کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

امروز کلی درگیر خپارسح بودم...
    دزدی.. دزدی... دزدی...
    همه مملکت شده دزدی و فساد... (شاید هم من چشمم باز شده)
    هر روز هم بدتر از دیروز...
    بدتر از همه هم خود پلیس که در بانک قوامین خیلی خیلی خیلی علنی کلاه برداری می کند...
    من که خیلی حرص می خورم... و اصلا نمی توانم کنار بیایم...
    همه جا شده یا پارتی بازی یا اختلاس یا خوردن حق بقیه یا رشوه دادن و رشوه گرفتن...
    از هر کسی هم می پرسی با دست دیگران را نشان می دهد...

پیش یکی از فامیل ها بودیم داشت خیلی صریح از رشوه ای که به رئیس بانک داده تا وامش را راه بیاندازد! (یعنی جلوتر از دیگران بیاندازد) سخن می گفت! بعد همین شخص دو دقیقه بعد داشت از قبایح بابک زنجانی برای ما سخنرانی می کرد!

من نمی دانم ... یعنی دین نداریم؟ ایمان نداریم؟ وجدان نداریم؟ یا اینکه چه؟

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• davoo
      ستاره‌دار(6)
      • Mar 2017
      • 299

روز پدر را به همه پدرها وآنانکه میخواهند در آینده پدر شوند تبریک عرض میکنم خوشا بحال آنانکه پدر دارند وقدر اونو میدونن @};-@};-@};-@};-@};-@};-

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

پترول
        ====

الحمد لله امروز داده هایش به روز شد...
        حالا که به روز شد راحت می توانم بگویم همین کف امروز (تقریبا) می شود آستانه زیان برای کسانی که مانند من سهامدارند...

چون نمادهای بهتر هست پیشنهاد خرید نمی دهم. ولی در کل چیز بدی نیست.

«محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

محمد حسین سلام
          نظزت رو نسبت به این لینک بیان بفرما . درود

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post716020
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام
            هفته گذشته که داشتیم بررسی می کردیم به این نتیجه رسیدیم که شکر لندن انگار چند روز از شکر آمریکا جلوتر است!!! روی همین حساب من فکر کنم اگر به شکر لندن نگاه کنیم بهتر باشد... (البته من هر سه را نگاه می کنم... هم این دو تا و هم گروه قند و شکر)

============

در مورد موج شماری ای که جناب الکترونیک... کرده اند... موج شماری درست است ولی یگانه نیست... منظورم این است که موج شماری های درست دیگری هم می شود در شکل کرد... و همه در حد احتمال هستند... و حسم به من می گوید احتمال این موج شماری کمتر از دو نوع موج شماری دیگر است...

دو احتمال دیگر:
            1- الان در امواج اصلاحی باشیم (چرا؟ به خاطر اینکه قدرت امواج ضعیف است. و پیش از آن یک موج قوی کاهشی داشته ایم)
            2- الان ابتدا یا میانه ی 3 است! نه انتهای 4... یعنی حالا حالا ها امواج افزایشی ادامه دارند...

به هر حال هر جور حساب کنیم، طبق آن شکل:
            تا هنگامی که قیمت شکل بالای 16 دلار است روند افزایشی است... و روند خوبی هم هست.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

شکر لندن
              ======

رشد بسیار عالی دست کم دو ماهه پیشبینی می کنم. (کوتاه مدت هم عالی است)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خدایا... یک ربع است دارم شکر آمریکا را بررسی می کنم می بینم با آن چیزی که جناب الکترونیک... گذاشتند فرق می کند...
                از سایت تریدینگ_ویو نگاه کردم دیدم فرق می کند... رفتم یک نگاهی هم به سایت اتحادیه طلا و جواهر انداختم دیدم آن هم فرق یم کند...

بعد از یک ربع! آخر کاشف به عمل آمد که نمودار دوستمان نمودار شکر نیست! نمودار فیوچر ِ شکر است! :( :) :))

خوب... من نمی دانم فیوچر را چگونه باید ربط بدهم به حال و حقیقتش این است که رابطه ی بین فیوچر ها را نمی توانم با نمادهای مختلف بفهمم...

روی همین حساب بنده فیوچر را کلا می گذارم کنار... (اگر کسی روی روابط بین این نمودار ها اطلاع دارد لطفا بنده را هم در جریان بگذارد... مثلا آیا در اکثر مواقع فیوچر ها نمودارهایشان به زمان حال منتقل می شود؟ گروه قند و شکر بیشتر وابسته به قیمت شکر زمان حال است یا فیوچر؟ و ...)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

شکر آمریکا
                  ======

الان نامعلوم است.
                  اگر آستانه ای که مشخص کردیم را رو به بالا بشکند پیکانی که رسم کرده ایم معتبر می شود. در غیر این صورت اگر سه روز منفی بخورد خیلی خطرناک می شود و باید حتما فروخت...

