ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • غفران
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 1123

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

با این پوشش 3ماهه
    سر سال چه سودی میسازد؟
    حالا میخواد بهترین محصول داخلیشو (دنا رو ) اخیرا وارد بازار کنه/:.Heart.:/@};-
    ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

• mozar
      عضو جدید
      • May 2013
      • 13

پوشش فوق العاده از خودرو و تعدیل 49%
      البته با در نظر گرفتن خط زیر ایشالله تو گزارش های بعدی هم یه تعدیل توپول دیگه گذاشته کنار. ایشالله امروز با توجه به جو مثبت مذاکرات دیروز اگه ناظر باز کنه مقاومت 300 رو راحت رد میکنه.
      با توجه به ابهامات مطروحه در مورد اعلام قيمت نهايي مصرف کننده از طرف دولت وبه علت رعايت اصل احتياط از نرخهاي فروش سه ماهه اول سال بدون لحاظ افزايش قيمت استفاده گرديده است

نظر

• غفران
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 1123

بالاترین حجم معاملاتی گروه خودرو را امروز رنا به خود اختصاص می دهد

و صف خرید

نظر

• لولی بربط زن
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1862

دقت کردید این دو روزی که خودرو بسته هست انگار بازار روح و حس نداره زیاد
          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

خودرو با گزارش خود ثابت کرد که لياقت ليدري بازار را داره.
            ..........................
            گروه خودرو با گزارش خودرو شاداب تر شد.

نظر

• paradise89
              Banned
              • May 2014
              • 288

دوستان به نظرتون امروز بازش می کنن ؟

نظر

• غفران
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 1123

در اصل توسط غفران پست شده است View Post
                بالاترین حجم معاملاتی گروه خودرو را امروز رنا به خود اختصاص می دهد

و صف خرید
                و این هم از صف خرید

نظر

• mary
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 133

در نبض بازار رادیو سهام خوندم : پیش بینی سود هر سهم خودرو:
                  پیش بینی سود هر سهم سال مالی 93: 160 ريال
                  سود محقق شده هر سهم سه ماهه نخست 93: 79 ريال
                  درصد پوشش سود سه ماهه: 49%
                  (radiosaham.ir)

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35710

خوب بلاخره گزارش 3 ماهه ایرانخودرو هم به همراه پیش بینی جدید منتشر شد.

برخی دوستان همچین نوشتن که چه سودی درآورده و تا آخر سال چقدر خواهد شد که انگار تا بحال بقیه شرکتهای بورسی سودی نداشتن. حالا خوبه حتی پلوله هم که عده ای میگن ورشکسته هست به راحتی در 3 ماهه 100 ریال سود شناسایی کرده.

اما یه نکته که دوستان باید توجه داشته باشن بهش و من ندیدم کسی به اون پرداخته باشه این 160 ریال پیش بینی جدیدی هست که ایرانخودرو ارایه کرده ! برای اینکه متوجه بشید این سود از کجا اومده و برخی از اون اظهار شگفتی میکنن باید به اطلاعیه قبلی که در تاریخ 18 فروردین منتشر شده و اولین یش بینی ایرانخودرو هست یه نگاه بندازید :

توی اون اطلاعیه 77 ریال سود برای سال مالی 93 پیش بینی شده با سرمایه 12 هزار میلیارد ریالی که از این 77 ریال ، 921 ریال سود عملیاتی بوده !

در اطلاعیه امروز 160 ریال سود برای سال مالی 93 پیش بینی شده با سرمایه 12 هزار میلیاردی که از این 160 ریال ، 937 ریال سود عملیاتی هست !!

یعنی این تعدیل سود از 77 به 160 ناشی از افزایش سود عملیاتی نیست درحالیکه اغلب در بازار به غلط و به خاطر ذهنیتی که دارن فکر میکنن بخاطر افزایش فروش این تعدیل ایجاد شده !!!

در حالیکه این تعدیل غیر عملیاتی هست بطوریکه :

در پیش بینی قبلی برای خالص درآمد (هزینه های) متفرقه 373401 میلیون ریال در نظر گرفته بودن که در اطلاعیه جدید تقریبا 1000 میلیارد ریال به اون اضافه کردن و عدد 1334989 میلیون ریال رو ذکر کردن که باعث این تعدیل سود از 77 ریال به 160 ریال شده ! یعنی یک تعدیل غیرعملیاتی ! نه تعدیل ناشی از افزایش فروش و .....

