ايران خودرو ( خودرو )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • غفران
    عضو فعال
    • شهریور ۱۳۹۲
    • ۱۱۲۳

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

با این پوشش ۳ماهه
    سر سال چه سودی میسازد؟
    حالا میخواد بهترین محصول داخلیشو (دنا رو ) اخیرا وارد بازار کنه/:.Heart.:/@};-
    ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

• mozar
      عضو جدید
      • اردیبهشت ۱۳۹۲
      • ۱۳

پوشش فوق العاده از خودرو و تعدیل ۴۹%
      البته با در نظر گرفتن خط زیر ایشالله تو گزارش های بعدی هم یه تعدیل توپول دیگه گذاشته کنار. ایشالله امروز با توجه به جو مثبت مذاکرات دیروز اگه ناظر باز کنه مقاومت ۳۰۰ رو راحت رد میکنه.
      با توجه به ابهامات مطروحه در مورد اعلام قيمت نهايي مصرف کننده از طرف دولت وبه علت رعايت اصل احتياط از نرخهاي فروش سه ماهه اول سال بدون لحاظ افزايش قيمت استفاده گرديده است

نظر

• غفران
        عضو فعال
        • شهریور ۱۳۹۲
        • ۱۱۲۳

بالاترین حجم معاملاتی گروه خودرو را امروز رنا به خود اختصاص می دهد

و صف خرید

نظر

• لولی بربط زن
          عضو فعال
          • آبان ۱۳۹۲
          • ۱۸۶۲

دقت کردید این دو روزی که خودرو بسته هست انگار بازار روح و حس نداره زیاد
          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • آذر ۱۳۹۰
            • ۶۶۱۳

خودرو با گزارش خود ثابت کرد که لياقت ليدري بازار را داره.
            ..........................
            گروه خودرو با گزارش خودرو شاداب تر شد.

نظر

• paradise89
              Banned
              • اردیبهشت ۱۳۹۳
              • ۲۸۸

دوستان به نظرتون امروز بازش می کنن ؟

نظر

• غفران
                عضو فعال
                • شهریور ۱۳۹۲
                • ۱۱۲۳

در اصل توسط غفران پست شده است مشاهده پست
                بالاترین حجم معاملاتی گروه خودرو را امروز رنا به خود اختصاص می دهد

و صف خرید
                و این هم از صف خرید

نظر

• mary
                  عضو فعال
                  • خرداد ۱۳۹۳
                  • ۱۳۳

در نبض بازار رادیو سهام خوندم : پیش بینی سود هر سهم خودرو:
                  پیش بینی سود هر سهم سال مالی ۹۳: ۱۶۰ ريال
                  سود محقق شده هر سهم سه ماهه نخست ۹۳: ۷۹ ريال
                  درصد پوشش سود سه ماهه: ۴۹%
                  (radiosaham.ir)

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • اردیبهشت ۱۳۹۲
                    • ۳۵۷۱۵

خوب بلاخره گزارش ۳ ماهه ایرانخودرو هم به همراه پیش بینی جدید منتشر شد.

برخی دوستان همچین نوشتن که چه سودی درآورده و تا آخر سال چقدر خواهد شد که انگار تا بحال بقیه شرکتهای بورسی سودی نداشتن. حالا خوبه حتی پلوله هم که عده ای میگن ورشکسته هست به راحتی در ۳ ماهه ۱۰۰ ریال سود شناسایی کرده.

اما یه نکته که دوستان باید توجه داشته باشن بهش و من ندیدم کسی به اون پرداخته باشه این ۱۶۰ ریال پیش بینی جدیدی هست که ایرانخودرو ارایه کرده ! برای اینکه متوجه بشید این سود از کجا اومده و برخی از اون اظهار شگفتی میکنن باید به اطلاعیه قبلی که در تاریخ ۱۸ فروردین منتشر شده و اولین یش بینی ایرانخودرو هست یه نگاه بندازید :

توی اون اطلاعیه ۷۷ ریال سود برای سال مالی ۹۳ پیش بینی شده با سرمایه ۱۲ هزار میلیارد ریالی که از این ۷۷ ریال ، ۹۲۱ ریال سود عملیاتی بوده !

