کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

سباقر
    ====

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
    سباقر پی بر ای منفی داره به نظر در سته یا اشتباه نوشتن
    سلام
    اطلاع ندارم.
    گمان کنم چرت نوشته باشند.
    اینجا را نگاه کنید:

شرح
    سود (زیان) خالص
    درآمدهای عملیاتی ۰ ۰ --
    بهای تمام ‌شده درآمدهای عملیاتی ۰ ۰ --
    سود (زیان) ناخالص ۰ ۰ --
    هزینه‌های فروش، اداری و عمومی (۸,۸۹۷) (۸,۸۷۵) ۰
    سایر درآمدهای عملیاتی ۰ ۰ --
    سایر هزینه‌های عملیاتی ۰ ۰ --
    سود (زیان) عملیاتی (۸,۸۹۷) (۸,۸۷۵) ۰
    هزینه‌های مالی ۰ ۰ --
    سایر درآمدها و هزینه‌های غیرعملیاتی- درآمد سرمایه‌گذاری‌ها ۰ ۰ --
    سایر درآمدها و هزینه‌های غیرعملیاتی- اقلام متفرقه ۲,۶۸۱ ۱,۴۴۲ ۸۶
    سود (زیان) عملیات در حال تداوم قبل از مالیات (۶,۲۱۶) (۷,۴۳۳) (۱۶)
    مالیات بر درآمد ۰ ۰ --
    سود (زیان) خالص عملیات در حال تداوم (۶,۲۱۶) (۷,۴۳۳) (۱۶)
    سود (زیان) عملیات متوقف ‌شده پس از اثر مالیاتی ۰ ۰ --
    سود (زیان) خالص (۶,۲۱۶) (۷,۴۳۳) (۱۶)
    سود (زیان) پایه هر سهم
    سود (زیان) پایه هر سهم ناشی از عملیات در حال تداوم- عملیاتی ۰ ۰ --
    سود (زیان) پایه هر سهم ناشی از عملیات در حال تداوم- غیرعملیاتی ۰ ۰ --
    سود (زیان) پایه هر سهم ناشی از عملیات متوقف‌ شده ۰ ۰ --
    سود (زیان) پایه هر سهم ۰ ۰ --
    سود (زیان) تقلیل یافته هر سهم
    سود (زیان) تقلیل یافته هر سهم ناشی از عملیات در حال تداوم- عملیاتی ۰ ۰ --
    سود (زیان) تقلیل یافته هر سهم ناشی از عملیات در حال تداوم- غیرعملیاتی ۰ ۰ --
    سود (زیان) تقلیل یافته هر سهم ناشی از عملیات متوقف ‌شده ۰ ۰ --
    سود (زیان) تقلیل یافته هر سهم ۰ ۰ --
    گردش حساب سود (زیان) انباشته
    سود (زیان) خالص (۶,۲۱۶) (۷,۴۳۳) (۱۶)
    سود (زیان) انباشته ابتدای دوره (۲۹۰,۱۷۴) (۳۴۱,۶۹۰) (۱۵)
    تعدیلات سنواتی ۷۵,۴۸۶ ۱۳۴,۴۳۵ (۴۴)
    سود (زیان) انباشته ابتدای دوره تعدیل ‌شده (۲۱۴,۶۸۸) (۲۰۷,۲۵۵) ۴
    سود سهام‌ مصوب ۰ ۰ --
    تغییرات سرمایه از محل سود (زیان) انباشته ۰ ۰ --
    سود (زیان) انباشته ابتدای دوره تخصیص نیافته (۲۱۴,۶۸۸) (۲۰۷,۲۵۵) ۴
    انتقال از سایر اقلام حقوق صاحبان سهام ۰ ۰ --
    سود قابل تخصیص (۲۲۰,۹۰۴) (۲۱۴,۶۸۸) ۳
    انتقال به اندوخته‌ قانوني‌ ۰ ۰ --
    انتقال به سایر اندوخته‌ها ۰ ۰ --
    سود (زیان) انباشته‌ پايان‌ دوره (۲۲۰,۹۰۴) (۲۱۴,۶۸۸) ۳
    سود (زیان) خالص هر سهم– ریال (۱۰) (۱۲) (۱۷)
    سرمایه ۶۰۰,۰۰۰ ۶۰۰,۰۰۰ ۰

درآمد صفر است؟؟؟ همچین چیزی ممکن است؟ اگر همچین چیزی باشد پیش از اینکه فروش متوقف شود سازمان این را از بورس اخراج می کند!

================

خوب... الان دیدم زیر جدول زده اتمام پروژه...

پس هنوز به بهره برداری نرسیده...

پس طبیعی است! که زیان ده باشد...

البته چیزی که خیلی خیلی خیلی خیلی عجیب است این است که چرا هزینه های مالی صفر درج شده؟؟؟؟ من که به عقلم نمی رسد چگونه ممکن است پروژه ای تشکیل نشده باشد و هزینه ی مالی اش هم صفر باشد...
    مگر اینکه همه اش از آورده ی سهامداران باشد که تا حالا همچین چیزی ندیده ام... (بالاخره همیشه همه جا وام می گیرند... ولو شده یک ذره)

================

باید ببینیم پروژه در چه مرحله ای است... اگر سال آخرش باشد خیلی عالی می شود... (الان مشکل خیلی از کارخانه های سیمان این است که پرسنل زیاد دارند و کارخانه هایشان فرسوده است و بنابر این نمی توانند سود سازی کنند... ولی در همین حال اگر یک کارخانه ای -مانند سامان- نو و سر حال و کم پرسنل باشد خیلی هم عالی می تواند سود سازی کند...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سباقر
      ====

من که زیاد اهل خواندن گزارش و صورت و ... نیستم... ولی یک مقدار از متن زیر را خواندم.... دوستانی که بلند مدت و بنیادی کار می کنند به نگر می رسد نباید سراغ چنین نمادی بیایند... چون از آن نمادهای بو دار است که شفاف نیست و معلوم نیست دقیقا در آن چه به چه است... (آب گل آلود است.) نمونه ی آن سیمان خرم آباد است که از زمان پذیره نویسی من در آن حضور داشتم و رسما سرمان کلاه گذاشتند و دزدیدند.

بندهای حسابرسی سباقر:

2. 2-به استثناي محدوديت هاي مندرج در بندهاي3، 5 و 6 ، بررسي اجمالي اين موسسه براساس استاندارد بررسي اجمالي 2410 انجام شده است. بررسي اجمالي اطلاعات مالي ميان دوره اي شامل پرس و جو، عمدتا از مسئولين امور مالي و حسابداري و به کار گيري روشهاي تحليلي و ساير روشهاي بررسي اجمالي است. دامنه بررسي اجمالي به مراتب محدودتر از حسابرسي صورتهاي مالي است و در نتيجه، اين موسسه نمي تواند اطمينان يابد از همه موضوعات مهمي که معمولا در حسابرسي قابل شناسايي است، آگاه مي شود و از اين رو، اظهارنظر حسابرسي ارائه نمي کند.

