کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوستان. من امروز میخوام یه مقداری از خودروم رو بفروشم چون پول لازم دارم. و چند روز دیگه یعنی دو هفته دیگه که مجدد پول اومد تو حسابم بخرم. به نظرتون تا اون زمان قیمت میره بالا یا نه دوباره با همین قیمت می تونم بخرم؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
واقعا بعضی از سهام و خریدن حماقت محضه. حدود 4 ماهه که 12 میلیون از پولم توی این سهمه. ولی کلا منفی بودم . البته یه مقداریش و اون روز فروختم. . تو این 4 ماه هر سهم دیگه ای داشتم حالا دوبرابر شده بود. شاید یه روزی خودرو رشد کنه و خیلی هم رشد کنه ولی آیا ارزشش و داره این همه مدت؟؟؟ امیدوارم که یه روزی خوشحالم کنه این سهم. ا
واقعا بعضی از سهام و خریدن حماقت محضه. حدود 4 ماهه که 12 میلیون از پولم توی این سهمه. ولی کلا منفی بودم . البته یه مقداریش و اون روز فروختم. . تو این 4 ماه هر سهم دیگه ای داشتم حالا دوبرابر شده بود. شاید یه روزی خودرو رشد کنه و خیلی هم رشد کنه ولی آیا ارزشش و داره این همه مدت؟؟؟ امیدوارم که یه روزی خوشحالم کنه این سهم. ا
زمان نشان خواهد داد ارزشش رو داشت یا نه؟
از نظر من شما با این دیدگاه سودهای گنده در این بازر کسب نخواهید کرد.کسی که تحمل در بازار بورس نداشته باشه محکوم به شکسته.
تحمل در بازار بورس یکی از اصلی ترین فاکتورهای سود کردن هست.سهامداری یعنی تحمل دیدن روزهای خنثی ،روزهای منفی ،روزهایی که دیگران سود میکنند وسهم شما درجا میزنه ولی پاداش این تحمل ها بعضا بقدری زیاد میشه که در ماشین حساب افراد نوسانگیر کوتاه مدت جا نمیشه.
شما دو راه برای سود کردن در بازار بورس داشتید یا نوسانگیری کوتاه مدت بکنید یا سهامداری میان مدت و بلند مدت رو انتخاب کنید.متاسفانه شما راه اول رو انتخاب کردید تا به دنیای سود و زیان های پی در پی ده بیست درصدی بهمراه استرس و نگرانی زیاد قدم بگذارید ولی کسانیکه راه دوم رو برگزیده اند بدون استرس و نگرانی هم سود معقول و مناسب از بازار دریافت میکنند هم از روزگار لذت میبرند.
بشما توصیه میکنم تا دیر نشده سهامداری میان مدت و بلند مدت رو انتخاب کنید اگر از خودرو هم خوشتان نمیاد میتونید هر سهم دیگه ای رو انتخاب کنید ولی بدانید با نوسانگیری میان مدت و بلند مدت سود تپل خواهید کرد نه با نوسانگیری کوتاه مدت.بدنبال سودهای ده بیست سی درصد نباشید بلکه با سهامداری در سهام دارای روند صعودی سودهای دویست سیصد درصدی دریافت کنید.
از خودرو خوشتان نمیاد برید در یک سهم دیگه که دراری روند صعودی بلند مدت هست سرمایه گذاری کنید ولی بدانید سهامداری همین خودرو تنبل در بلند مدت بیشتر از نوسانگیر کوتاه مدت شما در چندین ده سهم ،سود خواهد داد.
لازم بذکر من خودرو رو با ختوقا عوض کرده ام ولی هر دو آینده روشنی دارند و من سهامداری خواهم کرد.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
زمان نشان خواهد داد ارزشش رو داشت یا نه؟
از نظر من شما با این دیدگاه سودهای گنده در این بازر کسب نخواهید کرد.کسی که تحمل در بازار بورس نداشته باشه محکوم به شکسته.
تحمل در بازار بورس یکی از اصلی ترین فاکتورهای سود کردن هست.سهامداری یعنی تحمل دیدن روزهای خنثی ،روزهای منفی ،روزهایی که دیگران سود میکنند وسهم شما درجا میزنه ولی پاداش این تحمل ها بعضا بقدری زیاد میشه که در ماشین حساب افراد نوسانگیر کوتاه مدت جا نمیشه.
