کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط matin پست شده است View Post
    پس لطف کنید از بازار ب این چند مورد رو که هنوز فرصت ورود میدن و رشد قابل توجهی نداشتن بررسی کنید و ببنید کدوم ارزش و اقبال بیشتری داره
    امیدوارم فردا کاسب باشیم :)

1- شکف
    2- آرمان
    3- انرژی
    4- حبندر
    5- تجار

البته یه گزینه دیگه هم اضافه کردن وقوامه چون از همون 520 که معرفی شد تا امروز، هر روز ابتدای بازار فرصت ورود داده و بعد صف شده
    بسیار عالی...

و بسیار ممنونم بابت سهامی که معرفی می کنید...

کاش rasam عزیز اینجا بود... ایشان از تلگرام برخی موارد شکار های فوق العاده ای می کرد... و پیشنهاد های عالی ای می داد...

من اینها را امشب بررسی می کنم ولی پیش از آن اجازه دهید یک بازارخوانی از امروز داشته باشیم...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

جناب میثم @};- چند وقت پیش یک کانالی از یک نفر معرفی کرد که خیلی عالی بود... برای یک نفر است که به نظر می رسد با سفته بازان درشت (و احیانا دولتی!) در ارتباط است... من می خواهم نمادهایی که او معرفی کرده را هم الان اینجا بیاورم و امشب آنها را هم بررسی کنیم...

(بد نبود چند نماد که نیما آزادی و کامیار فراهانی و حمید اعرابی و کاظم نادرعلی و چند نفر دیگر که مطالبشان زیاد خوانده می شود را هم نگاه کنیم... حیف که زمان نمی شود... در تلگرام من فکر کنم بیش از 200 کانال بورسی است! :)) نه دیگر... هر جور فکر کنی زمان نمی شود... :)) ولید هلالات و علیرضا شاهکوهی و بقیه هم هستند...)

اول که خساپا بود... که آن فرد (اسمش دایی رضا است) می گفت می بندد و 1800 ریال باز می کند!
      بعد فاراک بود.

شلیا
      شتوکا
      ذوب که انگار دیگر ولش کرده. و هدف 1100 ریال می دهد.
      لکما البته چند روز پیش
      پلاسک
      شپلی
      شلعاب
      پکویر
      واحیا
      مرقام

این را هم نوشته اند:

سبد سهام معرفی شده توسط دایی رضا در کانال

مرقام کترام واحیا غگلستا غگلپا فباهنر پلاسک لکما شتوکا شفارس شپلی خصدرا

سهم غاذر و شلیا هم قبلا معرفی شدند که منتظر بازگشایی و رشد شارپ هستیم
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

خدمات فني و مهندسي

خدمات فني و مهندسي
        =============

بازارخوانی:

به وضوح رمپنا می گوید اجازه ی رشد کوتاه مدت و شدید نمی دهم!
        رمپنا و فاذر و ... به نظر من یک رشد مانند خصدرا و فاراک به بازار بدهکار هستند... ولی الان زمان رمپنا نیست.

در رتکو ورود عالی قدرت مشاهده می شود.
        صفش هم سنگین نیست و می شود خرید کرد. این را هم می گذاریم در فهرست دیده بانی مان...
        بنیادی هم هست اگر پتروشیمی راه بیافتد و رویش سرمایه گذاری شود این هم می تواند پرواز کند... (دوباره!)

در تابا هم ورود پول بوده! چرا؟؟؟
        تپولا هم خروج اندک پول...
        ولی اینها زیاد خرید و فروش نمی شوند و میانگین حجم ماهشان پایین است و مانند زمگسا حتی در روند افزایشی هم در آنها گیر می کنیم...

در کل در این گروه این طور بررسی می شود که ورود و خروج قدرت معمولی بوده به جز یک تک سهم ِ رتکو، همین طور غیر از رتکو باقی صف خریدی ندارند...

نمودار گروه:

این خط افقی کارمان را خراب کرده... به احتمال قوی مربوط به بسته بودن یک نماد گنده (مثلا رمپنا) در گروه است...
        تحرک حجم در گروه وجود ندارد... و البته شاید احمقانه باشد که ما داریم گروه را بررسی می کنیم... در اینجا گروه یعنی «رمپنا»...

نتیجه ی بررسی: رتکو می تواند خوب باشد.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

رايانه و فعاليت‌هاي وابسته به آن

رايانه و فعاليت‌هاي وابسته به آن
          =============

آهان!!!
          این جا را نگاه کن!!!!
          ببین چه سفته بازی عیانی در آپ در جریان است! من هم از آپ دارم...

صف درست کرده اند و دارند در صف به خلق الله می اندازند!!!

