پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
alidadash عزیز شما همواره از اشخاص مورد احترام بنده هستید و لیکن بنده از اکثر گروهها در سبد بورسی خود دارم !!! همچنان 85 درصد این سبد را گروه پترو پالایش به دلیل مزیت واقعی تشکیل میدهند . در واقع معتقدم هر سهمی به اندازه خود دارای پتانسیل هاییست که با شناسایی آنها میتوان سود کسب کرد !!! در مورد صنعت خودرو هیچ گاه به بد بودن آنها اعتقاد نداشته ام و اما واقعیات را نباید از یاد برد !! حقیقت این است که این صنعت مشکلات زیادی دارد !!!! همینطور میتواند مزایایی در آینده داشته باشد که با شناسایی آنها برای ما سهامداران حقیقی ایجاد سود نماید !!!! همینطور به لیدر بودن گروه خاصی در این بازار معتقد نیستم ( گر چه که شبندر از عشق های قدیمی ماست ) !!!! معتقدم گروه دارویی در این بازار لیاقت لیدر شدن را بیش از بقیه بازار دارد !!!
همچنین به نظر من لیدر عنوانیست که به سهمی اطلاق میگردد با قیمتی نازل و پتانسیل های فراوان و همینطور اما و اگر های گوناگون !!!! که هر لحظه امکان تحقق نیافتن آن اما و اگر ها میرود !!! مانند شبندر پارسال و بحث 26 درصد سهم صندوق توسعه !!!! یعنی وقتی بازار سهمی با اما و اگرهای فراوان را میخرد ذهنیت سهامداران اینست که سهم های با سود مناسب قطعا باید رشد نماید ! و اینگونه است که یک لیدر بازار را بالا میبرد و گاهی نیز آنرا به زیر میکشد !!!
و من ا... توفیق
در اصل توسط Alidadash پست شده است
View Post
همچنین به نظر من لیدر عنوانیست که به سهمی اطلاق میگردد با قیمتی نازل و پتانسیل های فراوان و همینطور اما و اگر های گوناگون !!!! که هر لحظه امکان تحقق نیافتن آن اما و اگر ها میرود !!! مانند شبندر پارسال و بحث 26 درصد سهم صندوق توسعه !!!! یعنی وقتی بازار سهمی با اما و اگرهای فراوان را میخرد ذهنیت سهامداران اینست که سهم های با سود مناسب قطعا باید رشد نماید ! و اینگونه است که یک لیدر بازار را بالا میبرد و گاهی نیز آنرا به زیر میکشد !!!
و من ا... توفیق
نظر