شما دو راه برای سود کردن در بازار بورس داشتید یا نوسانگیری کوتاه مدت بکنید یا سهامداری میان مدت و بلند مدت رو انتخاب کنید.متاسفانه شما راه اول رو انتخاب کردید تا به دنیای سود و زیان های پی در پی ده بیست درصدی بهمراه استرس و نگرانی زیاد قدم بگذارید ولی کسانیکه راه دوم رو برگزیده اند بدون استرس و نگرانی هم سود معقول و مناسب از بازار دریافت میکنند هم از روزگار لذت میبرند.
بشما توصیه میکنم تا دیر نشده سهامداری میان مدت و بلند مدت رو انتخاب کنید اگر از خودرو هم خوشتان نمیاد میتونید هر سهم دیگه ای رو انتخاب کنید ولی بدانید با نوسانگیری میان مدت و بلند مدت سود تپل خواهید کرد نه با نوسانگیری کوتاه مدت.بدنبال سودهای ده بیست سی درصد نباشید بلکه با سهامداری در سهام دارای روند صعودی سودهای دویست سیصد درصدی دریافت کنید.
از خودرو خوشتان نمیاد برید در یک سهم دیگه که دراری روند صعودی بلند مدت هست سرمایه گذاری کنید ولی بدانید سهامداری همین خودرو تنبل در بلند مدت بیشتر از نوسانگیر کوتاه مدت شما در چندین ده سهم ،سود خواهد داد.
لازم بذکر من خودرو رو با ختوقا عوض کرده ام ولی هر دو آینده روشنی دارند و من سهامداری خواهم کرد.
ممنون از تمام راهنمایی هاتون. و از وقتی که گذاشتید و نکات مهمی و پرباری که بهم گفتید. در ضمن من نوسانگیری کوتاه مدت رو انتخاب نکرده ام. خودرو رو هم دارم. در ضمن من تازه وارد بورس شدم و تازه دارم تجربه می کنم. قطعا با شمایی که تجربه ای بیش از من دارید فرق دارم و زمان نیاز دارم که به نگرشی که شما دارید برسم. با این حال هم دارم از افراد موفق الگوبرداری می کنم و به روش درست ترید می کنم. در این بین تجربیاتی هم میخوام کسب کنم که خودم هم پخته بشم. به نظرم این که من دوست دارم تجربه کنم تا یاد بگیرم اصلا عجیب نیست و اصلا به این معنا نیست که من روش غلطی را انتخاب کرده ام. هست؟؟؟
در کل انتقاد را همیشه سازنده می دانم. به خصوص از با تجربه ای چون شما.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
وزیر صنعت :
خودروسازان برای افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها اقدام کنند
وزیر صنعت گفت: با توجه به صدور مجوز دیوان محاسبات ، خودروسازان و همه واحدهای صنعتی باید از فرصت تجدید ارزیابی دارایی برای افزایش سرمایه استفاده کنند.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، رضا رحمانی درباره نامه دیوان محاسبات مبنی بر ضرورت تجدید ارزیابی دارایی خودروسازان به خانه ملت، گفت: تجدید ارزیابی دارایی ها یکی از رویههای جاری بوده و تمام واحدهای صنعتی و خودروسازان باید از فرصت تجدید ارزیابی دارایی برای افزایش سرمایه استفاده کنند.
وی افزود: اخیرا مجوزی صادر شده که تمام واحدهای صنعتی می توانند از فرصت تجدید ارزیابی داراییها استفاده کنند.
بازده سهام های خودرویی همه با هم و یکسان خواهد بود .... یا لیدر و عقب مانده خواهد داشت ؟ مثل بحث تجدید ارزیابی شامل همه نمیشه که مناسب خرید نمی باشند درسته ؟
بازده سهام های خودرویی همه با هم و یکسان خواهد بود .... یا لیدر و عقب مانده خواهد داشت ؟ مثل بحث تجدید ارزیابی شامل همه نمیشه که مناسب خرید نمی باشند درسته ؟
درود
مطمئناً بازده همه نمادهای یک گروه نمیتونه یکسان باشه و هر سهمی با توجه به جمیع شرایط خود بازده متفاوت خواهد داشت.
مقیمی خبر داد؛
افزایش سرمایه از طریق تجدید ارزیابی داراییها در دستور کار ایران خودرو/ هدف اولیه ایرانخودرو دستیابی به شمارگان تولید روزانه دو هزار دستگاه است
مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو با اشاره به اینکه هدف اولیه ایرانخودرو دستیابی به شمارگان تولید روزانه دو هزار دستگاه است گفت: افزایش سرمایه از طریق تجدید ارزیابی داراییها نیز یکی از اقداماتی است که در حال اجرا و پیگیری آن هستیم.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از بازار سرمایه، فرشاد مقیمی در نشستی با مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ضمن ویژه خواندن وضعیت امروز حاکم بر کشور، صنعت خودرو را دارای سهم قابل توجهی در اقتصاد کشور برشمرد و افزود: افزایش سرمایه از طریق تجدید ارزیابی داراییها نیز یکی از اقداماتی است که در حال اجرا و پیگیری آن هستیم.
