کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

چدن را هم دادم رفت. به خاطر کوچکی اش. و اینکه بخشی از ذهنم را اشغال می کرد.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

رتکو صف شد.
      1 میلیون.
      باید دید با 8500 و 9000 ریال چه می کند که فعلا در نگر من خیلی روندش مثبت و ادامه دار است.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

ای بابا...
        هر روز پیام های ناظر را نگاه می کردم ها... امروز پیام بسته شدن سجام و گشایش خکاوه آمده بود...

خکاوه فرصت خرید بود.
        سجام هم به دید میان مدت خریدنی بود.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

حسینا را هم امروز هر کاری کردم که بفروشم نشد. (البته دوستمان جناب رسّام عزیز گفتند نفروش... ولی دید ایشان بنیادی و بلند مدت تر است.)
          باز هم ببینم فردا یک قیمت مناسب پیدا می کنم بفروشم یا نه؟
          بهپاک هم همین طور. مانده بیخ ریشمان.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

همین جوری + یادآوری
            =============

هر کسی یک سری خصائص بد دارد که باید بگذارد کنار. حالا خصائص رفتاری درون خانواده و جامعه و شخصی و ... را الان کاری نداریم. خصائص رفتاری در بورس را به صورت ویژه دارم عرض می کنم.
            یکی از آن رفتارهایی که اصلاح کردم (همه شما هم شاهدید ?) رعایت آستانه زیان بود. ???
            یکی دو تا دیگر هم که اکنون دارم با آن دسته و پنجه نرم می کنم اینها است:
            تا صف خرید شد به صف خرید نفروشم. یا اگر روند کوتاه مدت شد سریع دست به فروش نزنم و روند میان مدتی که از ابتدا مد نگرم بوده را همچنان در ذهن دنبال کنم.
            هنگام فروش وقتی فهمیدم دیگر به نماد امیدی نیست ناخن خشک بازی در نیاورم و به یک قیمت مناسب بدهم برود. من هنگام خرید قیمت پایین می گذارم و هنگام فروش قیمت بالا می گذارم تا خریدار بیاید به قیمت عالی از من خرید کند... خوب این سیاست برای خرید در کف خیلی عالی است... چون اگر فروشنده به من چیزی نفروشد فوقش چیزی از دست من نرفته... و تا بوده موقعیت های جذاب خرید بوده و هست و خواهد بود... و اگر هم در آن قیمتی که من نشسته ام به من بفروشد باعث می شود یک خرید فوق العاده را تجربه کنم که انصافا با آن خرید (کف_خری) هم حال می کنم! b-) ولی هنگام فروش قضیه فرق می کند... در هنگام فروش اگر خریدار نیاید به قیمت مناسبی که مد نگرت است سهمت را بخرد می مانی تویش! چندین بار شده این جوری شده ام... یعنی به خاطر اینکه دو درصد بالاتر بفروشم چند روز صبر کرده ام و هر روز هم قیمت دو درصد پایین تر آمده و در نهایت 5-6 درصد کمتر از آن چه روز اول می توانستم بفروشم فروخته ام!

اینها را باید اصلاح کنم...
            این قدر هر روز اینجا یادآوری می کنم تا ان شاء الله مانند همان آستانه زیان با یک عزم و اراده ی محکم بالاخره درستش کنم. ✅☑✔ ان شاء الله.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

امروز شیمیایی ها یک حرکتی زدند و نفتی ها هم آماده شدند برای یک رشد مجدد دقیقا از جنس رشد های قبلی...
              ولی من اکنون تمام تمرکزم روی سبدم و خودرویی ها و سیمانی ها است و دوست ندارم به چیز دیگری فعلا تمرکز کنم...
              (گفتم شماها اگر دوست داشتید برای خودتان بررسی کنید.)

