کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
    شبریز بازی گران خاصی داره و گاهی اوقات همه را مات می کنه !!!
    سلام
    اگر اشتباه نکنم من را هم مات کرده!
    من پیش از بسته شدن نماد می خواستم بفروشم... هم این را و هم شپنا را... شپنا را فروختم و این را آمدم بفروشم (اگر اشتباه نکنم) برای مجمع بست.... ولی نه به صورت عادی! بلکه یک روز زودتر از معمول!
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• matin
      ستاره دار (14)
      • Mar 2013
      • 650

#ومهر امروز پرید متاسفانه خریدم تکمیل نشد :)
      #شلرد و #کقزوی هم به ما نرسید.
      به جاش رفتم سراغ #انرژی
      کمی هم #شکف برداشتم

بازار پایه ای ها خوب و بد همه صف شدن و نمیشه پایین خرید.. به جز چند مورد مثل #آرمان و #حبندر و #تجار
      امروز #شپترو رو نقد شدم و #خاذین هم فردا. به نظرتون جاش چی بذاریم بهتره؟
      إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
      "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

رایانه ای ها... مرقام و مداران و آپ را هم یادمان باشد امشب نگاه کنیم...
        من که امروز خیلی انرژی گذاشتم... به خصوص اینکه کلا یک وعده خوابم را هم تعطیل کردم... خیلی خسته شدم...
        روی همین حساب شاید اصلا تا فردا نیایم...

«محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط matin پست شده است View Post
          به جاش رفتم سراغ #انرژی
          کمی هم #شکف برداشتم

بازار پایه ای ها خوب و بد همه صف شدن و نمیشه پایین خرید.. به جز چند مورد مثل #آرمان و #حبندر و #تجار
          انرژی من امروز می خواستم بردارم 3750 نشد بخرم. 3800 هم نشد...
          ولی یک چیزی در انرژی یک مقدار ناراحتم می کند. (ناراحت که نه، نگران...) و آن حجم کمش است... و داد و ستد های بی جانش...

روی همین حساب برای خرید شخصی خودم باز هم دوباره می خواهم بررسی اش کنم. (اگر شد تا فردا) به شما هم پیشنهاد می کنم ببینید.

ادامه دارد...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

به نظرتون جاش چی بذاریم بهتره؟
            در مورد نمادهای بازار پایه باید خیلی حواسمان جمع باشد! بازی با آتش است! شمشیر دو لبه هستند! خیلی خطرناک هستند...

و اینکه

دو دسته هستند! برخی مانند فاهواز و وقوام و خصدرا و کقزوی بنیادی هستند یا دست کم قابلیت تبدیل شدن به یک نماد بنیادی عالی و فوق العاده را دارا هستند... (کقزوی اگر بحث خرید خارجی ها باز تر شود، وقوام اگر طلب های بنیاد وصول شود و فاهواز اگر جریمه هایش بخشوده شود...)
            اینها (غیر از کقزوی) حجم خوبی هم می خورند و خوش داد و ستد هستند...
            ولی برخی هم الکی هستند! یعنی تله هستند! مین هستند! باید مراقب باشیم در دام نرویم... که الان تر و خشک با هم بالا می روند ولی بعدا که فیس_شان خوابید تر و خشک با هم نمی سوزند!
            پس خیلی باید حواسمان را جمع کنیم.
            (و البته طبق معمول من خودم هم به حرف خودم گوش نمی کنم... و امروز از چند نماد که نمی شناسم هم می خواستم خرید کنم! :( )
            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/04/15, 12:34.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

به جاش رفتم سراغ #انرژی
              کمی هم #شکف برداشتم

اما در مورد اینکه چه بخریم....
              من خودم خزامیا خریدم و شاید فردا هم به همین قیمت بتوان خرید...
              چند تا خودرویی دیگر هم هستند... اگر فردا روندشان مثبت باشد می توان خرید... فکر کنم خاور یکی اش بود که نشان کرده بودم برای بررسی... همین خگستر هم شاید بتواند گزینه ای مطرح باشد!