3. 3-تا تاريخ تهيه اين گزارش دعواي حقوقي مطروحه توسط شرکت بلند پايه عليه شرکت به نتيجه نهايي منجر نشده لذا در شرايط حاضر تعيين اثرات احتمالي ناشي از آن بر صورتهاي مالي مورد گزارش براي اين موسسه امکان پذير نمي باشد.
      4. 4-سرفصل دريافتني هاي تجاري و غير تجاري موضوع يادداشت 4 توضيحي صورتهاي مالي مشتمل بر مبلغ 4 ميليارد ريال مانده مطالبات سنواتي از بابت فروش سيمان به شرکت صافي افغانستان و مطالبات از سازمان ماليات بر ارزش افزوده به مبلغ 32 ميليارد ريال و مبلغ 5 ميليارد ريال بدهي شرکت آتيه سازان باقران مي باشد که تا تاريخ تهيه اين گزارش به حيطه وصول درنيامده است.لذا تعيين قابليت بازيافت و ميزان ذخيره مورد لزوم در شرايط حاضر براي اين موسسه امکانپذير نمي باشد.
      5. 5-همانگونه که در يادداشت 1-1-6-9 صورت هاي مالي منعکس است به دليل طولاني شدن زمان تکميل طرح نسبت به برآوردهاي اوليه و نامشخص بودن تاريخ بهره برداري که به دفعات تغيير نموده ، بهاي تمام شده پروژه با توجه به منظور نمودن سود و کارمزد تسهيلات و هزينه هاي سربار عمومي نسبت به برآوردهاي اوليه افزايش داشته است لذا به دليل عدم دسترسي به برآورد جديد از کل مخارج باقيمانده پروژه و مباني برآورد مبالغ بازيافتني اقلام مندرج در داراييهاي ثابت مشهود و مستندات کافي از جمله ارزيابي دارايي هاي مزبور توسط کارشناس رسمي دادگستري در مقطع تاريخ ترازنامه اين موسسه نتوانسته است نسبت به اجراي آزمون کاهش ارزش دارايي هاي ثابت طبق استانداردهاي حسابداري اقدام نمايد لذا تعيين آثار احتمالي ناشي از عدم دسترسي به مستندات مزبور در شرايط حاضر براي اين موسسه امکانپذير نمي باشد.
      6. 6-مبلغ 988 ميليارد ريال مانده حساب سفارشات سرمايه اي (موضوع يادداشت توضيحي6-9 صورتهاي مالي ) بابت ماشين آلات و دستگاههاي نصب شده و نشده در خط توليد مستقر در کارخانه مي باشد همچنين مواد و مصالح خريداري شده مستقيما به حساب دارايي در جريان تکميل منظور شده و مستنداتي در خصوص مقادير مصرف شده و نشده به اين موسسه ارائه نشده است. از اينرو با توجه به عدم برخورداري از سيستم کنترل داخلي مناسب مبني بر مغايرت گيري پيوسته که منجر به شناسايي و رديابي هر گونه کسري و اضافي احتمالي در خصوص تجهيزات و قطعات نصب شده و نشده و مواد و مصالح مصرف شده و باقيمانده با مدارک و مستندات خريد گردد ، اين موسسه نتوانسته نسبت به وجود تماميت دارايي هاي مزبور متقاعد شود ، لذا تعيين آثار احتمالي ناشي از هرگونه عدم مطابقت آن در شرايط حاضر براي اين موسسه امکانپذير نمي باشد.
      7. 7-بر اساس استانداردهاي گزارشگري مالي واحد هاي قبل از مرحله بهره برداري ، ارائه مبالغ انباشته جريانهاي ورودي و خروجي نقدي از ابتداي شروع دوره قبل از بهره برداري در صورت جريان وجوه نقد و مبالغ انباشته درآمد و هزينه درصورت سود و زيان و جدول مقايسه اي عملکرد پروژه با برآوردهاي اوليه به عمل آمده ،ضروري است که افشاء لازم در اين خصوص صورت نپذيرفته است همچنين صورت هاي مالي فاقد افشاي مناسب در خصوص سود و کارمزد سنوات آتي تسهيلات مالي دريافتي مي باشد.
      8. 8-در راستاي استانداردهاي ناظر بر گزارشگري مالي ، صورتهاي مالي تلفيقي گروه ارائه نشده است همانگونه که در يادداشت توضيحي7 صورتهاي مالي منعکس است شرکت آتيه سازان باقران(سهامي خاص) تحت کنترل شرکت اصلي قرار دارد که تا تاريخ تهيه اين گزارش صورتهاي مالي حسابرسي شده شرکت مزبور در اختيار اين موسسه قرار نگرفته ، لذا صورتهاي مالي شرکت اصلي به تنهايي تصوير کامل وضعيت مالي ، عملکرد مالي و جريانهاي نقدي آن را نشان نمي دهد.

9. 9- براساس بررسي اجمالي انجام شده به استثناي آثار موارد مندرج در بندهاي 4 ،7 و 8 و همچنين به استثناي آثار احتمالي موارد مندرج در بندهاي 3 ،5 و 6 ، اين مؤسسه به مواردي که حاکي از عدم ارائه مطلوب صورتهاي مالي ياد شده در بالا، از تمام جنبه هاي با اهميت، طبق استانداردهاي حسابداري باشد برخورد نکرده است.