در اطلاعیه امروز ۱۶۰ ریال سود برای سال مالی ۹۳ پیش بینی شده با سرمایه ۱۲ هزار میلیاردی که از این ۱۶۰ ریال ، ۹۳۷ ریال سود عملیاتی هست !!

یعنی این تعدیل سود از ۷۷ به ۱۶۰ ناشی از افزایش سود عملیاتی نیست درحالیکه اغلب در بازار به غلط و به خاطر ذهنیتی که دارن فکر میکنن بخاطر افزایش فروش این تعدیل ایجاد شده !!!

در حالیکه این تعدیل غیر عملیاتی هست بطوریکه :

در پیش بینی قبلی برای خالص درآمد (هزینه های) متفرقه ۳۷۳۴۰۱ میلیون ریال در نظر گرفته بودن که در اطلاعیه جدید تقریبا ۱۰۰۰ میلیارد ریال به اون اضافه کردن و عدد ۱۳۳۴۹۸۹ میلیون ریال رو ذکر کردن که باعث این تعدیل سود از ۷۷ ریال به ۱۶۰ ریال شده ! یعنی یک تعدیل غیرعملیاتی ! نه تعدیل ناشی از افزایش فروش و .....

قابل توجه دوستانی که میگن ۱۰۰ درصد تعدیل سود ایرانخودرو ! ۴۹ درصد پوشش در سه ماهه !!! از این تعدیلهای غیرعملیاتی و تغییر در پیش بینی به این سبک همه شرکتها میتونن بدن ! فعلا تا اون هزینه مالی ۱۱ هزار میلیارد ریالی اونجا هست، سود عملیاتی خودرو ۴ برابر این مقدار ۳ ماهه هم بشه تازه با این هزینه مالی یر به یر میشه ! الباقی هم که سود غیرعملیاتی هست

یعنی خودرو باید به ازای هر سهم تقریبا ۹۸۰ ریال سود عملیاتی بسازه و دو دستی تقدیم بانکها کنه بخاطر هزینه مالی بعدش هم اگه چند ریالی موند میرسه به سهامداران که فعلا قابلیت تقسیم نداره !!!

نظر

• paradise89
                      Banned
                      • اردیبهشت ۱۳۹۳
                      • ۲۸۸

در اصل توسط negarminavi پست شده است مشاهده پست
                      خوب بلاخره گزارش ۳ ماهه ایرانخودرو هم به همراه پیش بینی جدید منتشر شد.

برخی دوستان همچین نوشتن که چه سودی درآورده و تا آخر سال چقدر خواهد شد که انگار تا بحال بقیه شرکتهای بورسی سودی نداشتن. حالا خوبه حتی پلوله هم که عده ای میگن ورشکسته هست به راحتی در ۳ ماهه ۱۰۰ ریال سود شناسایی کرده.

اما یه نکته که دوستان باید توجه داشته باشن بهش و من ندیدم کسی به اون پرداخته باشه این ۱۶۰ ریال پیش بینی جدیدی هست که ایرانخودرو ارایه کرده ! برای اینکه متوجه بشید این سود از کجا اومده و برخی از اون اظهار شگفتی میکنن باید به اطلاعیه قبلی که در تاریخ ۱۸ فروردین منتشر شده و اولین یش بینی ایرانخودرو هست یه نگاه بندازید :

توی اون اطلاعیه ۷۷ ریال سود برای سال مالی ۹۳ پیش بینی شده با سرمایه ۱۲ هزار میلیارد ریالی که از این ۷۷ ریال ، ۹۲۱ ریال سود عملیاتی بوده !

در اطلاعیه امروز ۱۶۰ ریال سود برای سال مالی ۹۳ پیش بینی شده با سرمایه ۱۲ هزار میلیاردی که از این ۱۶۰ ریال ، ۹۳۷ ریال سود عملیاتی هست !!

یعنی این تعدیل سود از ۷۷ به ۱۶۰ ناشی از افزایش سود عملیاتی نیست درحالیکه اغلب در بازار به غلط و به خاطر ذهنیتی که دارن فکر میکنن بخاطر افزایش فروش این تعدیل ایجاد شده !!!

