کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در کل بازار مشهود است که خریدار می ترسد و ناز می کند.
    کسی در بالا و حجیم خرید نمی کند.
    همان گونه که عرض کردم شکاف قیمتی هم در سفارش ها مشهود است...

پول هم هست البته...

شاید از محرم می ترسند و دو سه روز تعطیلی اش...
    چون شایعه شده بود محرم هم مانند رمضان بازار مقداری کساد می شود...

شاید هم برخی می گویند نباید در ماه محرم شیرینی سودی را بچشند! /:.smilingsmiley.:/

شاید مردم منتظر یک خبر هستند... منتظر یک اتفاق...
    البته آن اتفاق خوب افتاد... فاینانس های کره و چین و اتریش و به قول سیف صف فاینانس خبر خوبی بود که آمد و اثری نگذاشت...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
      سلام
      به نظر من دو سهم سفارس و ساراب از سیمانی ها خوب باشن و موقعیت خرید چون اندیکاتورها هشمون در محدوده اشباع فروش هستند
      سلام
      بلی...
      البته هر دو تایشان نکته دارند. (اگر بخواهیم با عینک بدبینی هم نگاه کنیم.)

سفارس، هلدینگ است و طبیعتا باید کندترین نماد گروه باشد.
      ساراب هم کم حجم است...

نه. الان نگاه کردم دیدم همچین کم حجم هم نیست...
      البته اکنون دوباره نگاه کردم دیدم الگوی سر و گردن ممکن است داشته باشد! که همین ممکن است کاری کند که پس از رشد ده درصدی یک افت شدید پیدا کند.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

تا این لحظه آخر هم منتظر ماندم ببینم در خگستر کسی حرکت انتحاری می کند مانند دیروز یا نه؟ که کرد. ولی نه آن گونه که من می خواستم و به سفارش من نرسید...

حقیقی فروشنده خیلی سنگین می فروشد. نسبت خریدار به فروشنده اش را نگاه کنید وحشتناک است! ولی باز با این حال من دوستش دارم. (و البته تعصب هم ندارم! مانند دفعه ی گذشته اگر خواست بازی در بیاورم خیلی راحت با آن خداحافظی می کنم!)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          سلام
          بلی...
          البته هر دو تایشان نکته دارند. (اگر بخواهیم با عینک بدبینی هم نگاه کنیم.)

سفارس، هلدینگ است و طبیعتا باید کندترین نماد گروه باشد.
          ساراب هم کم حجم است...

نه. الان نگاه کردم دیدم همچین کم حجم هم نیست...
          البته اکنون دوباره نگاه کردم دیدم الگوی سر و گردن ممکن است داشته باشد! که همین ممکن است کاری کند که پس از رشد ده درصدی یک افت شدید پیدا کند.
          این عینک هایی که عرض کردم یک روش خیلی جالب بود که در همین جستار قرار دادم (1 سال پیش مثلا) و اگر پیدایش بکنم دوباره قرار می دهم.
          ا
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

فردا (چهارم مهر) و پس فردا (پنجم) بازار باز است. بعد می بندد می رود برای بعد از تعطیلات عاشورا (که می شود دهم!!!)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

پاکشو و اوراق تبعی اش - از مهدی ساسانی
              ========================

برای دوستانی که شاید اطلاعات اندک تری داشته باشند باید عرض کنم

اوراق تبعی به این صورت است که مثلا شما اگر سهام شرکت مورد نظر را بخرید (پاکشو ) و اوراق تبعی آن را نیز بخرید
              اگر تا سر رسید(3 مهر 97) از قیمت باز خرید (14410 ریال) بالاتر برود شما میتوانی به راحتی سهمت را بفروشی
              اما اگر به هر دلیلی افت کنه یا به این محدوده نرسد
              در تاریخ مشخص شده سهام را به مبلغ 14410 تومان ضمانت کرده اند که از شما بخرند

قیمت فعلی پاکشو حدود 1130 تومان است
              قیمت باز خرید 1441 تومان است

بدون در نظر گرفتن نرخ اوراق تبعی
              این یک فاصله 28 درصدی را فعلا ایجاد کرده است برای یک دوره یک ساله

البته چون مبلغی را خریدار برای خرید اوراق تبعی پرداخت میکند طبیعتا سود اصلی کمتر از 28 درصد خواهد شد

جمع بندی :

با خرید سهام و اوراق تبعی آن

اگر سهم رشد کند شما سود میکنید
              اگر سهم افت کند شما بیش از سود سپرده بانکی باز سود میکنید
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

بورس24 | Bourse24, [25.09.17 12:52]

✅ خبر آزادسازی خوراک پتروشیمی ها تکذیب شد/ کریمایی: مصاحبه سال گذشته را امسال بازنشر کرده اند
                این خبر که در فضای مجازی منتشر شده در سال ٩۵ انجام شده است و بنده در سال جاری هیچگونه مصاحبه ای مبنی بر موضوع آزاد سازی نرخ خوراک مجتمع های پتروشیمی انجام نداده ام.
                ? https://bourse24.ir/news/157303
                @bourse24ir
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• بورث
                  ستاره‌دار (۶)
                  • Sep 2013
                  • 263

