ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    جناب اورم بورس؟؟ :) بعنی نظر شما اینه که تو مقاومت 900 تومن هم نفروشیم و سهم و نگه داریم؟؟؟ من امروز هم خریدم دوباره.
    من کاری به خرید شما یا دیگران ندارم.من فقط نظرات خودم رو در مورد سهامم میگم.بنظر من هدف خودرو بالای 1000تومن هست البته بصورت پرنوسان نه شارپ.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

خساپا و خودرو با هم قهرند.
      این صف خرید میشه اون یکی لج میکنه و منفی یا اندک مثبت میخوره.اون صف خرید میشه این یکی لج میکنه.
      بایست یه ریش سفید پیدا کنید پادرمیانی کنه این دو تا با هم آشتی کنند.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10189

زیان 696 تومن تلفیقی سال 97 خودرو بر روی کدال اومد.
        ممکنه یه تعدادی از سهامدارها با رویت این گزارش فروش بزنند ولی اگر نگران نوسانات و اصلاح های ده درصدی نباشید در میان مدت سود خواهید کرد.
        چنانچه فشار فروش زیاد شد و زیر 500 تومن اومد در حوالی 480 تا 490 تومن حمایت خیلی قویی داره.
        البته امیدوارم مثل چند روز گذشته که زیان اصلی شرکت اومد و از سهم حمایت شد فردا هم از سهم حمایت بشه.

نظر

• مازیار
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 258

خودرو زیر ۸۰۰ فروشی نیست
          وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.

نظر

• کمبوجیه
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 498

جدیدارزیابی ابلاغ بخشنامه دارایی درخصوص معافیت تجدید ارزیابی طبق قانون حداکثر استفاده ازتوان تولیدی وخدماتی کشوروحمایت ازکالای ایرانی

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

چقدر خودرو ترسو داره.
              بفروشید بابا ،شما رو چه به سهامداری خودرو.
              امروز میفروشید ،بزودی در صف خرید بالای 800 تومن خواهید نشست.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

به هیچ وجه از این منفی ها نترسید.این منفی ها فقط و فقط برای بیرون کردن ترسوها و مردد هاست.
                سهامداری کنید.

نظر

• سکه شانس
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1362

همین حوالی باید اخبار مثبت ایران خودرو منشر گردد
                  رقمی که من شنیدم غیر رسمی جذود 1650 درصد و رسمی حدود 1200 در صد افزایش سرمایه اعلامی است
                  سود جذابی در سهم خوابیده است

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                    همین حوالی باید اخبار مثبت ایران خودرو منشر گردد
                    رقمی که من شنیدم غیر رسمی جذود 1650 درصد و رسمی حدود 1200 در صد افزایش سرمایه اعلامی است
                    سود جذابی در سهم خوابیده است
                    خوش خبر باشی برادر.
                    ما به 1200 درصد هم قانعیم.با 1200 درصد افزایش سرمایه ،یعنی الان سهم با قیمت 42 تومن معامله میشه.الان خودرویی این قیمتی نداریم.

نظر

• سکه شانس
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1362

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      خوش خبر باشی برادر.
                      ما به 1200 درصد هم قانعیم.با 1200 درصد افزایش سرمایه ،یعنی الان سهم با قیمت 42 تومن معامله میشه.الان خودرویی این قیمتی نداریم.
                      درود سجاد جان
                      فقط میدونی که بشدت این گروه دستوری عمل می کند
                      برای معامله بلوکی و کشف قیمت واقعی و نیاز دولت به نقدینگی
                      این افزایش سرمایه و مقذار ان جیاتی و برابر دستور دولتی برنامه ریزی می شود
                      قیمت های که شما در اوردید به حقیت میرسذ
                      شاذ باشی

نظر

• سکه شانس
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1362

یاذت هست 2 سال پیش گفتم ذلار 13650 ت
                        الان هم طبق یه تحلیل که مطالغه کردم
                        قیمت پایه دلار برای مرذاذ سال 1400 زمان تحویل دولت فعلی به جدید ...حدود 25 هزار
                        من ارزو نمی کنم به این عدد برسه ولی میرسه چون توافقی حاصل نمیشه مجددا ترامپ برای 13 ابان 1399 انتخاب میشه
                        و داستانها داریم
                        بشدت اقتصاد تضعیف شده
                        این قیمت های فعلی سهام برای چند وقت اینده جوکی بیش نخواهد بود
                        بالا رفتن گروه خودرو
                        یعنی سلام بر صعود کلیت بازار
                        ببخشید دارم درس پس میدم
                        خدمت شمااااا

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                          یاذت هست 2 سال پیش گفتم ذلار 13650 ت
                          الان هم طبق یه تحلیل که مطالغه کردم
                          قیمت پایه دلار برای مرذاذ سال 1400 زمان تحویل دولت فعلی به جدید ...حدود 25 هزار
                          من ارزو نمی کنم به این عدد برسه ولی میرسه چون توافقی حاصل نمیشه مجددا ترامپ برای 13 ابان 1399 انتخاب میشه
                          و داستانها داریم
                          بشدت اقتصاد تضعیف شده
                          این قیمت های فعلی سهام برای چند وقت اینده جوکی بیش نخواهد بود
                          بالا رفتن گروه خودرو
                          یعنی سلام بر صعود کلیت بازار
                          ببخشید دارم درس پس میدم
                          خدمت شمااااا