همین بازار پایه ای ها برخی شان هنوز جذاب هستند... فکر کنم باز هم کقزوی جذاب باشد در 1400 ریال حتی... ولی پیش تر گفتم باز هم می گویم... هر چقدر که از قیمت های مشخص شده (520 وقوام و 3500 خصدرا و 1000 کقزوی و ...) دور می شویم اوضاع خیلی خیلی بد می شود برای ما خریداران... چون از یک طرف پاداش با شتابی زیاد در حال کم شدن است و هم از طرف دیگر خطر با شتابی زیاد در حال زیاد شدن است! (فکرش را بکن... کقزوی بخری 1400 بعد دو روزه بشود 1000!)

آینده و شستان و وشمال و انرژی3 هم هستند... که باید بررسی شوند... بررسی خوب هم برای هر کدام 20 دقیقه ای فکر کنم زمان بخواهد.

حسینا هم هست.

تابلو ب ای ها را اگر یک نگاه بیاندازیم شاید یکی دو تا نماد خوب بتوانیم از دلش در آوریم.

اگر توانستید مانند امروز گزینه بدهید هم عالی می شود...
              ادامه دارد...
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/04/15, 12:32.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

آهان!
                در مورد این بازار پایه ای ها -به خصوص- یک نگاهمان هم باید همیشه به نسبت خریدار به فروشنده باشد. و مهمتر از آن قدرت متوسط هر خریدار... و فروشنده.
                اگر جایی معلوم شد که دارند می اندازند! به هیچ وجه نباید خرید کرد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

آموزشی-موج 5
                  ==========

در مورد فلوله یک چیزی بگویم... حالا بنده جسارت کردم روی حرف آقا میثم یک چیزی گفتم... ولی ایشان از نظر تجربه بورسی (به وضوح می توانم ببینم) یک سر و گردن از من بالاتر است... و امیدوارم نوشته های بنده در مورد فلوله را هم نبینند... :)
                  ولی چیزی که می خواهم بگویم:
                  ببینید من ابزاری که انتخاب کرده ام نمودار است به همراه اندکی داد و ستد خوانی (یعنی مشاهده ی داد و ستد های روزانه) و ایشان ابزاری که انتخاب کرده اند بنیادی به همراه داد و ستد خوانی است (اگر اشتباه نکنم البته...)
                  ابزار نمودار و نمودار_کاری به نظر می رسد اینجا راهگشا تر بود... و یک موج 5 (که اگر خاطرتان باشد خطرناک هم گفتیم و بعد با جناب آباد در مورد خطرناک بودنش صحبت کردیم) خیلی آشکار آنجا خود نمایی می کند!
                  یک بار دیگر این را ببینیم:

چون برایم واضح بود نه تنها پیکانی که رسم کردم را نقطه چین نکردم بلکه پررنگ هم کردمش...
                  در تصویر بالا نقطه کلیدی چیست؟ مکدی است... حتی اگر نگاه کنید حجم حالت خیلی خوشی به خودش گرفته... ولی مکدی... مکدی دیگر آن توان سابق را ندارد... و همان بود که امروز نسبت خریدار به فروشنده (داد و ستد خوانی امروز) این شد! (یعنی فروشندگان به صورت متوسط نفری 30 میلیون ریال! قوی تر هستند!)
                  البته... من چرا دارم اینها را اینجا می گویم؟ اینجا که الحمد لله هیچ کس اهل تمرین و مشق و یادگیری نیست... فکر کنم تنها کسی که اینجا به فکر قلاب سازی باشد خودم باشم... :( باقی دوستان فقط به فکر ماهی هستند... :(
                  (من مانده ام تنهای تنها..... آآآآآآ... :)) )
                  به هر حال اگر کسی دوست داشت یاد بگیرد بپرسد... تا بدون منت و با کمال میل به او یاد بدهم...
                  این فلوله را هم دلم نیامد در جستارش یا در جستار جناب میثم بگویم... گفتم الان فکر می کنند من بد ِ نماد را می خواهم و نوشته ی من باعث افت ِ نماد می شود! ولی افت برایم خیلی واضح است... حتی الان اگر تا 7700 ریال هم رشد کند باز افت محتمل تر است... و آن 6000 ریال هم که برای افت کشیده ایم به عنوان هدف غایی افت نیست!!! و ای بسا بیشتر از آن هم افت کند...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• matin
                    ستاره دار (14)
                    • Mar 2013
                    • 650