10. 10-همانگونه که در يادداشت توضيحي 1-1-6-9 منعکس است پيشرفت فيزيکي طرح بر اساس آخرين گزارش پيشرفت تا پايان شهريور ماه 1395 معادل 03/96 درصد بوده است، به موجب طرح توجيهي فني اقتصادي تعديل شده در سال 1388، پيش بيني مخارج طرح مبلغ 1.541 ميليارد ريال( بدون احتساب آثار ناشي از نرخ ارز مبادله اي) برآورد گرديده که تاکنون منابع مالي اجراي طرح، از محل آورده سهامداران به مبلغ 600 ميليارد ريال، تسهيلات ارزي دريافتي به ميزان 7/22 ميليون يورو معادل 686 ميليارد ريال و مبلغ 1.034 ميليارد ريال تسهيلات ريالي دريافتي جمعا به مبلغ 2.320 ميليارد ريال بالغ گرديده است . تا تاريخ تهيه اين گزارش، برآورد مخارج باقيمانده جهت تکميل طرح به موسسه ارائه نشده است ضمن آنکه راه اندازي فاز 1 پروژه (توليد کلينکر) در پايان دي ماه 1395 و فاز 2(توليد سيمان) در پايان بهمن ماه منوط به اخذ مبلغ 200 ميليارد ريال تسهيلات سرمايه در گردش تا پايان آبان ماه 1395 از بانک کشاورزي مي باشد که شواهدي مبني بر جلب نظر موافق بانک به اين موسسه ارائه نشده است. مضافا مبلغ 1.034 ميليارد ريال تسهيلات ريالي مشارکت مدني دريافتي از بانک ملي در تاريخ 27/09/1395 و تسهيلات ارزي دريافتي از صندوق توسعه ملي در تاريخ 18/09/1395 سررسيد مي شود که در خصوص استمهال يا تعيين مدت بازپرداخت تسهيلات مزبور در قالب قرارداد فروش اقساطي توافقي با تأمين کنندگان صورت نگرفته است. از اينرو جمع بدهي هاي جاري شرکت در تاريخ ترازنامه مبلغ 3.274 ميليارد ريال نسبت به دارايي هاي جاري آن فزوني يافته است. لذا با توجه به جميع موارد فوق ، اتخاذ راه کارهاي لازم جهت جلب نظر ارکان اعتباري بانک در خصوص استمهال بلند مدت تسهيلات و مديريت مصرف منابع موجود و برنامه ريزي جهت تکميل طرح طبق برنامه زمانبندي ، مورد تاکيد مي باشد.
      11. 11-به شرح يادداشت توضيحي5 و 2-9 صورتهالي مالي موجودي مواد و کالا و دارائيهاي ثابت از پوشش بيمه اي کافي در برابر حوادث احتمالي برخوردار نمي باشد همچنين همانگونه که در يادداشت 2-2-6-9 منعکس است، با توجه به عدم نصب تجهيزات و ماشين آلات موضوع سفارشات وارد شده در سنوات قبل، تا تاريخ تهيه اين گزارش اقدامات مديريت در جلب نظر فروشندگان خارجي ماشين آلات و تجهيزات درخصوص تمديد دوران ضمانت و تأمين قطعات در دوران بهره برداري (وارنتي) باتوجه به طولاني شدن عمليات تکميل پروژه به نتيجه نرسيده است.
      12. 12-سرفصل موجودي نقد ،دريافتني هاي تجاري و غير تجاري، پيش پرداخت هاي سرمايه اي و پرداختني هاي تجاري و غير تجاري موضوع يادداشت هاي توضيحي 1-3 ، 1-4 ، 7-9 ، 10 صورتهاي مالي به ترتيب شامل 13 فقره حساب بانکي راکد و کم گردش و مبالغ 26.496 ميليون ريال ، 102.387 ميليون ريال و 191.768 ميليون ريال اقلام راکد و سنواتي عمدتا مربوط به مانده حساب قراردادهاي منعقده با شرکتهاي سماراه، طيف سپاهان، دانشوران و بلند پايه و اسناد پرداختني سررسيد گذشته به گروه صنايع افق البرز، شرکت نسوز آذر، برق منطقه اي خراسان و اداره امور مالياتي مي باشدکه ضرورت دارد نسبت به تعيين تکليف آن اقدام شود.

13. 13-بر اساس بررسي هاي انجام شده در پاره اي از موارد کسورات قانوني به موقع کسر و پرداخت نشده است . همچنين مفاد قراردادهاي منعقده با پيمانکاران مبني بر انجام پيش پرداخت وفق شرايط عمومي پيمان رعايت نشده است.
      14. 14-ضوابط و مقررات وضع شده توسط سازمان بورس و اوراق بهادار، به شرح زير رعايت نشده است : - ارائه صورتهاي مالي ميان دوره اي3 ماهه و سالانه حسابرسي نشده ظرف مهلت مقرر - ارائه صورتهاي مالي ميان دوره اي 6 ماهه حسابرسي شده شرکتهاي تحت کنترل ظرف مهلت مقرر -عدم تهيه و ارائه صورتهاي مالي تلفيقي -ارائه صورت هاي مالي سالانه و گزارش فعاليت و وضع عمومي شرکت حداکثر ظرف مدت سه ماه پس از پايان سال مالي به بازرس -در ارتباط با رعايت الزامات کنترلهاي داخلي حاکم بر گزارشگري مالي، موارد عدم رعايت دستورالعمل کنترل هاي داخلي، به شرح ذيل مي باشد: -تدوين منشور اخلاقي و استاندارد و سطوح مورد انتظار صلاحيت کارکنان و مديريت منابع انساني -استقرار کميته حسابرسي داخلي -شناسايي، ارزيابي و تجزيه و تحليل ريسک هاي شرکت -ارزيابي و بررسي سيستم کنترل هاي داخلي شرکت توسط هيئت مديره
      15. 15-در اجراي ماده 33 دستورالعمل اجرايي مبارزه با پولشويي توسط حسابرسان ، رعايت مفاد قانون مزبور و آئين نامه ها و دستورالعمل هاي اجرايي مرتبط، در چارچوب چک ليست هاي ابلاغي مرجع ذيربط و استانداردهاي حسابرسي، توسط اين موسسه مورد ارزيابي قرار گرفته است در اين خصوص به استثناي موارد رعايت عدم رعايت مفاد مواد 5 ، الف ماده 8 ،ب ماده 11 ، 14، 16 ، 18 ، 19 ، 20 ، 21 و23 دستورالعمل مزبور مبني بر مستند سازي شناسايي مشتري و تهيه و ابلاغ آئين نامه هاي اجرائي و آموزش کارکنان در خصوص اجراي قانون مبارزه با پولشويي ، اين موسسه به موارد با اهميتي حاکي از عدم رعايت قوانين و مقررات ياد شده برخورد نکرده است .
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Mehdi1400
        ستاره دار(19)
        • Jul 2013
        • 2938

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        وقوام هم هست...
        وقوام را ما الان می گوییم 900 ریال و 1000 ریال... ولی احتمال 1500 به بالا شدنش زیاد است...
        ولی چون خطرش هم خیلی زیاد است کلا از خیرش می گذریم.
        این را باید آدم هر روز سرکشی کند...

================

(از گروه سیمان هم اگر به رونق کشور ایمان داشتم حتما سشرق و سهگمت و ستران را در نظر می گرفتم... ولی الان در هاله ای از ابهام به سر می برد...)

================

از دارویی ها دسانکو هست...
        ما 3200 پیشنهاد کردیم الان 3500 است و دوباره می تواند 3300 را ببیند...
        تا 4300 رفتنش که به نظر من خیلی محتمل است... از آنجا به بعد هم با توجه به چیز هایی که ما از مجامع این ها (گروه سبحان و گروه والبر و گروه برکت) شنیدیم خیلی خوب است...
        پس یک خرید بنیادی عالی و مطمئن است...
        ولی.. 100 درصد در 6 ماه برای این هم شوخی است... به خصوص اینکه این والبری ها بازارگردانی خاص خودشان را دارند... احتمال دارد در عرض 1.5 سال 100 درصد بدهد نه 0.5 سال...

================

غذایی ها هیچ...
        بیمه ای ها هیچ...
        تامین برق هیچ...

===============

قندی ها هستند که خطرشان خیــــــــلی بالا است...
        خودرویی ها هستند که اینها هم باز مشروطند... یعنی اگر آقای روحانی بیاید می توان رویشان حساب باز کرد و اگر آقای روحانی نیاید در کوتاه مدت افت می کنند و در بلند مدت باید ببینیم رئیس جمهور بعدی چه می گوید...

===============

نه.
        دیگر چیزی به ذهنم نمی رسد.
        اینهایی هم که تا اینجا گفتم حقیقتش به دل خودم هم نمی چسبد... چه برسد به شما! :)
        پس اجازه بدهید پاسخ من به پرسش شما «نمی دانم» باشد.

