کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

نقل قول از برترین دانشمند علوم تجربی تاریخ معاصر
    ==========================

«من آن قدر هنرمند هستم که در خیالم آزادانه ترسیم کنم. خیال مهم تر از دانش است. دانش محدود است اما خیال همهٔ دنیا را دربرمی‌گیرد.»
    «درک صورت‌مسئله از حل آن مهم‌تر است، چون تشریح دقیق صورت‌مسئله، خودبه‌خود راه‌حل آن را نشان می‌دهد.»
    «من هیچ‌گونه استعدادِ برجسته‌ای ندارم، فقط مشتاقانه کنجکاوم.»

===========================
    خیال...
    انسان باید اسیر خیال نباشد... بلکه خیال را در اختیار داشته باشد.
    پیش از انجام کارها در دنیای محسوس خیال می کنیم. (اعمال بشری ابتدا در دنیای خیال اتفاق می افتد سپس در عالم محسوس مادی) و این را باید بدانیم و درست انجام دهیم.
    چند چیز را باید درست انجام داد. درست خیال کرد. درست خیال را به دنیای مادی منتقل کرد.
    کسی که خودش ایمان ندارد که آن خیال می تواند به دنیای مادی وارد شود. اصلا نمی تواند این فرایند انتقال را دنبال کند. پس یا آدم باید چیزی که معقول است را خیال کند. یا اینکه باید باورش را تغییر دهد یا اینکه باید پی گیر انتقال چیزهایی شود که باور دارد.
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/12/09, 18:56.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

دستمایه ی تفکرات آینده:

یک عده سفته باز چطور می توانند قیمت را بالا ببرند؟ چگونه می توانند با هم هماهنگ کنند؟سفته باز به قدرت فروشنده باید نگاه کند. مثلا اگر قیمت را آمد بکشد بالا و فروشنده زیاد شد نباید قیمت را بالا ببرد و باید در قیمت پایین بخرد تا وقتی دیگر.یا وقتی باید شروع به بالا بردن کند که فروشنده نباشد. یعنی وقتی سهم بازی می کند و بالا پایین می رود فروشنده به سمت فروش نیاید و یا فروخته باشد و یا منتظر قیمت های بالا و بنیادی باشد.سفته بازان باید از قبل با هم روی یک نماد به توافق رسیده باشند. این طور نیست که صبح یکی زنگ بزند به بقیه بگوید فلان سهم را بخرید.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

مشکلات نشانگر بسامد
        ===============

یادتان باشد پیش تر یک نشانگر ساخته بودم به نام بسامد و تصویر متحرکش را هم گذاشته بودم... یکی دو روزی است دارم تمام_وقت روی این نشانگر احمق کار می کنم...

اصلا نمی فهمم چه به چه است؟

قبلا اشتباه بود ولی یک چیزهای خوبی نشان می داد... اینجا را نگاه کنید:

این اشتباه است! ولی دارد چیز های خوبی نشان می دهد... هر جا از قرمز به سبز تغییر دفعی داشته موقعیت خرید بسیار بسیار عالی ای پیشنهاد داده...

ولی حقیقتش کلی افتادم به جانش و آخر هم نفهمیدم دقیقا دارد چگونه کار می کند! (خودم نوشته بودم ها... ولی هر چقدر بالا پایینش کردم نفهمیدم چه به چه است...)

احتمال قوی دادم که به خاطر این دارد خوب (خوب که نه! عالی!) کار می کند که از داده های آینده دارد استفاده می کند! به این معنی که وقتی رسید به آینده می آید اطلاعاتی که در گذشته داده بود را اصلاح می کند... به همین دلیل تصمیم گرفتم رویش کار کنم...

نشستم تمام برنامه را از اول بازسازی کردم. و کاری کردم که درست کار کند... الان درست شده ولی کارایی ندارد! تصویر زیر را ببینید:

یک مقدار کار کرده ام... ولی مغزم دیگر هنگ کرده...

