کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در مورد سیمانی ها یک چیزی بگویم...

الان درست است که کف هستند و قیمت هایشان بسیار عالی است و بسیار بسیار بسیار مستعد رشد هستند... ولی یک ظرف زمانی برایشان وجود دارد... این ظرف زمانی اگر تکمیل شود و بازار سراغ سیمانی ها نیاید و بالا نروند و احیانا یک منفی کوچولو هم بخورند وضعشان بد می شود و دیگر خرید جایز نیست و همین مقداری که خریده ایم را هم باید بفروشیم برویم...

دقیقا مانند همان کاری که پیش تر کردند و کف عالی ای که داشتند و می توانستند از آنجا یک دسته ی فنجان عالی بسازند را زدند شکستند و این همه افت کردند!

=================

نمی دانم سیاست شما چیست؟ برخی دوست دارند از همین کف یک کوچولو که رشد کرد خرید انجام دهند که مطمئن تر باشد... (آنهایی که کلا می گویند بگذارید روند کاملا حالت افزایشی به خودش بگیرد را نمی گویم ها!)
    من این کار را نمی کنم... من ترجیح می دهم در قیمت های بسیار بسیار پایین بخرم و اگر نگرفت با آستانه زیان بیرون بیایم.

الان هم دارم همین پایین جمع می کنم... ولی ای بسا چند روز دیگر همه را بفروشم. (اگر در طی این یکی دو هفته از سمت بازار حمایت نشوند...)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

این هم تبلیغ یک گروه تلگرامی دیگر:

آبومان اشتراک ماهیانه ۱.۰۰۰.۰۰۰تومان
      به مناسبت عیدسعیدفطر
      دوهفته رایگان

:d
      دستش درد نکند. رایگان کرده. بدویم ببینیم چیست که این قدر تخفیف خورده! :d
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

حبندر هم باز شد. یک مقدار افت کند خرید بنیادی خواهیم داشت.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

جو بازار
          =====

بیایید یک مقدار پیشبینی هایمان را انجام دهیم تا یک نقشه ی راه (هر چند ناقص و با اشتباه) داشته باشیم. (نقشه ی راه داشتن، حتی اگر آن نقشه نقص و اشتباه زیادی داشته باشد، بهتر از بی نقشه بودن است! به نگر من.)

حدس شما چیست؟

من احتمال می دهم یک جو مثبت ایجاد شود. (اگر خاطرتان باشد مدت ها است داریم از این صحبت می کنیم... جو که منفی شد و آستانه زیان ها را که فعال کردیم و گفتیم فعلا خرید نمی کنیم... بعد گفتیم ماه رمضان می خواهد بیاید و حتی گروه قندی هم قرار است وضعش خراب شود... بعد درون ماه رمضان گفتیم یک روزی ماه رمضان تمام می شود و جو بازار مثبت می شود... و الان هم منتظر هستیم که جو بازار مثبت شود...)

شاخص هایی که برای بهبود بازار مد نظر ما بود چه بود؟ (منتظر چه نشانه هایی بودیم؟)
          وزیر اقتصاد معین شود و در صورت امکان عوض شود. (هر که بیاید از طیب نیا گمان کنم بهتر باشد... مردم نمی دانند اکثر بلاهایی که می بینند از این آقا است... ولی حتی اگر خود طیب نیا هم بیاید به خاطر این که سیاست ها تغییر نمی کند از همین جهت یک رشدی خواهیم داشت.)
          (بوئینگ ها و ایرباس ها هم که خریداری شد و نفت هم که دادند توتال و آلمان هم که نرم شده... پس از این نظر موضوع حل است.)
          از آن طرف مهمترین شاخص برای ما این است که وبصادر و مهمتر از آن خساپا را باز کنند.
          احیانا سود بانکی تغییر کند و بحث ادغام و نابودی موسساتی که زمان آقای احمدی نژاد شکل گرفته بودند مطرح شود و مردم مقداری بترسند و مقداری هم با محاسبه پولشان را از بانک بکشند بیرون. (که البته این یک موضوع بلند مدت است. پس این هیچ.)
          شاخص مهم دوم هم حجم است.
          شاخص مهم سوم هم برای ما... ای بابا... فراموش کردم...
          (شاید می خواستم بگویم افت زیاد و کف سازی است... که البته این مورد الان به خوبی انجام شده... دست کم در دو صنعتی که من دنبال می کنم یعنی خودرو و سیمان انجام شده... پس این هم هیچ.)

پس ما به شاخص هایمان نگاه می کنیم و منتظر می مانیم. به خصوص باز شدن خساپا. (و البته به نحوه ی باز شدن و قیمت گشایشش هم نگاه می کنیم!) و امیدواریم زمانی که خساپا و وبصادر را باز کردند بازار یک بالا داشته باشد.