اگر خودم می خواستم بازار را ببوسم و بگذارم کنار و فقط به شکل قلک (بانک) به آن نگاه کنم چه چیزی انتخاب می کردم؟؟؟؟
        نمی دانم... این یک پرسش بنیادی می شود... و آخرین باری که من به بنیاد اعتماد کردم زیان کردم که سود نکردم...
        ولی شاید این ترکیب را انتخاب می کردم:
        300 میلیون ریال کقزوی
        300 میلیون ریال فاذر
        200 میلیون ریال پترول
        200 میلیون ریال رتکو

کقزوی به عنوان اسب برنده که همزمان هم خطر و هم پاداشش بالا است و فاذر و پترول و رتکو هم برای متعادل کردن آن. که اگر چشمم را بستم و 6 ماه بعد آمدم نبینم نتیجه ی دارایی ام 15 درصد زیان شده! پس این سه تا برای این است که اگر کقزوی 15 درصد زیان کرد، یک سود معقولی از مجموع اینها به دست بیاورم... مثلا 20 درصد...

سلام محمد حسین عزیز
        خوبی برادر؟

تا شهریور با این سبد پیشنهادی شما هستم
        برای آزمایش
        و از همه مهمتر برای آموختن

تا انتهای شهریور امید دارم بازده سبد 100 شود
        هر چند تا آن موقع یکی از انها هم صد شود خوب است.

در رابطه با 1400 هم درست حدس زدید
        یک چشم انداز دارم برای سال 1400
        از خیلی پیش آنرا ترسیم کردم
        چراغ راهم است
        شما هم بنویس، حتما اتفاق میافتد

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

موسیقی
          ======

برای کسانی که مانند من حسابی حالشان گرفته و ضد حال خورده اند /:.wacsmiley.:/ و شکست خورده اند /:.ohno-smiley.:/ و خسته ی خسته شده اند... /:.sadsmiley.:/ ولی باز هم می خواهند دوباره تلاش کنند... B-)

کفش آهنی از رضا صادقی

من دیگه خسته شدم بسکه چشام خیسه و نم
          خوب ببینم و بفهمم و بازم چیزی نگم
          من دیگه بریدم از بس شکستم از خودی
          توی اینه خیرم شم بگم به چشمام چی شدیخستم از حرفای خوب و بی سر و ته بی ثمر
          حسرت یه عمره رفته عقده های تازه ترمتنفرم از ادمای بی مغزو شلوغ
          از کتابایی با اسمای قشنگ متن دروغ
          دیگه نوبت توئه خسته شی دنیا بشکنی
          این بار ایستادم تا اخرش با کفش اهنیبات میجنگم تا نگی ترسیده بودپیاده شد
          بسکه پشت پا زدی گذشتن از تو ساده شد
          دیگه نوبت توئه خسته شی دنیا بشکنی
          این بار ایستادم تا اخرش با کفش اهنی

بات میجنگم تا نگی ترسیده بودپیاده شد

همه از عشق میگن و باز ابروشو میبرن
          عقل کل نشون میدن از خودشون بی خبرنگم شده حرف های پوچ و گنده و بی سر و دست
          بگو تا کی باید این نمایش و دیدو نشستوقتی حتی نمیخوای بازی کنی بازیت میدن
          حتی میخوای خودتم که باشی بازی میزارنهمه میخوان اونی باشی که خیالشون میخواد
          من دیگه داره از این بازی سیرک بدم میادهر چقدر زانو زدی باز اومدی دیگه بسه
          هر چقدر خورد شدیم و دم نزدیم دیگه بسهعاشق و عارف و درویش و من و تو و خدا
          روبروت وایمیستیمو با هم میخونیم همصدادیگه نوبت توئه خسته شی دنیا بشکنی
          این بار ایستادم تا اخرش با کفش اهنیبات میجنگم تا نگی ترسیده بودپیاده شد
          پیوند بارگیری
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
            http://up.upinja.com/f47g8.png

با سلام و خسته نباشید خدمت دوست پر تلاش آقا محمد حسین عزیز
            برای هر عکس دو تا لینک میذارم یکی که به صورت مستقیم باز کنید و بتونید روش زوم کنید و یکی هم تو سایت که همراه با توضیحات باشه

عکس اول مربوط میشه به سال 93 از برج 3 تا11
            توضیحات کلی برای تمام تصویرها: به دلیل اینکه داده های آمی بروکر بعد بازار آپدیت میشن بنابراین هر مستطیلی که کشیدم وقتی تصمیم به خرید یا فروش گرفتم روز بعد اقدام میکنم.پس وقتی میگم اقدام به خرید یا فروش میکنم منظور همان مستطیل نیست بلکه روز بعد این کارو انجام میدم.

در ضمن اندیکاتور قرمز رنگ اگر سیگنال خرید یا فروش بده خیلی اون سینگال نسبت به سیگنال خرید یا فروش اندیکاتور سفید رنگ مهم تر هست. یعنی اندیکاتور قرمز رنگ بیشتر میان مدتی و جدی تر هست و اندیکاتور سفید رنگ بیشتر کوتاه مدتی و یکی دو روزه هست و زیاد جدی نیست.
            مستطیل شماره 1 : به دلیل اینکه هر دو اندیکاتور زیر 20 هستند و حجم بالا رفته اقدام به خرید میکنم.(کندل بعدی رو نگاه کنید).
            مستطیل شماره 2: به دلیل اینکه اندیکاتور قرمز رنگ از محدوده 20 خارج شده و اندیکاتور سفید رنگ هم داره خارج میشه و حجم هم بالا رفته و قیمت حتی زیاد تغییری نکرده احتمال میدم که سهم نزولی باشه ،بنابراین اول وقت از سهم با زیان کم خارج میشم.(بازم کندل بعدی رو نگاه کنید)
            سلام دوست عزیز،

