کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

قسمت سهامداران سایت تی اس ای هم خراب شده انگار... خاک بر سرشان... یک کار درست حسابی نمی توانند تحویل دهند.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

یک سفارش از قبل در سامانه معاملات گذاشته بودم که امروز به صورت خودکار برایم انجام شد... مقداری آرمان خریدم. (که گفته بودم) در 1200 ریال.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

فاذر هم امروز یک مقدار بازی در آورد... شاید آستانه زیان زده شده باشد و مجبور باشم با این نازنین خداحافظی کنم... همان طور که با شتران نازنین خداحافظی کردم... شب یادم باشد دوباره یک نگاه بیاندازم.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

حسینا هم امروز یک مقدار شل کرد... البته من دلم به این قرص است... ولی شاید بخواهد کوتاه مدت اصلاح کند که شاید بد نباشد موقتا با آن خداحافظی کنیم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

رتکو هم افت های عالی ای داشته...

من از این خیلی خیلی کم در سبد داشتم و اگر یادتان باشد منتظر همچین فرصتی بودم که اضافه کنم... البته نشانگر ها می گویند افت زمان بر خواهد بود و اینجا نیست... ولی بد نیست ما یک پولی کنار بگذاریم و آماده باشیم.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

آموزشی - نسبت خریدار به فروشنده
              ================

نسبت خریداران امروز حسینا عالی و فاذر و رتکو افتضاح بود. در فاذر به خصوص فروشنده خیلی قوی وجود دارد.

یک چیزی عرض کنم خدمتتان. همیشه نسبت قوی ِ خریدار به فروشنده خوب نیست! و برعکس همیشه بد نیست. بستگی به موج دارد... اینکه کجای موج باشیم... در انتهای موج 5 نسبت خریدار به فروشنده ی قوی خوب نیست. اینها همان زن های خانه دار و بقال های سر کوچه هستند که دارند تمام زندگی شان را روی تک سهم ِ غیر بنیادی هزینه می کنند! (البته این که امواج بسیار بزرگ بود... در مورد امواج کوچک هم در مقیاس های کوچکتر همین است.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                آموزشی - نسبت خریدار به فروشنده
                ================

نسبت خریداران امروز حسینا عالی و فاذر و رتکو افتضاح بود. در فاذر به خصوص فروشنده خیلی قوی وجود دارد.

یک چیزی عرض کنم خدمتتان. همیشه نسبت قوی ِ خریدار به فروشنده خوب نیست! و برعکس همیشه بد نیست. بستگی به موج دارد... اینکه کجای موج باشیم... در انتهای موج 5 نسبت خریدار به فروشنده ی قوی خوب نیست. اینها همان زن های خانه دار و بقال های سر کوچه هستند که دارند تمام زندگی شان را روی تک سهم ِ غیر بنیادی هزینه می کنند! (البته این که امواج بسیار بزرگ بود... در مورد امواج کوچک هم در مقیاس های کوچکتر همین است.)
                بعدا اگر توانستم یک تحقیق جامع در این خصوص در همین جستار انجام می دهم و نتایجش را به نگر ِ شما عزیزان خواهم رساند. مشروط به همان قسمت از کارهای فرعی ای است که باید روی تی اس ای کلاینتم انجام دهم...

===============

یک تحقیق دیگر عالی هم که عرض کردم دارم که آن را هم حتما در جستار نتایجش را اعلام خواهم کرد... همان بحث حالت ایده آل... اینها یک کارهای دانشگاهی/پژوهشی عالی است... به هیچ وجه به درد داد و ستد های امروز و فردا یا به عبارتی به درد ماهی گیری کوتاه مدتمان نمی خورد... ولی با این دانش ها می توانیم اصول و اساس ساخت قلاب های ماهیگیری مان را بهبود بخشیم و تنظیم کنیم و سامان بدهیم. می توانیم چارچوب های کلی حرکتمان را در آینده رسم کنیم! خیلی عالی است...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• davoo
                  ستاره‌دار(6)
                  • Mar 2017
                  • 299

سلام آیا تحلیلی از واتی ذارید به اشتراک بذارید با تشکررررررر

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

واتی
                    ===

در اصل توسط davoo پست شده است View Post
                    سلام آیا تحلیلی از واتی ذارید به اشتراک بذارید با تشکررررررر
                    سلام؛ @};-

نامعلوم با احتمال بیشتر افت کوچک در کوتاه مدت:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در مورد واتی:

در نگاه بلند مدت:

می بینیم که این یو خودش دسته ی یک یو بسیار غول پیکر است و

روی همین حساب می توان پیشبینی کرد آینده ی بلـــــــــند مدت خوبی در انتظار واتی باشد... (اگر خاطرتان باشد این را در مورد گروه لاستیک و قند و چند جای دیگر هم گفتم...)

