ايران خودرو ( خودرو )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • creator_65
    عضو عادی
    • فروردین ۱۳۹۲
    • ۲۶۹

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

در مورد فروش بلوک پارسیان که میگن قرار غدیر بخره : تا حالا جز حرف هیچ اتفاقی نیفتاده،پس خواهشا الکی جو ندین.
    فقط غدیر گفته من حاضرم بخرم،نه حرف قیمتی شده نه تصمیم ایران خودرو جدیه

نظر

• Alidadash
      عضو فعال
      • خرداد ۱۳۹۲
      • ۹۵۹

خداییش نمیدونم چرا بعضی دوستان انقد با خودرویی ها چپ افتادن. هرچند که به حرف من و شما آبی گرم نمیشه اما خودرو مثبت باشه بازار هم مثبته. این گروه هم راه خودشو پیدا خواهد کرد. حداقلش اینه که بعد از صنعت نفت٬ بیشترین میزان توجه حکومت رو به خودش جلب کرده. همچنان با خودرو٬ خاور٬ خکاوه و خاذین هستم.
      سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• samanmba
        عضو فعال
        • مرداد ۱۳۹۲
        • ۴۵۰

با سلام خدمت همه دوستان
        میزان تولید سال آتی ۶۵۰۰۰۰(شرکت) و ۵۸۰۰۰۰(سهمداری) هزار دستگاه برنامه ریزی شده که با این میزان تولید خودرو میتونه سال بعد زیان انباشت خود رو صفر کنه که البته این هم خیلی خوبه
        خوش رزق باشید

نظر

• هیرکان
          عضو فعال
          • اسفند ۱۳۹۲
          • ۱۷۲

فرضا اگر ایران خودرو سود ۱۴ تومانی اعلام بکنه بدون در نظر گرفتن اعلام فروش بلوک بانک پارسیانش بنظرتون تا قبل عید چه تارگت قیمتی رو زیر سر داره ؟؟؟!!!

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • شهریور ۱۳۹۱
            • ۳۵۹۸

[QUOTE=والیخان;۴۶۲۱۹۳]
            در اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پست
            درخصوص خودرو بايد بگم كه گزارشات حاكي از فروش سهام پارسيان در آينده بسيار نزديك خبر مي دهند به نظر بنده تا ۲۰ اسفند ماه خبر فروش خواهد آمدعلاوه بر اين ورود خودروي ايران به عرصه جهاني باعث ميشه تا قيمت سهامش جهاني معامله بشه و كمترين قيمت سهام خودرو در جهان ۷دلاره كه به پول ايران ۲۱۰۰۰تومان خواهد شد منتظر اون روز هستم كه زياد دور نيست سال بعد، خودرو راه خودش را خواهد رفت من هر روز خريد دارم اميدوارم دوستان اين روزهاي سخت را تحمل كنند من سال پيش سهام خودرو را ۱۸۶ تومان خريدم و تا ۹۰ تومان پايين آمد كه هربار خريدداشتم ونا اميد نشدم وامسال تمام ضررهايم را جبران كرد هنوز هم با وجود اينكه ۳۰درصد اصلاح كرده بازم توي سودم البته مطمئن هستم برگشت بعدي تا ۱۰۰۰تومان خواهد بود به اميد خداي مهربان.[/QUOTE

آقا ایول اگه شمااینقده روحیه مثبت نمیدادی سازمان بورس تاحالاجمع شده بود
            /:.yead.:/

من بعد از خودرو و خاذين بيشتر به ختراك علاقمند هستم وتحليل هايي كه كردم به نظرم ختراك از خاذين هم فراتر خواهد رفت تعديل هاي سنگين تري خواهد داد روزانه خريد دارم و هرچقدر پايين بيايد بازم مي خرم احتمالا شنبه يه برگشت داره اگر بسته نشه و اگر هم بسته بشه با قيمت ۴۰۰تومان باز خواهد شد.
            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • آذر ۱۳۸۹
              • ۵۸۳۳

شبندر جان خکمک یادت رفته

نظر

• bahmaei.m
                عضو عادی
                • آذر ۱۳۹۱
                • ۱۴۵

با سلام
                شبندر جون یک مدت نبودی شیطون فروخته بودی حالا که خریدی شروع به تعریف کردن می کنی حنای تو دیگه نرگی نداره هرچند که قبلا نیز حرف های تو هیچ اعتباری نداشت