در مورد نفتی ها قیمت نفت در دو سه روز اخیر رشد خوبی داشته (قیمت بلند مدتش را هم که ما 80 دلار را راحت پیشبینی کرده ایم! و برایم یک چیز خیلی بدیهی ای به نگر می رسد.) و از طرف دیگر افزایش قیمت دلار را هم داریم به نحوی که دکتر محمد حسین ادیب گفته اند که در چند سال آینده هیچ کالایی به اندازه ی دلار در ایران گران نخواهد شد!:O:O:O
              نفتی ها هم الگوی حرکتشان را اگر نگاه کنید بسیار کنترل شده و خاص و تکرار شوند است. دو سه روز منفی های نیم درصدی و بعد یکی دو روز مثبت های بالای 3 درصد. احتمالا فردا یک منفی کوچولو بخورد و دوباره همان الگو تکرار شود... (باید البته نمودارشان بررسی شود.)

در مورد شیمیایی ها هم انگار افزایش قیمت های جهانی را داشته ایم. دوستان از اوره را می گفتند. البته پیش تر انگار یکی دیگر هم گران شده بود.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                حسینا را هم امروز هر کاری کردم که بفروشم نشد. (البته دوستمان جناب رسّام عزیز گفتند نفروش... ولی دید ایشان بنیادی و بلند مدت تر است.)
                باز هم ببینم فردا یک قیمت مناسب پیدا می کنم بفروشم یا نه؟
                بهپاک هم همین طور. مانده بیخ ریشمان.

در مورد این دو تا یک توضیحی بدهم...
                یک سری از خرید و فروش های من زمانی است... یعنی در این زمان اگر فلان شود فلان می کنم ولی اگر زمانش بگذرد دیگر هر چقدر شرط قیمتی/حجمی اتفاق بیافتد دیگر کاری نخواهم کرد.
                مثلا همین خگستر خودمان در امروز.
                امروز حاضر بودم به صف خرید اول وقت (که متاسفانه دیر بیدار شدم ندیدمش) بفروشم. حتی 4+% هم حاضر بودم بفروشم. ولی برای اول وقت بود. فردا مطمئنا اگر همان قیمت را ببیند یا صف خرید شود به هیچ وجه حاضر نیستم بفروشم! (در مورد خگستر توضیحش را عرض کردم: به خاطر اینکه صبح اول وقت اگر این کار را می کرد حکم زیاده روی و اشباع را داشت. ولی فردا این معنی را نمی دهد و یک حرکت سنجیده شده و مطمئن است. این گونه بگویم +5% امروز صبح کار یک جوان/نوجوان ناپخته بود و +5% احتمالی فردا (به خصوص اگر از ساعت 10 یواش یواش قیمت بالا رود) کار یک میان سال با تجربه و یک پیر فرزانه است!
                حالا بگذریم...
                در مورد حسینا و بهپاک هم همین است...
                بهپاک را مثلا من می خواستم 5100 بفروشم که 4500 یا اندکی پایین تر دوباره بخرم... اگر نتوانم بالای 4800 به خوبی بفروشم و ظرف زمانی اش هم اندک اندک پر شود دیگر نمی فروشم و از آن به بعد احتمال قوی را به این می دهم که از 4700 ریال یا همان 4800 ریال برگردد و شاید حتی 4500 ریال را هم نبیند!
                حسینا هم همین گونه...
                حسینا برای من بیشتر اصلاح زمانی دارد تا اصلاح قیمتی...
                یعنی دوست نداشتم یک ماه منتظر باشم و هر روز را با دیدن مثبت ها و منفی های الکی و بی مایه و بی جان در این نماد سپری کنم... حالا که یک هفته ده روزش گذشته... اگر تا هفته ی بعد هم نتوانم به قیمت بفروشم دیگر آن ته مانده اش را هم صبر می کنم...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

همین جوری
                  ======

لذتی که در «دیدی گفتم» هست در هیچ چیز دیگر نیست... /.:biggrinsmiley.:/
                  الان من دقایقی است که به شدت دوست دارم در مورد «خودرو» دیدی گفتم عرض کنم می ترسم ریا شود. /.:blushsmiley:./
                  به جهنم بگذار بشود. >:)

