کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

فنی مهندسی
    ========

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

بانکی ها هم که نامعلوم بودند...
      یکی دو تا شاید هم چند تای دیگر را هم که نگفتم یا بسته بودند یا حجم فوق العاده کمی داشتند که اصلا ارزش بررسی نداشت یا اینکه نامعلوم بود.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سلام
        برخی دوستان هستند آدم می بیند دارند اشتباه می کنند...
        ولی نمی تواند به آنها بگوید...
        آدم می بیند مداوم در موج 5 می رود از این نماد و آن نماد خرید می کند... ولی چه بگوید؟ خوب اگر راهنمایی می خواست می آمد درخواست راهنمایی می داد... ولی جوری که حرف می زند انگار عقل کل است...
        البته من هم حرفه ای نیستم... ولی باز با همین دانش نصفه نیمه ای که دارم می بینم طرف به احتمال بالا دارد اشتباه می کند... یعنی اصلا کلا راهبرد داد و ستدی اش مشکل دارد... ولی چه می شود کرد؟

البته آن دوستمان این کارگاه نمی آید و این مطلب را نمی خواند... و البته این را بیشتر برای خودم نوشتم که بدانم هرگز نخورد آب زمینی که بلند است. و اگر می خواهم بالا بروم باید پایین باشم.
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/07, 12:26.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

قشنگ تر این بود که می نوشت:
          اگر در مورد خودتان شناخت ندارید، اشکالی ندارد، در بازار سهام خود واقعی تان را خواهید شناخت...
          (آدم عجول، آدم طماع، آدم خسیس، آدم الکی، آدم دل گنده، آدم زیرک، آدم کاربلد، آدم گوسفند!، آدم چشم به دست دیگران، آدم حسود! آدم کینه ای، آدم سخت گیر، آدم سخت کوش، آدم دروغگو، آدم دورو و .... خیلی از شخصیت ها هست که اینجا می زند بیرون... آدم می تواند در بورس خودش را بهتر بشناسد!)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

وپترو
            ===

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

برای اندیشه
              =======

بهبود زمان بندی پیشبینی ها
              ==================

سلام

الان به نوشته ی بالا دارم نگاه می کنم...
              پیشبینی پیشین درست بود یا اشتباه؟
              معلوم است که اشتباه...
              ولی اگر دوباره به آن لحظه برگردم دوباره همان پیشبینی را می کنم...

از طرف دیگر در کوتاه مدت اشتباه است.
              منظورم چیست؟
              قندی ها را اگر یادتان باشد مدت ها داشتم می گفتم بالا می رود... ولی برعکس یک مقدار هم پایین رفت... ولی بعد دقیقا طبق پیشبینی مان بالا رفت...
              یکی دو جا نیست که چنین حالتی را می بینم...
              در چندین نماد پیشبینی ام با تاخیر صورت گرفته و اتفاقا در کوتاه مدت، قیمت، برعکس پیشبینی ام هم پیش رفته!

البته ما برای این جور موارد یک علاج عالی داریم: آستانه زیان!
              ولی این علاج است... علاجه واقعه بعد از وقوع... این پاک کردن صورت مسئله است!

باید به فکر درست کردن پیشبینی ها باشم...
              چیز خاصی به ذهنم نمی رسد که بروم رویش کار کنم... یک مقدار بحث زمان است... یک مقدار هم بحث الگوها. (چون الگوها خیلی وقت ها به آدم زمان ارائه می کنند.)

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/07, 13:23.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یادآوری
                ====

تغییر راهبرد در بازار افزایشی
                =================

همان طور که بارها و بارها گفته ام الان بازار دارد خیلی مساعد می شود برای یک رشد دسته جمعی... البته ممکن است زیاد دراز_مدت نباشد... به هر حال...
                منظور...
                تقریبا تمام نمادها دارند مساعد می شوند برای رشدی خوب...
                اما روی کدام نماد سوار شویم و حرکت کنیم؟
                کدام نماد بازدهی بیشتری می دهد؟

قبلا هم اشاره کرده بودم که خوب است در بازارهای افزایشی و مثبت بیاییم و تغییر راهبرد بدهیم. و دیگر کف خری را رها کنیم و میانه ی موج های سوم را ملاک قرار دهیم و بیشتر به سمت بازارخوانی حرکت کنیم...
                البته گمان نکنم خودم بتوانم در این رشد آینده ی احتمالی این کار را بکنم. چون هنوز که هنوز است درگیر آن برنامه های فرعی هستم...
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/07, 13:22.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

