کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

ابتدا شناسایی روند های بلند مدت تر
    ===================

(باز هم می گویم، این حرف هایی که من می زنم اغلب با خودم است. کسی گمان نکنم دارم او را مخاطب قرار می دهم.)

خیلی ساده: ما هنگامی که می خواهیم داد و ستد کنیم باید ابتدا روند های بلند مدت را در نگر بگیریم و بعد با توجه به آنها روند های کوتاه مدت را شناسایی و طبق آنها عمل کنیم.

یاد حرف استاد عزیزم پشوتن مشهوری نژاد @};- افتادم. می گفت ابتدای هفته شمع های هفتگی را بررسی کنید و روند کلی این هفته را بررسی کنید و وقتی این هفته را پیشبینی کردید دو تا خط در نمودارهایتان بکشید: یکی به عنوان کف تخمینی این هفته و دیگری به عنوان سقف تخمینی این هفته. و سپس پیشبینی هایتان را در طول هفته با توجه به این دو تا خط و با توجه به پیشینی ای که از روند این هفته انجام داده اید انجام دهید!
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/05/20, 22:40.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      ابتدا شناسایی روند های بلند مدت تر
      ===================

(باز هم می گویم، این حرف هایی که من می زنم اغلب با خودم است. کسی گمان نکنم دارم او را مخاطب قرار می دهم.)

خیلی ساده:
      ما هنگامی که می خواهیم داد و ستد کنیم باید ابتدا روند های بلند مدت را در نگر بگیریم و بعد با توجه به آنها روند های کوتاه مدت را شناسایی و طبق آنها عمل کنیم.

یاد حرف استاد عزیزم پشوتن مشهوری نژاد @};- افتادم. می گفت ابتدای هفته شمع های هفتگی را بررسی کنید و روند کلی این هفته را بررسی کنید و وقتی این هفته را پیشبینی کردید دو تا خط در نمودارهایتان بکشید: یکی به عنوان کف تخمینی این هفته و دیگری به عنوان سقف تخمینی این هفته. و سپس پیشبینی هایتان را در طول هفته با توجه به این دو تا خط و با توجه به پیشینی ای که از روند این هفته انجام داده اید انجام دهید!
      یکی دیگر از اشکالات و مشکلات (و احیانا شکلات :d ) بنده این است که هر چند بلند مدت پیشبینی می کنم ولی خیلی از اوقات طبق روند روزانه ی داد و ستد ها و پیشبینی های روزانه داد و ستد می کنم! پیشبینی های کوتاه مدتی که هر چند درست هستند! ولی در امتداد پیشبینی های بلند مدت نیستند!

مطمئنا اشکال خیلی های دیگر هم هست....

یک جورهایی این قرائت دوم از همان اشکال قبلی هم هست (یعنی اینکه تحت تاثیر ترس و طمع به سودهایم اجازه ی رشد نمی دهم ولی به زیان هایم اجازه ی رشد می دهم و آستانه زیانم را رعایت نمی کنم... همه ی اینها یکی است.)

پس یادم (یادمان) باشد...

از این به بعد هنگام بازارخوانی روزانه سریع تصمیم گیری نمی کنیم.

اصلا بازارخوانی نمی کنیم مگر اینکه این مورد را بررسی نموداری مان از ما خواسته باشد!
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

نامرد ها در خودرویی ها راه به راه دارند صف های خرید را عرضه می کنند...

البته این خوب هم می تواند باشد.

بد است از این جهت که تا نتایج اعلام شد اگر نتایج رئیسی باشد خیلی سریع افت شروع می شود و مهلت نمی دهد کاری کنیم.

خوب است از این جهت که احتمال دارد اگر الان در سقف بفروشم و روحانی رئیس جمهور باشد دوباره بتوانم در سقف بخرم!
        من خودرویی هایم را مقداری فروختم ولی بعد که فهیمدم روحانی پیروز شده دوباره نگذاشتم سر جایش...

یکی از دلایلش همین بود که در بالا گفتم... یعنی به داد و ستد های روزانه نگاه کردم دیدم چنگی به دل نمی زند... (و حقوقی دارد مشکوک عمل می کند.) که البته این کار اشتباه بود و باید به پیشبینی نموداری ام پای بند می بودم...

