کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
لیلاز کاهش قیمت خودرو با توجه به شرایط خودروسازان را کاملا منتفی میداند و ثبات قیمت خودرو روی نرخهای فعلی را تنها در شرایطی ممکن میداند که رشد تولید خودروسازان به بالای 50 درصد برسد و نرخ ارز نیز کاملا ثابت باقی بماند. پیش از این هاشم یکهزارع، مدیرعامل ایران خودرو نیز اعلام کرده بود افزایش قیمتها در سال آینده جزئی خواهد بود.
لیلاز با اشاره به این موضوع که با سه برابر شدن نرخ ارز، شرایط هم برای تولیدکنندگان خودرو سخت شد و هم مصرفکنندگان میگوید: مصرفکننده و تولیدکننده چارهای ندارد، جز اینکه خود را با شرایط جدید وفق دهد تا از بحران فعلی عبور کنیم.
او همچنین تصمیمهاي دولت را نیز بر افزایش قیمت خودرو تاثیرگذار میداند و میگوید: اخیرا با تصمیم دولت 2 درصد به نرخ مالیات بر ارزش افزوده و 2 درصد نیز به حقوق گمرکی کالا اضافه شده است که همین موضوع ناخودآگاه قیمت یک خودروی 30 میلیون تومانی را حدود یک میلیون تومان افزایش میدهد، خودروساز نیز مجبور است چنین افزایش قیمتی را از مشتری دریافت کند.
آقا جون هر كسي دوست داري تو اين بازار خراب رو اعصاب نرو/:.negaran.:/ همه بازار بيشتر اصلاح كرده اونوقت تو اومدي ميگي من گفتم خودرو اصلاح ميكنه/:.nono.:/ اگه ميگفتي بازار در حال اصلاحه باز يه چيزي واقعا كه /:.offtopic.:/ اگه خودرو تا 240 اصلاح كنه مطمئن باش كل بازار ميريزه ( البته اميدوارم اينطور نشه ) نمي بيني با منفي شدن خودرو چه بلايي سر بازار مياد ما همه تو يه كشتي هستيم آخه كي ميخواي متوجه باشي صنعت دارو رو هم اگه ميبيني برا اينه كه بتاي منفي داره مگه اينكه كلا نقد باشي اونوقت ديگه نميدونم .....X-(
درخصوص خودرو بايد بگم كه گزارشات حاكي از فروش سهام پارسيان در آينده بسيار نزديك خبر مي دهند به نظر بنده تا 20 اسفند ماه خبر فروش خواهد آمدعلاوه بر اين ورود خودروي ايران به عرصه جهاني باعث ميشه تا قيمت سهامش جهاني معامله بشه و كمترين قيمت سهام خودرو در جهان 7دلاره كه به پول ايران 21000تومان خواهد شد منتظر اون روز هستم كه زياد دور نيست سال بعد، خودرو راه خودش را خواهد رفت من هر روز خريد دارم اميدوارم دوستان اين روزهاي سخت را تحمل كنند من سال پيش سهام خودرو را 186 تومان خريدم و تا 90 تومان پايين آمد كه هربار خريدداشتم ونا اميد نشدم وامسال تمام ضررهايم را جبران كرد هنوز هم با وجود اينكه 30درصد اصلاح كرده بازم توي سودم البته مطمئن هستم برگشت بعدي تا 1000تومان خواهد بود به اميد خداي مهربان.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
[QUOTE=شبندر;462178]درخصوص خودرو بايد بگم كه گزارشات حاكي از فروش سهام پارسيان در آينده بسيار نزديك خبر مي دهند به نظر بنده تا 20 اسفند ماه خبر فروش خواهد آمدعلاوه بر اين ورود خودروي ايران به عرصه جهاني باعث ميشه تا قيمت سهامش جهاني معامله بشه و كمترين قيمت سهام خودرو در جهان 7دلاره كه به پول ايران 21000تومان خواهد شد منتظر اون روز هستم كه زياد دور نيست سال بعد، خودرو راه خودش را خواهد رفت من هر روز خريد دارم اميدوارم دوستان اين روزهاي سخت را تحمل كنند من سال پيش سهام خودرو را 186 تومان خريدم و تا 90 تومان پايين آمد كه هربار خريدداشتم ونا اميد نشدم وامسال تمام ضررهايم را جبران كرد هنوز هم با وجود اينكه 30درصد اصلاح كرده بازم توي سودم البته مطمئن هستم برگشت بعدي تا 1000تومان خواهد بود به اميد خداي مهربان.[/QUOTE
آقا ایول اگه شمااینقده روحیه مثبت نمیدادی سازمان بورس تاحالاجمع شده بود/:.yead.:/
با سلام به نظر می رسه که کوتاهی در ارسال گزارش پیش بینی سال 93 برای خودرو دو حالت دارد
1 اینکه می توان امید وار بود که واگذاری بانک پارسیان رو به اتمام است با اینکه کاربر شبندر هم ذکر کردند ولی اسناد را بر پایه گفته ها مدیر عامل خودرو می گذاریم تا با فروش این سهم خودرو از زیان خارج شود و ارسال گزارش انجام شود
دوم هم می توان گفت که گزارش خودرو خوب نیست و باز هم زیان اعلام می کند ولی یک چیزی که بار ها بنده دیدم اگر شرکت گزارش خود را بعد از ملت قانونی با توقف چند روزه ارایه دهد گزارش خوبی ندارد ولی باید منتظر گذشت زمان بود تا نتیجه را معلوم کند با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
اطلاعات موثق این گزارشات دست چه کسانی هست؟؟؟.............یعنی ممکنه زودتر از کدال به گزارشات دست پیدا کرد...........اگه داره از چه منبعی هست و اینکه اگه اعلام سود 58 ریالی خپارس سحت داشته باشه مطمئنا این خبر سود ده شدن خودرو هم صحت داره...................وقتی سایپا که حاشیه سود خودروهاش بسیار بسیار پاینتر از ایران خودرو هست سود دار میشه دیگه مطمئنا ایران خودرو با اون همه تنوع و حاشیه سود خودروهاش سود ده میشه............درضمن تندر اتومات و دنا و تولید مجدد خانواده سوزوکی که بیشتر این فروش ها شب عید به بعد هست ایا ممکنه سود سال بعد خودرو بشه منفی یا زیر 10 تومن ؟؟؟؟!!!!! بنظر من خیر تازه دبیر انجمن خودرو سازها (نعمت بخش گربه نره) تا خودو رو سال دیگه گرون نکنه اروم نمیشینه !...............نظر شما چیه ؟؟............راستی امروز صف ایران خودرو به چشم برهم زدنی جمع شد ولی حجمی نزد این نشون دهنده کاذب بودن صف فروش هست
نظر