کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
    سلام بر استاد
    اینجوری که ارقام پایین می رن و شاخص 10 تا 20 تا پایین می اد اگه بخواد به 7000 برسه قزوین میشه 200
    استاد یه چاره ای چیزی ...یه استراحت این مابین نداره
    سلام و عرض ادب؛

این منفی نخوردن ها به خاطر این است که یک سری از نمادهای گروه منفی هستند و یک سری نیستند.... به خصوص قلرست که در افت بقیه داشت عجیب با حجم بالا، بالا می رفت!
    حالا اگر همه با هم همسو منفی بخورند به احتمال قوی با دو سه تا شمع به 7000 می رسند.
    این از اصلاح قیمتی.
    ولی چیزی که آزار دهنده است اصلاح زمانی است. (برای من یکی که دست کم حالت رکود (به همراه اندکی افت) خیلی بدتر از حالت افت است.)
    الان اینها انرژی ندارند... باید یک مقدار افت کنند و یک مقدار رکود داشته باشند تا برای صعود دوباره بتوانند انرژی جذب کنند. این مسئله یعنی صرف شدن زمان... #:-S

=================

همین امروز (سه شنبه-که می شود روز کاری بعد) یک حمایت خیلی خوب دارند. هم حجم یک مقدار رفته بالا و هم قله و دره ی پیشین است و هم میانگین متحرک 20 روزه.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

قزوین
      ===

به قزوین هم امیدی نیست.

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        قزوین
        ===

به قزوین هم امیدی نیست.

الان به چه سهمی امیدی هست تا برسه به قزوین !!!

تمام بازار منفی شدید
        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

محمد حسین سلام
          آیا موچی که در حدود 95.12.25 با قیمت حدود 26 تومان لکما را به حدود 100 رساند ، می تونه موج 1 الیوت باشه ؟؟؟
          و الان در اصلاح a b c هستیم ( یعنی موچ 2 الیوت ) ؟؟؟
          درود
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

قلرسترا هم نگاه کردم حباب دارد و موج 5 است، واگرایی هم دارد.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

تمام بازار منفی شدید
              به چندین نماد...
              البته عمومیت بازار منفی است و البته همین منفی ها هر روز باعث می شود امید رشد هر روز بیشتر شود!!! ;)

آن حپارسا را که عرض کردم بد نبود... البته رفتم مجمعش و فهمیدم افزایش از آورده است، این افزایش، یک مقدار روند رشدش را کند می کند ولی هنوز هم خیــــــــلی به آن امید است.

این آرمان که هر روز من مقداری ازش می خرم... (امروز یادم رفت ازش بخرم! البته به 1200 هم نرسید... من در 1200 می خرم...) این هم خیلی عالی است... (از بنیادش هم هیـــــــچ چیز نمی دانم. متاسفانه.) کاملا به آن امید است...

به خیلی از سیمانی ها امید است... (ستران و سفارس و ... دارند به قیمت های عالی می رسند... همین جاها هم به نگر من خرید دارند.)

=======================

دو روز دیگر ماه رمضان تمام شود و خودرو و خساپا (و احیانا وبصادر) را باز کنند به کل گروه خودرو بلکه به کل بازار امید است... سود بانکی خاک بر سر را یک مقدار کم کنند و افزایش سرمایه ی بانک ها را جدی بگیرند دیگر بهتر...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

تمام بازار منفی شدید
                راستی جناب اکبری، از خکاوه چه خبر؟ الان مگر 350 درصد افزایش سرمایه اش درست نشده؟ پس چرا منفی بازش کردند؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                  محمد حسین سلام
                  آیا موچی که در حدود 95.12.25 با قیمت حدود 26 تومان لکما را به حدود 100 رساند ، می تونه موج 1 الیوت باشه ؟؟؟
                  و الان در اصلاح a b c هستیم ( یعنی موچ 2 الیوت ) ؟؟؟
                  درود
                  سلام @};-
                  احسنت. @};- @};- @};-
                  قطعا موج 1 می تواند باشد. (بلکه قطعا هست. یعنی به احتمال بالای 85 درصد) و الان هم در موج 2 هستیم.
                  و این اصلاح ای بی سی تمام شود قطعا خرید دارد.