در سیستم هم همچین چیزی است...

غیر از سیستم و آپ باقی نمادهای گروه عالی هستند... و در کل می توان گفت گروه رایانه خیلی خوب بوده! /:.grlim:./

ببینید... اینکه من می گویم در آپ دارند به ملت می اندازند به این معنی نیست که خودم فردا بفروشمش! ممکن است باز هم بخواهند هر روز به مردم بیاندازند و صف خرید ایجاد کنند و بیاندازند و بیاندازند و بیاندازند... من باید آن روز آخری که دارند انداختنشان تمام می شود با نماد خداحافظی کنم نه امروز!

مرقام، مداران، مفاخر در کانون توجه ما باید باشند. خوب قدرتی وارد شده... صف خرید خاصی هم ندارند... یعنی صف خرید نسبت به حجم روز آن قدر نیست که بگوییم نمی توان خرید...

ببینید... می توان و خوب است که وارد شد! ولی الان زمان وارد شدن به گروه نیست... چرا؟ چون ما دقیقا نمی دانیم اصلاح قرار است کی و چگونه انجام شود... زمان وارد شدن آن گاهی است که اصلاح شروع، ادامه و پایان یافته باشد!
          ولی باز آن سه تا را یادمان باشد دوباره نگاه کنیم...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

من با اجازه از این به بعد را خیلی سریع و بدون تصویر و بدون نوشتار زیاد رد می شوم می روم... چون هم زمان کم است و هم کسی اهل تحقیق و آموزش نیست و همه نتیجه را دوست دارند! /:.winksmiley02.:/
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

انبوه سازي، املاك و مستغلات

انبوه سازي، املاك و مستغلات
              ================

خبری نیست.
              ثپردیسح را باید بپایم... شاید بازی ای داشته باشد...
              وتوس و ثامان هم هستند... یک کم... ثامان پیشنهاد شفاف سازی عزیز @};- هم هست...
              در کل در گروه انبوه سازی هیــــــــــــــــچ خبری نیست!
              و به احتمال قوی این دو سه تا هم پا_سوز جمع می شوند...

وای خدا... نمودارشان فووووووووووووق العاده است!

یک فنجان عالی هم درست کرده... اگر بخواهد برای دسته ی فنجان اصلاح کند فکر خیلی خوبی است در 38 درصد یا 50 درصد فیبوناچی وارد شویم...

پس ما در برابر این گروه چه کار می کنیم؟ 1-یا خرید می کنیم یا اینکه 2-هر روز گروه را تماشا و رصد می کنیم... هر گاه اصلاح تمام شد و نسبت حقیقی/حقوقی ها درست شد و آماده ی حرکت شد حتما حتما حتما یک دانه از آن تپل هایش را در سبدمان جا می دهیم...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در ضمن پیشبینی بالا هم بدون نقطه چین بود!
                یعنی هدف بالای 900 واحد در ظرف مدتی کوتاه بسیار بسیار بسیار محتمل به نظرم می رسد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

فعاليتهاي كمكي به نهادهاي مالي واسط

فعاليتهاي كمكي به نهادهاي مالي واسط
                  ==============

افتضاح!!!
                  بدتر از افتضاح!
                  چرا؟؟؟

بهترینشان همان انرژی است که آن هم همچین روند قدرتمندی ندارد...

از نظر نموداری من دقیقا نمی دانم نام نماد گروه چیست؟ سه تا مالی در فهرست من هست:

من این آخری را گرفتم...

اگر این باشد... رشد خوبی به نظر می رسد داشته باشند... آن هم در کوتاه مدت! /:.coolsmiley02:./

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بیمه
                    ====

در بیمه ای ها هم امروز هیــــــــــــــچ خبری نبوده...
                    در ورازی 10 نفر خریدند ولی به نظر من اشتباه خریدند... این صف تله است! بازیگران از این صف ها استفاده می کنند و احیانا خودشان هم آن را قوی می کنند که خارج شوند...

دانا از شکارهای امروز ما می تواند باشد... فوق العاده است... حتما نمودارش را بررسی می کنیم...

از نظر نموداری هم نامعلوم هستند گروه بیمه ای ها...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

واسطه گری مالی
                      ==========

در این هم خبری نیست...
                      در
                      واحیا دارند خالی می کنند! آن هم در صف خرید! ولی گفتیم... این به منزله ی پیشنهاد فروش نیست! ولی به منزله ی عدم پیشنهاد خرید یا دست کم احتیاط در خرید و نگهداری است.
                      در این گروه چند تا +10 هست که هیچ کدام چنگی به دل نمی زنند... دست کم امروز...
                      واعتبار یک مقدار خوب است... (اینها اگر درست خاطرم باشد از آن پدر سوخته های بازار هستند! از آن وقیح هایی که با پررویی از ضعف قوانین استفاده می کنند و با زورشان از سهامداران حقیقی نوسان می گیرند! یا حق ها را مفت می کنند... باید مراقبشان بود)

نمودارشان را ببینیم:

اینها هم نمودارشان فووووووووق العاده است! از انبوه سازی هم بهتر است!