بالاخره زمانی پیش آمد که با فراغ بال به نوشته ی شما بپردازم رضا جان،

=================

پرسش: حجم چقدر باید باشد که بالا یا پایین محسوب شود؟

http://up.upinja.com/hl08q.png

مستطیل شماره1: تو این مستطیل هر دو اندیکاتور در محدوده زیر 20 هستند اما حجم بالا نرفته پس نمیشه گفت که سیگنال قطعی خرید صادر شده. پس میشه گفت اگر میخوایم خرید کنیم خیلی کم چون سیگنال قطعی نداده و باید اینجا به صورت پله ای باشه که اگر احیانا اندیکاتورها از محدوده خارج نشدن و دوباره حجم بالا رفت میانگین کم کنم.
            مستطیل شماره 2: این مستطیل چون اندیکاتور قرمز از زیر 20 خارج شده و اندیکاتور سفید هم در حال بالا رفتنه و حجم هم بالارفته پس من از سهم خارج میشم.
            مستطیل شماره 3: اینجا اگه مستطیل میکشیدم شلوغ میشد پس یه خط کشیدم.بازم اینجا مثل مستطیل شماره یک میمونه و حجم چون بالا نرفته بازم کم و بصورت پله ای میخرم که اگه بازم اندیکاتورها خارج نشدن و حجم هم بالا رفت میانگین کم کنم.
            مستطیل شماره 4: بازم اگه مستطیل میکشیدم شلوغ میشد پس یه خط کشیدم. اینجا چون اندیکاتور قرمز از محدوده 20 خارج شده و اندیکاتور سفید هم در حال افزایشه و حجم هم بالا رفته پس من اون مقدار سهمی که در شماره 3 خریدم اینجا میفروشم.
            مستطیل شماره 5: اینجا چون هر دو اندیکاتور در حد بالا هستند و بجز اون اندیکاتور قرمز دیگه فلش قرمز زده یعنی خیلی خطری و اگر حجم هم بالا بره دیگه اوضاع به شدت خطریه و سیگنال فروش جدی جدی صادر شده. پس من اگر از قبل حپترو داشتم اینجا میفروختم میرفت.
            احسنت.
            به خصوص به خاطر صداقت. (هم می توانستید خریدی پیش از شماره ی 5 اعلام کنید و هم می توانستید بالاتر از شماره ی 5 را به عنوان زمان خروج اعلام کنید.)

البته همچنان دقیقا معلوم نیست معیار شما برای بالا بودن یا پایین بودن حجم چیست؟ خیلی جاها هست که اندازه ی میله ی حجم خودش کوچک است ولی دو سه برابر میله ی پیشین است... خیلی جاها هم هست که اندازه ی میله ی حجم بزرگ و بلند است ولی در مقایسه با روزهای پیش از خودش تغییر زیادی ندارد. کدام معیار است؟ و چقدر (یعنی چند درصد) تفاوت نسبت به روزهای گذشته معیار است و چند روز گذشته سنجیده می شود؟

http://up.upinja.com/94z9y.png

مستطیل شماره 1: اینجا چون اندیکاتور سفید در محدوده خرید هست و اندیکاتور قرمز در محدوده خرید(زیر 20) نیست نمیشه گفت سیگنال خرید داده.ولی اگر احیانا احساساتی شدم و خریدم بازم پله ای
            مستطیل شماره 2: اینجا هر چی دارم و ندارم میفروشم میره. هر دو اندیکاتور در محدوده فروش(مخصوصا قرمز رنگ) و حجم هم زیاد شده کلا میفروشم میره
            مستطیل شماره 3: اینجا هم اندیکاتور قرمز یه کوچولو اومده زیر بیست اما اندیکاتور سفید هیچی پس بازم اگر خریدم خیلی کم و پله ای
            مستطیل شماره 4: اینجا اندیکاتور قرمز خارج از 20 هست و اندیکاتور سفید در حال افزایشه و حجم هم بالا رفته، من از سهم خارج میشم.
            http://up.upinja.com/ri0ns.png

مستطیل شماره 1: اندیکاتور قرمز رنگ سیگنال خرید داده، سفید هم همینطور و حجم هم بالا رفته. اقدام به خرید
            مستطیل شماره 2: اندیکاتورها از محدوده 20 خارج شدند و حجم هم بالا رفته اقدام به فروش.
            مستطیل شماره 3: اندیکاتور قرمز فلش قرمز زده و اندیکاتور سفید هم در محدوده فروش و حجم هم خفن بالا رفته. اقدام به فروش هر چی که دارم و داشتم و یادم رفته بفروشم و ....
            مستطیل شماره 4: اندیکاتورها هر دو در محدوده 20 و حجم بالا رفته ، اقدام به خرید
            مستطیل شماره 5: اندیکاتور قرمز رنگ از محدوده خرید خارج شده و اندیکاتور سفید هم خارج شده و بلافاصله هم حجم بالا رفته پس من میفروشم
            یک پرسشی:
            درصد سود و زیان را محاسبه کرده اید؟
            البته با این وصف هایی که شما در بالا آورده اید دقیقا نمی توان محاسبه کرد. یک جایی گفته اید یک کم وارد می شوم. یا یک جای دیگر گفته اید هر چه دارم می فروشم در صورتی که پیش از آن خرید خاصی نبوده... (مانند شماره ی 3 در همین عکس اخیر) یعنی یک سری از اینها به نگر می رسد محاسباتی و خشک نیستند. راهبرد دقیق و مشخص نیست به گونه ای که ماشین هم آن را بفهمد.

نمی دانم منظورم را توانستم برسانم یا نه؟؟؟؟؟؟

ماشین... منظور ما را از اینکه یک کم وارد شویم نمی فهمد. همین طور (در مورد شماره 3) وقتی پیش از این هیچ دستور خریدی نبوده اگر دستور فروش بدهیم نمی فهمد. چون ماشین کلا تهی از احساسات است... و همین طور دقیق دقیق دقیق عمل می کند. وقتی دستور فروش برایش می رسد حتم می گیرد که همه ی آنچه داشته ایم را دقیقا (تا آخر) فروخته ایم...
            حالا چرا می گویم ماشین... برای اینکه به نگر من راهبردی که ما در نهایت می خواهیم به آن برسیم باید خیلی خیلی خیلی خیلی خشک، منظم، دقیق باشد. به گونه ای که یک بچه یا یک ماشین یا یک نفر که هیچ چیز از بورس و نشانگر (ایندیکیتر) و نمودار و ... نمی فهمد با یک توضیح تفهیم شود... در غیر این صورت نشان می دهد که ما راهبردمان را درست ننوشته ایم!!! نشان می دهد که در خود متن راهبردمان مقداری از ابهام وجود دارد! پس ما چگونه می خواهیم بدون دخالت احساسات و به صورت دقیق به راهبردی عمل کنیم و به آن پای بند باشیم که در متن خودش دقیق وظایف ما را مشخص نکرده؟؟؟

http://up.upinja.com/5ji28.png

مستطیل 1: اندیکاتور قرمز در محدوده 20 و اندیکاتور سفید تو محدوده خرید نیست و حجم هم خیلی زیاد شده پس اقدام به خرید البته پله ای
            مستطیل 2: اندیکاتور قرمز خارج از محدوده خرید و اندیکاتور سفید در حال افزایش و حجم هم بالا رفته پس اقدام به فروش
            مستطیل 3: اندیکاتور قرمز در محدوده 20 ولی اندیکاتور سفید تو محدوده خرید نیست و حجم هم بالا رفته پس اقدام به خرید اونم پله ای
            مستطیل 4: اندیکاتور قرمز در محدوده 20 و اندیکاتور سفید هم در محدوده خرید و 20 و حجم هم بالا رفته و چون ما تو محدوده مستطیل 3 خرید کردیم اینجا میانگین کم میکنیم.
            خب ما اینجا حپترو رو خرید کردیم حالا باید منتظر باشیم ببینیم اندیکاتورها چکار میکنن؟؟؟ اگه بالا رفتن و حجم بالا رفت دیگه باید خارج بشیم، حالا اگه قیمت بالا رفته بود که با سود میفروشیم اگر هم که قیمت پایین رفته بود با ضرر ردش میکنیم بره(البته مطمینم که ضرری که میکنم خیلی زیاد نیست بلکه خیلی کم ضرر میشه)

احسنت.