ولی اینکه کجا تمام می شود... خیلی سخت است گفتنش.

شاید از همین جاها رشد کند...

ولی بیشترین احتمالی که پیشتر من می دادم و الان هم گمان کنم همان حالت محتمل باشد این است که تا 535 یا 500 افت کند.

مثلا تا تیر ماه.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

لکما
                    ===

(پیشبینی زیاد قوی نیست و از همین جاها هم حتی می تواند برگردد)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

قجام
                      ===

وضعش برای برگشت خوب نیست و به احتمال قوی تر تا 2000 ریال هم می ریزد...

یکی از دوستانم از این نماد 100 درصد گرفت... در کمتر از یک سال... (از دوستان مجمعی ام و بنیادی کار بود.)

نوش جانش و امیدوارم باز هم موفقیتش تکرار شود... و اگر احیانا نوشته ی من را می بیند (که بعید می دانم) باز هم تبریک عرض می کنم خدمتش.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

نمودار دارایی ام
                        ========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

راهنمای نمودار بالا:
                          میزان دارایی ام را ننوشتم. (ده میلیون صد میلیون منظورم است.)
                          آن آبی اصلی است.
                          آن قرمز میانگین متحرکش است (50 روزه)
                          دارایی به صورت خودکار محاسبه شده
                          آن پایین برای دوره های زمانی شماره گذاری کرده ام که بعدا در موردش صحبت کنم.
                          آن نوشته های درون کادرهای صورتی رنگ هم موج شماری دارایی ام است! ان شاء الله درست باشد.
                          با دو تا خط افقی دو تا قله ی پیشین را مشخص کرده ام. (مقاومت دارایی ام است!)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خوب...
                            برویم سراغ خاطرات...

1- آن 1 که به خاطر این است که من یواش یواش داشتم دارایی هایم را به این کارگزاری می آوردم... پس آن هیچ...

2 تا 6- مشغول کار در خارج از بورس بودم به خاطر همین اصلا حواسم به بورس نبود. (پول هایم را هم در بانک می گذاشتم.)

6.5 - در انتهای دوره ی 6 و ابتدای دوره ی 7 پول های بانکم را آوردم در بورس.

7- به خاطر این است که از نگر سیاسی-اقتصادی حسابی بو کشیدم و هوش و زکاوتم را جمع کردم و فهمیدم زمان سرمایه گذاری است و پول هایم را از بانک به بورس منتقل کردم. می بینید که خیلی عالی بوده... تقریبا من از اول تا آخر موج عالی سال 92 را گرفتم! (پولش برایم زیاد مهم نیست ولی از اینکه توانستم با روند همراه باشم و به خودم و بررسی ام اعتماد کردم و نتیجه اش هم خوب شد خوشحالم.)

8- ادامه ی رشد سال 92 است به علاوه ی اینکه مقداری پول از دوستم پس گرفتم.

8.5- متاسفانه اینجا افت عجیب سال 92 شروع شد... و من بدشانسی در این زمان همزمان هم داشتم کار می کردم و هم روی بورس بودم و هم دانشگاه داشتم... که متاسفانه این دانشگاه باعث شد آن دوتای دیگر را از دست بدهم... :( باید انتخاب می کردم... و از آنجا که من عقده ای بودم مدرک را انتخاب کردم. جدی می گویم! من همیشه دوست داشتم ادامه تحصیل بدهم... و الان هم از کاری که کردم راضی ام... بگذریم... نمی خواهم (در جاهای عمومی) زیاد وارد زندگی خصوصی ام شوم.

9 تا 12- اینجا درس می خواندم ولی روزی چند ساعت وقتم را به بورس اختصاص می دادم! نه فهمیدم درسم چه شد و نه فهمیدم بورس چه شد! انجمن ها و تالار ها را مطالعه می کردم... اخبار مرتبط را می خواندم... البته باعث شد زیاد دارایی ام افت نداشته باشد... اگر نگاه کنید من حتی (گمان کنم) تا 38 درصد از رشدی که در سال 92 داشتم افت نداشتم! ولی... عمرم دقیقا نفهمیدم صرف چه شد...