پس در این گروه حجم را به مدت چند روز مشاهده می کنیم... و کلا زیر نظر می گیریم... اصلا می توان همین جا خرید کرد با آستانه زیان! بله... کف قبلی یعنی 130 هزار واحد می شود آستانه زیان...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

مخابرات اصلا به درد نمی خورد...
                        این ها برای زمانی هستند که بازار در شرایط نامعلوم و احیانا کاهشی قرار دارد...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

حمل و نقل
                          =====

حاریا بد نیست.
                          توریل هم خوب است.
                          حسینا و حریل هم همین طور...
                          ولی عالی! عالی چیست؟ عالی
                          حپارسا و حرهشا است.
                          (حرهشا را الان نگاه کردم... چون یک نفر خرید کرده و همچین حجمی نخورده زیاد قبول نیست!)

وضع گروه هم معمولی است.

از نظر نموداری:
                          دو بار اشتباه پیشبینی کرده ام!
                          این بار هم باز پیشبینی ام همان است...
                          البته روند قوی ای ندارد... ولی به نظر می رسد در آینده روند خوبی پیدا کند...
                          الان یک جورهایی کف هم هست! و ما هم که عاشق کف_خری...

نمودارش خیلی شبیه فاذر است...
                          اگر یادتان باشد در فاذر هم از 4000 منتظر ورود بودیم... و می گفتیم خیلی احتمال دارد در 3800 برگردد... این هم دو پیشبینی قبلی ای که کرده ایم از همان جنس است...
                          الان من باز برگردم به فاذر 3800 باز خیلی امیدوارم که از همان جا برگردد... یا در همین حمل و نقل اگر باز دوباره برگردم به نیمه ی 95 همین پیشبینی را می کنم!

خوب... نتیجه؟
                          الان خرید کنیم؟
                          کف است... ولی زمان خرید؟؟؟؟ شاید بهتر باشیم منتظر شروع یک موج 1 یا یک موج 1 و 2 باشیم...
                          الان حجم آشفته است و مکدی توان لازم را ندارد... روی همین حساب شاید الان زمان خرید نباشد...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

بدترین کار در بازار افزایشی چیست؟؟؟
                            ====================

بدترین کار این است که آدم ببیند سبدش همچین سبز نیست و سبد دیگران حسابی سبز است...
                            بعد دو روز به سبد دیگران لیچار بار کند...
                            بعد دو روز فکر کند بقیه سفته بازند یا سهام سفته بازی دارند...
                            بعد طمع کند و سهام خودش را بفروشد که سهام توپ! بخرد...
                            گیرش نیاید...
                            سبد سابق خودش شروع کند به رشد کردن...
                            این ور هم نتواند وارد شود...
                            برود یک سهم دیگر که در بازار خوب اجازه ی ورود می دهد بخرد...
                            آن هم به جای اینکه در بازار خوب رشد کند یک باره افت هم بکند! (چون دلیل ندارد در بازار خوب نماد خوب الکی بخوابد!)
                            آخر سر هم طرف افسردگی بگیرد کله اش را بکوبد به دیوار و زرتش قمصور شود... :.thumbsdownsmileyan
                            نتیجه اخلاقی: این بدترین کار بود! دیدید که؟؟؟ آخرش طرف مرد! :(( :)) /:.happysmiley:./ پس ما از این کارها نکنیم.

زنده باشید ان شاء الله @};-
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سایر مالی
                              =====

هیچ خبری نیست...

نمودارش هم به نظر می رسد یک افت کوچک داشته باشد:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

بانک ها
                                =====

جالب نیستند.
                                دو تا نماد در چشم است:
                                وخاور که دو نفر شدید خارج شده اند... بعید نیست ربطی به فساد مدیران نداشته باشد... چون اینها هم به مدیرانشان وام بی بهره می دهند...
                                در
                                ومهر چهار نفر قوی وارد شده اند.
                                چون تعداد این افراد زیاد نیست نمی توان چیز خاصی گفت... ولی ومهر را علاوه بر اینکه صبح بررسی کردیم دوباره می گذاریم یک بررسی بکنیم...

نمودارشان هم هنوز خوب نیست... ولی می تواند خوب شود.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X