع همگی 45000 داریم و قراره به 60000 برسونمش. اصلاً هم فروشنده نیستیم تا آخر سال 93. امیدوارم که که این سهم بنده را در مقابل بستگانم شرمنده نفرماید.
با تشکر از اساتید و دوستان در این سایت
نظر

نظر