کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    می خواستم در جستار «اخبار و نظرات انتخاباتی» بنویسم گفتم دوستان ممکن است ناراحت شوند...

اینجا بنویسم بهتر است...

شما هم نخوانید بهتر است... مانند من اذیت می شوید... بیشتر برای دل خودم دارم می نویسم...

محمد حسین عزیز مطلبت را خواندم اما عزیز میگن حرمت امامزاده به متولی اش است ، آنچه ما در انقلاب در پی آن بودیم محقق نشد شما فکر می کنید این فساد ها را چه کسی انجام داده ، این جناح و اون چناح بهانه است ، ، یه عده ای دنبال مقدمات حکومت بر این مملکت هستند شما نگاه کن همین دوستان سیاستمدار که به جان هم افتاده اند مگر همکاران سابق نیستند ، اگر هدف خدمت بود که این همه اختلاف و افشا سازی فساد های یگدیگر چه معنی داره !!!

چر آقای سیستانی در عراق در سیاست خیلی دخالت نکرد ؟؟؟ هدف یک روحانی چه در کلیسا چه در مسجد باید انسان سازی باشه ، آیا واقعا الان هست ، آیا دین در کشور ما سقوط کرده یا بهتر شده ؟؟؟ و خیلی حرف های دیگر. ببخش که یه کم درد دل کردم
    @}:-

ممنون...
    من الان با اجازه پاسخ نمی دهم. هر چند خیلی مشتاقم در این زمینه با چند انسان با انصاف و اهل تفکر گفتگو کنم... ولی فعلا هم اعصابم خرد است... هم حوصله ندارم... هم اینکه اگر بحث شروع شود جمع کردنش کار یکی دو روز نیست...
    (پاسخ ندادن من به معنی بی احترامی نیست.)

@};-
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

قند و شکر
      =====

نگفتم؟ یا به قول معروف: دیدی گفتم؟ دیدی گفتم؟

آیا خودم از این شرایط استفاده کردم؟ نه!

جناب رضا، این معنی آن حرف آقای نیما آزادی است که گفت 20 درصد بورس نمودار و بنیاد و ... است و 80 درصدش جای دیگری است...

حالا ببینم دوباره فردا می توانیم اینها را در مثبت رد کنم برود؟ یا نه؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        @}:-

ممنون...
        من الان با اجازه پاسخ نمی دهم. هر چند خیلی مشتاقم در این زمینه با چند انسان با انصاف و اهل تفکر گفتگو کنم... ولی فعلا هم اعصابم خرد است... هم حوصله ندارم... هم اینکه اگر بحث شروع شود جمع کردنش کار یکی دو روز نیست...
        (پاسخ ندادن من به معنی بی احترامی نیست.)

@};-
        کاملا موافقم ، حقیقتش خودم هم مدام می خواهم از این بحث ها فاصله بگیرم ، و فقط بازار را مطالعه و رصد کنم. هر جند دوست دارم که با کسی بنشینم و بحث منطقی داشته باشم خیلی سوالات هست ، خیلی شک ها ، خیلی نظر ها و خیلی ...
        قبلا شما بحثی داشتید که باید واقعیت را در نظر گرفت ، من هم موافقم ببیند چه اتفاقی ممکنه بیفته ، و تاثیرش بر بازار چیه ،
        بنده به اندازه کافی در این مملکت خدمت کرده ام بر کسی هم منتی ندارم مورد قبول خداوند باشه کافیه( امیدوارم که باشه )،@};-
        درود
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• rasam
          ستاره دار(1)
          • May 2012
          • 481

قند و شکر
          =====

نگفتم؟ یا به قول معروف: دیدی گفتم؟ دیدی گفتم؟

آیا خودم از این شرایط استفاده کردم؟ نه!

جناب رضا، این معنی آن حرف آقای نیما آزادی است که گفت 20 درصد بورس نمودار و بنیاد و ... است و 80 درصدش جای دیگری است...

