ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رامین حیاتی
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1321

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

امروز قدم محکمی رو برداشت ولی احتمالا توی یکی دور روز اینده اصلاحی رو خواهد داشت که به نفعمون هم هست که اصلاحات رو در روند صعودیش داشته باش
    همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
      امروز قدم محکمی رو برداشت ولی احتمالا توی یکی دور روز اینده اصلاحی رو خواهد داشت که به نفعمون هم هست که اصلاحات رو در روند صعودیش داشته باش
      من بعید میدونم در یکی دو روز آینده اصلاح داشته باشه نوسان شاید ولی اصلاح نه.ولی روی 700 تومن یا نزدیک اون فروشنده خواهد اومد ولی این دلیل نمیشه که اصلاح قویی بخوره.
      اصولا باید در خودرو تا اعمال افزایش سرمایه سهامداری کرد،بعد از دو سه سال برخی ها خواهند فهمید که چرا من روی خودرو اینقدر تاکید داشتم
      .
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• الکساندر آلخین
        ستاره‌دار(4)
        • Jun 2013
        • 828

سلام... آیا کسی میدونه میزان افزایش سرمایه ی خودرو چند درصد هست؟
        هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• محمد2011
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 20

برنامه ایران خودرو برای خروج ازشمول ماده۱۴۱ قانون تجارت

عصر خودرو- قائم مقام ارشد گروه صنعتی ایران خودرو برنامه خروج این شرکت از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت و اصلاح ساختار مالی را اعلام کرد

نظر

• رامین حیاتی
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 1321

گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کرده است که فردا صبح، طی مراسمی تولید آزمایشی و رسمی پژو ۳۰۱ آغاز می شود.

این شرکت برنامه دارد تا دوشنبه مورخ ۲۴ تیر ۱۳۹۸، به صورت رسمی آغاز به کار خط تولید پژو ۳۰۱ را اعلام کند. در حال حاضر تولید آزمایشی برخی نمونه های این خودرو انجام شده و تردد نسخه های اولیه با پلاک گذر موقت و بدنه استتار شده، بارها در جاده های مختلف کشور مشاهده گردیده است.
            بر اساس اطلاعات اولیه مشخص است که پژو ۳۰۱ تولید داخل در نسخه فیس لیفت به خط تولید ایران خودرو رفته و داخلی سازی بیش از ۸۰ درصد برای آن اتفاق افتاده است. پیشرانه EC5 در ۳۰۱های بازار ایران دیده می شود که نمونه ارتقای یافته پیشرانه TU5 است و می تواند حدود ۱۱۴ اسب بخار را با گشتاوری در بازه ۱۵۶ تا ۱۵۸ نیوتن متر تولید کند. در ابتدا قرار است که پژو ۳۰۱ تولید داخل با جعبه دنده ۵ سرعته دستی BE4 در اختیار مشتریان قرار گیرد.

نظر

• نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

خودرو مجمع نره اذیت میکنه رشدش

باید بره مجمع تکلیف افزایش سرمایه اش مشخص بشه

حتما برنامه دارن

نداشتن نمیادن اندازه قیمت تابلو سهم زیان اعلام کنن

باید طبق قانون یا اعلام ورشکستی کنه

یا تجدید ارزیابی بده

اولی که بورس تهران نداره

ایران خودرو هم کلی زمین داره که بتونه تجدید ارزیابی بده

حداقل هم باید 900درصد تجدید ارزیابی بده

بنا به دلایلی زمان بر خواهد بود این افزایش سرمایه

ولی حتمی خواهد بود

صبوری و سهامداری میخواد

نه خبر تولید بدردش میخوره

نه سود سازیش

فقط و فقط تجدید و درصد اون و درصد موافقت

درصد موافقت موضوع پر اهمیتی هست تو این سهم

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4719

خودرو به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت بسته شد !

نظر

• Dext3R
                  عضو فعال
                  • Oct 2018
                  • 335

زیان تلفیقی 700 تومن !!! باورنکردنیه ... چیزی برا گفتن نمونده . Unbelievable ...

نظر

• رادین1
                    عضو فعال
                    • Dec 2018
                    • 4719

در اصل توسط Dext3R پست شده است View Post
                    زیان تلفیقی 700 تومن !!! باورنکردنیه ... چیزی برا گفتن نمونده . Unbelievable ...
                    خوب این هم از عجایب بورس ایرانه ! هر چی سهم زیانده تر باشه با اقبال بیشتری مواجه میشه نمونه اش همین بانک دی بیش از 600 تومان زیان دارد و ما سالهاست می شنویم قرار است سهام نیروگاهش را بفروشد و از این داستانها!! الان اتفاقا خیلی ها تو بازار دنبال شکار سهام زیانده هستند!