قابل توجه دوستانی که میگن 100 درصد تعدیل سود ایرانخودرو ! 49 درصد پوشش در سه ماهه !!! از این تعدیلهای غیرعملیاتی و تغییر در پیش بینی به این سبک همه شرکتها میتونن بدن ! فعلا تا اون هزینه مالی 11 هزار میلیارد ریالی اونجا هست، سود عملیاتی خودرو 4 برابر این مقدار 3 ماهه هم بشه تازه با این هزینه مالی یر به یر میشه ! الباقی هم که سود غیرعملیاتی هست

یعنی خودرو باید به ازای هر سهم تقریبا 980 ریال سود عملیاتی بسازه و دو دستی تقدیم بانکها کنه بخاطر هزینه مالی بعدش هم اگه چند ریالی موند میرسه به سهامداران که فعلا قابلیت تقسیم نداره !!!

نظر

• paradise89
                      Banned
                      • May 2014
                      • 288

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      خوب بلاخره گزارش 3 ماهه ایرانخودرو هم به همراه پیش بینی جدید منتشر شد.

برخی دوستان همچین نوشتن که چه سودی درآورده و تا آخر سال چقدر خواهد شد که انگار تا بحال بقیه شرکتهای بورسی سودی نداشتن. حالا خوبه حتی پلوله هم که عده ای میگن ورشکسته هست به راحتی در 3 ماهه 100 ریال سود شناسایی کرده.

اما یه نکته که دوستان باید توجه داشته باشن بهش و من ندیدم کسی به اون پرداخته باشه این 160 ریال پیش بینی جدیدی هست که ایرانخودرو ارایه کرده ! برای اینکه متوجه بشید این سود از کجا اومده و برخی از اون اظهار شگفتی میکنن باید به اطلاعیه قبلی که در تاریخ 18 فروردین منتشر شده و اولین یش بینی ایرانخودرو هست یه نگاه بندازید :

توی اون اطلاعیه 77 ریال سود برای سال مالی 93 پیش بینی شده با سرمایه 12 هزار میلیارد ریالی که از این 77 ریال ، 921 ریال سود عملیاتی بوده !

در اطلاعیه امروز 160 ریال سود برای سال مالی 93 پیش بینی شده با سرمایه 12 هزار میلیاردی که از این 160 ریال ، 937 ریال سود عملیاتی هست !!

یعنی این تعدیل سود از 77 به 160 ناشی از افزایش سود عملیاتی نیست درحالیکه اغلب در بازار به غلط و به خاطر ذهنیتی که دارن فکر میکنن بخاطر افزایش فروش این تعدیل ایجاد شده !!!

در حالیکه این تعدیل غیر عملیاتی هست بطوریکه :

در پیش بینی قبلی برای خالص درآمد (هزینه های) متفرقه 373401 میلیون ریال در نظر گرفته بودن که در اطلاعیه جدید تقریبا 1000 میلیارد ریال به اون اضافه کردن و عدد 1334989 میلیون ریال رو ذکر کردن که باعث این تعدیل سود از 77 ریال به 160 ریال شده ! یعنی یک تعدیل غیرعملیاتی ! نه تعدیل ناشی از افزایش فروش و .....

قابل توجه دوستانی که میگن 100 درصد تعدیل سود ایرانخودرو ! 49 درصد پوشش در سه ماهه !!! از این تعدیلهای غیرعملیاتی و تغییر در پیش بینی به این سبک همه شرکتها میتونن بدن ! فعلا تا اون هزینه مالی 11 هزار میلیارد ریالی اونجا هست، سود عملیاتی خودرو 4 برابر این مقدار 3 ماهه هم بشه تازه با این هزینه مالی یر به یر میشه ! الباقی هم که سود غیرعملیاتی هست

یعنی خودرو باید به ازای هر سهم تقریبا 980 ریال سود عملیاتی بسازه و دو دستی تقدیم بانکها کنه بخاطر هزینه مالی بعدش هم اگه چند ریالی موند میرسه به سهامداران که فعلا قابلیت تقسیم نداره !!!
                      اتفاقا مطلبی که شما گفتید بیشتر باعث این میشه که من این صنعت رو آینده دار بدونم ، چون هنوز سود عملیاتیش رو افزایش نداده تونسته اینقدر سودشو تعدیل کنه
                      افزایش سود عملیاتی که احتمالا با افزایش قیمت و افزایش تولید صورت خواهد گرفت ببینید چه با گزارشش بکنه
                      ممنون از این نکته ای که گفتید