اما! از همین اکنون باید به آن بیاندیشیم... که:

چقدر قرار است بازار صعود کند و چه مدت؟
          شاید بهتر باشد اصلا این موضوع مطرح نشود. منظورم این است که بهتر این باشد که هر روز بنشینیم و بازار و شرایطش را رصد کنیم و پیشبینی های یکی دو ماهه انجام دهیم.
          ولی باز به حکم همان حرفی که در بالا زدم بهتر است یک نقشه ی راه هر چند موقت داشته باشیم. به نگر من الان بازار در حالی نیست که بتواند امواج دراز مدت و قوی جنبشی داشته باشد. رو به بالا. رو به پایین هم همین طور. دست کم تا زمانی که سود بانکی بالا است و تمام صنایع این جوری در رکود و در مرز ورشکستگی هستند خبری از بازار توپ ِ دراز مدت نیست. (چیزی در مایه های سال 92)
          ولی این افت شدیدی که داشته ایم به همراه گشایش پایین خساپا و احیانا حمایت دولت از آن می تواند یک حال به بازار بدهد.
          مثلا به مدت یکی دو ماه. و ما باید حواس جمع باشیم و بتوانیم از ابتدا تا انتها (یعنی حدود 75-80 درصد) این موج سواری بگیریم. (چون در بیابان همین لنگه کفش کهنه هم غنیمت است...)

(خیلی معذرت می خواهم که این حدیث را برای اینجا استفاده می کنم... ولی خیلی می خورد به بحث... پیامبر(ص) می فرمایند:
          ان لربکم فی ایام دهرکم نفحات الا فتعرضوا لها ترجمه ی بورسی اش هم می شود: همانا در دوران زندگی بورسی تان چند موجی می آید و می رود... گوش به زنگ باشید تا از آنها به خوبی استفاده کنید...)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

فباهنر
            ====

فباهنر را الان دیدم جستارش بالا است... چیز خوبی بود که از دست رفت...

الان که من نمی خرم... ولی اگر کسی اهل خطر باشد برایش پیشنهاد خرید است.
            اگر افت خوبی کرد من هم پیشنهاد خرید خواهم داد.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

حرهشا
              =====

هر چند شمعی که زده یک دوجی (یا ستاره) است و حتی امکان این را دارد که بچه ی سر راهی شود... ولی به نگر من خوب نیست و اینجا جای خرید نیست.

حتی ای بسا این جا همچنان مهلت فروش هم باشد!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

چند تا نماد بود که از چنگم در آوردند...
                یکی همین حرهشا بود... که به همان قیمت خرید دادم رفت. (یکی دیگر هم فنرژی بود.)

ناراحتم؟
                ابدا!
                مگر خر مخم را گاز گرفته؟ که ناراحت باشم؟
                از دست دادن یک سود هیچ وقت مساوی زیان نیست و اینکه آدم بنشیند و حسرت فروش هایی که بعدا رشد داشته اند را بخورد واقعا اشتباه بزرگی است.

باز هم یادآوری می کنم (به خودم) :
                بازار همیشه پر از موقعیت است.
                من اگر واقعا این کاره باشم و بختکی این را پیدا نکرده باشم باز هم می توانم موقعیت خرید خوب پیدا کنم.
                حفظ سرمایه (با آستانه زیان یا با کف خری یا با هر روش دیگر) اصل اول است و بالا بردن سرمایه اصل دوم.
                همیشه زیان سنگین تر از سود است.
                پای بندی به راهبرد از درآوردن یک درآمد جزئی بسیار مهم تر است. (پس به جای اینکه موردی فکر کنیم بیاییم راهبردی عمل کنیم.)
                و
                و
                و
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام

سباقر را حال کردید؟
                  خودم چقدر خریدم؟
                  هیچ.

الان دیگر خرید ندارد.

============

سجام هم حالا خوب است. ببینیم این را از دست می دهیم یا نه؟ 820 امروز خوب بود... البته 810 اگر می دادند بهتر بود.

امروز شاید اگر زود بیدار می شدم می خریدمش.

یک نفر هم سفارش های 75 هزارتایی منظم برایش گذاشته... که البته برای سهامداران خوب است ولی به مایی که می خواهیم بخریم اجازه ی خرید خوب نمی دهد... شاید بالاتر (یعنی مثلا همین 830 مجبور شوم بخرم...)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    رتکو
                    ===

فردا منفی خوب بدهند برای اضافه کردن خوب است.

این هم خوب است... البته در مورد قیمت خرید دقیقا نمی توانم اظهار نگر کنم. شاید 8080 خوب باشد... (حالا 5 درصد بالا پایین زیاد در این نماد مهم نیست.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

عجب مسخره بازی ای است به خدا...
                      همه ی نمادها و همه ی گروه ها یک شکل هستند...
                      90 درصد بازار الان دارند کف سازی می کنند...