نظر

• bahmaei.m
                  عضو عادی
                  • آذر ۱۳۹۱
                  • ۱۴۵

در اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پست
                  درخصوص خودرو بايد بگم كه گزارشات حاكي از فروش سهام پارسيان در آينده بسيار نزديك خبر مي دهند به نظر بنده تا ۲۰ اسفند ماه خبر فروش خواهد آمدعلاوه بر اين ورود خودروي ايران به عرصه جهاني باعث ميشه تا قيمت سهامش جهاني معامله بشه و كمترين قيمت سهام خودرو در جهان ۷دلاره كه به پول ايران ۲۱۰۰۰تومان خواهد شد منتظر اون روز هستم كه زياد دور نيست سال بعد، خودرو راه خودش را خواهد رفت من هر روز خريد دارم اميدوارم دوستان اين روزهاي سخت را تحمل كنند من سال پيش سهام خودرو را ۱۸۶ تومان خريدم و تا ۹۰ تومان پايين آمد كه هربار خريدداشتم ونا اميد نشدم وامسال تمام ضررهايم را جبران كرد هنوز هم با وجود اينكه ۳۰درصد اصلاح كرده بازم توي سودم البته مطمئن هستم برگشت بعدي تا ۱۰۰۰تومان خواهد بود به اميد خداي مهربان.
                  با سلام
                  شبندر جون یک مدت نبودی شیطون فروخته بودی حالا که خریدی شروع به تعریف کردن می کنی حنای تو دیگه نرگی نداره هرچند که قبلا نیز حرف های تو هیچ اعتباری نداشت

نظر

• ali141
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۸۹
                    • ۶۳۹

تحولی که در خودرو اتفاق افتاده شاید کسی دقت نکرده خودرو ۱۰۰۰۰میلیارد بدهی دارد که در زمان دلار ۱۰۰۰تومنی میشود ۱۰میلیارد دلاریعنی ورشکستگی محض باوجودای پی اس مثبت حتی انموقع با فروش پارسیان فقط ۲۰%بدهی نهایت مستهلک میشد وسیکل ورشکستگی ادامه پیدامیکرد۸۰۰میلیارد بدهی سالی ۲۰%بهره میشد۱۸۰۰میلیارد
                    ولی الان بدهی دلاری شده ۳میلیارد دلاروبافروش پارسیان وداراییها میتواند صفر شودیعنی سهمی ۱۸۰ یا همان ۱۸۰۰ میلیارد ازبین میرود
                    اگرپارسیان فروش نرودبا فروش حداقل ۱۰۰۰۰میلیاردی وحاشیه سود ۲۰%براحتی هزینه بهره قابل پرداخت است اما دراین حالت -
                    قضیه تورم واستهلاک ناشی از تورم بدهی ورشد دارایی ها خودرو را به ریل سوداوری برمیگردد

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • آذر ۱۳۹۰
                      • ۱۰۹۳۴

رئیس اداره نظارت بر ثبت و انتشار اوراق بهادار سرمایه ای سازمان بورس گفت: این سازمان با افزایش سرمایه ۶۰ درصدی ایران خودرو موافقت کرد.

افزایش سرمایه ایران خودرو قطعیت یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، غلامرضا ابوترابی، رئیس اداره نظارت بر ثبت و انتشار اوراق بهادار سرمایه ای سازمان بورس و اوراق بهادار در این خصوص اظهار داشت: با افزایش سرمایه ۶۰ درصدی ایران خودرو موافقت شده است و سازمان بورس و اوراق بهادار مجوز آن را صادر کرده است.

وی ادامه داد: ایران خودرو از محل مطالبات و آورده نقدی افزایش سرمایه خواهد داد که به این ترتیب سرمایه این شرکت از ۹۶۰۰ میلیارد به ۱۵.۳۰۰ میلیارد ریال خواهد رسید.

ابوترابی افزود: این شرکت به منظور اصلاح ساختار مالی و بهبود سرمایه در گردش مورد نیاز تقاضای افزایش سرمایه خود را به سازمان ارائه داده است.