12.5- اینجا دیگر درسم کمرنگ شده بود و چیز خاصی نداشت... می شود گفت تقریبا داشتم فارغ التحصیل می شدم و روی بورس وقت می گذاشتم... این جستار را در آذر 94 افتتاح کردم و البته چند ماه همین جوری مانده بود... و از برج 11-12 یا شاید از ابتدای سال 95 تقریبا رسما این جستار شروع به کار کرد.

13- این رشد سال 95 گروه خودرویی ها است! :.thumbsupsmileyanim این را هم بو کشیدم و از اول تا آخرش بودم! (بو کشیدم اصطلاح جالبی نیست... ولی می خورد دیگر... چه کنیم...) من وساپا را داشتم که یکی دو بار آمدم رویش نوسان گیری کنم و بست و جا ماندم... ولی آن را با خــنصـیر عوض کردم و در این رشد همراه گروه خودرویی و البته کل بازار بودم... (یادش به خیر)

14- اینجا می شود گل این جستار! چرا این قدر افت؟؟؟ خوب معلوم است! برای اینکه داشتم اینجا در کارگاه کار می کردم! انصافا عرق می ریختم! برگه های جستار را مرور کنید می بینید که (تقریبا تنها) چقدر هر روز کار کرده ام... :( ولی ناراضی نیستم. اینجا نشستم روی صنعت قلاب ماهی گیری سازی کار کردم... از آن طرف ماهی نگرفتم!!! این خیلی اذیت کننده بود... می بینید که در این دوره ی 14 ام حسابی دارایی ام هر روز کمتر از دیروز شده... (البته اکثرش به خاطر افت وقوام است) این خیلی اذیتم کرد... ولی باز ترجیح دادم قلاب ماهی گیری بسازم... و راضی ام!

15- اینجا هم که تا امروز را شامل باشد باز دارم روی قلاب سازی کار می کنم... (خیلی سخت است... ولی تحمل می کنم به خاطر شیرینی ای که بویش را از آینده استشمام می کنم...) این رشدی هم که بوده زیاد به خاطر ماهی گیری نیست... بیشتر به خاطر وقوام است که مقداری از افتی که داشته را جبران کرده... البته! من در کنار وقوام داد و ستد هایی داشته ام که همان ها الحمد لله باعث شده با اینکه وقوام رشدش زیاد نبوده ولی دارایی من تقریبا به اوج سال 95 برسد... البته رسیدن که... هنوز نرسیده ام... می بینید میانگین متحرک دارایی ام 5 تا 10 درصد فاصله دارد... ولی اگر خدا بخواهد می رسانمش...

از اینجا به بعد چه؟
                            در ارسال بعد...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

از اینجا به بعد هم دوست ندارم زیاد به داد و ستد تمرکز کنم... نمی خواهم صد در صد زمان و انرژی و کلا منابعم را به ماهی گیری اختصاص بدهم!
                              دوست دارم باز هم همین جور 40-50 درصد زمانم را برای ماهی گیری بگذارم و 50-60 درصد انرژی ام را صرف قلاب سازی کنم...

الان مدت زیادی است که زمانم را روی برنامه نویسی ِ برنامه های فرعی گذاشته ام... (مانند همین برنامه ای که دارایی ام را به صورت خودکار نمودار می کند... یا برنامه ی مسابقه ی همین سایت... )
                              امروز و فردا ان شاء الله می خواهم این را تمامش کنم... و سوق پیدا کنم (دوباره) به سمت برنامه های اصلی داد و ستد بورس. تا بعد ببینیم خدا چه می خواهد...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام
                                وقت به خیر
                                خریدهایم در آرمان تکمیل شد. امروز روی 1190 ریال خرید کردم. دیگر گمان نکنم در این نماد خریدی انجام دهم...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X