تابلو ب ای ها را اگر یک نگاه بیاندازیم شاید یکی دو تا نماد خوب بتوانیم از دلش در آوریم.

اگر توانستید مانند امروز گزینه بدهید هم عالی می شود...
                    ادامه دارد...
                    [/COLOR][/QUOTE]

پس لطف کنید از بازار ب این چند مورد رو که هنوز فرصت ورود میدن و رشد قابل توجهی نداشتن بررسی کنید و ببنید کدوم ارزش و اقبال بیشتری داره
                    امیدوارم فردا کاسب باشیم :)

1- شکف
                    2- آرمان
                    3- انرژی
                    4- حبندر
                    5- تجار

البته یه گزینه دیگه هم اضافه کردن وقوامه چون از همون 520 که معرفی شد تا امروز، هر روز ابتدای بازار فرصت ورود داده و بعد صف شده

نظر

• matin
                      ستاره دار (14)
                      • Mar 2013
                      • 650

به نظرم فردا صف پایه ای ها عرضه می شه و بازار فرصت خوبی برای اصلاح سبد میده..

موافقید؟

نظر

• gholamk
                        عضو فعال
                        • Jan 2015
                        • 520

جناب محمد حسین عزیز با سلام
                        در مورد سهم وبملت که فک کنم قبلا گفته بودید سهم قرار هست رشد کنه به نظر من فک کنم وبملت دیگه آخرهای اصلاحش هست و فک میکنم دیگه حالا رشدش رو شروع کنه

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                          جناب محمد حسین عزیز با سلام
                          در مورد سهم وبملت که فک کنم قبلا گفته بودید سهم قرار هست رشد کنه به نظر من فک کنم وبملت دیگه آخرهای اصلاحش هست و فک میکنم دیگه حالا رشدش رو شروع کنه
                          وبملت

سلام و عرض ادب به دوست عزیزم؛

=======================

(نمی دانم گفتم یا نه؟) بنده وبملتم را امروز تبدیل به خزامیا کردم... 1030 ریال وبملت را فروختم و 941 و 931 ریال خزامیا خریدم...

=======================

ببینید 1-ما از نمودار سعی می کنیم بازی ای که در واقع در جریان هست را بخوانیم. 2-در مورد وبملت از اخبار و داده های اطلاعاتی دیگر (غیر نموداری) می دانیم که قیمت دارد به صورت دستوری و با انگیزه ای خاص کنترل می شود... حالا آن انگیزه چیست؟؟؟ چرا این کار را می کنند؟ ابهام دارد ولی احتمالات بنده در چند چیز قوی است: *اینکه حرکت این نماد یک ربطی به گشایش وبصادر می تواند داشته باشد. *اینکه باید فروشندگان در همین قیمت های پایین توسط بازارگردان ملت خالی شوند. *اینکه آقای روحانی چه بخواهد از بانک ها نشان دهد و البته چقدر می تواند. *اینکه مشکل کلی بانک ها قرار است کی و چگونه برطرف شود...

همان طور که در جریان هستید از ابتدا بنده وبملت را به خاطر
                          تجدید ارزیابی دارایی گرفته بودم و آستانه زیان را هم 1050 ریال معرفی کرده بودم (که البته خطی بود که فکر کنم هنوز هم در 1020 ریال نشکسته!)
                          به عنوان یک خرید بلند مدت...
                          یک چیزی که رشدش دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد و از طرف دیگر احتمال زیان رساندنش بسیار بسیار بسیار پایین است...