دیدی گفتم خودرو فلان می شود؟؟؟
                  دیدی؟
                  دیدی؟
                  دیدی؟
                  دیدی؟
                  :D
                  دیدی چه خوب حدس زدم؟

آخیش...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

همین جوری
                    ======

لذتی که در «دیدی گفتم» هست در هیچ چیز دیگر نیست... /.:biggrinsmiley.:/
                    الان من دقایقی است که به شدت دوست دارم در مورد «خودرو» دیدی گفتم عرض کنم می ترسم ریا شود. /.:blushsmiley:./
                    به جهنم بگذار بشود. >:)

دیدی گفتم خودرو فلان می شود؟؟؟
                    دیدی؟
                    دیدی؟
                    دیدی؟
                    دیدی؟
                    دیدی چه خوب حدس زدم؟

آخیش...
                    مهم نیست آدم چقدر از این دیدی گفتم ها بگوید...
                    مهم این است سر سال که آدم کارنامه اعمالش را بررسی می کند یک قرانش شده باشد دو زار...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

آموزشی
                      ====

ظرف زمانی
                      =======

در مورد این دو تا یک توضیحی بدهم...
                      یک سری از خرید و فروش های من زمانی است... یعنی در این زمان اگر فلان شود فلان می کنم ولی اگر زمانش بگذرد دیگر هر چقدر شرط قیمتی/حجمی اتفاق بیافتد دیگر کاری نخواهم کرد.
                      مثلا همین خگستر خودمان در امروز.
                      امروز حاضر بودم به صف خرید اول وقت (که متاسفانه دیر بیدار شدم ندیدمش) بفروشم. حتی 4+% هم حاضر بودم بفروشم. ولی برای اول وقت بود. فردا مطمئنا اگر همان قیمت را ببیند یا صف خرید شود به هیچ وجه حاضر نیستم بفروشم! (در مورد خگستر توضیحش را عرض کردم: به خاطر اینکه صبح اول وقت اگر این کار را می کرد حکم زیاده روی و اشباع را داشت. ولی فردا این معنی را نمی دهد و یک حرکت سنجیده شده و مطمئن است. این گونه بگویم +5% امروز صبح کار یک جوان/نوجوان ناپخته بود و +5% احتمالی فردا (به خصوص اگر از ساعت 10 یواش یواش قیمت بالا رود) کار یک میان سال با تجربه و یک پیر فرزانه است!
                      حالا بگذریم...
                      در مورد حسینا و بهپاک هم همین است...
                      بهپاک را مثلا من می خواستم 5100 بفروشم که 4500 یا اندکی پایین تر دوباره بخرم... اگر نتوانم بالای 4800 به خوبی بفروشم و ظرف زمانی اش هم اندک اندک پر شود دیگر نمی فروشم و از آن به بعد احتمال قوی را به این می دهم که از 4700 ریال یا همان 4800 ریال برگردد و شاید حتی 4500 ریال را هم نبیند!
                      حسینا هم همین گونه...
                      حسینا برای من بیشتر اصلاح زمانی دارد تا اصلاح قیمتی...
                      یعنی دوست نداشتم یک ماه منتظر باشم و هر روز را با دیدن مثبت ها و منفی های الکی و بی مایه و بی جان در این نماد سپری کنم... حالا که یک هفته ده روزش گذشته... اگر تا هفته ی بعد هم نتوانم به قیمت بفروشم دیگر آن ته مانده اش را هم صبر می کنم...
                      باز هم یک توضیحی در مورد این توضیح بدهم...
                      در بالا گفتم ظرف زمانی...
                      نمی دانم شما چگونه ظرف زمانی را می سنجید؟ برخی با قاب های زمانی می سنجند (جناب نیما آزادی عزیز) برخی با نسبت های فیبوناچی (نسبت به آخرین دوره) می سنجند (جناب فرشید یوسف پور عزیز) برخی گن می زنند... برخی دوایر رسم می کنند... خلاصه هر کسی روشی دارد...
                      اینجا می خواستم روش خودم را خدمت شما آموزش دهم. اگر خدا بخواهد. (البته سختم است. چون دانش ضمنی است و حتی برای خودم طبقه بندی اش نکرده ام و از ناخودآگاهم به خودآگاهم نیاورده ام...)
                      همان طور که می دانید من اکثر کارهایم با برنامه نویسی به خصوص روی نشانگر ها است...
                      برای بررسی زمانی هم یک نگاه چشمی به نشانگرهایم می کنم... به خصوص نشانگرهایی که حالت نوسانگر سینوسی دارند (که پیش تر مفصل راجع به آن با هم صحبت کردیم)
                      حالا لازم هم نیست سینوسی کامل باشد ها...
                      حتی اصلا لازم نیست دقیق باشد!
                      حتی لازم نیست بی تاخیر باشد!