با اجازه دوباره پیشنهاد می کنم به جای نشانگر حجم از نشانگر نوسانگر حجم که به صورت پایه در خود آمی بروکر وجود دارد استفاده کنید.

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/04, 00:03.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

خب این تقریبا روش معاملاتی من هست البته روشی هست که من روش خیلی زحمت کشیدم تا بتونم بهترین اندیکاتورها رو پیدا کنم و حجم هم قاطیش کنم. ببینید قبول میکنم که سود کردن توش خیلی کمه و طبیعتا ضرر کردنش هم کمه اما در حالت کلی تعداد معاملاتی که به سود میشینه خیلی بیشتر از تعداد معاملاتی هست که به ضرر میشینه و سود کردنش هم چند درصدی از ضرر کردنش بیشتره
              مثلا اگه سودهاش از 6 و7 درصد هست تا 20 درصد اما ضررهاش از شاید 3و4 درصد هست تا7یا 8 درصد. اما تعداد معاملات خیلی زیاد میشه یعنی گردش معاملاتیتون خیلی بالا میره.
              گردش داد و ستد های بالا هم به نگر من خودش یک جور سود است!
              دیده اید؟ خیلی از مغازه ها، فروشگاه ها، شرکت ها، و کلا هر بنگاه اقتصادی ای خیلی خیلی خیلی علاقه دارد گردش مالی بالایی داشته باشد... حتی خیلی ها حاضرند سودشان پایین باشد و گردش نقدینگی شان بالا!
              خلاصه کنم:
              1- اعتبار کارگزاری.
              2- احیانا گرفتن تخفیف از کارگزاری.
              3- گرفتن اعتبار صفر درصد از کارگزاری (در صورتی که راهبردمان سود ساز باشد!)
              4- سود های کوچک و زیاد خودشان تایید کننده ی درستی راهبرد هستند!
              5- سود های کوچک و زیاد اطمینان بخش یک مستمری مداوم هستند.
              4- سودهای کوچک در دفعات زیاد و پشت سر هم مساوی است با سود بزرگ (مثلا 100 عدد سود یک درصد برای من بیش از یک باره 170 درصد سود کردن ارزش دارد! حالا این که ریاضی بود ولی ای بسا از 250 درصد هم بیشتر ارزش داشته باشد!!!)

اما آقا محمد حسین عزیز روی سهم های بنیادی مثل مدارانی که جناب سامان عزیز ازش اطلاعاتی دادند این دو اندیکاتور خیلی خوب جواب میده.
              روی سهم های بنیادی اون اندیکاتور قرمز رنگ میتونه در میان مدت خیلی خوب جواب بده
              البته خب بجز اینها یکم هم بازارخوانی و چیزهای دیگه هم باید بلد شد که کسی که چند سال تو بورس باشه این چیزها رو خود ب خود یاد میگیره یا میشه از کانال های تلگرامی معتبر استفاده کرد. ببینید مثلا میشه چندتا کانال خوب داشت و اگه سهمی رو معرفی میکنن من سهم رو تو آمی بروکر نگاه کنم ببینم آیا با روش من همخوانی داره یا نه اگه داره که خب اقدام به خرید میکنم بعد چون کانال های تلگرامی هم دارن حمایت میکنن اینجا دیگه به اندیکاتور سفید کاری ندارم چون این اندیکاتور همونطور که گفتم فقط نوسانی چند روزس و اینجا میشه با اندیکاتور قرمز رنگ وحجم اگه به محدوده فروش رسید دیگه هرچی داریم و نداریم بفروشیم بره.
              احسنت.

باز هم اجازه می خواهم دوباره تاکید کنم خدمتتان که پی گیر موج شماری (الیوت) باشید. چون نوعی که الیوت به جهان نگاه می کند کلا یک دیدگاه جدید است یک ذهنیت جدید هم با خودش برای ما می آورد و باعث می شود مسائل را (و ای بسا کل رویدادهایی که در طی روز با آن سر و کار داریم را) با چشمی نو ببینیم.

مثل همین تصویر آخری که گذاشتم در مورد حپترو، چون چندتا کانال معتبر در مورد حپترو مطلب گذاشته بودن تو مستطیل شماره یک میشه خرید کرد به میزان زیاد و تو مستطیل شماره 2 نفروخت بلکه منتظر بود تا اندیکاتور قرمز سیگنال فروش بده که اگر این مطلب رو رعایت میکردم و یه کوچولو رعایت کردم حپترو رو روی 385 خریدم( یعنی تو مستطیل شماره 1) اما زود فروختم چون بازم احساساتی شدم و نگه نداشتم تا اندیکاتور قرمز رنگ سیگنال فروش بده. پس رو 385 خریدم و رو 441 تومن فروختم. البته بازم قبلش رو 330 خریدم و روی 349 فروختم
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خب این چیزهایی که گفتم آقا محمد حسین عزیز میشه گفت تلاش های من تو چند سالی هست که هر روز و هر شب دنبال یاد گرفتن هستم.
                اولاش از تو همین سایت تو قسمت دانلود فیلم های آموزشی در مورد ایچیموکو یاد گرفتم و بعد دیدم که تو بورس ایران به درد نمیخوره پس الکی وقت گذاشتم.بعد رفتم سراغ تحلیل تکنیکال که دیدم هر کسی برای خودش یه راهی داره و برای آموزش دادن همون روش از هر کسی پول میگیره. بعد رفتم سراغ تحلیل بنیادی که دیدم واقعا پیچیده اس و من یه کوچولو یه چیزهایی ازش یاد گرفتم.بعد یه مدت با مفید تریدر کار کردم بعد رفتم سراغ متاتریدر بعد الیوت که دیدم از الیوت خوشم نمیاد چون موج شماریش خیلی سخته و من فهمیده بودم که با اندیکاتورها راحت تر میتونم کار کنم.بعد گفتم خب با اندیکاتورها باید یه چیز دیگه قاطی کنم رفتم سراغ فیلتر نویسی که دیدید یکمی هم از فیلتر نویسی براتون مطلب گذاشتم.بعد خیلی فیلم های آموزشی از آقایان شهبازی و کارگزاری آگاه و .... که اکثر این ویدیوها تو سایت فراچارت هست دیدم. اما در کل فهمیدم که میشه با این اندیکاتورها یه کارایی کرد.یادتون هست یه سایت دادید توش فرمول های آمی بروکر بود (http://www.wisestocktrader.com) ؟؟؟ من تمامی فرمول های تو تمام صفحات این سایت رو دانلود کردم و رو آمی بروکر امتحان کردم/.:blinksmiley.:/. خیلی از اندیکاتورها خوب بودن و جواب میدادن اما اشتباهشون هم زیاد بود اما اندیکاتوری که تو تصویر هست اشتباهش به نسبت بقیه اندیکاتورها کمتر بود. اندیکاتورهایی هم بود که خیلی سیگنال میدادن ولی خیلی اشتباه داشتن و خیلی اندیکاتورها هم بودن که خیلی خیلی کم سینگال میدادن که فرصت هاش کم بود که البته فرمول هاشون رو دارم
                حالا که اندیکاتورها رو پیدا کردم رفتم تنظیماتشون رو تغییر دادم که بازم خیلی کار و وقت برد تا بتونم ازشون سیگنال های خوب و با اشتباه کم بگیرم. و الان هم واقعا از بس کار کردم یکم نسبت به گذشته خسته شدم و مشکلات شخصی هم هست که یکم پشتکارم ضعیف شده ولی واقعا نمیتونم دل بکنم چون از خلاقیت و ایجاد یه روش که مال خودم باشه واقعا لذت میبرم.
                از شما چه پنهان من هم تقریبا تمامی فرمول های درون آن سایت را کپی کرده ام و تقریبا همه را یک نگاه انداخته ام! :D >:)