یعنی این این یو اگر یک دسته ی فنجان بسازد و به خوبی بشکند می شود یک چیزی در مایه های 3 از 3 از 3 یا مثلا 3 از 3 از 5

پیارسال من رفته بودم مجمعش (یک سری هم از بچه های خانی آباد آمده بودند آنجا شلوغ می کردند... خیلی باحال بود...) یک مقدار مدیر عاملش را نگاه کردم به نگرم رسید آدم خوب و کاربلدی می رسد... به آن مدیر عامل هم می خورد این موج 3 یا 5 بزرگ... (کلا من مدیرعامل های جوان را دوست دارم. عموما -اگر پاک دست باشند- خیلی خیلی بهتر از پیر پاتال ها کار می کنند.)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        فاذر هم امروز یک مقدار بازی در آورد... شاید آستانه زیان زده شده باشد و مجبور باشم با این نازنین خداحافظی کنم... همان طور که با شتران نازنین خداحافظی کردم... شب یادم باشد دوباره یک نگاه بیاندازم.
                        سلام فاذر در انتهای اصلاح است . امروز جریان پولی بهتر شد.
                        اما هنوز سایه شکست حمایت 305 تومانی بر سر سهم هست. که البته احتمال ان کم است.
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

در کوتاه مدت احنمالا واتی اصلاحی است . در گام اول تا 225 می تونه اصلاح کنه برای بعد بررسی لازم است
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

فاذر
                            ===

ارادتمندم @};-

چقدر خوب است شما جریان های پولی را رصد می کنید. @};-

در مورد فاذر... باید عرض کنم که ضمن تایید فرمایش شما و سایر دوستانی که اعتقاد دارند انتهای اصلاح است... باید عرض کنم این فاذر از آن نمادهای ناجنس و پدر_در_آر است... درست است که در انتهای اصلاح است ولی این انتهای اصلاح می تواند از آن انتهاهایی باشد که حال آدم را حسابی می گیرد...

روی همین حساب من ایستاده ام تا ببینم آستانه زیان من را درست حسابی می شکند یا نه؟ که اگر شکست راحت خارج شوم...

متاسفانه دقیقا نمی توان (با قدرت) گفت که آستانه زیان را شکسته یا نه؟

یادآوری می کنم در 3800 ریال هم اوضاعی مشابه داشت!!! و اواخر اصلاحش بود! و قدرت هم به خوبی به آن وارد شده بود... ولی آستانه را شکست و یک سره تا 3050 ریال آمد!

پس اگر آستانه زیان من را بشکند من حتما باید بروم بیرون. ولو اینکه مطمئن باشم اواخر اصلاح است و ممکن است دو روز دیگر برگردد...

==============

نکته ی بسیار عالی ای که در مورد فاذر وجود دارد حجم بسیار پایین آن می باشد. واقعا از سال 88 به این طرف چنین حجم کمی را نمی توان یافت در فاذر. این نکته ی فوق العاده عالی ای است. ولی باز باعث نمی شود من نسبت به آستانه زیانم کم دقتی کنم...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

درود
                              حجم کم فعلی فاذر دلیل انتظار پایان اصلاح است ، و اینکه کل بازار چشم انداز روشنی ندارد
                              با حرکت گروه خودرو که بنده احتمال ان را زیاد می دانم مشکل برخی سهام مانند فاذر حل می شود .
                              این ارتباط ها خنده دار است ولی واقعیت دارن ، ما هم به ان توجه می کنیم.
                              حدس خودم این است که فاذر قبل از قیمت 310 تومان برمی گردد.
                              اما اگر گروه خودرو تا یک ماه آینده حرکت خود را شروع نکند احتمال اینکه فاذر بیاد زیر 300 زیاد میشه.
                              آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/06/03, 22:15.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

حسینا
                                ====

دو سه تا شمع گوشکوبی {1} زده...

گمان کنم فردا پس فردا یک مقدار دیگر رشد کند بعد موقتا بخواهد برود لالا {2}

البته چون معلوم نیست دقیقا کی می خواهد این بازی را در بیاورد و چقدرش هم معلوم نیست شاید بهتر باشد ولش کنیم و بگذاریم همان گوشه در سبد باشد...

این هم دقیقا مانند فاذر بود!!!

نگاه کنید می بینید دقیقا از روی نقطه ی آستانه ی زیان برگشت! آن هم با چند تا از این گوشکوبها...

==========پا نویس========
                                {1} من نمی دانم اصطلاح چکش را چه کسی باب کرده؟؟؟ :-/ شاید چون خارجی ها گوشکوب نداشتند گفته اند چکش! ولی هر جور حساب کنی همان گوشکوب خودمان است! :))
                                {2} یعنی اصلاح.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X