حالا ببینم دوباره فردا می توانیم اینها را در مثبت رد کنم برود؟ یا نه؟

سلام استاد
          مبادا کلاه یه عده بره سرت که البته سر من چند ساله رفته
          گروه قندی به درستی می گم که الان اول راهه و با نمودارو .................کار ندارم ولی با این کشت و کارو .......... نهایت دوروز تا باز شدن قزوین منفی هستند

نظر

• rasam
            ستاره دار(1)
            • May 2012
            • 481

اینم بگم واقعا استادی
            کرازی به همون جایی که گفتی داره میرسه ممنون از راهنماییاتون

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

بررسی خودرویی ها
              ===========

خساپا چرا این قدر حجم خورد؟ (360 میلیارد ریال! ارزش داد و ستد امروز بود!)

نسبت خریدار به فروشنده هم تقریبا برابر است...

در تمام گروه سایپا حقوقی فروخته!

و البته در هیچ کدام هم ندیدم حقوقی ِ درصدی فروخته باشد...

=============

در
              خکاوه وقوام دارد می فروشد. این اصلا خوب نیست. وقوام نوسان گیر قهاری است و به نگر می رسد وارد شدن در خکاوه دیگر جایز نیست. (یادتان باشد من این را در بهترین جا پیشنهاد خرید قوی دادم... ولی خودم نخریدم... چون نقد نداشتم...)

=============

در
              خاذین باز هم به احتمالی اضافه کنم...
              خاذین از آن خکاوه ها خواهد شد!
              مثل روز برایم واضح نیست ولی مانند دم دم های غروب برایم مشخص است...
              تا اینجا خود خاذین اضافه کردم... (خیلی هم اضافه کردم... فکر کنم کلا دو نوبت اضافه کردم ولی سنگین)
              از این به بعد شاید رفتم تو کار حق تقدم...
              حق تقدم کار کردن خیلی خوب است... اگر مقدارش کم باشد تجربه های خوبی به آدم می دهد... مخصوصا اگر دو سه بار کل پول آدم را صفر کند! :) (در ثمسکن و ومعادن عملا پولم صفر شد... البته در حق تقدم های دیگر جبران شد... ولی در کل خیلی خوب است یک کوچولو روی اینها کار کنیم... مصیبتش هم می دانید کجاست؟ جایی است که آدم می رود بانک برای پس گرفتن باقی پول... برخی مانند خپارسح یک ماه می دوانندت و امروز-فردا می کنند... :( )

=============

خپارس مشکوک به تغییر روند به صعودی شدن است.
              چرا می گویم مشکوک؟ برای اینکه دلایلی هست که همین جاها آخر اصلاح است... و دلایلی هست که می گوید اینجا پایان اصلاح نیست...
              پس ما احتمال بیشتر را می گذاریم روی اینکه یک رشد کوتاه مدت در پیش داریم بعد یک افت کوتاه مدت. یعنی از نگر الیوتی یک بی و یک سی... یعنی در عرض 10-12 روز آینده اصلاح خواهیم داشت ولی اصلاح بیشتر زمانی خواهد
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                سلام استاد
                مبادا کلاه یه عده بره سرت که البته سر من چند ساله رفته
                گروه قندی به درستی می گم که الان اول راهه و با نمودارو .................کار ندارم ولی با این کشت و کارو .......... نهایت دوروز تا باز شدن قزوین منفی هستند
                سلام و عرض ادب و احترام؛
                لطف شما همیشه شامل حال ما بوده @};-
                بابت اطلاعات ناب و عالی ای هم که همیشه می دهید از شما تشکر می کنم. @};-
                پیام خصوصی ای که برایتان فرستادم به دستتان رسید؟ او از من مهارت بیشتری در کار با نمودار ها دارد. همچنین تجربه. انصافا حق استادی هم به گردن من دارد. و ازش نکات آموزشی یاد گرفته ام... @};- /:.Heart.:/ البته ان شاء الله بنده بیشتر کار خواهم کرد و گوی سبقت را از ایشان خواهم ربود... ان شاء الله...