احتمال قوی این است که طبق پیکانی که کشیده ایم رشدی فوق العاده بکند. (از آن طرف برای لندن هم که رشد پیشبینی کرده بودیم که به این بررسی کمک می کند.)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

قند و شکر
                    ======

همچنان احتمال رشد خوبی برای این گروه متصور هستم...
                    پس
                    تا وقتی آستانه زیان 5800 واحدی نشکسته وضع خوب است. (خیلی خوب!)

یک احتمال رشد عالی بلــــــــــند مدت هم هست که در پیشبینی پیشین در باره اش صحبت کرده بودم... که تازگی ها بهتر می بینم کوتاه مدت تر پیشبینی کنم و پیشبینی های بلند مدت را نکشم. (تصاویر شلوغ می شود و چون پیشبینی ها منوط به آستانه ها هستند احتمال باطل شدنشان زیاد تر می شود...)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

قمرو
                      ====

با این شمع خاصی که زد تکلیف ما را هم روشن کرد.

من که سهامدار هستم فردا دقیقا می شود ملاک کارم. اگر بالای 3200 ماند با نماد همچنان خواهم بود. در غیر این صورت خداحافظی.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

قشیر
                        ===

این هم در کوتاه مدت فکر کنم یک 20 درصدی داشته باشد...

پس فعلا فروشی نیست...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

کقزوی
                          ====

این را من فردا می خواهم 1100 بخرم. و تا زمانی که 1000 ریال را به پایین نشکسته نفروشم. (به خاطر همان حرف های استادم...)

پیشبینی های موجود همچنان معتبر است. (البته بخشی اش که به حقیقت پیوست... ان شاء الله تا 2000 ریال هم رشد کند...)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

تپکو
                            ===

این فهرست سهامدار عمده است:

خوب... شما این را می بینید چه چیزی متوجه می شوید؟ من متوجه می شوم که متوجه نمی شوم! یعنی چه؟ یعنی می فهمم یک بازی ای هست و من از آن بازی سر در نمی آورم...
                            حالا دو کار می توانم بکنم: خطر کنم و پاداش/خطر را که هر دو بالا است بپذیرم... یا اینکه ولش کنم...

چیزی که مشخص است این است که داد و ستد در قیمت بالا صورت گرفته...
                            احتمال دارد این شخص حقیقی به کد های اقوام زده تا در 900 ریال برایش بفروشند...

از نمودارش هم چیز خاصی به دست نمی آید...
                            پس جایی که برایم نامعلوم است را رها می کنم و الکی خطر نمی کنم...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

حسینا
                              ====

اگر فردا بیش از 300-350 هزار تا حجم خورد احتمال دارد بتواند 100 درصد سود بدهد!
                              آستانه زیان و آستانه تایید در شکل نشان داده شده است.
                              (البته به شرط اینکه روزهای آینده حجمش پایین نیاید! به طور متوسط)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

مرور نمادهایی که پیشنهاد دادیم یا داریم:

وقوام: خوب است... همچنان سهامداری... کف 800 ریال به نظرم باید بسته شود. هنوز هم می توان خرید... به ویژه که امروز فرصت خرید خوبی داد... ولی دیگر به خوبی آن زمانی که در 520 پیشنهاد خرید دادیم نیست... (خودم هم که اضافه نمی کنم.)
                                خگستر: نزدیک آستانه زیان است... ولی همچنان به این نماد امیدوارم و شاید اضافه هم کردم.
                                فاهواز و کقزوی و لازما: هر چند در این جستار زیاد روی اینها تاکید کردیم ولی خودم زیاد از اینها ندارم. کقزوی اگر بیاید روی 1100 خرید دارد. همین جا هم خرید دارد ولی نه به آن خوبی و نیز صف خرید است.
                                فلوله: فروش. الحمد لله امروز فروش میسر شد.
                                فاذر: همچنان سهامداری، در صورتی که تا 3500 ریخت یک خرید خوب.
                                توریل: یک روز دیگر منفی بخورد: خداحافظی.
                                وبملت: فروش برای خرید نمادهای بهتر.
                                قندی ها (قمرو - قشیر) : همچنان سهامداری
                                پلاستیک و دستگاه برقی و ماشین آلات و ... را هم چون خودم ندارم نگاه نمی کنم. :)
                                زمگسا: به احتمال قوی آینده دارد ولی چون با مدل ما جور در نمی آید می فروشمش. (در مثبت امروز)
                                انرژی3: خیلی سخت شده است... نیاز دارد بررسی شود...
                                بکام: نگهداری
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X