بله دقیقا گفته شما یادمه.اون زمان ها قیمت دلار زیر 5تومن فکر کنم بود شما قیمت 13 تومن رو گفتید.یادمه
                          ولی امیدوارم دلار دیگه بالا نره واقعا برای مردم فقیر زندگی خیلی سخت میشه.واقعا خیلی سخته زندگی با درآمد ماهانه 100 دلاری.حالا 25 هزار تومن بشه درامد ماهانه اکثر خانواده های ایرانی و حقوق بگیرها 60-70 دلار میشه.یعنی فاجعه میشه
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/07/03, 10:22.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

اگه خودرو در این قیمتها بی ارزشه چرا روز های گذشته در این قیمت ها حجم صف فروشش اینقدر پایین بود؟چرا زود صف فروشش جمع میشه؟ چرا 200 میلیون صف فروش نمیشه؟!
                            برید خودتون رو گول بزنید بنده از این منفی ها باکیم نیست و این منفی ها فقط باعث خنده ام میشه.
                            من برای سود 100 درصد وارد خودرو نشده ام حداقل حداقلش باید یه 200 درصدی بگیرم و از این قیمت ها هم یه 100 درصدی حداقل سود باید بده.
                            یه تاریخ و یه قیمت هم بزنم بعدا بالا میارم. بورس مال افراد صبوره نه ترسوها.
                            15 تیر 98 قیمت 520 تومن
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/07/06, 08:54.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

رصدش کنید زیر 500 تومن اومد بخرید بندازید یه گوشه ای بمونه.
                              آینده از آن گروه خودروست.
                              این منفی ها یه مقدارش بخاطر جو سیاسیه یه مقدارش هم عمدیه برای بیشتر جمع کردن.
                              روند کوتاه مدت سهم غیرقابل پیش بینیه ،بعید نیست امروز که صف فروش هم بود فردا ممکنه تا صف خرید هم بره .هر کی هم بگه من پیش بینی کردم تا اینجا میاد بدونید یه بی سواده.
                              فنر سهم فوق العاده فشرده شده و هر آن ممکنه با یه خبری یا چیزی رها بشه و فرصت خرید رو تا بیست سی درصد بالاتر نده.

نظر

• مرشد
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 683

حرکت سریع ایران خودرو و سایپا به سمت ورشکستگی

منصوری عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی خصوصی سازی را راه نجات شرکت‌های خودروسازی دانست و تاکید کرد که ایران خودرو و سایپا با توجه به افزایش بدهی‌هایشان به سمت ورشکستگی می‌روند. محمدرضا منصوری اظهار کرد: روندی که خودروسازی‌ها در پیش گرفتند روند رو به افولی است؛ با توجه به بدهی‌های زیاد این شرکت‌ها و حمایت‌های بیش از حدی که از آنها صورت گرفته آینده خوبی برای آنها متصور نیست. خصوصاً اگر روزی مرزها باز شود و تحریم برداشته شود آنها قطعا نمی‌توانند با این نحوه تولید با شرکت‌های خودروسازی بزرگ رقابت کنند. وی اضافه کرد: بهترین نسخه در شرایط فعلی توجه به خصوصی سازی است که رهبری هم بر آن تاکید داشتند و سیاست‌های مربوطه را ابلاغ کردند. متأسفانه در ظاهر می‌گویند این کار را انجام می‌دهیم ولی تاریخ نشان داده دولت‌ها حاضر به این کار نمی‌شوند و مدیران دولتی و خصولتی هزاران بهانه می‌آوردند که این کار انجام نشود. نماینده مردم ساوه در مجلس تاکید کرد: الان خودروسازها وضعیتی دارند که می‌توان آنها را واگذار کرد ولی هر چه جلوتر برویم بدهی‌ها آنقدر افزایش پیدا می‌کند که شاید مجبور شویم مثل خیلی از کشورها کارخانه را به قیمت یک دلار بفروشیم. پس بهتر است خصوصی سازی زودتر انجام شود تا مدیری که صاحب فرآیند است بتواند مدیریت صحیحی بر این شرکت‌ها داشته باشد. منصوری اصل ۴۴ را از کامل‌ترین اصول قانون اساسی توصیف کرد و گفت: اجرای این اصل راه نجات صنعت، بخصوص خودروسازی است. این عضو کمیسیون صنایع مجلس با انتقاد از عدم توجه دولت‌ها به خصوصی سازی گفت: به هر حال سفره‌ای پهن است و مدیران دولتی حاضر نمی‌شوند آن را از دست بدهند این شرایط به خیلی‌ها قدرت و جایگاه و عزت و احترام می‌دهد. آنها حاضرند در فلان کشور خارجی یک ساختمان برای فروش محصولات شرکت خودروسازی تأسیس کنند که هیچ کارایی هم ندارد و یا شعبه‌ای بزنند که ضرر و زیان آن بیش از سود آن است. طیبعتا اگر این کارخانه متعلق به یک شخص باشد بی مهابا دست به چنین کارهایی نمی‌زند ولی مدیران دولتی هر کاری می‌کنند که خصوصی سازی اجرا نشود. منصوری در پایان با بیان اینکه خودروسازها به سمت ورشکستگی می‌روند تاکید کرد: آنها خودروهایشان را به چند برابر قیمت خودروهای جهانی فروخته‌اند و زیان ده شدند آن هم در شرایطی که مرزها بسته شده و رقیبی نداشتند. من معتقدم هر مجموعه‌ی دولتی که به این شکل اداره شود ناگزیر ورشکست خواهد شد.
                                آخرین ویرایش توسط مرشد؛ 2019/07/06, 18:02.

نظر

در حال کار...
                                X