=================

در مورد قندی ها،
                ببینید... من روش کارم این گونه است که اخبار و شایعات و مسائل بنیادی و کلا همه چیزها را می آورم روی نمودار منطبق می کنم. (نمودار برایم آینه ای است که با آن دنیای خارج را نگاه می کنم...)
                الان با این توصیفاتی که شما فرمودید باز به نگرم افت کوتاه مدت وجود دارد و یکی دو روز هم نیست. و یکی دو درصد هم نیست. 38 درصد فیبو! است دست کم! که چون رشد خیلی شدید بوده این 38 درصد هم (که دست کم است) خیلی حال گیری اساسی ای می شود برایم... پس بهتر است سودم را ذخیره کنم.
                باز هم بابت اطلاعات نابی که قرار می دهید تشکر می کنم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خپارس
                  ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

شیمیایی ها
                    ======

این اصلاح به نگر من به هیچ وجه بد نیست.

بلکه برعکس! فرصت ورود است!

چشم انداز شیمیایی ها خیــــــلی عالی است...

فقط اگر خاطرتان باشد آن موقع هم هر چه نگاه کردم نفهمیدم کدام نماد می خواهد شاخص را بالا ببرد...

بعد که شاخص شیمیایی ها بالا رفت هم باز نفهمیدم کدام نماد است که شاخص را دارد بالا می برد... (یک مقدار فارس بالا رفته بود... ولی انگار بیشتر کار دیگران بود...)

الان هم نمی دانم کدام نماد قرار است عالی ظاهر شود... (شاید تاپیکو/پارسان/پترول باشد... باید بررسی شود...)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                      ستاره دار(1)
                      • May 2012
                      • 481

سلام و عرض ادب و احترام؛
                      پیام خصوصی ای که برایتان فرستادم به دستتان رسید؟ او از من مهارت بیشتری در کار با نمودار ها دارد. همچنین تجربه. انصافا حق استادی هم به گردن من دارد. و ازش نکات آموزشی یاد گرفته ام... @};- /:.Heart.:/ البته ان شاء الله بنده بیشتر کار خواهم کرد و گوی سبقت را از ایشان خواهم ربود... ان شاء الله...
                      ممنو ن از رهنمایی شما آدرس باز نمیشه مناسفانه
                      الیته استاد زیاده جسارت نباشه استاد اهل دل کمه من با نوشته شما لذت میبرم
                      به نظر شما چند درصد قندی ها نزول می کنن
                      ممنون

=================

در مورد قندی ها،
                      ببینید... من روش کارم این گونه است که اخبار و شایعات و مسائل بنیادی و کلا همه چیزها را می آورم روی نمودار منطبق می کنم. (نمودار برایم آینه ای است که با آن دنیای خارج را نگاه می کنم...)
                      الان با این توصیفاتی که شما فرمودید باز به نگرم افت کوتاه مدت وجود دارد و یکی دو روز هم نیست. و یکی دو درصد هم نیست. 38 درصد فیبو! است دست کم! که چون رشد خیلی شدید بوده این 38 درصد هم (که دست کم است) خیلی حال گیری اساسی ای می شود برایم... پس بهتر است سودم را ذخیره کنم.

نظر

• rasam
                        ستاره دار(1)
                        • May 2012
                        • 481

سلام و عرض ادب و احترام؛

=================

در مورد قندی ها،
                        ممنون

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                          ممنون
                          یک همچین چیزهایی:

یعنی خیلی سریع تا فیبو 38 درصد یا آهسته تا فیبو 50 درصد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                            ستاره دار(1)
                            • May 2012
                            • 481

استاد ممنون پیعام رو گرفتم شما چه اسمی دارین چهره تون رو آشنا شیم ممنون

نظر

• matin
                              ستاره دار (14)
                              • Mar 2013
                              • 650

سلام.
                              ممنون بابت لینکی که فرستادید.
                              #بمیلا رو امکانش هست چک کنید؟
                              معاملاتش جالب شده چند روز اخیر
                              إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
                              "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• iligal
                                مدیر(ستاره دار 11)
                                • Sep 2012
                                • 4103

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                                فاذر هم امروز به صف خرید میرسه ولی خب طبق معمول صف خریدش دلخوشی برا همین امروزه نهایت امروز و فردا چهارشنبه باز منفی میشه طبق روال گذشته!!!!
                                اینجا جا داره آدم بگی دیدی گفتم من از اول هم میدونستم تو به جایی نمیرسی فعلا دیدی گفتم/:.nono.:/
                                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

در حال کار...
                                X