به عنوان مثال این را نگاه کنید:

یا این را:

گمان کنم با همین توضیح منظور من را گرفته باشید...

از روی اینها چگونه می توان یک فهم کلی (و احیانا با جزئیات) از زمان و دوره های چرخشی آن نماد به دست آورد؟
                      خیلی ساده.
                      با یک نگاه به فاصله ی بین قله ها و دره ها
                      و نگاه به فاصله ی بین نقاط عبور از صفر (یعنی اندازه ی جاهایی که سبز است در برابر اندازه ی جاهایی که قرمز است) می توان یک فهم کلی و عالی از زمان به دست آورد!
                      خیلی جای حرف دارد... (مثلا اینکه تنظیمات دوره ی نشانگر را باید در نگر گرفت... طبیعتا یک نشانگر کم دوره مانند یکی که دوره اش بیشتر است نوسان نمی کند. و اینکه شاید اصلا در یک تنظیمات نشانگر خوب کار نکند. در این زمینه. یا اینکه اصلا نشانگر به اشباع نرسد. یا اینکه نشانگر حالت ساخت دره و قله نداشته باشد. یا اینکه نشانگر هنوز از سطح 0 نگذشته دوباره برگردد و ...)

بگذارید خلاصه اش کنم.
                      فرض کنید ظرف زمانی یک نماد گذشته و آن نماد هنوز در سقف است... یا ظرف زمانی افتش گذشته و همچنان نماد در کف است!
                      یا فرض کنید ظرف زمانی پر شده و یک رشد کمی کرده ولی آن رشدی که مد نگر ما بود صورت نگرفته...

خوب. چه؟
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

آموزشی
                        ====

ظرف زمانی
                        =======

باز هم یک توضیحی در مورد این توضیح بدهم...
                        در بالا گفتم ظرف زمانی...
                        نمی دانم شما چگونه ظرف زمانی را می سنجید؟ برخی با قاب های زمانی می سنجند (جناب نیما آزادی عزیز) برخی با نسبت های فیبوناچی (نسبت به آخرین دوره) می سنجند (جناب فرشید یوسف پور عزیز) برخی گن می زنند... برخی دوایر رسم می کنند... خلاصه هر کسی روشی دارد...
                        اینجا می خواستم روش خودم را خدمت شما آموزش دهم. اگر خدا بخواهد. (البته سختم است. چون دانش ضمنی است و حتی برای خودم طبقه بندی اش نکرده ام و از ناخودآگاهم به خودآگاهم نیاورده ام...)
                        همان طور که می دانید من اکثر کارهایم با برنامه نویسی به خصوص روی نشانگر ها است...
                        برای بررسی زمانی هم یک نگاه چشمی به نشانگرهایم می کنم... به خصوص نشانگرهایی که حالت نوسانگر سینوسی دارند (که پیش تر مفصل راجع به آن با هم صحبت کردیم)
                        حالا لازم هم نیست سینوسی کامل باشد ها...
                        حتی اصلا لازم نیست دقیق باشد!
                        حتی لازم نیست بی تاخیر باشد!

به عنوان مثال این را نگاه کنید:

یا این را:

گمان کنم با همین توضیح منظور من را گرفته باشید...

