کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

جو بازار
    ====

رایانه ای ها
    =======

من موج 5 اینها را چند وقت پیش نشان دادم... (به همراه قندی ها اگر خاطرتان باشد)
    اینها در میان مدت چیزی تویشان نیست...
    مگر تک و توک و مگر رشد های کوتاه مدت خفیف...
    امروز هم قدرت از اینها هم -در کنار سایر نمادهای بازار- خارج شد. :(
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

جو بازار
      =====

در انبوه سازی ها هم خبری نیست. همه خروج قدرت... :( کیسون هنوز برای خرید ما آماده نیست. ثاژن بازی حقوقی دارد و خیلی خیلی خیلی خطر دارد... (نمی دانم در خواب بود؟ در بیداری بود؟ کجا بود؟ دیدم دلیران پارس این را یا خفناور را دارد خالی می کند و کد به کد کرده... به هر حال... از نگر بازارخوانی ثاژن جالب نیست. ولی از نگر نموداری یک اصلاح زمانی می خواهد تا یک رشد عالی بکند!)

سابر گروه ها کم و بیش خروج قدرت مشهود است.

کانه های غیر فلزی یک مقدار وضعش بهتر است.

در سیمانی ها سکرما یک مقدار خریدار دارد. چند روز است می بینم یک نفر (یا چند نفر) آهسته آهسته از نماد حمایت می کنند...

بهپاک را هم که عرض کردم... طرف امروز قیمت را کشید پایین به احتمال قوی برای اینکه پایین جمع کند... پیش تر هم که عرض کرده بودم اگر بیاید پایین برای خرید ما بد نمی شود! تا یک فیبو خوب بیاید پایین و همچنان طرف جمع کند خیلی خوب می شود...

در برخی غذایی ها یک حمایت نصفه نیمه ای دیده می شود... (خیلی ضعیف! اصلا شاید نتوان گفت حمایت...) خاطرتان باشد یک زمان خیلی کوتاهی هم غذایی ها را کرده بودند بتا-منفی بازار... یعنی بازار افت که می کرد غذایی ها خودشان را نشان می دادند... (همان طور که گفتم همیشه این نقش بر عهده ی قندی ها بود... ولی بعد یک مدت چرخید و این نقش یک مدت به عهده ی سیمانی ها بود و یک زمانی بیمه ای ها و یک زمانی رایانه ای ها... یک مدت هم بازار پایه که الان هم هست... یک کوچولو هم روی واسطه گری ها بود که در حقیقت همان بازار پایه ای ها هستند! خلاصه اینکه معمولا بازار که از نمادهای گنده وحشت می کند یک مقدار به نمادهای کوچک پناه می برد و گروه هایی که نمادهای کوچک و مستعد سفته بازی در آن زیاد هستند با هم می توانند هم_افزایی (Synergy) داشته باشند.)

در بمپنا هم یکی دو روز است خروج قدرت خیلی پر قدرت در جریان است... (بنده خدا با اعتبار حتما کلی خرید کرده... البته الان سودش را کرده و راحت دارد می فروشد...)

در قندی ها همان طور که عرض کردم یک سری به دید سابق دوست دارند در هنگام خواب بازار به سمت این گروه بیایند ولی از نگر نموداری اوضاعش جالب نیست و یک سری هم در سود می خواهند خارج شوند... برای همین گروه معمولی متمایل به ضعف و کاهش است.

خودرویی ها هم مثل همه بد هستند. ختور ولی حمایت می شود. اگر اشتباه نکنم دو سه روز است اسمش را دارم می آورم... بله؟ در خاطرمان بسپاریم...

ارفع را هم که چندین بار عرض کردیم... دیگر نمی گویم... فولاد هم بالاخره متعادل شد... اگر یک افت خوووووب بکند خوب می شود. چون قدرت خوبی به آن وارد شده... (اگر یک بازیگر خوب مانند بهپاک داشته باشد و بکشدش پایین خوب می شود... اگر اشتباه نکنم محمد سپاهی و چند نفر دیگر هم رویش فعال هستند. بله؟ )

حق تقدم شرانل را هم خوب جمع می کنند!!!

خوب های امروز:

بد های امروز:

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• rasam
        ستاره دار(1)
        • May 2012
        • 481

سلام استاد
        من دوباره می خوام سمت قندی برم امروز سرچشمه رو فروختم و خفناور گرفتم
        ولی قندی یه چیز دیگه میشه یه به روز رسانی از شاخص قندی راهنمایی کنین ؟ممنون و وقت بخیر

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

قند و شکر
          ======

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
          سلام استاد
          من دوباره می خوام سمت قندی برم امروز سرچشمه رو فروختم و خفناور گرفتم
          ولی قندی یه چیز دیگه میشه یه به روز رسانی از شاخص قندی راهنمایی کنین ؟ممنون و وقت بخیر
          سلام و عرض ادب؛

البته این پیشبینی برای سه روز پیش است. ولی همچنان به همان معتقدم.
          ببینید برخی از متغیر های کوتاه مدت خوب هستند ولی در میان مدت یا بلند مدت تقریبا همه ی نشانگر ها بد هستند و علائم افت را نشان می دهند.

==============================

هنوز سعید درخشانی از گروه قند و شکر تعریف می کند (اگر درست خاطرم باشد) که نشان می دهد هنوز در این گروه هست.

یک مسئله ی دیگر اینکه سفته باز ها و کسانی که زیاد اهل خطر هستند در این گروه (به صورت سنتی و از قدیم) زیاد بوده و هستند... پس احتمالا وقتی اعتبار ها را دوباره بگیرند دوباره در این گروه پیدایشان خواهد شد! B-)

از نگر بازارخوانی هم که عرض کردم... با وجود افت بازار و خروج قدرت از بازار، قدرتی به این گروه تزریق نشده که نشانه ی خوبی نیست.