کیسون
                  ====

الان زمان عالی ای برای برگشت است... فقط منتظر بالا رفتن حجم است... راحت می تواند 30 درصد بدهد... بعد دوباره بررسی شود.
                  حجم باید بیاید بالای 10 میلیون.
                  البته با توجه به اینکه حرکت ساختمانی ها (به نگر می رسد که) شروع شده و کیسون تازه می خواهد ببندد و با توجه به اینکه بازار پایه است و معلوم نیست از آن طرف کی بازش کنند... و حتی اگر یکی دو هفته هم ببندنش ممکن است در همین مدت ساختمانی ها بازدهی شان را بدهند...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

ثرود
                    ===

اکنون دارم ساختمانی ها را نگاه می کنم... همچین (مانند نماد کل گروه) با حال و سر حال و رو پا نیستند... نمودارهایشان مانند نمودار انبوه سازی نیست...
                    البته انگار نمودار اینها بیشتر تحت تاثیر ثمسکن است! پس الکی ما نشستیم انبوه سازی را بررسی کردیم...
                    به هر حال...

این ثرود اکنون بد نبود... می تواند رشد کند...

عکس هم نمی توانم بگذارم :d بماند طلبتان وقتی امکانش فراهم شد. :)

ثنوسا هم انگار خوب است.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                      ستاره دار(1)
                      • May 2012
                      • 481

با سلام بر استاد گرامی
                      آدنه خوش
                      باز مزاخمت
                      هر چند این سرچشمه ای معرفی کردم داره منفی می خوره ولی نمیفروشمش
                      من نظرم رو قند و خوراکی هاس هیچ کاریشم نمیشه کرد
                      میشه یه نگاه رو غمینو بندازی
                      ممنون

نظر

• rasam
                        ستاره دار(1)
                        • May 2012
                        • 481

در مورد شاخص عذایی یه بنده خدایی اینو گفت
                        شاخص غذایی که اصلاح تا 3750 تومان انتظار میره ولی درنظرداشته باشین که آر اس آی هم به سمت اشباع فروش نزدیک شده یعنی باید در فروش سهام خوب غذایی محتاط بود

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                          با سلام بر استاد گرامی
                          آدنه خوش
                          باز مزاخمت
                          هر چند این سرچشمه ای معرفی کردم داره منفی می خوره ولی نمیفروشمش
                          من نظرم رو قند و خوراکی هاس هیچ کاریشم نمیشه کرد
                          میشه یه نگاه رو غمینو بندازی
                          ممنون
                          سلام و عرض ادب؛
                          آدینه ی شما هم خوش. (البته نصفش رفته! :d ولی به هر حال... منظور این است که روز و روزگار بر شما خوش باد. ان شاء الله)
                          سرچشمه را من یک کوچولو خریدم و به همان قیمت خرید فروختم. چون همین جوری چشمی به نگرم رسید اشباع شده... گفتم نکند بخواهد تا 4000 - 4300 اصلاح کند... (البته چون کم داشتم برایم مهم هم نبود...)

===============

گروه قند که باز به نگر می رسد مرا ضایع کرد... :) ولی گمان کنم بازار دارد اشتباه می کند... دارد (از نگر نموداری) حباب درست می کند... این حباب قبلا هم در حال تشکیل بوده! از اواسط برج 2 در حال تشکیل بوده... ولی نمی دانم چرا حباب نمی ترکد؟ :-/
                          البته از نگر بنیادی که گمان نکنم حبابی وجود داشته باشد... چون همین حالی که دولت به قندی ها داد و اجازه داد خودشان واردات داشته باشند یک عامل توپ برای تضمین بنیاد آنها است... حتی با این رشد زیادی که داشتند...
                          ولی بنیاد، در کوتاه مدت، به نگر من، ربطی به قیمت ندارد.
                          من گمان می کنم بازیگرانش دارند اشتباه می کنند... به خصوص اینکه در کل بازار رکود وجود دارند آمده اند پول ها را برده اند در قندی ها... و با خودشان گفته اند که بنیادشان هم درست است... پس می توانیم یک دست دیگر از قندی ها سود بگیریم... ولی گمان کنم اشتباه کرده اند...

