معدنی‌ املاح‌ ایران‌ (شاملا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

نگاهی بر عملکرد 6 ماهه "شاملا"

شرکت معدنی املاح ایران در دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور ماه 92 مبلغ 1011 ریال سود به ازای هر سهم کنار گذاشت و به 50 درصد از پیش بینی هایش رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، شرکت معدنی املاح ایران پیش‌بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 92 را با سرمایه 70 میلیارد ریال به صورت حسابرسی شده مبلغ 3576 ریال و در تیر ماه امسال مبلغ 3687 ریال و با سرمایه 210 میلیارد ریال مبلغ 1665 ریال و در آبان ماه مبلغ 2002 ریال اعلام کرده است و طی دوره 6 ماهه نخست سال با اختصاص 1011 ریال سود به ازای هر سهم معادل 50 درصد از پیش بینی هایش را محقق کرد.

بر اساس این گزارش هیئت‌مدیره این شرکت اعلام کرده است در نظر دارد 80 درصد از سود خالص سال مالی 92 را جهت تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سالانه مالی پیشنهاد کند.

پیش‌بینی عملکرد سال مالی 92 نسبت به عملکرد واقعی سال مالی قبل شامل افزایش 57 درصدی فروش،افزایش 31 درصدی بهای تمام شده کالای فروش رفته،افزایش 83 درصدی سود عملیاتی وافزایش 94 درصدی سود پس از کسر مالیات است.

به موجب مصوبه مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام مورخ دوم مهر ماه 92، سرمایه شرکت از مبلغ 70 میلیارد ریال به مبلغ 210 میلیارد ریال (از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها (زمین)) معادل 200 درصد افزایش یافت و این افزایش سرمایه در تاریخ 27 مهر ماه سال جاری مرجع ثبت شرکت ها ثبت شد.

شرکت در خصوص افزایش درآمد سود سپرده های بانکی نسبت به سال قبل اعلام کرده است که دلیل آن تأخیر در زمان پرداخت سود تقسیمی سهم سهامدار عمده است که با توافق با سهامدار عمده حاصل شده است.

"شاملا"پیش‌بینی سود هر سهم سال مالی 91 را با سرمایه 70 میلیارد ریال مبلغ 1599 ریال و در آخرین پیش بینی مبلغ 2615 ریال اعلام کده بود که مطابق با صورتهای مالی حسابرسی نشده و حسابرسی شده مبلغ 3088 ریال سود به ازای هر سهم محقق شده است.
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• 313
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 196

احتکاری نموده ام چندیست ......در سهام نمونه ی شاملا

بعد در منفی دو روز پیش..........بردمش نم نمک ,کمی بالا

وقت آن است تا گریز دگر.........صبح فردا به صف کمی بزنم

تا رسیدن به سقف تاریخی........ بر سبد باز مرهمی بزنم

گفت آبی که انحصاری است..........همچو کگاز و مثل درازک

گفت تا موقع گزارشها.............سود خواهی نمود بی هر شک

گفت امشب جناب مصری پور......هرچه گردد فزون به سرمایه ش

میرود روی سود خالص آن................وزیاد است توسعه هایش

نظر

• علیرضا123
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1605

در اصل توسط 313 پست شده است View Post

افرین....عجب طبع شعری.....

نظر

• ansarim
          عضو جدید
          • May 2013
          • 11

در اصل توسط 313 پست شده است View Post

خوب دیگه سهم صف خرید که میشه طبع شعری تون گل میکنه منم بودم کبکم خروس می خوند/:.wubsmiley.:/

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

مرسی از دوستانی که کمک کردن به حجم مبنا:.thumbsupsmileyanim

منم به وسع خودم کمک کردم،23000 تا تقدیم کردم/:.Heart.:/

-----------

پ.ن: اوه اوه،اخر وقتی چه دست و دل باز شدن،نه به اینکه تا حالا ترس پر نشدن مبنا داشتیم نه به الان که حجمش خوب شد/.:blinksmiley.:/

----------

پ.ن2:البته خیلی بهتره اینطوری،سهمی که با مبنا بره بالا روندش رو خراب میکنن،صعود هرچی پر حجم تر بهتر...

امیدوارم پر حجم بریم بالا.../:.grlim:./

من که دیگه یه دونه هم نمیفروشم/:.ph34r-smiley.:/

---------

پ.ن3:یه چیزی یادم رفت،یه تشکر جانانه از سید یاسر عزیز بابت موشکافی قشنگش/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
            آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/11/18, 12:09.
            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.n88
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 49

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
              مرسی از دوستانی که کمک کردن به حجم مبنا:.thumbsupsmileyanim

منم به وسع خودم کمک کردم،23000 تا تقدیم کردم/:.Heart.:/

-----------

پ.ن: اوه اوه،اخر وقتی چه دست و دل باز شدن،نه به اینکه تا حالا ترس پر نشدن مبنا داشتیم نه به الان که حجمش خوب شد/.:blinksmiley.:/

----------

پ.ن2:البته خیلی بهتره اینطوری،سهمی که با مبنا بره بالا روندش رو خراب میکنن،صعود هرچی پر حجم تر بهتر...

