کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سلام و صبح به خیر.
    یک مقدار رتکو را در سقف فروختم.
    بالای 8790 فروختم می خواستم همان روز اگر پایین آمد سر جایش بگذارم...
    به 8540 رسید... می توانستم با 1.5 درصد سود بگذارم سر جایش... ولی انتظار داشتم پایین تر بیاید.
    به جایش سباقر خریدم. تا یواش یواش خریدهایم در سیمانی ها را شروع کرده باشم.
    اینجا هدف اول رتکو و یک مقاومت هم بود.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

همین جوری
      =======

اکنون که در دوران خواب و استراحت بورس هستیم باید تا آنجا که می توان روی قلاب سازی کار کنیم...
      فردا که زمان رشد بورس شروع شد و امواج 3 در 3 پشت سر هم در نمادهای مختلف آمد و کل بازار هم شد 3 از 3 از 3 دیگر جای قلاب سازی نیست! آنجا باید به یک نقطه ی ثبات کافی رسیده باشیم که بتوانیم بهترین ماهی گیری را (البته در سطح خودمان) انجام دهیم.

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

محمد حسین ادیب, [29.09.17 23:07]
        رمز زيان دهي مشترك نجومي فعالين كسب و كار

? در اروپا از هر ١٠٠ كسب و كار جديد ، ٩٠ كسب و كار در پايان سال پنجم شكست مي خورند ، طول عمرهمراه با سودآوري چهار سال است ، در ٩٠ درصد كسب و كار هاي جديد ، از سال پنجم ، سود دهي به زيان دهي تبديل ميشود و در سال پنجم بايد مديريت شكست را در دستور كار قرار دهند ، اوج موفقيت ٩٠ درصد كسب و كارها سال چهارم است

? از ١٠ كسب و كار باقي مانده ٩ كسب و كار در پايان سال دهم شكست مَي خورند و فقط از صد بيزينس ، يك بيزينس در پايان سال دهم دوام مي آورند.

? فعال اقتصادي موفق كسي است كه از يك نقطه به بعد مديريت شكست را در دستور كار قرار دهد و استراتژي فرود داشته باشد.

? مشكل فعالين اقتصادي ايران اين است كه بسيار دير اقدام به توقف فعاليت و خروج از بازار مي كنند و اين باعث ميشود تا زيان به شدت افزايش يابد، شركتي كه بايد سال پنجم فعاليت تعطيل شود اگر در سال دهم تعطيل شود كه معمولا چيزي شبيه اين است، زيان يك ميليارد توماني سال پنجم به زيان پنج ميليارد توماني تبديل ميشود، شركتهاي موفق ، شركتهائي هستند كه استراتژي فرود دارند.
        @adibmh
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

ما فعالین اقتصادی (بازرگانان اوراق بهادار) خرد نیاز به یک همچین کسانی داریم. نیاز داریم یک نفر خبره (یا حتی نیمه خبره) مشاوره های خوب اقتصادی در سطح کلان به ما بدهد.
          جهت گیری های کلی حال و آینده بازار را برای ما روشن کند.
          (ما خودمان امواج ریز را متوجه می شویم ولی باید بدانیم این موجی که در آن هستیم ریز موج کدام موج بزرگ است.)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• davoo
            ستاره‌دار(6)
            • Mar 2017
            • 299

سلام دوستان چند روزیه نمیتونم به سایت همسایه وارد بشم مشکل همگانیه یا فقط برای منه؟با تشکرررررر

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط davoo پست شده است View Post
              سلام دوستان چند روزیه نمیتونم به سایت همسایه وارد بشم مشکل همگانیه یا فقط برای منه؟با تشکرررررر
              سلام.
              نه مشکل ندارد.
              هر سه سایت قابل دسترسی است.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

پاکشو
                ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
                  ستاره دار(1)
                  • May 2012
                  • 481

با سلام استا د گرامی
                  پرداخت سود فاراک شما خبری نداری؟ممنون

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                    با سلام استا د گرامی
                    پرداخت سود فاراک شما خبری نداری؟ممنون
                    سلام
                    شرمنده. نه.
                    یا علی
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

واگرایی
                      ====

یکی از مسائلی که حتما باید پیش از نوشتن یک واگرایی از خودتان بپرسید این است که این واگرایی کدام گونه قرار است باشد:
                      * بین نقطه ی ابتدایی واگرایی و نقطه ی پایانی واگرایی چه میزان فاصله باید باشد. (فاصله ی ریالی/درصدی/زمانی)
                      * بین نقطه ی ابتدایی و پایانی آیا عبور از میانه (صفر درصد) مجاز است؟ لازم است؟ یا نه؟

(شاید دو مورد بالا یک مقدار به نیت ابتدایی شما هم مربوط باشد... شما در چه موج ها و بازه هایی دنبال شکار می گردید؟ آیا هدف شما شکار موج های سالیانه است؟ ماهیانه؟ هفتگی؟ چه؟ دنبال سودهای چند درصدی هستید؟ از چه نشانگری با چه دوره و درصدی استفاده می کنید؟)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