در حالیکه این تعدیل غیر عملیاتی هست بطوریکه :

در پیش بینی قبلی برای خالص درآمد (هزینه های) متفرقه ۳۷۳۴۰۱ میلیون ریال در نظر گرفته بودن که در اطلاعیه جدید تقریبا ۱۰۰۰ میلیارد ریال به اون اضافه کردن و عدد ۱۳۳۴۹۸۹ میلیون ریال رو ذکر کردن که باعث این تعدیل سود از ۷۷ ریال به ۱۶۰ ریال شده ! یعنی یک تعدیل غیرعملیاتی ! نه تعدیل ناشی از افزایش فروش و .....

قابل توجه دوستانی که میگن ۱۰۰ درصد تعدیل سود ایرانخودرو ! ۴۹ درصد پوشش در سه ماهه !!! از این تعدیلهای غیرعملیاتی و تغییر در پیش بینی به این سبک همه شرکتها میتونن بدن ! فعلا تا اون هزینه مالی ۱۱ هزار میلیارد ریالی اونجا هست، سود عملیاتی خودرو ۴ برابر این مقدار ۳ ماهه هم بشه تازه با این هزینه مالی یر به یر میشه ! الباقی هم که سود غیرعملیاتی هست

یعنی خودرو باید به ازای هر سهم تقریبا ۹۸۰ ریال سود عملیاتی بسازه و دو دستی تقدیم بانکها کنه بخاطر هزینه مالی بعدش هم اگه چند ریالی موند میرسه به سهامداران که فعلا قابلیت تقسیم نداره !!!
                      اتفاقا مطلبی که شما گفتید بیشتر باعث این میشه که من این صنعت رو آینده دار بدونم ، چون هنوز سود عملیاتیش رو افزایش نداده تونسته اینقدر سودشو تعدیل کنه
                      افزایش سود عملیاتی که احتمالا با افزایش قیمت و افزایش تولید صورت خواهد گرفت ببینید چه با گزارشش بکنه
                      ممنون از این نکته ای که گفتید

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • اسفند ۱۳۹۰
                        • ۶۹۵۱

۵.مزيد استحضار شرکت در خصوص نرخ هاي فروش محصولات اعلام نموده است:" با توجه به ابهامات مطروحه در مورد اعلام قيمت نهايي مصرف کننده از طرف دولت وبه علت رعايت اصل احتياط از نرخهاي فروش سه ماهه اول سال بدون لحاظ افزايش قيمت استفاده گرديده است."
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • آذر ۱۳۹۰
                          • ۶۶۱۳

در اصل توسط کيانوش پست شده است مشاهده پست
                          گزارش مالي ۹۲ ايران خودرو خوب بود.
                          .................................................. .
                          در سال ۹۲ با فروش ۳۷۸۳۶۶خودرو به قيمتهاي قبل ۷۵۴ريال سود عملياتي ساخته که در کل بخاطر زيانش ۱۹۹ريال زيان بالا اورده.
                          .................................................. .................................................. .................................................. .....................
                          پس در سال ۹۳ با فروش ۶۰۰۰۰۰خودرو ميتونه ۱۱۹۶ريال سود بسازه که با کم کردن ۱۹۹ريال زيان ۹۹۷ريال سود خودرو ميشه.
                          .................................................. .................................................. .................................................. .................
                          خوب ايران خودرو هفته پيش به ازاي هر خودرو متوسط ۱.۷۰۰.۰۰۰تومان افزايش نرخ گرفت که اگر ۱۵۰۰۰۰۰تومانش بشه سود ميشه ۷۵تومان تعديل مثبت هم از اين محل پس ۹۹تومان با ۷۵تومان ميشه ۱۷۵تومان سود خودرو در سال ۹۳
                          .................................................. .................................................. .................................................. .............
                          پس ايران خودرو براساس گزارش سال ۹۲ و تعداد توليد و فروش ۶۰۰هزار تا خودرو به قيمتهاي جديدش زيان در رفته ميتونه ۱۷۵تومان سود بسازه.
                          پي به اي ۴ان ميشه ۷۰۰تومان
                          حالا تصور کنيد مذاکرات مثبت باشه و خريدار خارجي بخواهد بلوک ايران خودرو را بخرد.و در ايران خودرو مشارکت مستقيم داشته باشد.
                          قطعا سهم ميره رو ۱۰۰۰تومان
                          تو ۳ماهه اول ۹۳ با قيمتهاي قبلي فروش خودرو ۲۷تومان ساخته که ۲۰تومان براي زيان رفته ۷تومان سود ساخته خالص.
                          لذا ۴تا ۲۷تومان ميشه ۱۰۸ تومان
                          من اون بالا دراورده بودم ۱۱۹تومان که با تيراژ ۶۰۰هزار دستگاه ميشه همون حدود پيش بيني من.
                          که با قيمتهاي جديد فروش که الان داره انجام ميده ميشه ۱۷۵تومان حداقل.