یکی دیگر هم این دلیل بود که با پولش شتران خریدم... و نمودار شتران و نفت هم خیلی عالی است و چه حقوقی خودرو بخواهد بازی در بیاورد چه نه یک نیمچه اطمینانی دارم که شتران بالا می رود.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
          ستاره دار(1)
          • May 2012
          • 481

سلام استاد
          قندی ها امروز اخر نزولشون بود یا بازم پایین دارن ممنون

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
            سلام استاد
            قندی ها امروز اخر نزولشون بود یا بازم پایین دارن ممنون
            سلام و عرض ادب و احترام و تشکر؛

نه.

امروز هم که اصلا شاخص قندی ها مثبت بوده! و عملا هنوز افت خاصی نکرده اند...

حتی من از مثبت امروز استفاده کردم و قندی هایم را که نتوانسته بودم بفروشم را فروختم. (قشکر را با سود خوب فروختم و قشیرح را تقریبا سر به سر -یا شاید با زیان جزئی- فروختم.)

از نگر پیشبینی هم
            بیشتر از آنچه تا کنون ریخته باید بریزد. (البته از نگر من!) چه از نگر زمانی و چه از نگر مقداری.

(اگر خواستید چانه بزنیم یا نکته ای داشتید یا روی یک حسابی فکر می کنید بالا می رود بفرمایید با هم بررسی کنیم. چون من نه تنها از انتقاد بدم نمی آید بلکه فکر می کنم این جور همفکری ها خیلی کمک کننده هم هست.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

پترول
              انگار
              این تو بمیری اش
              از آن تو بمیری های سابقش نیست.

(مدبران نفروخته و دو سه روز خوب دارد پیش می رود! نمودارش در ذهنم است... اگر یک مقاومت مهم -فکر کنم 1350- را بشکند دیگر د ِ برو که رفتیم...)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                ستاره دار(1)
                • May 2012
                • 481

سلام و عرض ادب و احترام و تشکر؛

نه.

امروز هم که اصلا شاخص قندی ها مثبت بوده! و عملا هنوز افت خاصی نکرده اند...

حتی من از مثبت امروز استفاده کردم و قندی هایم را که نتوانسته بودم بفروشم را فروختم. (قشکر را با سود خوب فروختم و قشیرح را تقریبا سر به سر -یا شاید با زیان جزئی- فروختم.)

از نگر پیشبینی هم
                بیشتر از آنچه تا کنون ریخته باید بریزد. (البته از نگر من!) چه از نگر زمانی و چه از نگر مقداری.

(اگر خواستید چانه بزنیم یا نکته ای داشتید یا روی یک حسابی فکر می کنید بالا می رود بفرمایید با هم بررسی کنیم. چون من نه تنها از انتقاد بدم نمی آید بلکه فکر می کنم این جور همفکری ها خیلی کمک کننده هم هست.)
                سلام و ممنون از راهنمایی من که فروشنده نیستم فقط این گزارش رو ببینید
                بررسی اطلاعیه 96/02/30
                *کارخانجات قند قزوین*
                ششماهه منتهی به 95/12/30 (حسابرسی نشده) مبلغ ۳۹۰ ریال سود به ازای هر سهم محقق گردید.
                شرکت در مدت مشابه سال 94 مبلغ (37) ریال زیان به ازای هر سهم محقق نموده بود
                درصد پوشش: 101 درصد
                به نظرم اولین پیش بینی شرکت ها جالبه
                وی جالبتر تکنیکال شماست که می خوام ببینم تا کجا افت می کنه بازم ممنون

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

شتران
                  ====

بگذار یک مروری بکنم بر نمادهای درون سبدم. اول از شتران شروع کنم که الان شده وزن دوم سبدم.

امروز حسااااااااابی اضافه کردم... امیدوار کننده است. ان شاء الله این مقاومت را از سر راهش با قدرت بر می دارد...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

فاذر
                    ===

تا وقتی بالای آن خط چین سپید رنگ (آستانه زیان) است اشکالی ندارد...

یک اتفاق خوبی هم افتاده و آن این که از قله ی پیشین زده بالاتر...
                    اتفاق خوب دیگر که در شکل مشهود است رفتار زیبای نشانگر بخت است که یا رفتن به فاز افزایشی را نشان می دهد و یا تزلزل در روند کاهشی! (که در نهایت -یعنی در حالت بد- می شود همان پیشبینی ای که نشان داده ایم...)