چند تا از فرمول هایی که آنجا هست هم یک جورهایی ترکیب و بسته بندی سایر نشانگر ها است... من به یکی شان یک مدت دقت کردم بد نبود. (کلا هندی ها در این زمینه خوب کار می کنند و این برای یکی از آن هندی ها بود که الان اسمش در خاطرم نیست. گمان کنم rapul بود... اسم سامانه ی داد و ستدی اش هم اگر اشتباه نکنم trading system 3 بود...)

==============
                اجازه بدهید من یک بار دیگر پیشنهادهایی که برایتان داشتم را عرض کنم:
                1- توجه بیشتر به زمان خروج نشانگر ها به جای زمان ورود نشانگر ها به منطقه ی اشباع
                2- سنجش دقیق میزان بازدهی راهبرد روی یک یا چند نماد. به گونه ای که دست کم 100 نمونه خرید و فروش در آن سنجش وجود داشته باشد. (به طوری که بتوانید دقیقا بگویید نماد من فلان درصد بازدهی داد. که البته مستلزم این است که باز هم راهبردتان را دقیق تر و مشخص تر کنید. مثلا تعریف کنید منظور از میانگین کم کردن چیست؟ یا منظور از خرید کم چند درصد است یا اینکه بعد از اینکه پیشنهاد خرید از راهبردتان دریافت کردید به چه قیمتی در روز بعد خرید می کنید؟ قیمت آغازین روز بعد؟ یا قیمت پایانی روز بعد (که میانگین باشد)؟
                3- پیشنهاد استفاده از نشانگری که عرض شد به جای حجم
                4- پیشنهاد مطالعه ی کامل که نه، ولی مبانی ابتدایی الیوت. دست کم خصوصیات موج 1 و 3 و 5 الیوت

===============

خوب... آن قدر که گمان می کردم زمان نبرد... (گمان کنم دو ساعته خواندمش و بهش فکر کردم)

این فوق العاده است که شما از خودتان راهبرد دارید! یک چیزی که می توانید در موردش صحبت کنید! باور کنید اکثر کسانی که در بورس هستند، حتی آن قدیمی ها، حتی آنها که ادعایشان می شود، حتی آنها که خودشان تدریس می کنند این مطالب را.... تقریبا اصلا هیچ کس، راهبرد ندارد. راهبرد درست و حسابی ندارد. راهبردی ندارد که اگر بخواهد بتواند به یک نفر دیگر خیلی شسته رفته آن را بیان کند! (یعنی به خودش هم نمی تواند بیان کند.)
                عموم مردمی که دیده ام یک چیزهای ضمنی ای در خودآگاه/ناخودآگاه ذهنشان دارند که 1- دقیق نیست و 2- تا حالا برای خودشان (با جزئیات) بیان نکرده اند و 3- تا حالا آن را دقیق نسنجیده اند و به معرض آزمون نگذاشته اند (حالا چه آزمون گوش دیگران چه آزمون سنجش دستی و چه آزمون سنجش خودکار ِ ماشینی)، پس 4- راهبردی بهبود نیافته و عقب مانده دارند!!!
                حالا بگذریم از اینکه باز هم عموم مردم به همین راهبرد ضمنی و نامشخص و گنگ که خوب هم نیست عمل هم نمی کنند!!! :D :D :D

حالا که وارد این مبحث شدم بگذارید ادامه دهم و مثال بزنم... مثلا طرف با خودش می گوید امروز می روم فلان سایت را می خوانم، بعد می روم فلان گروه تلگرام را یک نگاه می اندازم... بعد می روم داد و ستد های بازار را تماشا می کنم و دست آخر با اطلاعاتی که دارم یک چیزی از تویش در می آید!!! :D (البته طرف واقعا هم اطلاعات خوبی دارد... شاید یک مقدار صورت های مالی خواندن بلد باشد، شاید خبر را درست پیگیری کردن بلد باشد، شاید بازارخوانی بلد باشد، شاید یک مقدار نمودار و نشانگر بلد باشد و و و ولی من به شما قول که نمی دهم ولی با احتمال بالایی عرض می کنم خروجی ای که طرف خواهد داشت مقدار زیادی ناشی از احساسات او خواهد بود! /:.ohno-smiley.:/
                احساسات!)

امیدوارم همیشه موفق و پیروز و سربلند باشید.

یا علی
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

مشخص کردن راهبرد راهی برای حرکت از احساسات به سمت محاسبات
                  ==========================================

نمی دانم گفتم یا نه؟
                  چرا من عرض می کنم باید راهبرد دقیق دقیق دقیق دقیق باشد؟
                  برای اینکه جاهایی که دقیق نیست با ابهام پر می شود.
                  و جاهایی که ابهام وجود دارد و انسان خودشا را موظف نرکده با محاسبات آن نقاط را بپوشاند خود به خود آن نقاط با احساسات پوشانده می شوند!

نمی دانم لازم هست دقیق تر عرض کنم یا کافی است؟ بگذار یک مثال هم بزنم... مثلا همین حجم. ما مشخص کرده ایم که حجم زیاد یعنی تغییر روند مثلا... ولی مشخص نکرده ایم دقیقا منظور از حجم زیاد چیست! خوب... می گذرد و ما می رسیم به روزی که برخی نشانگرهایمان پیشنهاد خرید داده اند و برخی نه و خلاصه اینکه به حجم قرار است نگاه کنیم که تعیین تکلیف شود... ما اینجا به حجم (که از قضا نه زیاد است و نه کم) نگاه می کنیم! ولی با چه نگاهی؟ می خواهیم اگر حجم زیاد بود مثلا بخریم و اگر کم بود بفروشیم.... نگاه می کنیم به حجم و یک مقدار فکر می کنیم... اینجا حالا اگر فلان گروه تلگرامی فلان حرف را زده باشد یا رفیقمان از این نماد تعریف کرده باشد یا کلا اگر حس خوبی نسبت به نماد داشته باشیم می گوییم حجم بالا است و خوشمان می آید و می خریم! و در صورتی که حس بدی نسبت به نماد داشته باشیم خود به خود حجم به نگرمان کوچک می رسد و خرید انجام نمی دهیم!
                  چه شد؟
                  احساسات جای محاسبات را گرفت!
                  چرا؟
                  چون ما دقیق و با جزئیات محاسباتی که باید انجام می دادیم را مشخص نکرده بودیم و احساسات این حفره های خالی را خود به خود برای ما پر کرد!