واقعا مسخره است...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

کیسون
                        =====

این هم از مواردی بود که خدا را شکر به خوبی توانستم بفروشم.
                        اکنون دارد کف سازی می کند... (یعنی پیشنهاد خرید نیست! ولی پیشنهاد دست به ماشه برای خرید است) توضیحات در تصویر نوشته شده دیگر تکرار نمی کنم:

آگهی مجمعش هم آمده... شاید بد نباشد روز پیش از مجمع که (معمولا) ارزان می فروشند مقداری بخریم...

============================

متاسفانه سرور ِ VGY انگار فعلا تعطیل است و نمی توانم تصویر را بارگزاری کنم.... بعدا اگر یادم بود ان شاء الله تصاویر را قرار می دهم. متنش هم این است:

در حال کف سازي است
                        همين جاها براي خريد خوب است
                        به شرط حجم و با رعايت آستانه زيان
                        بايد ديد نسبت به حمايت چگونه واکنش نشان مي دهد
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/05, 14:06.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

آگهی های مجامع خوب دارد می آید... خوساز و حسینا و کیسون و ...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

آموزشی
                            =====

خرید در کجا انجام گیرد؟ + لزوم استفاده از آستانه زیان
                            =============================

تصویر را بعدا قرار می دهم. الان مشکل دارد.

در مورد بشهاب در زمان 13940611 همه ی شرایط برای یک رشد عالی مهیا بوده... ولی این رشد اتفاق نیافتاده... می خواهیم واکاوی کنیم چرا.

نشانگر ها همه پیشنهاد خرید خوبی به ما داده اند...
                            ولی اشتباه!

اشتباه بوده.
                            کلا اکنون دارم نگاه می کنم می بینم بشهاب نماد نامردی است و خیلی جاها پیشنهاد اشتباه داده.

چرا؟؟؟؟؟

شاید به خاطر اینکه سر تا سر امواجش همه اصلاحی است و رنگ امواج جنبشی را کمتر شما در آن می بینید... (اگر هم ببینید به احتمال قوی ریز موج است.)

بله...

شاید با این نگر بتوان گفت که می توانستیم خرید نکنیم. (در 940611)
                            یعنی هنگامی که نشانگر ها به ما پیشنهاد خرید می دادند ما می آمدیم جنس امواج پیشین و امواج بزرگی که در آن بودیم را بررسی می کردیم و می گفتیم چون موج اصلاحی است خرید نمی کنیم...

البته این کار... هر چند خوب و درست است... ولی مشکل دارد...
                            (مشکلش هم همان امواج اصلاحی است و نحوه ی تشخیص آن و همان مسئله ی مشخص نبودن و ورود احساسات به هر جایی که محاسبات نیست و ابهام وجود دارد است.)
                            بهتر این است که راهکاری بیابیم که بتوانیم آن را به ماشین بدهیم... تا خودکار آن را بررسی کند...

شاید یک راهکار این باشد که بیاییم و با آستانه زیان (به صورت کاملا ماشینی شده و خودکار) کار کنیم...
                            در این حالت نحوه ی عملکرد بشهاب این گونه می شود که:
                            در 940611 می خریم ولی در 940623 می فروشیم. (به خاطر اینکه نشانگر ها شرایط ما را ارضاء نکردند و قیمت رو به پایین رفت و ...) که معمولا با یک زیان کوچک سر و ته قضیه هم می آید.
                            البته این نماد بشهاب از آن نمادهای ناقلا است... چرا؟ چون کم حجم و کم داد و ستد است... شما به جنس شمع ها نگاه کنید... دقیقا می توانم بدانم که در 940623 حالتی بوده که به زحمت می شده چند تا دانه سهم فروخت! خوب... این را هم (به صورت ماشینی و فرمولی) می توان کاری اش کرد... می توان در قوانین خودمان بیاوریم که خرید از نمادی که زیر 300 هزارتا سهم یا مثلا 200 میلیون ریال داد و ستد روزانه ندارد خرید نکنیم... به همین سادگی...

در انتهای این نوشته می توانم لزوم کار در یک حوزه را برای خودم احساس کنم...
                            من حتما باید یک زمانی را (در آینده های دور) برای خودم بگذارم و روی امواج الیوت کار کنم. روی محاسبه ی خودکار آنها... حالا روی محاسبه ی خودکار آنها نشد نشد... ولی روی پیدا کردن حال عمومی امواج (مثلا اینکه الان کلا حال عمومی امواج اصلاحی است یا جنبشی) کار کنم.
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/05, 18:31.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

انگار موقتا باید سایت vgy را به عنوان upload_center رها کنم و بروم سراغ یک سایت دیگر...
                              چند تا را امتحان کردم کار نمی کرد... ببینم این چطور است:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

بالایی مال ذغال سنگ بود.

زراعت
                                ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X