ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
    امروز هم که صندوق بازار صبح 20 میل به صندوق جدید داد
    این وسط یک حقوقی هست که داره دو روزه تعداد میفروشه . هر کسی هم هست فقط رنج منفی میزنه و گند زده به روند شرکت
    در این دو روز بیش از 20 میل فروخته .
    پایین سهم محدوده 250 هست . پایین تر از این قیمت امسال نمیبینه .
    حقوقی که دو روز رنج منفی تا 258 میزد گویا تموم کرده
    امروز هم نوبت سمند بود سهمو خراب کنه . البته با سمندنمیشه شوخی کرد چون تعداد داره /.:biggrinsmiley.:/
    انگار قبل از توافق دوست ندارن سهم بالاتر از قیمت 280 - 290 بره

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

سمند فقط داره پول جور ميكنه واسه خريد بلوك زامياد

امروزم 1 ميليارد سهمشو از خاور نميدونم فروخته يا برده تو وثيقه...حالا واسه چي نميدونم

اگه برده باشه تو وثسقه احتمالا براي گرفتن وامي چيزي بوده

روزاي اينده مشخص ميشه
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

موج شماری الیوتی خودرو.............................

توجه تفسیر بنده از موج شماری این سهم..........................

تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• 717
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 596

بدليل تعديل متوقف شد

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post

سلام دوست من
            این موج شماری شما فکر نمیکنم درست باشه.
            این موج شماری نه از نظر طول موج ها همخوانی با هم دارند نه از نظر زمانی.
            زمان طول موج 4فرضی شما برابری میکنه با طول زمانی سه تا موج 1و2و3 که این نمیتونه درست باشه.
            موج دو شما به این کوچیکی در مقابل موج 4 شما حالا حالا ادامه داره که اینم نمیتونه درست باشه.گرچه موج های 4 زمانبر و فریبنده هستند ولی اونها هماهنگی با موج های 2 قبلی خود از نظر زمانی و طولی دارند.
            ریز موج های a و c موج 4 شما از موج های اصلی 1و2 بزرگتر هستند(چه از نظر زمانی چه از نظر طولی) که این با اصول موج شماری الیوت مغایرت داره.
            لطفا از من موج شماری نخواهید که من موج شمار نیستم ولی اطلاعات من در مورد موج شماری میگه این موج شماری با اصول الیوت مغایرت داره
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علی علیزاده
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1159

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post

دوست عزیز علی اقا خدایش تحلیلاتو من نمیدونم بر چه پایه و اساسی میزاری ولی مطمیننا کاملا اشتباه هس:D
              یا غنی....

نظر

• mahzad
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 898

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
                بدليل تعديل متوقف شد
                احتمال زیاد تعدیل مثبت غیرعملیاتی حاصل از فروش دارایی ها
                90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

در اصل توسط mahzad پست شده است View Post
                  احتمال زیاد تعدیل مثبت غیرعملیاتی حاصل از فروش دارایی ها
                  می گویند تعدیل منفی می باشد !!!
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• morteza93
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 516

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                    می گویند تعدیل منفی می باشد !!!
                    یسری حقیقی توی هفته پیش کلی خرید کردن... الانم شایعه انداختن که تعدیل منفیه!!! بعید میدونم پیش بینی امسالشو نتونه بسازه!
                    یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
                      یسری حقیقی توی هفته پیش کلی خرید کردن... الانم شایعه انداختن که تعدیل منفیه!!! بعید میدونم پیش بینی امسالشو نتونه بسازه!
                      البته ما هم امید واریم که تعدیل منفی نباشه در بورس 24 هم خبری در این مورد امده که بنده عضو نیستم
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• naruto
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 1879

احتمالا واسه اعلام پیشبینی سود اولیه سال 94 متوقف شده.
                        متاسفانه یکی دو سالی هست که تو بازار باب شده پیشبینی اولیه شرکتها رو با سود آخر سال قبل مقایسه کنن! که این روش کاملا اشتباهه.
                        پیشبینی اولیه شرکتها باید با پیشبینی اولیه سال مالی گذشته قیاس بشه تا روند رو به رشد شرکت دیده بشه.چون اکثر شرکتها پیشبینی اولیه رو محتاطانه اعلام میکنن و این رو نمیشه تعدیل منفی دونست
                        در ضمن خودرو تو گزارش 12 ماهه امسال هم قطعا تعدیل مثبت خواهد داشت

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

متاسفانه یکی دو سالی هست که تو بازار باب شده پیشبینی اولیه شرکتها رو با سود آخر سال قبل مقایسه کنن! که این روش کاملا اشتباهه.!

با سلام اینکه شما بیان می کنید که در بازار باب شده پیشبینی اولیه شرکتها با سود آخر سال مقایسه می شود دست بازار نیست

بلکه خود شرکتها چنین روشی را پیش گرفته اند!!