نظر

• Dext3R
                      عضو فعال
                      • Oct 2018
                      • 335

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                      خوب این هم از عجایب بورس ایرانه ! هر چی سهم زیانده تر باشه با اقبال بیشتری مواجه میشه نمونه اش همین بانک دی بیش از 600 تومان زیان دارد و ما سالهاست می شنویم قرار است سهام نیروگاهش را بفروشد و از این داستانها!! الان اتفاقا خیلی ها تو بازار دنبال شکار سهام زیانده هستند!
                      زیان خودرو از از 70 تومن شده 700 تومن. زیان دی از از 480 تومن رسیده 630 تومن. خیلی تفاوت داره با خودرو. حقوقی دی هم که عالی حمایت میکنه. ولی خودرو ...

نظر

• رامین حیاتی
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1321

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                        کاری به بورس ایران نداره اونکه بر اساس سود وزیان بخای تحلیل کنی خب میشه دیدگاه فاندامنتال ولی تحلیل تکنیکال فقط به قیمت ربط داره اینکه شرکت اتیش بگیره هرچی بشه کاری بهش نداره میگه همه چیز فقط وفقط در قیمت خوابیده
                        قیمت هم میتونه دیدگاه به اینده هم باش من خودم رشته تحصیلیم چون خودرو اخبار وتحولاتش رو خیلی دنبال میکنم
                        خودرویی ها فهمیدن ما با نوسانات سیاسی که روبرو هستیم فایده نداره جونت ونچر یا مونتاژ ckd راه اندازی کنیم الان دنبال خرید پلتفرم هستن که سایپا خیلی وقت پیش اینکارو کرد وپلتفرم تویوتا یاریس رو خریداری کرد ایران خودرو هم امروز در اخبار اعلام کرد که پلتفرم خاص خودش رو تهیه کرده که من فکر میکنم از پلتفرم های محصولات جدید پژو فرانسه باش
                        بنابراین شاید امسال هم با ضرر بره جلو ولی در کل اینده خوبی دارند

نظر

• ebiman
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 2071

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
                          کاری به بورس ایران نداره اونکه بر اساس سود وزیان بخای تحلیل کنی خب میشه دیدگاه فاندامنتال ولی تحلیل تکنیکال فقط به قیمت ربط داره اینکه شرکت اتیش بگیره هرچی بشه کاری بهش نداره میگه همه چیز فقط وفقط در قیمت خوابیده
                          قیمت هم میتونه دیدگاه به اینده هم باش من خودم رشته تحصیلیم چون خودرو اخبار وتحولاتش رو خیلی دنبال میکنم
                          خودرویی ها فهمیدن ما با نوسانات سیاسی که روبرو هستیم فایده نداره جونت ونچر یا مونتاژ ckd راه اندازی کنیم الان دنبال خرید پلتفرم هستن که سایپا خیلی وقت پیش اینکارو کرد وپلتفرم تویوتا یاریس رو خریداری کرد ایران خودرو هم امروز در اخبار اعلام کرد که پلتفرم خاص خودش رو تهیه کرده که من فکر میکنم از پلتفرم های محصولات جدید پژو فرانسه باش
                          بنابراین شاید امسال هم با ضرر بره جلو ولی در کل اینده خوبی دارند
                          با سلام
                          پلتفرمی که خریداری بشه به درد عمشون میخوره . اگر خودشون بتوانند طراحی و اجرا کنند باز میشه یه امیدی بهش داشت.همه دیگه میدونند که خودرویی ها به زور پول دولت و بهتره بگیم همین ملت بدبخت تا حالا سرپا نگه داشته شدند هر چند خیلی وقته که ورشکسته اند
                          دیدگاه به آینده منظور دقیقا چند وقت دیگه است ؟‌ تا ما توی بورس بودیم از همین حرفها به خورد ملت می‌دادند و سهم های بنجلشون را به ملت می انداختند.

پ ن : من خودم هم پاره ای از اوقات سهامدار خودرویی بوده ام ولی با این دید که هیچ امیدی بهشون نیست البته خدا کنه اوضاعشون بهتر بشه چون با ابراز تأسف منم خودم یکی از افراد شاغل در این صنعت لعنتی هستم/.:biggrinsmiley.:/
                          آخرین ویرایش توسط ebiman؛ 2019/07/18, 11:22.
                          سلام

نظر

• ebiman
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 2071

? مجمع ایران خودرو گمانه زنی ها را تایید کرد

✔️انجام افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی

✔️زمان احتمالی عملیاتی شدن این مهم ؛ پاییز ۹۸

✔️محل تجدید ارزیابی ، سرمایه گذاری ها و دارایی های ملکی
                            سلام

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

بالاخره یه تکونی هم از ایران خودرو دیدیم. امروز خدا رو شکر بعد از روزها مثبت شد.
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

و بالاخره خودرو هم صف خرید در 539 ت
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X