روی این حساب در این گونه از بازار که امروز شاهدش بودیم من تصمیم گرفتم که از این نماد بلند مدت و سنگین خارج شوم و از یک نماد کوتاه مدت بخرم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

به نظرم فردا صف پایه ای ها عرضه می شه و بازار فرصت خوبی برای اصلاح سبد میده..

موافقید؟
                            سلام

من هم ظهر داشتم به همین فکر می کردم... احتمال دارد ولی احتمالش زیاد نیست... احتمال هم دارد از صبح یک کله دوباره صف باشد و صفش داده نشود... و این وضعیت چند روز ادامه داشته باشد...

و چند روز می شود چند ده درصد!

چه کار باید کرد؟
                            1- بازارخوانی امروز را انجام می دهیم ببینیم حقوقی ها امروز در نمادهای مختلف چه کاره بوده اند.
                            ببینیم پول های درشت از کجا خارج و به کجا ها وارد شده..
                            2- فردا از صبح بازارخوانی می کنیم. و شش دنگ حواسمان را معطوف می کنیم ببینیم نمادهای مطرح و نمادهای رهبر هر گروه و کل بازار دارند چه می کنند. (خساپا مثلا)
                            و اگر شد از حرکت اینها خواست ِ حقوقی بازارگردان و از این نیز خواست دولت را متوجه می شویم... ببینیم دولت می خواهد دم انتخابات بورس را رها کند و بگذارد بیاید بالا یا نه؟ (همین جا چند شاهد که به یاد دارم بیاورم: الف- رشد خصدرا بدون خواست سازمان بورس غیر ممکن بود! ب- امروز من ندیدم زیاد عرضه ای صورت بگیرد ج- امکان دارد این پول ها پول های رانتی باشد که می دانند بانک ها بعد از انتخابات قرار است متلاشی شوند و دارند پولشان را از بانک خارج می کنند! مطمئن باشید اگر این جوری باشد چنان پولی وارد بازار شود و چنان رشدی را شاهد باشیم که رشد سال 92 جلویش سوسک بلکمم سوکس باشد!)
                            3- نمودار ها را نگاه کنیم ببینیم چقدر توان در گروه ها و نمادهای مختلف برای افزایش یا کاهش قیمت وجود دارد...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

جناب rasam عزیز نیستند؟؟؟؟
                              دلم برایشان تنگ شده.
                              امیدوارم در مسافرتی/شادی ای/جشنی چیزی باشند... و هر جا هستند سلامت و خوشحال باشند...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

پیش از اینکه ادامه دهم...

ببینید... خیلی موارد هست که باید بررسی کنیم و باید به ذهن بسپاریم... خوب من خودم زمانم محدود است و ذهنم هم که همه می دانید مشکل دارد (حافظه ام قوی نیست) ولی باید این موارد بررسی شود دیگر...

از مواردی که باید بررسی شود این است که چه نمادهایی پیش از امروز روند داشتند یا مستعد داشتن روند بودند، و چه نمادهایی نداشتند.

منظورم چیست؟ ببینید بازار که یکباره همه با هم رشد می کنند نمادها دو دسته می شوند... آنهایی که به خودی خود رشد می کنند و آنهایی که در سایه ی رشد دیگران رشد می کنند! اصلا چرا ما این ها را بررسی می کنیم؟ برای اینکه فیس ِ بازار که بخوابد، (به اصطلاح علمای پنچرگیری! و شوفری...) ابتدا آن نمادهای در ِ پیت و آشفته که الکی رشد کرده بودند خالی می کنند و یک کله پایین می آیند... بعد آنها که خوب هستند دو روز منفی می خورند و خوب جمع می شوند و ادامه ی حرکت را پی گیری می کنند...

همین طور بازیگر... چه نمادهایی با بازیگر دارند بالا می روند و چه نمادهایی بدون بازیگر... یا با بازیگران ضعیف...

متاسفانه خیلی چیزها است که باید بررسی شود... ولی نمی رسم دیگر...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X