این هم حجمش است:

هنگامی که volume oscillator و mfi این گونه بر خلاف هم در سقف و کف قرار می گیرند را دوست می دارم... نشانه ی خوبی است...

در کل می توانم بگویم حالش خوب است و ان شاء الله خودش را دارد آماده می کند برای زدن هدف دوم (ان شاء الله... ما شاء الله... اگر چشم نخورد...)

در اخبار آمده بود: (فکر کنم جهانگیری گفته بود! که) برای رفع مشکل هپکو و آذرآب داریم اندیشه می کنیم... نمی دانم... کسی خبر دارد جریان چه بود و چه شد و احیانا چه خواهد شد؟؟؟

خلاصه و نتیجه:
                    حالش بد نیست و ان شاء الله در بدترین حالت مانند پیشبینی پیش می رود.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                      سلام و ممنون از راهنمایی من که فروشنده نیستم فقط این گزارش رو ببینید
                      بررسی اطلاعیه 96/02/30
                      *کارخانجات قند قزوین*
                      ششماهه منتهی به 95/12/30 (حسابرسی نشده) مبلغ ۳۹۰ ریال سود به ازای هر سهم محقق گردید.
                      شرکت در مدت مشابه سال 94 مبلغ (37) ریال زیان به ازای هر سهم محقق نموده بود
                      درصد پوشش: 101 درصد
                      به نظرم اولین پیش بینی شرکت ها جالبه
                      وی جالبتر تکنیکال شماست که می خوام ببینم تا کجا افت می کنه بازم ممنون
                      خوب....
                      این می شود بنیاد...
                      و بنیاد (به نگر من) می شود بلند مدت...{1}

من که بنیادی حالی ام نیست :( :) (نه اینکه حالی ام نباشد... ولی خیلی وقت است دیگر صورت های مالی را نگاه نمی کنم...) ولی جناب میثم که بنیادی کار می کند می گفت تمام قندی ها دارند یکی پس از دیگری تعدیل های خفن می دهند.

البته این را هم بگویم: {2}
                      1- این قیمت 2100 ریالی قزوین تا الان الکی 2100 ریال نبوده! مطمئنا وقتی آن هنگام که این سود منفی اعلام می کرده و قیمتش منفی که نبوده هیچ 2100 ریال هم بوده مردم آن زمان روی همین سود های الانش حساب باز کرده بودند و این قدر بالا نگهش داشته بودند...
                      2- مانند اکثر خبر ها و تعدیل های دیگر که در بازار پیش خور می شود اگر دقت کنید این تعدیل هم پیش تر پیش خور شده! و یک رشد از 2100 تا 3500 داشته ایم!!! برابر 60-70 درصد! (همین طور در باقی قندی ها)

البته:
                      * در پیشبینی های بلـــــــــند مدت به نگر می رسد همچنان وضع گروه عالی باشد. (چه از نگر بنیادی و چه نموداری)
                      * امسال الحمد لله انگار وضع کاشت چغندر خیلی خوب بوده...
                      * وضعیت شکر هم من یک نگاه سرسری کردم عالی بود... البته بعدا یک نگاه دقیق تر یادم باشد بکنم.

اینها را اگر کنار آن نمودار بگذاریم به هم می خورند...

یعنی یک اصلاح باید بیاید و درصدی از این رشد زیادی که کرده اند را جبران کند تا بتوانند سهامداران جدید (یعنی خریداران جدید) بیایند و اوضاع را به دست بگیرند و قیمت را ببرند ان شاء الله به جاهایی که باید برود...

==============پانویس=============
                      {1} آقا ما یک رفیق فابریکی داریم (در مجامع) که بنیادی کار عالی است. (برای شرکتی کار می کند) (چند وقتی هم هست ندیده ام ایشان را... امیدوارم هر جا هست خوش و سلامت و پر روزی باشد :x ) یک بار به ایشان گفتم بنیادی کاری کلا کوتاه مدت نمی تواند جواب دهد این قدر بهش بر خورده بود که نگو و نپرس... X-( حالا ما به احترامی که برای ایشان قائل بودیم یک مقدار حرفمان را آنجا تعدیل کردیم... ولی راستش را بخواهید من هیچ وقت ندیده ام یک بنیادی کار پیشبینی هایش کوتاه مدت باشد و غیر از ایشان هم ندیدم بنیادی کاری چنین ادعایی داشته باشد...