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • آذر ۱۳۹۰
                            • ۶۶۱۳

تو ۳ماهه اول ۹۳ با قيمتهاي قبلي فروش خودرو ۲۷تومان ساخته که ۲۰تومان براي زيان رفته ۷تومان سود ساخته خالص.
                            من اون بالا دراورده بودم ۱۱۹تومان که با تيراژ ۶۰۰هزار دستگاه ميشه همون حدود پيش بيني من.
                            فروش بلوک بانک پارسيانش ميتونه ۳۰۰تومان سود بسازه
                            فروش زير مجموعه ها را هم در نظر بگيريم.
                            بحث فروش بلوک خاور و.........
                            .................................................. ............
                            اين تعديلهاي اينجوري را هم براي زيانهاي متفرقه و..........
                            سهامداري کنيم.

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • اردیبهشت ۱۳۹۲
                              • ۳۵۷۱۵

جناب کیانوش این سودی که شما میگید عنوانش سود عملیاتی هست ! همین ۱۰۸ تومانی که حساب کردید میشه سود عملیاتی نه سود خالص ! تو پست قبلی هم گفتم خودرو به ازای هر سهم تقریبا ۹۸ تومان هزینه مالی داره که کم بشه میمونه نزدیک ۱۰ تومان سود برای هرسهم !

p/e رو بازار به سود خالص هر سهم میده نه سود عملیاتی ! هر میزان p/e میدید به همین ۱۰ تومان (طبق اعداد خودتون) باید بدید

توی محاسبات قبلی هم شما اومدی زیان ۱۹۹ ریالی هر سهم (برای سال ۹۲) رو که با سرمایه ۹۶۰۰ میلیار ریالی حساب شده ! از سود سال ۹۳ که خودتون حساب کردید ۱۱۹۶ ریال (معلوم نیست با چه سرمایه ای جدید یا قبلی) کم کردید رسیدید به ۹۹۷ ریال سود ؟؟؟ این یعنی چی؟ زیان سال مالی قبل رو با سود امسال چرا جمع و تفریق می کنید؟؟؟؟

نظر

• paradise89
                                Banned
                                • اردیبهشت ۱۳۹۳
                                • ۲۸۸

در اصل توسط negarminavi پست شده است مشاهده پست
                                جناب کیانوش این سودی که شما میگید عنوانش سود عملیاتی هست ! همین ۱۰۸ تومانی که حساب کردید میشه سود عملیاتی نه سود خالص ! تو پست قبلی هم گفتم خودرو به ازای هر سهم تقریبا ۹۸ تومان هزینه مالی داره که کم بشه میمونه نزدیک ۱۰ تومان سود برای هرسهم !

p/e رو بازار به سود خالص هر سهم میده نه سود عملیاتی ! هر میزان p/e میدید به همین ۱۰ تومان (طبق اعداد خودتون) باید بدید

توی محاسبات قبلی هم شما اومدی زیان ۱۹۹ ریالی هر سهم (برای سال ۹۲) رو که با سرمایه ۹۶۰۰ میلیار ریالی حساب شده ! از سود سال ۹۳ که خودتون حساب کردید ۱۱۹۶ ریال (معلوم نیست با چه سرمایه ای جدید یا قبلی) کم کردید رسیدید به ۹۹۷ ریال سود ؟؟؟ این یعنی چی؟ زیان سال مالی قبل رو با سود امسال چرا جمع و تفریق می کنید؟؟؟؟
                                خانوم میناوی یک سوال دارم
                                چرا ایران خودرو تو سه ماهه ، تسهیلات مالی دریافتی برای سال ۹۲ رو تقریبا ۳۵۰۰ میلیارد تومن گفته
                                ولی در گزارش ۱۲ ماهه ی ۹۲ ، ۵۷ میلیارد تومن ؟

نظر

در حال کار...