از روی اینها چگونه می توان یک فهم کلی (و احیانا با جزئیات) از زمان و دوره های چرخشی آن نماد به دست آورد؟
                        خیلی ساده.
                        با یک نگاه به فاصله ی بین قله ها و دره ها
                        و نگاه به فاصله ی بین نقاط عبور از صفر (یعنی اندازه ی جاهایی که سبز است در برابر اندازه ی جاهایی که قرمز است) می توان یک فهم کلی و عالی از زمان به دست آورد!
                        خیلی جای حرف دارد... (مثلا اینکه تنظیمات دوره ی نشانگر را باید در نگر گرفت... طبیعتا یک نشانگر کم دوره مانند یکی که دوره اش بیشتر است نوسان نمی کند. و اینکه شاید اصلا در یک تنظیمات نشانگر خوب کار نکند. در این زمینه. یا اینکه اصلا نشانگر به اشباع نرسد. یا اینکه نشانگر حالت ساخت دره و قله نداشته باشد. یا اینکه نشانگر هنوز از سطح 0 نگذشته دوباره برگردد و ...)

بگذارید خلاصه اش کنم.
                        فرض کنید ظرف زمانی یک نماد گذشته و آن نماد هنوز در سقف است... یا ظرف زمانی افتش گذشته و همچنان نماد در کف است!
                        یا فرض کنید ظرف زمانی پر شده و یک رشد کمی کرده ولی آن رشدی که مد نگر ما بود صورت نگرفته...

خوب. چه؟
                        همان گونه که گفتم این یک دانش ضمنی در کله ام بود. و هنوز برای خودم هم بازش نکردم.
                        یک مقدار پیش تر در مورد برنامه نویسی در موردش فکر کرده بودم...
                        ولی مشکل می دانید کجا است؟
                        مشکل اینجا است که برخی نمادها فرکانسشان فلان است و نمادهای دیگر فرکانسشان بهمان. (تنظیمات دوره/میانگین متحرک در نشانگر)
                        برخی نمادها با روش های شبیه مکدی خوب سنجیده می شوند و برخی با روش های شبیه RSI