دولت آمریکا از قرار دادن این صنعت در صدر فهرست تحریمها اهدافی را دنبال میکند و به دنبال زمینگیر کردن آن است.
به گفته وی، خودروسازی علاوه بر اشتغال حدود ۱.۵ میلیون نیروی کار در زنجیره تولید و خدمات پس از فروش، سهم بالایی را در ارزشافزوده بخش صنعت به خود اختصاص میدهد.
مقیمی تصریح کرد: پتانسیل بالایی در این بخش از سوی دشمن هدفگیری شده که وجود مشکل در بخشی از آن مانند دومینو به سایر بخشها منتقل میشود.
وی در عین حال گفت: با ساز وکارهای مختلفی توانستهایم جلو برویم و در مقابل مشکلات بایستیم، اکنون وفاق و اتحاد درونی بیش از گذشته باید نمایان شود تا بتوانیم مسائل را با هماهنگی سیستمی بیشتر مدیریت کنیم.
مقیمی با اشاره به مسائل موجود در حوزه کشتیرانی و طولانی شدن فرآیندهای حمل و ترخیص که هزینههای سرباری را به مجموعه تحمیل میکند، گفت: باید با استفاده از سازوکارهای مشخصی در همکاریهای مشترک از چالشهای موجود بکاهیم و نتیجه این همکاریها بهطور قطع به سود بنگاه تولیدی و اقتصاد کشور خواهد بود.
مدیرعامل گروه صنعتی ایرانخودرو در ادامه بر طراحی مدلی برای مراودههای مالی بین ایرانخودرو و کشتیرانی و عمل به تعهدات از سوی دو طرف تأکید کرد.
از کمک برای بهبود صنعت خودروی کشور مضایقه نخواهیم کرد
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست ضمن تأکید بر همکاری میان نهادها و ارگانهای ذیربط برای عبور از شرایط فعلی کشور، گفت: از کمک برای بهبود وضعیت صنعت خودرو کشور مضایقه نخواهیم کرد.
«محمدرضا مدرسخیابانی» خاطرنشان کرد: برای رفع مشکلات براساس اعتماد متقابل باید وارد میدان شویم و همکاریها را بر اساس مدلی که به طرفین آسیب نرسد، ادامه دهیم.
وی ضمن استقبال از بهرهمندی از تسهیلات بانکی برای تأمین نقدینگی ایرانخودرو در ارتباط با مسائل کشتیرانی، دستور بررسی مفاد پیشنهادی ایرانخودرو برای رفع موانع موجود را صادر کرد.
تا یه روز خودرو صف خرید میشه یه عده میان میگن لیدر بازاره !!
مجبورید مگه این چیزها رو بگید ! فردا منفی میشه اونوقت میمونید چیکار کنید !
تو این مدت بازار راه خودشو رفته ! به لیدر و این بازی ها هم کاری نداشته !
قبلا هم نوشتم خودروساز بعد از افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی و فروش دارایی ها هیچ چیز نخواهد داشت !!
سلام و درود
والله حرف حساب اما و اگر نداره !! هزار داستان برای خودرو می بافند . خودرو همین امروز تجدید ارزیابی بدهد و زیانش هم به صورت دفتری صفر بشه ! چه اتفاقی تو ساختار ایرانخودرو روی میدهد که منجر به سود دهی اش بشه؟؟؟؟ همه می دونیم مطلقا هیچی !! یک شرکت کاملا سیاسی است حیاط خلوت تعدادی از مدیران دولتی! حالا یک درصد فرض کنید خودرو به هر دلیلی نتواند یا نخواهد تجدید ارزیابی دهد! چه اتفاقی خواهد افتاد . از سال 92 من تو بورس هستم در مورد تعدادی از سهام یک سری صحبتهایی شده که تا اکنون خیلی هاشان فقط در حد حرف باقی مانده و عملی نشده است و معلومم نیست آخرش میشه یا نمیشه ! البته در این بازار گاوی بدون شک الان کسی به این فکر نمی کند اما وای از روزی که مسیر بازار معکوس بشه !
نظر