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

5.مزيد استحضار شرکت در خصوص نرخ هاي فروش محصولات اعلام نموده است:" با توجه به ابهامات مطروحه در مورد اعلام قيمت نهايي مصرف کننده از طرف دولت وبه علت رعايت اصل احتياط از نرخهاي فروش سه ماهه اول سال بدون لحاظ افزايش قيمت استفاده گرديده است."
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                          گزارش مالي 92 ايران خودرو خوب بود.
                          .................................................. .
                          در سال 92 با فروش 378366خودرو به قيمتهاي قبل 754ريال سود عملياتي ساخته که در کل بخاطر زيانش 199ريال زيان بالا اورده.
                          .................................................. .................................................. .................................................. .....................
                          پس در سال 93 با فروش 600000خودرو ميتونه 1196ريال سود بسازه که با کم کردن 199ريال زيان 997ريال سود خودرو ميشه.
                          .................................................. .................................................. .................................................. .................
                          خوب ايران خودرو هفته پيش به ازاي هر خودرو متوسط 1.700.000تومان افزايش نرخ گرفت که اگر 1500000تومانش بشه سود ميشه 75تومان تعديل مثبت هم از اين محل پس 99تومان با 75تومان ميشه 175تومان سود خودرو در سال 93
                          .................................................. .................................................. .................................................. .............
                          پس ايران خودرو براساس گزارش سال 92 و تعداد توليد و فروش 600هزار تا خودرو به قيمتهاي جديدش زيان در رفته ميتونه 175تومان سود بسازه.
                          پي به اي 4ان ميشه 700تومان
                          حالا تصور کنيد مذاکرات مثبت باشه و خريدار خارجي بخواهد بلوک ايران خودرو را بخرد.و در ايران خودرو مشارکت مستقيم داشته باشد.
                          قطعا سهم ميره رو 1000تومان
                          تو 3ماهه اول 93 با قيمتهاي قبلي فروش خودرو 27تومان ساخته که 20تومان براي زيان رفته 7تومان سود ساخته خالص.
                          لذا 4تا 27تومان ميشه 108 تومان
                          من اون بالا دراورده بودم 119تومان که با تيراژ 600هزار دستگاه ميشه همون حدود پيش بيني من.
                          که با قيمتهاي جديد فروش که الان داره انجام ميده ميشه 175تومان حداقل.

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

تو 3ماهه اول 93 با قيمتهاي قبلي فروش خودرو 27تومان ساخته که 20تومان براي زيان رفته 7تومان سود ساخته خالص.
                            من اون بالا دراورده بودم 119تومان که با تيراژ 600هزار دستگاه ميشه همون حدود پيش بيني من.
                            فروش بلوک بانک پارسيانش ميتونه 300تومان سود بسازه
                            فروش زير مجموعه ها را هم در نظر بگيريم.
                            بحث فروش بلوک خاور و.........
                            .................................................. ............
                            اين تعديلهاي اينجوري را هم براي زيانهاي متفرقه و..........
                            سهامداري کنيم.

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35710

جناب کیانوش این سودی که شما میگید عنوانش سود عملیاتی هست ! همین 108 تومانی که حساب کردید میشه سود عملیاتی نه سود خالص ! تو پست قبلی هم گفتم خودرو به ازای هر سهم تقریبا 98 تومان هزینه مالی داره که کم بشه میمونه نزدیک 10 تومان سود برای هرسهم !

p/e رو بازار به سود خالص هر سهم میده نه سود عملیاتی ! هر میزان p/e میدید به همین 10 تومان (طبق اعداد خودتون) باید بدید

توی محاسبات قبلی هم شما اومدی زیان 199 ریالی هر سهم (برای سال 92) رو که با سرمایه 9600 میلیار ریالی حساب شده ! از سود سال 93 که خودتون حساب کردید 1196 ریال (معلوم نیست با چه سرمایه ای جدید یا قبلی) کم کردید رسیدید به 997 ریال سود ؟؟؟ این یعنی چی؟ زیان سال مالی قبل رو با سود امسال چرا جمع و تفریق می کنید؟؟؟؟

نظر

• paradise89
                                Banned
                                • May 2014
                                • 288

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                                جناب کیانوش این سودی که شما میگید عنوانش سود عملیاتی هست ! همین 108 تومانی که حساب کردید میشه سود عملیاتی نه سود خالص ! تو پست قبلی هم گفتم خودرو به ازای هر سهم تقریبا 98 تومان هزینه مالی داره که کم بشه میمونه نزدیک 10 تومان سود برای هرسهم !

p/e رو بازار به سود خالص هر سهم میده نه سود عملیاتی ! هر میزان p/e میدید به همین 10 تومان (طبق اعداد خودتون) باید بدید

توی محاسبات قبلی هم شما اومدی زیان 199 ریالی هر سهم (برای سال 92) رو که با سرمایه 9600 میلیار ریالی حساب شده ! از سود سال 93 که خودتون حساب کردید 1196 ریال (معلوم نیست با چه سرمایه ای جدید یا قبلی) کم کردید رسیدید به 997 ریال سود ؟؟؟ این یعنی چی؟ زیان سال مالی قبل رو با سود امسال چرا جمع و تفریق می کنید؟؟؟؟
                                خانوم میناوی یک سوال دارم
                                چرا ایران خودرو تو سه ماهه ، تسهیلات مالی دریافتی برای سال 92 رو تقریبا 3500 میلیارد تومن گفته
                                ولی در گزارش 12 ماهه ی 92 ، 57 میلیارد تومن ؟

نظر

در حال کار...
                                X