همین جوری
                        ======

گفتم خدمتتان؟ یک دختره بود در یکی از شرکت هایی که کار می کردم، مدیر فروش بود، سر میز نهار که (همه با هم) می نشستیم برخی روزها در می آمد می گفت: امروز خیلی دلم می خواهد قرارداد ببندم... یا می گفت امروز از آن روزهایی است که هوس کرده ام قرار داد ببندم! ولی از صبح هر کاری می کنم نمی شود... حالا قرارداد ها چطور بود؟ قراردادهای 250 میلیون ریالی (به الان مثلا می شود 1000 میلیون ریال) که فروشنده ها اگر در سال دو تا می بست کلاهشان را هم می انداختند هوا... خلاصه اینکه ما نمی دانیم چطور می شد و چه کار می کرد که همان روز یا روز بعد، طرف این قدر عزمش را جزم می کرد که یکی دو تا قرارداد می بست...

خلاصه اینکه نمی دانم چه حسابی است ما یکی دو سال است دقیقا این میل و این تلاش را داریم و می خواهیم سامانه هایمان نتیجه بدهد و اتفاقا چقدر هم پول لازم هستیم... ولی نمی شود...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یادآوری
                          =====

ان فی ایام دهرکم نفحات
                          ==============

چند تا چیز هست که احساس می کنم چندین بار خدمتتان گفته ام ولی باز هم می گویم.
                          یکی اش این است که باید برخی زمان ها فرصت را غنیمت شمرد... بگذار ابتدا یک گریزی بزنم به مسائل دینی و عرفانی...
                          حدیثی داریم که می فرماید:

قال رسول الله(ص): ان لربکم فی ایام دهرکم نفحات الا فتعرضوا لها
                          یعنی:
                          گفت پیغمبر که نفحت های حق //اندر این ایام می آرد سبق
                          گوش هش دارید این اوقات را //در ربائید این چنین نفحات را
                          نفحه ای آمد شما را دید و رفت //هر که را می خواست جان بخشید و رفت
                          نغمه ای دیگر رسید آگاه باش //تا از این هم وا نمانی خواجه باش

دیده اید که... برخی مواقع محرم می شود... آدم حسابی تمایل پیدا می کند که برای اباعبدالله(ع) و یارانش گریه کند و همین وسیله ای می شود تا اندکی از دد منشی و ظلم و جهل فاصله بگیرد و به سمت خوبی ها و وفاداری ها و مرام ها و معرفت ها و شجاعت ها حرکت کند... یا مثلا زمانی که آدم می رود حرم امام رضا(ع) انگار دلش مستعد تر می شود... خلاصه اینکه برخی زمان ها و مکان ها هستند که استعداد بیشتری دارند تا آدم بتواند بهره مند شود...
                          یک زمینی بایر است و بی جان... بعد از روزها یا ماه ها بالاخره آبی می آید سمتش و یک باره می بینی تمام استعدادهایش را که در خود پنهان کرده بود شکوفا کرد...
                          یک تمساح را می بینی در نیمی از سال چیز درست حسابی برای خوردن ندارد و خودش را به سختی اداره می کند... ولی برخی اوقات از سال یک باره یک جوری می شود که وفور نعمت برایش به وجود می آید و گله هایی از گاو می آیند به رودخانه اش... تمساح در تمام طول سال تلاشش باید این می بود که زنده بماند و خودش را به این زمان برساند... و در این زمان که از قضا طولش هم بسیار کم است! باید تمام تلاشش را بکند تا آنجا که می تواند خودش را سیر کند... شاید که چنین فرصتی دیگر پیش نیاید... و عملا ذخیره ای که در این دوران بر می دارد باز دوباره مربوط به همان تلاش برای زنده ماندنش در طول سال است... و اگر اینجا درست حسابی ذخیره بر ندارد نمی تواند زنده بماند...
                          پس تمساح داستان ما باید چند کار کند: 1- در طول سال زنده بماند و خودش را برای چنین روزی آماده نگه دارد. 2- در این روزها تا جایی که می تواند از آمادگی اش استفاده کند و توشه جمع کند برای دوران بعدی 3- در زمان فراوانی نعمت با آمادگی کامل حرکت کند و درایت کافی داشته باشد... ولی عجله الکی نکند که نتیجه ی برعکس می دهد!