دو تا موضوع را باید پی گیری کنم:
        1- آیا حالت درست می تواند چیزی به من بفهماند؟ از زیاد و کم شدن بسامد یک نمودار چه نتیجه ای می توان گرفت؟
        2- آیا آن حالت اشتباه را می توان به کار گرفت؟ یا کلا بی ارزش است؟ به خصوص با توجه به اینکه وقتی روی 1 یا 5 درصد هم تنظیم می شد باز کارایی داشت و جواب می داد... آیا می توان نتیجه گرفت که وقتی نوسانات 1 درصدی به صورت خاصی اتفاق می افتند نتیجه ای خاص در پی داشته باشند؟
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

جدیدا وقتی نمادی می خواهد باز شود بازیگران کار جالبی می کنند: روز اول با نماد بازی می کنند ولی خرید یا فروش انجام نمی دهند ولی حرکات و قدرت طرف مقابل دستشان می آید... بعد روز دیگر نماد را باز می کنند و با اطلاعاتی که دارند در قیمت مشخص و حجم مشخص وارد یا خارج می شوند..
          البته اگر این برداشت من درست باشد دو حالت متصور است: 1- یا با ناظر هماهنگ باید باشند. 2- یا اینکه قدرتشان نسبت به خریداران و فروشندگان دیگر خیلی بیشتر باشد به طوری که مثلا اگر سایر خریداران در 1000 ریال 1000 عدد پیشنهاد خرید گذاشته اند اینها 100 هزارتا پیشنهاد خرید در قیمتی دیگر قرار بدهند. (همین طور برای فروش)
          در برخی نماد ها هم (الان که دارم دقت می کنم) به خاطر می آورم که این طور کرده اند که یک ساعت یا نیم ساعت پایانی بازار نماد را آماده ی داد و ستد کرده اند ولی آن روز هیچ داد و ستدی صورت نگرفته و فقط آن روز سنجش مزنه بوده! خوب این دیگر بلاشک کار خود سازمان بورس است و اگر اشتباه نکنم آن نمادهایی هم که این کار را کرده بودند نمادهای بزرگ بود... (فکر کنم این آخری تاپیکو بود که این طوری بازش کردند... اگر درست خاطرم باشد.)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• farzen
            ستاره دار(2)
            • Jan 2012
            • 512

سلام

پتایر هم درست لحظات اخر باز شد

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___
              __نام_شرکت__ لغو
              اصلاحیه
              سالیانه افزایش
              سرمایه
              انتخاب
              اعضای
              هئیت
              مدیره
              تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
              خبازرس(بازرس) بازرسي مهندسي و صنعتي ايران سالیانه انتخاب 1395/09/28 یکشنبه 10:00 ساختمان موسسه صندوق ذخيره فرهنگيان واقع در خيابان وليعصر،بالاتر از ميدان ونک ، خيابان عطار ، شماره 10
              خبازرس(بازرس) بازرسي مهندسي و صنعتي ايران 1395/09/28 یکشنبه 12:00 ساختمان موسسه صندوق ذخيره فرهنگيان واقع در خيابان وليعصر،بالاتر از ميدان ونک،خيابان عطار،شماره 10 ✅تغییر موضوع فعالیت
              ثجوان تأمين مسکن جوانان سالیانه انتخاب 1395/09/29 دوشنبه 10:00 تهران - سعادت آباد - بلوار سرو غربي - ساختمان طلايي - پلاک 23 - طبقه هشتم
              ختوقا
              گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران انتخاب 1395/10/01 چهار شنبه 10:00 تهران - فلکه دوم صادقيه ، ابتداي خيابان آيت الله کاشاني ، نرسيده به خيابان شهيد نجف زاده فروتن ( بوستان دوم ) پلاک 9
              چکارم کارتن مشهد انتخاب 1395/09/30 سه شنبه 11:00 کارخانه، واقع در مشهد، کيلومتر 18 جاده قوچان ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
              چافست افست سالیانه 1395/10/08 چهار شنبه 14:30 تهران ـ خيابان دماوند، روبروي خيابان سازمان اّب ( شهيد نشوه ) پلاک 8 کدپستي 1746853171
              چافست افست اصلاحیه سالیانه 1395/10/08 چهار شنبه 14:30 تهران ـ خيابان دماوند، روبروي خيابان سازمان اّب ( شهيد نشوه ) پلاک 8 کدپستي 1746853171
              ثنوسا نوسازي و ساختمان تهران سالیانه 1395/10/01 چهار شنبه 10:00 "مرکز همايش هاي بين المللي نيايش"واقع در تهران-سعادت آباد-بالاتر از ميدان کاج(شهيدطهراني مقدم)-خيابان نهم-پلاک 12-مجموعه نيايش
              مرقام ايران ارقام سالیانه انتخاب 1395/09/29 دوشنبه 10:00 هتل سيمرغ به آدرس تهران خيابان ولي عصر قبل از پارک ساعي نبش کوچه دلبسته شماره 2141
              وباختر سرمايه گذاري استان کرمانشاه سالیانه انتخاب 1395/10/20 دوشنبه 10:00 کرمانشاه چهارراه بسيج کوچه پونه پلاک11
              شبندر پالايش نفت بندرعباس
              1395/10/01 چهار شنبه 11:00 بندرعباس،کيلومتر 20جاده اسکله شهيدرجائي،شرکت پالايش نفت بندرعباس،سالن آمفي تاترشهيد تندگويان