بگذارید دانه به دانه هم بررسی کنم... چون این شاخص ها را معلوم نیست چگونه درست می کنند!

قپیرا نامعلوم رو به افت (یعنی احتمال بیشتر با افت است تا رشد)
          قچار نامعلوم رو به افت
          قثابت نامعلوم رو به افت
          قجام تازه شروع کرده به کف سازی (در حال افت است)
          قزوین پیشینی افت
          قشرین پیشینی افت
          قشرین پیشینی افت
          قشهد نامعلوم رو به رشد (منظور اینکه احتمال رشد بیشتر است.) (باز آش دهان سوزی هم نیست و حتی پیشنهاد خرید هم نیست ولی در بین قندی ها وضعش بهتر است.)
          قشیر پیشبینی افت
          قصفها پیشبینی افت
          قلرست تازه شروع کرده به کف سازی
          قمرو نامعلوم
          قنقش نامعلوم (احتمالا اواخر کف سازی باشد)
          قنیشا نامعلوم رو به رشد (نه به اندازه ی قشهد)
          قهکمت پیشبینی افت

بررسی ها و پیشبینی ها برای بازه ی 15 تا 30 روز است.

پس در کل من به این گروه خوش بین نیستم. :-? /:.zzzzzz.:/
          البته امیدوارم اگر خریدید رشد کنند. /:.Heart.:/ @};- @};- @};-
          یا علی
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/08/21, 15:43.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

هنوز سعید درخشانی از گروه قند و شکر تعریف می کند (اگر درست خاطرم باشد) که نشان می دهد هنوز در این گروه هست.

سعید درخشانی هنوز در قزوین - قچار سهامداره
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

زراعت
              ===

تاکید بر پیشبینی پیشین:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام و صبح به خیر؛

پترول امروز به قیمت خرید من رسید (1250 ریال) و شمع بدی می خواهد بزند... ولی هنوز جو رویش خوب است.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

اکنون یادم افتاد که شلیا 10000 ریال شد و ما یادمان رفت بخریم!
                  پرداخت هم یادمان باشد 20000 ریال شد ببینیم اگر حمایت شد بخریم. البته دیگر برای پرداخت دیر شده... در این زمان اگر 20000 ریال بشود دیگر آن ارزش 20000 ریال پیشین را ندارد...
                  اوان هم که هر روز یک عده ای می فروشند... من نمی دانم برای چه می فروشند؟ اگر مبلغش کم است اصلا برای چه خریدند؟
                  فایرا با وجود ترسش همچنان دارد پیش می رود. امروز 1 میلیون حقیقی ها دادند.
                  حاریا وضعش زیاد جالب نیست. ببینم اگر قرار نیست سفته باز حمایت کند بدهم برود. خدا را شکر این سیاست خرید در قیمت پایین خیلی به من کمک کرده است. اینجا به من کمک می کند... مثلا در همین حاریا من خریدم 800 ریال بوده اگر اشتباه نکنم برای همین این همه هم که ریخته باز ترس ندارم و اگر بفروشم باز با یک سود خیلی خوب فروخته ام... یا در سجام... فقط مشکل این راهبرد/سیاست انگار نبود آستانه زیان بود که اگر خدا بخواهد رعایتش داریم می کنیم.
                  خزامیا امروز باید حمایت شود... امروز نباید زیاد منفی شود. هنوز حمایت 750 ریال ناشی از دره ی پیشین هست. اگر این حمایت بشکند دیگر فاحته.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

امروز انگار شاخص سازی با حکشتی است.
                    وضعیتی داریم ما ها...
                    شاخص یک چیزی برای خودش می سازد...
                    این طرف سبد سهامداران هم یک چیز دیگر برای خودشان می سازند...
                    :d
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

کگل را خوب می خرند ولی حقوقی دارد کنترل می کند.
                      حامی شاخص الان هم حکشتی هست هم سنگ آهنی ها و هم مقداری فلزاتی ها. و خیلی خوب رشد کرده...

من به کگل یا خیلی از آن نمادهای فلزی وارد نمی شوم چون رشد زیادی داشته اند و خطرناک هستند.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در رتکو انگار تغییری که باید انجام می شد انجام شده و دلیل مثبت هم بی ربط به این جا به جایی نیست:

مهسا عظیمی(@oshen)
                        حدود 4 ساعت پیش
                        #رتکو خبر خوش تغییر در ترکیب اعضای هیات مدیره آقای جبرییلی بجای ضیایی
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یک چیزی عرض کنم خدمت خودم و شما...
                          با حرکت رو به جلوی صرف تجربه به دست نمی آید... اگر یک عمر هم پشت رایانه بنشینیم و صرفا بررسی انجام دهیم به جایی نمی رسیم.
                          تجربه صرفا با تفکر به گذشته و درس (عبرت) گرفتن از بررسی های پیشین به دست می آید. یعنی بازخورد گرفتن.

(البته چون ما نموداری کار می کنیم برایمان امکان بسیار عالی ای وجود دارد که راهبردمان را ببریم در گذشته ی نمودار آزمایش کنیم...)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام
                            صبح به خیر
                            صف فایرا را دارند می دهند؟
                            بفروشم؟
                            عرض کردم که این برای من مانند عرضه اولیه است.

شد 1 میلیون . من هم فروختم.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                              ستاره دار(1)
                              • May 2012
                              • 481

سلام استاد یه نمودار از کانی های غیر فلزی بود پیدا نمی کنم میشه دوبازه زحمتش رو بکشید ؟ممنون
                              الان به نظر چه کنیم؟

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

دوباره صف شد!
                                گولم زدند!
                                پیاده ام کردند! laughingsmiley
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X