خلاصه اینکه اکنون ذهنیتی ندارم که چگونه باید برنامه ای نوشت که همه ی اینها را در بر بگیرد و به عنوان یک شاخص به من بگوید (در هر نمادی) اکنون کجای چرخه ی زمانی هستم.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خوب... بازار امروز هم تمام شد.
                          خودرویی ها و سیمانی ها طبق خواست دارند پیش می روند. (سکرما چه باحال است! خیلی قوی می خرندش! البته ما روی چیزهای دیگر تمرکز داریم.) البته خیلی عالی می شد اگر تمام گروه سیمانی یک یا دو روز ریزش 5 درصدی وحشتناک می داشتند.
                          عرضه اولیه هم که 100 تا به هر کس دادند که می شود 674000 ریال
                          شیمیایی ها و نفتی ها را هم که گفتیم...
                          سنگ آهنی ها و فلزاتی ها روز بدی داشتند... به خاطر این است که دیگر اشباع شدند از روند مثبت.
                          چدن را عالی خریدند... 186 میلیارد ریال! با قدرت بالا خرید انجام گرفت! ارزش بازار شرکت 2000 میلیارد ریال است. 80 میلیارد ریال هم که دیروز خریده بودند! و تو خود حدیث مفصل خوان از این مجمل. البته من فروختم چون نمی خواستم ذهنم پراکنده شود.
                          فایرا طبق معمول عالی خرید و فروش شد. ما که خارج شده بودیم. امیدوارم دوستانم جناب رسام و جناب شفاف سازی هنوز با نماد باشند.
                          صف 3 میلیاردی های وب از عجایب تاریخ بود امروز. یک دوستی بود خیلی ناپخته و کم تجربه که در اتوبوس با من و یکی دیگر از عزیزان در راه برگشت از مجمع کل کل می کرد... می گفت های وب و چدن فوقش 5 درصد می دهند می ریزند!!! من به او گفتم دست کم 30 درصد را می دهند... اکنون با این وضع های وب به راحتی انگار 100 درصد را می دهد... شما 3600 ریال را در 3 میلیارد که حالا نه در 250 میلیون صفی که همین الان بعد از بازار دارد ضرب کنید ببینید چه عددی به دست می آید!
                          نیتجه ی دیگری که از مورد اخیر می توان گرفت این است که:
                          پس پول تو بازار هست!
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خوب... بازار امروز هم تمام شد.
                            خودرویی ها و سیمانی ها طبق خواست دارند پیش می روند. (سکرما چه باحال است! خیلی قوی می خرندش! البته ما روی چیزهای دیگر تمرکز داریم.) البته خیلی عالی می شد اگر تمام گروه سیمانی یک یا دو روز ریزش 5 درصدی وحشتناک می داشتند.
                            عرضه اولیه هم که 100 تا به هر کس دادند که می شود 674000 ریال
                            شیمیایی ها و نفتی ها را هم که گفتیم...
                            سنگ آهنی ها و فلزاتی ها روز بدی داشتند... به خاطر این است که دیگر اشباع شدند از روند مثبت.
                            چدن را عالی خریدند... 186 میلیارد ریال! با قدرت بالا خرید انجام گرفت! ارزش بازار شرکت 2000 میلیارد ریال است. 80 میلیارد ریال هم که دیروز خریده بودند! و تو خود حدیث مفصل خوان از این مجمل. البته من فروختم چون نمی خواستم ذهنم پراکنده شود.
                            فایرا طبق معمول عالی خرید و فروش شد. ما که خارج شده بودیم. امیدوارم دوستانم جناب رسام و جناب شفاف سازی هنوز با نماد باشند.
                            صف 3 میلیاردی های وب از عجایب تاریخ بود امروز. یک دوستی بود خیلی ناپخته و کم تجربه که در اتوبوس با من و یکی دیگر از عزیزان در راه برگشت از مجمع کل کل می کرد... می گفت های وب و چدن فوقش 5 درصد می دهند می ریزند!!! من به او گفتم دست کم 30 درصد را می دهند... اکنون با این وضع های وب به راحتی انگار 100 درصد را می دهد... شما 3600 ریال را در 3 میلیارد که حالا نه در 250 میلیون صفی که همین الان بعد از بازار دارد ضرب کنید ببینید چه عددی به دست می آید!
                            نیتجه ی دیگری که از مورد اخیر می توان گرفت این است که:
                            پس پول تو بازار هست!
                            همین جوری - سیاسی
                            =============

یکی از ایرادهایی که من به دولت دارم این است که چرا همه اش منتظر خارج است؟ (البته تعامل داشتن با جهان بد نیست ولی) چرا در این همه مدت یعنی در این 5 سالی که تمام برنامه ها را متوقف کرده بود و منوط کرده بود به اجرا شدن برجام چرا از همین سرمایه ها استفاده نکرد؟ در کشور پول بود... خوب هم بود... چرا استفاده نکرد؟ خوب... از آن سمت مذاکره ات را می کردی ولی از این طرف هم یک درصدی از احتمال می گذاشتی کنار برای اینکه آمدیم و اصلا صد سال دیگر هم برجام نتیجه نداد... حالا به هر دلیلی... آیا در آن صورت محکوم به مرگ بودیم؟ باید در آن حال چه می کردیم و چگونه می گذراندیم؟ خوب همان اقداماتی که قرار بود آنجا انجام دهی را چرا همان روزهای اول (100 روز اول) انجام ندادی؟ البته من اجازه ندارم به عنوان کسی که از مسائل سیاسی/اقتصادی مقیاس بزرگ چیز زیادی حالی اش نیست اظهار نگر کنم... ولی به عنوان یک شهروند، به عنوان یک آدم عادی انتظار دارم. دست کم در این مورد باید برای من شفاف سازی صورت می گرفت. چرا این معادله این قدر ساده به نگر می رسد و چرا این معامله به این سادگی حل نشد؟ دست کم باید توضیح داده می شد...
                            نه الکی مانند اینها که می گویند به خاطر سوریه و غزه و لبنان است که ما بدبخت هستیم و فلان و بهمان دوست دارم اظهار نگر کنم...
                            نه مانند اینها که خودشان را عقل کل می دانند و در بیرون گود نشسته اند و می گویند لنگش کن می خواهم نظریات فوق کارشناسانه! از خودم در کنم... (دیدی؟ طرف به بازی رونالدو و مسی هم گیر می دهد! یعنی فکر می کند اگر آنجا بود بهتر از آنها کار می کرد!)
                            بلکه به عنوان یک شهروند دوست دارم از مسئولین پاسخ بشنوم. که چرا ما سود بانک ها را بردیم بالا و اجازه ندادیم سرمایه های خرد (که ارقام عجیبی هم دارد) در بخش تولیدی فعال شود و همه چیز را منوط کردیم به برجام؟
                            بگذریم...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