رئیس اداره نظارت بر ثبت و انتشار اوراق بهادار سرمایه ای سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه خاطر نشان کرد: افزایش سرمایه های آتی نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• غفران
                        عضو فعال
                        • شهریور ۱۳۹۲
                        • ۱۱۲۳

خودرو کم کم داره بطرف صف خرید پیش میره
                        صف خرید خودرو برای کل بازار خوب میتونه باشه.
                        ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

• Sushiant
                          عضو فعال
                          • خرداد ۱۳۹۰
                          • ۱۳۹۱

ایران خودرو هنوز بودجه ۹۳ را ارائه نکرده است. رویداد مهمی که در خصوص این شرکت اتفاق افتاد این است که هنوز آگهی افزایش سرمایه ایران خودرو در سامانه کدال درج نشده در حالی که روزنامه دنیای اقتصاد امروز در صفحه ۱۱ خود (در انتهای صفحه) آگهی دعوت به مجمع فوق العاده در ساعت ۹:۳۰ روز چهارشنبه ۲۱ اسفند ماه به منظور افزایش سرمایه منتشر کرده است.

از سوی دیگر دقایقی پیش ابوترابی رئیس اداره نظارت بر ثبت و انتشار اوراق بهادار سرمایه ای سازمان موافقت سازمان را با افزایش سرمایه ۶۰ درصدی ایران خودرو اعلام کرد. بر این اساس ایران خودرو از محل مطالبات و آورده نقدی افزایش سرمایه خواهد داد که به این ترتیب سرمایه این شرکت از ۹۶۰۰ میلیارد به ۱۵.۳۰۰ میلیارد ریال خواهد رسید. این شرکت به منظور اصلاح ساختار مالی و بهبود سرمایه در گردش مورد نیاز تقاضای افزایش سرمایه خود را به سازمان ارائه داده است. افزایش سرمایه های آتی نیز متعاقبا اعلام خواهد شد. در حال حاضر "خودرو" محدوده ۲۸۸۰ ریال را تجربه می کند. خبر افزایش سرمایه ۶۰ درصدی ایران خودرو می تواند محرکی برای رشد قیمتی این سهم و عبور از محدوده ۳۰۰۰ ریال باشد.
                          هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• Alidadash
                            عضو فعال
                            • خرداد ۱۳۹۲
                            • ۹۵۹

در اصل توسط Sushiant پست شده است مشاهده پست
                            ایران خودرو هنوز بودجه ۹۳ را ارائه نکرده است. رویداد مهمی که در خصوص این شرکت اتفاق افتاد این است که هنوز آگهی افزایش سرمایه ایران خودرو در سامانه کدال درج نشده در حالی که روزنامه دنیای اقتصاد امروز در صفحه ۱۱ خود (در انتهای صفحه) آگهی دعوت به مجمع فوق العاده در ساعت ۹:۳۰ روز چهارشنبه ۲۱ اسفند ماه به منظور افزایش سرمایه منتشر کرده است.

از سوی دیگر دقایقی پیش ابوترابی رئیس اداره نظارت بر ثبت و انتشار اوراق بهادار سرمایه ای سازمان موافقت سازمان را با افزایش سرمایه ۶۰ درصدی ایران خودرو اعلام کرد. بر این اساس ایران خودرو از محل مطالبات و آورده نقدی افزایش سرمایه خواهد داد که به این ترتیب سرمایه این شرکت از ۹۶۰۰ میلیارد به ۱۵.۳۰۰ میلیارد ریال خواهد رسید. این شرکت به منظور اصلاح ساختار مالی و بهبود سرمایه در گردش مورد نیاز تقاضای افزایش سرمایه خود را به سازمان ارائه داده است. افزایش سرمایه های آتی نیز متعاقبا اعلام خواهد شد. در حال حاضر "خودرو" محدوده ۲۸۸۰ ریال را تجربه می کند. خبر افزایش سرمایه ۶۰ درصدی ایران خودرو می تواند محرکی برای رشد قیمتی این سهم و عبور از محدوده ۳۰۰۰ ریال باشد.
                            مثل اینکه بالاخره دوستان متوجه شدن که خودرو لیدر بازاره.

نظر

• جعفرزاده
                              عضو فعال
                              • آذر ۱۳۸۹
                              • ۵۸۳۳

در اصل توسط ۶۵۰۰۴۰۰ پست شده است مشاهده پست
                              شبندر جان خکمک یادت رفته
                              خکمک هم صف خرید شده/ الان نوبت خودرو میباشد که صف خرید بشود/

نظر

• Alidadash
                                عضو فعال
                                • خرداد ۱۳۹۲
                                • ۹۵۹

خودرو صف خرید.

نظر

در حال کار...