امیدوارم پر حجم بریم بالا.../:.grlim:./

من که دیگه یه دونه هم نمیفروشم/:.ph34r-smiley.:/

---------

پ.ن3:یه چیزی یادم رفت،یه تشکر جانانه از سید یاسر عزیز بابت موشکافی قشنگش/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
              منم از شما تشکر می کنم بابت مکاشفاتت>:D<:x
              و البته سید عزیز

نظر

• شاهین محلوجی
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 2050

قبل از افزايش سرمايه و حوالي ٢٨٠٠ به سهم ورود كردم كه به احتمال زياد هم تا سال آينده فروشنده نباشم ...
                ديد بلند مدت به سهم بهترين گين را خواهد داد...
                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

5 تا از کد حقوقی برای حجم مبناش دادیم. بیشتر از این دیگه زورم میومد!
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                    5 تا از کد حقوقی برای حجم مبناش دادیم. بیشتر از این دیگه زورم میومد!
                    لطف کردی مصطفی جان که 5 تارو دادی و رومون رو زمین ننداختی :)
                    امروز در مقاومت خودش روی سقف تاریخی و در بازار خراب تا اواخر وقت صبر کردیم تا حجم پر کنه. هرچند بعدش کمی دوستان عرضه هم کردند اما نوع معاملات نشان از آغاز یک فصل جدید در سهم دارد
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      امروز در مقاومت خودش روی سقف تاریخی و در بازار خراب تا اواخر وقت صبر کردیم تا حجم پر کنه. هرچند بعدش کمی دوستان عرضه هم کردند اما نوع معاملات نشان از آغاز یک فصل جدید در سهم دارد
                      نفرما سیدجون
                      ولی حیف شد. کاش صبر میکردیم. آخر وقت دادن حجمو:(

یوقت نشه مثل پامچال;)
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• Reza1313
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 63

این متن که پایین میارم رو ، دیدم جناب آقای ساسانی که از اساتید آموزش تکنیکال هست نوشته ، دفعه قبل هم ( قبل افزایش سرمایه ) نظرشون دقیق بود ، انشاالله دوستان استفاده کنند :

نقل قول از ایشون " داشتم گذشته را مرور میکردم دیدم یک جایی نوشته بودم شاملا امسال بالای 600 سود میسازه الان یک نگاه مجدد کردم دیدم اینکه هنوز سال تمام نشده سودش بالای 600 رفته متوجه شدم باید اپدیت کنم بله سود شاملا الان با افزایش سرمایه 200 درصدی شده 2002 ریال یعنی با سرمایه قدیمی حدود 6006 ریال پس تا اینجا یک هیچ به نفع من و شاملا
                        اما الان میگم سودش با سرمایه جدید بالای 230 خواهد بود یعنی حدود 700 با سرمایه قدیم از دید قیمتی هم دوباره بالای 2000 خواهد رفت این سهم سهامدار می خواهد
                        آنهایی که دارند سهامداری کنند "

نظر

• 313
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 196

اتفاقا من موقعی تکمیل خرید کردم که تکنیکالیستهای محترم حمایت معتبر برای سهم برام فرستادن که اگه کوتاه مدت کار میکنم خارج بشم . و بعضی بنیادی کارهای گرامی هم گفتن که این سهم تا موقع ارائه کردن گزارشهاش راکد میمونه .
                          بنده 1470خریدم تکمیل شد .
                          هرچند باز خواهم خرید .
                          تو همایش این هفته ی ما احتمال زیاد در مورد ارزش ذاتی سهم بحث بشه .هرچند همایش هفته ی پیش جناب آبی گفتند که سهم محصولاتش منحصر به فرده و رقیب نداره ومارو شیفته ی تحلیل بیشتر کردن
                          حالا برای اینکه کبک بقیه دوستان هم خروس بخونه .خصوصا دوستانی که جا موندن .احیانا اصلاح داشته باشه . مبارکتون باشه خرید @};-

نظر

• rezasedghi
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 80

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            درود بر سید عزیز بابت اعلام به موقع این سهم. متاسفانه طبق معمول هنوز نتوانستم بخرم اگه خدا قسمت کنه فردا !!؟البته اگه دیر نشده باشه.
                            [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                              نفرما سیدجون
                              ولی حیف شد. کاش صبر میکردیم. آخر وقت دادن حجمو:(

یوقت نشه مثل پامچال;)
                              آره نامردا ركب زدند بهمون اگه نه راضي نبودم سهم نازنينتو بفروشي :)

در اصل توسط rezasedghi پست شده است View Post
                              درود بر سید عزیز بابت اعلام به موقع این سهم. متاسفانه طبق معمول هنوز نتوانستم بخرم اگه خدا قسمت کنه فردا !!؟البته اگه دیر نشده باشه.
                              درود بر جناب صدقي عزيز. من شرمدنم اما خيلي زود بازيش اتفاق افتاد و فرصت ورود كامل رو به خودم هم نداد! اما تو صف نيازي نيست بريد. اساسا مخالف صف نشيني هستم. سهم ارزشمنده اما قطعا در گير و گورهاي احتمالي آتي ميشه خريد مناسبي انجام داد.

و اما بعد...
                              ديدم كه شاملا رو با كفرا و چند تا سهم ديگه مقايسه كردن و پي بر اي تحليلي سهم رو بالاي 7 و 8 به دست اوردند.
                              دو نكته لازمه كه توجه بشه:

1- سهمي كه متوسط رشد سود ساليانش بالاي 50 درصد بوده طي چند سال، حاشيه سود بالاي 50 درصد داره و مدام در حال توسعه محصولاتش هست در تمام ادبيان سرمايه گذاري ذكر شده كه بايد حدودا پي بر اي برابر با 1.5 برابر متوسط بازار بگيره. پي بر اي فعلي بازار 6 هست

2- اين سهم امسال بالاي 250 تومان سود و سال آتي نيز بين 350-400 قطعا سود خواهد ساخت. محاسبه پي بر اي تحليلي با خود دوستان
                              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کارآمد
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 315

ظاهرا دارن سهمو به زود هلش ميدن پايين /:.zzzzzz.:/
                                كسي فروشنده باشه اردر 20 30 تايي سرخط فروش نميذاره حداقل مخفيش مي كنه

نظر

در حال کار...
                                X