برگردیم به بورس خودمان... چقدر عالی شد ما سال 92 را از ابتدا تا انتهایش دیدیم...
                          یکی از دلایلی که بنده و خیلی های دیگر اکنون اینجا نشسته ایم همان توشه ای است که از سال 92 بر داشته ایم... اینکه نا امید نشدیم و هنوز دلگرمیم، یکی از دلایلش همان قوت قلبی است که از اوج سال 92 (و از دیدن اینکه در بورس هم می توان واقعا سود های عالی و رویایی کرد) به دست آورده ایم... خیلی از ماها دو یا سه یا چهار برابر شدن پول هایمان را در مدتی بسیار کوتاهرا دیده ایم... با آنکه سرمایه مان در چندین نماد پخش بوده و اینکه بسیار تازه کار و از نگر بورسی بی سواد و بی تجربه هم بوده ایم!
                          همین طور اوج سال 95 که البته شاید یک ماه هم نشد... ولی کسانی که از آن به خوبی استفاده کردند شاید اگر تا الان هم سودی از بازار نبرده باشند باز خیلی خیلی عملکرد عالی ای داشته باشند... همین طور پرواز بسیاری از بازار_پایه_ای ها... (البته این موارد در مقایسه با آن امواج عجیب و غریب سال 92 که ناشی از نوسانات نرخ ارز بود هیچ است...)

دیر یا زود موج بعدی هم خواهد آمد... (البته از دولت پیدا است که اجازه نخواهد داد موجی عظیم شکل بگیرد... ولی بالاخره موجی خوب خواهد آمد...)
                          باید خودمان را تا آن زمان باقی نگه داریم (و با زیان زیاد سرمان را به آب ندهیم و نا امید نشویم و با بورس خداحافظی نکنیم) و باید قلاب های ماهیگیری مان را آماده کنیم و آماده نگه داریم و در زمانی که موج آمد باید سعی کنیم (با همان تجربه جمع شده، در کمال درایت و بدون عجله) نهایت استفاده را ببریم...

نفحه ديگر رسيد آگاه باش // تا ازين هم وانماني خواجه تاش
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

یکی از مواردی که یک مقدار در ارتباط با آن نگارنم در ارتباط با همین مورد بالا است...
                            ما خیلی روی پیدا کردن کف کار کردیم و تا حدود زیادی هم موفق بودیم...
                            ولی راهبردهای ما و سامانه های ما و تجربیات ما هنوز کامل نشده... هنوز برای بازار سرتاسر گاوی برنامه ای خاص نداریم. نمی دانیم دقیقا باید چه کرد؟

البته که بالاخره به همه سود می رسد... در بازاری مانند سال 92 باقالی هم در زمین می کاشتی درختی می شد که سکه ی طلا میوه می داد! یعنی اگر شما چهارتا نماد نیم_دار از چهار صنعت مختلف هم اگر در سبد داشتی و خرید و فروش نمی کردی باز به احتمال قوی تا 25 درصد می آمد روی ارزش سهامت... ولی اگر جریان توشه برداشتن تمساح برای باقی سال را خوب خوانده باشید می دانید منظور من چیست... در همین ایام که یک آدم معمولی 25 درصد قرار است ببرد سامانه های خوب شاید تا 250 درصد سود بدهند و سامانه های تخصصی شاید بالای 2000 درصد! سود بدهند! (اگر گمان می کنید این عدد 2000 درصد یک چیز غیر واقعی و غیر معقول است بعدها در ارتباط با این صحبت خواهم کرد... چرا که خودم یک سامانه ای نوشته بودم یک زمانی که کنار گذاشتمش... آن سامانه در سال 92-93 با تنظیمات مختلف حتی تا 3500 درصد هم اگر درست خاطرم باشد سود نشان می داد! البته مشکل فاجعه ای که داشت این بود که در سال های دیگر همان سود را می خورد! چنانچه در نهایت به چیزی یک کم بالاتر از سود بانکی می رسیدی و نیز اینکه نمی دانم آن سودی که نشان می داد فقط برای سال 92 بود یا اگر باز یک سال خوب بیاید همان گونه جواب می دهد؟)

القصه... ان شاء الله اگر یک زمانی بالاخره به دست آوردم و فهرست بلند بالای کارهایی که اکنون دارم (برای راهبرد معمولی و امواج کاهشی و اصلاحی و نوسانی ...) به پایان رسید باید روی راهبردهایی که تخصصی برای امواج افزایشی هستند کار کنم...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام و صبح به خیر؛
                              واقعا انگار با همان 40 میلیون دارند های وب را متعادل می کنند!
                              من با نقدینگی ام سفارش خرید گذاشته ام. اگر شد احتمالا باز هم با فروش سهام سفارش خرید خواهم گذاشت.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

امروز سجام بازگشایی می شود و خاذینح فروخته می شود.
                                نوسان حاریا امروز خوب بود... اگر صف خرید شود احتمالا من همه یا بخشی اش را تبدیل به های وب می کنم... (دوست دارم روی های وب خطر کنم. جنس مصاحبه های سهامدار عمده می گوید ممکن است یک سود خوب توی نماد باشد. و از طرف دیگر صحبت چند وقت اخیر مسئولان سازمان بورس این را به من می رساند که احتمالا منفی شدید در نماد نخواهیم دید.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X