تا این لحظه آخر هم منتظر ماندم ببینم در خگستر کسی حرکت انتحاری می کند مانند دیروز یا نه؟
                  سلام من برعكس شما روي خگستر امیدی نمی بینم، اینقدرکه نیرو توی خگستر میگذارید توی رتکو بگذارید ظرف یه هفته نتیجه بیشتری خواهید گرفت. من از هردو سهم دارم ولی 30% سبدم رتکو و 50 تا دونه خگستردارم برای رصدسهم،که از قبل نگه داشتم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

انگار اینجا نوشته های دکتر محمد حسین ادیب وجود دارد (که من قبولشان دارم) :
                    تحلیل اقتصادی ، پیش بینی قیمت مسکن ،‌ ارزیابی آثار اقتصادی تحریم ، پیش بینی قیمت نفت ، پیش بینی قیمت طلا ، آینده تورم در ایران ، محمد حسین ادیب

و در همان جا هم آدرسی تلگرامی گذاشته اند انگار.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط بورث پست شده است View Post
                      سلام من برعكس شما روي خگستر امیدی نمی بینم، اینقدرکه نیرو توی خگستر میگذارید توی رتکو بگذارید ظرف یه هفته نتیجه بیشتری خواهید گرفت. من از هردو سهم دارم ولی 30% سبدم رتکو و 50 تا دونه خگستردارم برای رصدسهم،که از قبل نگه داشتم.
                      سلام؛
                      در مورد رتکو باید عرض کنم که
                      (پیش از شروع عرض کنم که بنده چند روز پیش روی 7300 یا 7500 پیشنهاد خرید دادم...)
                      من از قدیم (با همین قیمت 8000 ریال) با رتکو هستم... یعنی از ابتدای سال 96!
                      پیشبینی می کردم برود بالا و سپس پیشبینی هم کردم که بریزد... البته رفت بالا... بعد می خواست بیاید پایین نفروختم! مثل همیشه! به خاطر پای بند نبودن به آستانه زیان... و البته طمع کردن! (و البته باز هم مانند همیشه به خاطر کار کردن در شب و شب بیداری و خواب ماندن در صبح! :D) وگرنه همان 10100 می خواستم بفروشم...
                      خلاصه اینکه نفروختم... بعد آمد پایین خیلی خوشحال شدم و کلی اضافه کردم...
                      باز هم اگر اشتباه نکنم در همین قیمت 8000 ریال...
                      و روی این حساب دیگر خرید های من (تقریبا) در رتکو تکمیل شده و جا برای خرید بیشتر ندارم برای رتکو... (حالا... البته... شاید یک کوچولو دیگر در 8000 خریدم...)
                      این جناب مهرسام kh هم که در سایت همسایه صحبت می کند... بعید است بتواند به تنهایی کاری کند... روی همین حساب اگر همین جوری پیش برویم احتمالا دوباره در 10000 ریال تصمیم می گیرم بفروشم...

اما خگستر...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

فردا (چهارم مهر) و پس فردا (پنجم) بازار باز است. بعد می بندد می رود برای بعد از تعطیلات عاشورا (که می شود دهم!!!)
                        خوب مگر تا حالا چه گلی بر سر سهامداران زدند از بس که بازار مثبت بوده و سود کردیم سود سهام همه رفته در سپرده های بانکی از بانک هم پیغام دادند به سهامداران که دیگه نمیتوانیم سود پرداخت کنیم به اصل پولها شما از بس که زیاده بگذاریم 2 روز بازار بورس تعطیل باشه تا کمتر سود کنیم تا به بانکها منتقل نشه
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

رتکو
                          ===

به نکته ای که چندی پیش در خصوص زمان و تکمیل چرخه زمانی گفتم توجه کردید؟ اکنون با استفاده از همان عرض می کنم زمان فروش رتکو نیست. حتی در کوتاه مدت هم نیست!
                          گام اول ان شاء الله تا 9000 ریال (که نه ولی دست کم تا 8900 ریال) خواهد رفت و آنجا برای کوتاه مدت تصمیم گیری می کنیم...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

پترول
                            ===

در آن آستانه فوق الذکر ما فروختیم.
                            فردا و پس فردا با میانگین های متحرکش درگیر است و پایان این درگیری مشخص می کند که جریان چیست و چه کاره خواهد بود...
                            مدبران و آن یکی دیگر (شركت مديريت توسعه سرمايه گروه پتروشيمي ايراني) باز هم می خرند... ولی این گمان هم می رود که دارند سهم خودی ها را در سقف می خرند.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

به نشانگرهایش نگاه کنید... زیاد جالب نیستند. به خصوص مکدی که اشباع خرید را در موج 3 یا 5 نشان می دهد.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

بهپاک
                                ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X