حالا صبر کنیم ببینیم با تعدیل منفی بالای 20 درصد چطور باز گشای میشه

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35714

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                            احتمالا واسه اعلام پیشبینی سود اولیه سال 94 متوقف شده.
                            متاسفانه یکی دو سالی هست که تو بازار باب شده پیشبینی اولیه شرکتها رو با سود آخر سال قبل مقایسه کنن! که این روش کاملا اشتباهه.
                            پیشبینی اولیه شرکتها باید با پیشبینی اولیه سال مالی گذشته قیاس بشه تا روند رو به رشد شرکت دیده بشه.چون اکثر شرکتها پیشبینی اولیه رو محتاطانه اعلام میکنن و این رو نمیشه تعدیل منفی دونست
                            در ضمن خودرو تو گزارش 12 ماهه امسال هم قطعا تعدیل مثبت خواهد داشت
                            در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                            متاسفانه یکی دو سالی هست که تو بازار باب شده پیشبینی اولیه شرکتها رو با سود آخر سال قبل مقایسه کنن! که این روش کاملا اشتباهه.!

با سلام اینکه شما بیان می کنید که در بازار باب شده پیشبینی اولیه شرکتها با سود آخر سال مقایسه می شود دست بازار نیست

بلکه خود شرکتها چنین روشی را پیش گرفته اند!!

حالا صبر کنیم ببینیم با تعدیل منفی بالای 20 درصد چطور باز گشای میشه

درست اینه که هر گزارش مالی که از شرکتها منتشر میشه با آخرین گزارش قبلی مقایسه بشه و هیچ اشکالی هم به این مقایسه وارد نیست

چرا که از لحاظ فاصله زمانی و تغییرات ایجاد شده، آخرین گزارش بیشتر میتونه مورد وثوق باشه تا گزارشهای سال قبل یا پیش بینی های قبلی

یکی دو سال هم نیست ، من تعجب میکنم همچین چیزی رو شما میگید !

هر ساله که پیش بینی شرکتها برای سال جدید منتشر میشه، با آخرین گزارش ارسال شده در کدال بصورت مقایسه ای درج میشه

و در زیر گزارش هم اطلاعات سالهای قبل به همراه مفروضات درنظر گرفته شده در ارایه پیش بینی ذکر میشه

نظر

• naruto
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 1879

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              درست اینه که هر گزارش مالی که از شرکتها منتشر میشه با آخرین گزارش قبلی مقایسه بشه و هیچ اشکالی هم به این مقایسه وارد نیست

چرا که از لحاظ فاصله زمانی و تغییرات ایجاد شده، آخرین گزارش بیشتر میتونه مورد وثوق باشه تا گزارشهای سال قبل یا پیش بینی های قبلی

یکی دو سال هم نیست ، من تعجب میکنم همچین چیزی رو شما میگید !

هر ساله که پیش بینی شرکتها برای سال جدید منتشر میشه، با آخرین گزارش ارسال شده در کدال بصورت مقایسه ای درج میشه

و در زیر گزارش هم اطلاعات سالهای قبل به همراه مفروضات درنظر گرفته شده در ارایه پیش بینی ذکر میشه

البته من از شما تعجب نمیکنم!چون این گفته شما سطح دانسته هاتون از تحلیل بنیادیو نشون داد!فکر کنم کل اصول بنیادی رو تو دنیا زیر سوال بردین با گفتتون!
                              اینکه پیشبینی اولیه سال بعد شرکتها رو با گزارش 9 ماهه مقایسه کنین!!
                              مقایسه عملکرد واقعی 9 ماهه با چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده!!!بخصوص در این کشور با قانونهای من درآوردی یه شبه که ممکنه کل سود و زیان یه شرکت یا صنعتیو زیرو رو کنه!
                              فکر نکنم دیگه به ادامه بحث نیازی باشه;)

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

در اصل توسط naruto پست شده است View Post

البته من از شما تعجب نمیکنم!چون این گفته شما سطح دانسته هاتون از تحلیل بنیادیو نشون داد!فکر کنم کل اصول بنیادی رو تو دنیا زیر سوال بردین با گفتتون!
                                اینکه پیشبینی اولیه سال بعد شرکتها رو با گزارش 9 ماهه مقایسه کنین!!
                                مقایسه عملکرد واقعی 9 ماهه با چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده!!!بخصوص در این کشور با قانونهای من درآوردی یه شبه که ممکنه کل سود و زیان یه شرکت یا صنعتیو زیرو رو کنه!
                                فکر نکنم دیگه به ادامه بحث نیازی باشه;)
                                اون اصول بنیادی که بخواد با یه حرف من ، توی دنیا زیر سوال بره همون بهتر که زیر سوال بره چون بنیادی نیست اصلا،

پیش بینی اسمش روش هست میگن "پیش بینی"، با یک مفروضاتی مطرح میشه و در گزارشات بعدی میزان انحراف مثبت و منفی از اون مشخص میشه

شما گزارش حسابرسی شده 6 ماهه یا 9 ماهه رو میگی رها کنیم ، بریم پیش بینی سال 94 رو با اولین پیش بینی سال 93 مقایسه کنیم !!!

شما به قول خودتون "چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده" رو با همون "چیز اتفاق نیفتاده سال قبل" مقایسه کن

ما اتفاق نیفتاده رو داریم با واقعی و محقق شده مقایسه می کنیم

نظر

در حال کار...
                                X