پس:
                  در تعیین راهبرد باید تا جای ممکن جزئیات را مشخص مشخص مشخص کرد. وگرنه نباید انتظار داشته باشیم بتوانیم به راهبردمان به درستی عمل کنیم!
                  در مثال بالا اگر دقیق گفته بودیم و مشخص کرده بودیم که حجم بالای 5 میلیون برای فلان نماد یعنی زیاد (حالا یا یک تعریف دیگر... مثلا حجم بالای میانگین سالانه ی آن نماد یعنی زیاد) دبگر احساسات ما نمی آید و جای محاسبات را نمی گرفت و احساساتمان برایمان تعیین تکلیف نمی کرد که این حجم زیاد است یا کم...
                  (البته برخی از ما همین جا هم مشکل داریم که باید باز رویش کار کرد... یعنی حتی اگر درست مشخص هم بکنیم باز احساساتمان این قدر قوی است که بالاخره دخالت می کند... که آن را هم باید چاره کنیم...)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    موسیقی
                    ======

برای کسانی که مانند من حسابی حالشان گرفته و ضد حال خورده اند /:.wacsmiley.:/ و شکست خورده اند /:.ohno-smiley.:/ و خسته ی خسته شده اند... /:.sadsmiley.:/ ولی باز هم می خواهند دوباره تلاش کنند... B-)

کفش آهنی از رضا صادقی

پیوند بارگیری
                    نمی دانم چه حسابی است که برخی وقت ها آدم همین جور پشت سر هم به خنسی و بد بیاری و مشکل بر می خورد؟

یعنی از همه طرف ها! مادی، معنوی... هر کدام از چند جهت... نمی دانم...

به هر حال... من هنوز روی برنامه ی فرعی ام، روی بخشی از آن، روی گرفتن بخشی از داده ها، روی تنها زدن یک دکمه! چندین روز است که مانده ام! و هر کاری می کنم کارم بیشتر گره می خورد. ولی بالاخره باید تلاش کرد. آخر اصلا راه دیگری نیست!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

شلیا دارد می آید پایین. خدا را شکر نخریدیم. گمان کنم 10000 ریال برسد بتوان خرید.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سیمانی ها را من با نقدینگی ای که به سختی در این مدت توانستم نگهش دارم دارم می خرم. سشرق و سدور و ستران و سایر دوستان. سجام را که گفته بودیم یکی از دوستان بنیادی کار امروز در مجمع به من گفت خوب است. از نگر نموداری هم این قدرت را دارد که موج 3 تشکیل بدهد! سباقر هم که دو روزه نیمی از هدفی که برایش مشخص کرده بودیم را زد! :d الان نمی دانم خرید دارد؟ ندارد؟ شاید اگر 1040 ریال دادند خریدش بد نباشد! (هر چند بنیادی کارها باید در خریدش وسواس به خرج دهند) اینها هر دو خطر بازار پایه بودن و یک روز در میان شدن و ... را هم دارند....
                        کاشی ای ها هم انگار خوب بودند... که دیگر یادم رفت... این قدر که زیاد هستند...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

منظورم از دارم می خرم این است که دیروز به قول دوستان یک توک به آن زدیم.
                          (کلا از این اصطلاح بدم می آید... والله... توک زدن اصلا مال انسان نیست که... و البته بنده اصلا با ورود و خروج پله ای هم مخالفم و «خطر» را با روش های دیگری مانند زیاد کردن شمار ِ نمادهای درون سبد دوست دارم جبران کنم.)
                          بخشی از نقدینگی هم که تو آرمان است... شاید همان را هم دوباره به نقدینگی تبدیل کردم...
                          بخشی از نقدینگی هم که واقعا نقد است.
                          بخشی از نقدینگی هم که پیش خودم نیست و قرار است دستم برسد...
                          با مقداری اش هم که دیگر هر کاری کردم نشد و مقداری خرید کردم... در حسینا و خاذین مثلا... (گمان کنم حسینا 8500 بود و خاذین 960 و گمان کنم وقوام هم بود... وقوام 600 ریالی...)

==============

البته علاوه بر سیمانی ها نمادهای دیگری هم هست...
                          لامذهب این بورس این گونه شده (دست کم 4 سال است که این گونه شده!) که همه ی نمادها با هم بالا می روند و همه با هم پایین می آیند... الان از نمادهایی که خودم دارم رتکو و کقزوی هم برای خرید خیلی جذاب شده اند... اگر خاطرتان باشد از خیلی وقت پیش من منتظر بودم رتکو بیافتد که من بیایم آن زیر (از آن رسیده هایی که افتاده پایین!) استفاده کنم... کقزوی هم همین طور...
                          جذاب شده اند... ولی بالاخره باید انتخاب کرد... چون بازار انگار قرار است همه با هم بالا پایین شود...
                          الان یادم افتاد... نمادهایی که به واسطه ی آستانه زیان رد کردم رفت هم هستند... خزامیا و شتران و و و و

کاش وقت داشتم می نشستم قشنگ نگاه می کردم ببینم کدام مطمئن تر و محتمل تر و خوش پاداش تر اند...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

از بین آنهایی که فروختم خگستر هم دارد حسابی جذاب می شود.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

خاور هم همین گونه.
                              خاور از زمانی که فروختیم افت خیلی زیادی هم کرده! (می خواستم بگویم خدا را شکر! :d گفتم نکند یک عزیزی سهامدار بوده باشد و نوشته ام را بخواند.)

البته خکاوه و خاور مانند خزامیا و خاذین قیافه ی برگشت به خودشان نگرفته اند... ولی در موقعیتی هستند که می توانند این قیافه را یک روزه کسب کنند!!!

الان یادم آمد... خوساز هم بود...
                              خوساز هم 20 درصد از زمان فروش ما افت کرده... این هم دقیقا مانند خکاوه و خاور منتظر یک جرقه است که قیافه ی افزایشی به خود بگیرد.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

خیلی احساس خوبی دارم از اینکه توانستم به آستانه زیان پای بند باشم.
                                تقریبا می توانم بگویم که یک بحران فکری بود که پشت سر گذاشتم!
                                اگر نگاه کنید می بینید که از اول این جستار (ای بسا خیلی خیلی خیلی پیشتر) من با این موضوع کلنجار می رفتم...
                                فقط حیف که نشد در مورد چند تا نماد پیاده اش کنم... مهمترینش هم فاذر و خاذین بود و بعد حسینا... در همه هم آستانه زیان را مشخص کردم... حتی قصد جدی هم کردم که رعایت کنم... ولی خسیس بازی در آوردم! می فهمی؟ خسیس بازی! :d قیمت بالا که ازم نخریدند من هم نفروختم! حاضر نشدم دو درصد پایین تر بفروشم... و البته تجربه ی بسیار عالی ای شد برای دفعه ی بعد که دو درصد پایین تر هم بفروشم... (چرا که دو درصد بهتر است از 10-20 درصد!)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X