این چیست دیگر:

با هدف تقویت صنایع داخلی انجام شد؛

فوری: نرخ خوراک برای محصولات صادراتی مجتمع های پتروشیمی آزاد شد

عباسعلی متوسلیان، رییس هیئت مدیره انجمن ملی پلاستیک ایران اعلام کرد: مرکز ملی رقابت با هدف تقویت صنایع داخلی، نرخ خوراک مجتمع‌های پتروشیمی را که محصول آن ها صادر می شود را آزاد اعلام کرد.

به گزارشاینپیا، متوسلیان، در خصوص نرخ خوراک مجتمع‌های پتروشیمی که محصول آن ها در بورس عرضه می شود گفت: پیش از این نرخ خوراک مجتمع های پتروشیمی مبادله ای بود و این وضعیت همچنان باقی است اما برای مجتمع هایی که مواد اولیه آنها صادر می شود، مرکز ملی رقابت تصمیم گرفت تا نرخ خوراک آنها را با ارز آزاد محاسبه کند.

به گفته رییس هیئت مدیره انجمن ملی پلاستیک، این تصمیم مرکز ملی رقابت زمینه ساز ترغیب بیشتر مجتمع های پتروشیمی به عرضه مواد اولیه در بورس کالا و همچنین دسترسی بیشتر صنایع تکمیلی به مواد اولیه و متعاقب آن، تضمین اشتغال موجود خواهد بود.
                              همان اینپیا که خبر را درج کرده تاریخ را همین امروز گذاشته.
                              جای دیگری هم خبر نیست.
                              باید طبیعتا چنین خبر مهمی را فارس و ایرنا و ایلنا و ... می گذاشتند.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                                نتایج اولین روز رو اعلام کردم و تشکر ویژه میکنم از محمد حسین عزیز که ماه قبل زحمت اعلام نتایج رو کشید یه خرده مشغله داشتم اما با قدرت و پر از تحلیلهای جدید برگشتم و درصدد هستم یه تاپیک برا خودم بزنم و دلنوشته هام رو اونجا بنویستم تا ببینم کی فرصت انجماش رو پیدا میکنم
                                سلام علیرضای عزیز؛

نمی دانم اینجا را وقت می کنی نگاه کنی یا نه. چون مسابقه را برگزار کردی احتمالا وقت داری و نگاه هم می کنی...
                                آقا... می بینم که رفته بودی حالا تازه نفس با کلی انرژی برگشته ای... گونه ی بررسی هایت هم انگار عوض شده... می بینم که CCI و Boolinger_bands بررسی می کنی...
                                دمت گرم...
                                ببینم چه می کنی...
                                فقط یک چیزی، آن مدل بررسی پیشینت انگار کارا بود. درست خاطرم نیست ولی یادم است خوب ستاره می گرفتی و هر هفته اول دوم بودی... (خاطرم نیست دلایلی که برای معرفی نماد می گذاشتی چه بود.)
                                الان آن را رها کلا رها کردی؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X