کل مجامع پیش روی (از سه شنبه به بعد) به ترتیب:

__نماد__
              __نام_شرکت___ لغو
              اصلاحیه سالیانه افزایش سرمایه انتخاب اعضای هئیت مدیره تاریخ_مجمع __روز_هفته__ ساعت ____________مکان_برگزاری_مجمع___________ توضیحات اضافی
              دسبحا گروه دارويي سبحان افزایش 1395/09/24 چهار شنبه 10:00 سالن رازي واقع در ساختمان جديد دانشکده داروسازي دانشگاه تهران واقع در تهران، خيابان 16 آذر
              جوین کشت و صنعت جوين سالیانه انتخاب 1395/09/25 پنج شنبه 09:00 استان خراسان رضوي-شهرستان جوين-بالاتر از ايستگاه راه آهن نقاب-شرکت کشت و صنعت جوين ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
              خکاوه سايپا ديزل افزایش 1395/09/25 پنج شنبه 10:00 شرکت واقع در جاده مخصوص کرج کيلومتر 14
              شپديس پتروشيمي پرديس سالیانه 1395/09/28 یکشنبه 09:30 پژوهشگاه نيرو واقع در تهران شهرک قدس(غرب) انتهاي بلوار دادمان
              خبازرس(بازرس) بازرسي مهندسي و صنعتي ايران سالیانه انتخاب 1395/09/28 یکشنبه 10:00 ساختمان موسسه صندوق ذخيره فرهنگيان واقع در خيابان وليعصر،بالاتر از ميدان ونک ، خيابان عطار ، شماره 10
              خکاشا توليد خودرو سايپا کاشان انتخاب 1395/09/28 یکشنبه 10:00 شرکت سايپا،کيلومتر 15 جاده مخصوص کرج ، سالن تيبا
              وثخوز سرمايه گذاري و توسعه خوزستان سالیانه 1395/09/28 یکشنبه 10:00 اهواز-امانيه - خ دز شرقي پلاک 103
              خبازرس(بازرس) بازرسي مهندسي و صنعتي ايران 1395/09/28 یکشنبه 12:00 ساختمان موسسه صندوق ذخيره فرهنگيان واقع در خيابان وليعصر،بالاتر از ميدان ونک،خيابان عطار،شماره 10 ✅تغییر موضوع فعالیت
              ثجوان تأمين مسکن جوانان سالیانه انتخاب 1395/09/29 دوشنبه 10:00 تهران - سعادت آباد - بلوار سرو غربي - ساختمان طلايي - پلاک 23 - طبقه هشتم
              دسانکو داروسازي سبحان انکولوژي افزایش 1395/09/29 دوشنبه 10:00 تهران - ميدان آرژانتين - خيابان الوند - کوچه آويز - پلاک 5 - شرکت سرمايه گذاري البرز - طبقه 5
              فجام صنعتي جام دارو افزایش 1395/09/29 دوشنبه 10:00 تهران،خيابان گاندي جنوبي،کوچه يکم،پلاک14،طبقه چهارم
              مرقام ايران ارقام سالیانه انتخاب 1395/09/29 دوشنبه 10:00 هتل سيمرغ به آدرس تهران خيابان ولي عصر قبل از پارک ساعي نبش کوچه دلبسته شماره 2141
              چکارم کارتن مشهد انتخاب 1395/09/30 سه شنبه 11:00 کارخانه، واقع در مشهد، کيلومتر 18 جاده قوچان ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
              ثنوسا نوسازي و ساختمان تهران سالیانه 1395/10/01 چهار شنبه 10:00 "مرکز همايش هاي بين المللي نيايش"واقع در تهران-سعادت آباد-بالاتر از ميدان کاج(شهيدطهراني مقدم)-خيابان نهم-پلاک 12-مجموعه نيايش
              ختوقا گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران انتخاب 1395/10/01 چهار شنبه 10:00 تهران - فلکه دوم صادقيه ، ابتداي خيابان آيت الله کاشاني ، نرسيده به خيابان شهيد نجف زاده فروتن ( بوستان دوم ) پلاک 9
              شبندر پالايش نفت بندرعباس 1395/10/01 چهار شنبه 11:00 بندرعباس،کيلومتر 20جاده اسکله شهيدرجائي،شرکت پالايش نفت بندرعباس،سالن آمفي تاترشهيد تندگويان
              چافست افست سالیانه 1395/10/08 چهار شنبه 14:30 تهران ـ خيابان دماوند، روبروي خيابان سازمان اّب ( شهيد نشوه ) پلاک 8 کدپستي 1746853171
              چافست افست اصلاحیه سالیانه 1395/10/08 چهار شنبه 14:30 تهران ـ خيابان دماوند، روبروي خيابان سازمان اّب ( شهيد نشوه ) پلاک 8 کدپستي 1746853171
              وصفها
              سرمايه گذاري استان اصفهان سالیانه انتخاب 1395/10/16 پنج شنبه 10:00 سالن همايش شماره( 2) تالارپذيرايي سنبله واقع دراصفهان-چهارراه شيخ صدوق-ابتداي خيابان شيخ صدوق جنوبي-باشگاه کارکنان جهادکشاورزي
              وباختر سرمايه گذاري استان کرمانشاه سالیانه انتخاب 1395/10/20 دوشنبه 10:00 کرمانشاه چهارراه بسيج کوچه پونه پلاک11
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خودرو
                =====