{2} ببخشید که من زیاد کل کل می کنم... من کلا اگر یک نفر را پیدا کنم که احساس کنم کل کل کردن با او ارزش دارد @};- (تلف کردن زمان نیست.) و از این تز و آنتی تز ِ دایالکتیک، سنتز درست حسابی ای بیرون می آید دوست دارم مدتی اذیتش کنم... @};- کلا خیلی عالی است... آدم از همه جوانب به موضوع نگاه می کند و با دیدگاه های مختلف و احیانا متضاد قضیه را بالا پایین می کند... این باعث می شود نقش احساسات هم در برابر محاسبات کمرنگ شود...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

حسینا
                        ====

نگاه کنید آن آستانه ی بالا را در 9200 رعایت نکردم... افسوس و صد افسوس...
                        الان روی همین 7950 ریال هم یک آستانه ی زیان (و به تبع آن یک مقاومت مهم) وجود دارد. ان شاء الله به این یکی دیگر پای بند باشیم...

البته الان که بست... نمی دانم برای چه بست...

یک کار خوب هم این است که خود سهم را تبدیل به حق بکنیم... (الان خود سهم 8200 است و حق تقدم 6200 که 1000 ریال می شود اینجا استفاده کرد و با دید بلند مدتی که ما به حسینا داریم می ارزد...)

ما که نفهمیدیم برای چه بست... (تعدیلش زیر 20 درصد بوده) و دلیل توقفش هم ابهام نبوده...

به هر حال...

به نگر می رسد از همین جا می تواند برگردد... علاوه بر خط روند دو تا فیبوی باحال هم روی هم افتاده اند همین جا روی 7950 ریال...

به خصوص اینکه دو تا الگوی شمعی بسیار زیبای مرد آویزان زده. (انصافا این دو تا خیلی خوشگل است... نگاه کنید!)

وضع نشانگر ها خیلی افتضاح است و موج شماری مشخص نیست.

این باعث می شود که برای جلوگیری از زیان بیشتر خیلی خیلی حواسمان را جمع کنیم و این آستانه زیان 7950 ریالی را جدی بگیریم. (اگر قرار بر افت است خدا کند این هم مانند آن قندی ها یک بالایی -ولو شده موقت- بزند که بتوانم آبرومندانه ازش خارج شوم...)

(اصلا انگار روی 9200 ریال کور بوده ام... واگرایی شدید هم بوده و ندیدم!)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خاذین
                          ====

باید 1200 ریال را رد کند تا از روندش مطمئن شویم.

امروز بازی در آورد.

تمام خودرویی ها مثبت کامل بودند این گلابی 2 درصد مثبت می خورد...

تمام خودرویی ها 2 درصد مثبت بودند این گلابی روی صفر تابلو بود!

شمعش را هم که می بینید... دوجی ِ گیج!

نحوه ی داد و ستد ها روی این نماد فوووووووووق العاده مشکوک است. فوووووووق العاده!

دقیقا نمی توانم بگویم بازیگر چقدر قدرت دارد و چه می خواهد...

امیدوارم که تمایل داشته باشد حق ها را جمع کند...

نمی دانم...

فعلا که طبق پیشبینی پیش رفته...

ولی اگر بخواهد اصلاحش طول بکشد ممکن است حتی کل شکافی که پیش تر داشته را بخواهد پر کند!!! /:.ohno-smiley.:/ یعنی بازگشت به سقف کانال شکسته شده ی مهم در 950 ریال! /:.ohno-smiley.:/

بد نیست پایین ترین قیمت شمع های یکی دو هفته ی آخر را با یک خط به هم بچسبانیم و همان را به عنوان آستانه زیان رعایت کنیم!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

ماهی گیری یا قلاب سازی؟ مسئله این است:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

خزامیا
                              ====

وضع خوب است.

از این کف کانال برگشته. (طبق پیشبینی) از آن سقف کانال را هم بتواند رد کند عالی می شود.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

کقزوی
                                ====

خدا را شکر آستانه زیانش حسابی بالا آمده...

این روزها است که تصمیم گیری کند و به احتمال قوی الگوی پرچم رو به بالا خواهد شکست.

پس همچنان پیشبینی پیشین پایدار است.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X