ادامه دارد...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            سلام و عرض ادب؛
                            آدینه ی شما هم خوش. (البته نصفش رفته! :d ولی به هر حال... منظور این است که روز و روزگار بر شما خوش باد. ان شاء الله)
                            سرچشمه را من یک کوچولو خریدم و به همان قیمت خرید فروختم. چون همین جوری چشمی به نگرم رسید اشباع شده... گفتم نکند بخواهد تا 4000 - 4300 اصلاح کند... (البته چون کم داشتم برایم مهم هم نبود...)

===============

گروه قند که باز به نگر می رسد مرا ضایع کرد... :) ولی گمان کنم بازار دارد اشتباه می کند... دارد (از نگر نموداری) حباب درست می کند... این حباب قبلا هم در حال تشکیل بوده! از اواسط برج 2 در حال تشکیل بوده... ولی نمی دانم چرا حباب نمی ترکد؟ :-/
                            البته از نگر بنیادی که گمان نکنم حبابی وجود داشته باشد... چون همین حالی که دولت به قندی ها داد و اجازه داد خودشان واردات داشته باشند یک عامل توپ برای تضمین بنیاد آنها است... حتی با این رشد زیادی که داشتند...
                            ولی بنیاد، در کوتاه مدت، به نگر من، ربطی به قیمت ندارد.
                            من گمان می کنم بازیگرانش دارند اشتباه می کنند... به خصوص اینکه در کل بازار رکود وجود دارند آمده اند پول ها را برده اند در قندی ها... و با خودشان گفته اند که بنیادشان هم درست است... پس می توانیم یک دست دیگر از قندی ها سود بگیریم... ولی گمان کنم اشتباه کرده اند...

ادامه دارد...
                            برای اینکه بتوانند رشد خوبی از این قندی ها بگیرند باید یک اصلاح پیش تر به این نمودار می دادند... همان جا که ما مشخص کردیم...
                            باید قندی ها را رها می کردند و می گذاشتند حسابی منفی بخورد...
                            این کار را نکردند... حالا خودآگاه یا ناخودآگاهش را کاری نداریم... ولی نشد...
                            این منفی ای که نخورد مانند یک پتانسیل قوی دارد هر لحظه با قدرتی که بازیگران برای بالا رفتن به این نمادها وارد می کنند مقابله می کند!
                            دقیقا این همان مطلبی است که در مورد تاب بازی و ضرب آهنگ زدیم...
                            نگذاشتند تاب افتش را بکند...

الان باز دوباره دارند روی کار خودشان اصرار می ورزند و پافشاری می کنند...
                            به نحوی که می خواهند یک بار دیگر یک رشد از این گروه بگیرند و سقف پیشین که ماه گذشته درست کردند را هم می خواهند بشکنند...
                            درست است... به نگر من هم می توانند یک رشد بدهند ولی دیگر آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت... دیگر این تو بمیری از آن تو بمیری ها نیست... من گمان کنم خیلی زود سرشان به سنگ بخورد و بعد از یک کوچولو بالا بردن مایوس شوند... به خصوص اگر پیشبینی دیگر ما مبنی بر رونق گرفتن بازار (کلیت بازار) به وقوع بپیوندد...
                            روی همین حساب ما در این رشد اخیر پیشنهاد خرید هم نمی دهیم...
                            البته مگر اینکه دیگر خیلی مایه بگذارند و حسابی پول پشت نمادها بگذارند... که احتمال این را خیلی کم می دانم. (مثلا 10 درصد)
                            پس در کل من به شخصه از قندی ها خرید نمی کنم...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

غذایی ها در کل دارند کف سازی می کنند...

موج اخیر به نگر من موج 1 نبوده و ادامه ی اصلاحات بوده... پس یک کم دیگر زمان و یک کوچولو افت قیمت احتمالا نیاز دارند تا آرام آرام کف سازی تمام شود...

تازه... بعد از این چند روز اگر موجی هم بیاید باز به احتمال قوی موج قوی ای نخواهد بود و مانند این مورد زیر که نشان داده ام خواهد شد:

یعنی یک افت بعد از رشد... چرا؟ چون درست است که نشانگر ها به اشباع رفته اند... ولی نشانگر های بلند مدت به اشباع نرفته اند و لازم است آنها هم به اشباع بروند که زمان می خواهد و از طرف دیگر اشباع کنونی نشانگر های کوتاه مدت (RSI14) هم چندان دلچسب نیست. (30 واحد هستند! و زیر 20 خوب است.)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

غمینو
                                =====

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X