سلام

بالاخره خودرو بعد از مدت ها به آن 2700 ریالی که گفته بودیم رسید...
                به نظر می رسد خرید در اینجا خیلی خوب باشد.

دلایل پیشنهاد:
                تجمع خطوط + حجم بالا + مکدی و دیتی واگرایی و برگشتی + ارزش داد و ستدهای خوب

قیمت پیشنهادی خرید: 2750 ریال
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خودرویی ها
                  ========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

حمل و نقل
                    =======

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

قندی ها
                      ======

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

ماشین آلات
                        =======

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

لاستیک
                          =====

واگرایی شدید بد

«محمد حسین» هستم.

نظر

• farzen
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2012
                            • 512

واگرایی شدید بد

[/QUOTE]

سلام و تشکر میشه بفرمایین چند در صد اصلاح داره؟

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

ذغال سنگ
                              =======

به نظر می رسد پیشبینی پیشین کامل نشود و همین جاها نمودار برگردد.
                              البته پیشبینی محکم نیست.

دلایل: نشانگر ها
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط farzen پست شده است View Post

واگرایی شدید بد

سلام و تشکر میشه بفرمایین چند در صد اصلاح داره؟
                                علیکم السلام

ابتدا اجازه دهید بگویم برای چه این پیشبینی را کردم:
                                • راستش با توجه به اینکه موج 3 اش خیلی مشخص است به نظر می رسد الان در موج 5 باشیم
                                • و با توجه به اینکه لبه ی فنجان تقریبا کامل شده
                                • و با توجه به اینکه واگرایی شدید بدی در مکدی و دی تی دیده می شود
                                • به نظر می رسد موج 5 همان 21890 واحد بود که زد و در تصویر مشخص کرده ام

پس اگر موج 5 تمام شده باشد که خیلی خیلی محتمل است: دست کم 20 درصد افت داریم!
                                اینجا فیبو خیلی به کار می آید و سه تا فیبویی که پیشنهاد می دهد 38 و 50 و 62 درصد است.
                                از بین اینها نمی توانم یکی را به عنوان بهترین پیشبینی کنم...
                                ولی فکر کنم 38 درصد شانس بیشتری دارد.
                                به خصوص اینکه ممکن است یک دسته ی فنجان هم بسازد.
                                پس فعلا پیشبینی می کنیم 38 درصد و آنجا دوباره نگاه می کنیم ببینیم نشانگر ها و نمودار قیمت چگونه پیش رفته اند و دوباره بررسی می کنیم ببینیم پایین تر هم می رود یا نه.

پس پیشبینی شد افت 38 درصدی (از کف موج 1) یعنی تا محدوده ی 19000 واحدی.

یا علی
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X